|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: * Avgustovčki 2009 *
24.2.2010 16:42:56   
aprilčica07
eee35: super za počitnice.........user posted image user posted image user posted image user posted image mi planiramo it preko prvega maja nekam, samo nismo še najdli rpave destinacije, ki bi vsem ustrezala..user posted image ruser posted image user posted image   

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 3351
24.2.2010 17:19:46   
modrasmotka
aprilčica jaz mam fajni recept proti glavobolu.me je danes pred kosilom strašansko bolel pisker.sem spila 2 kavi in pojedla en sladoled pa je nahalo bolet.user posted image

pri nas pa je tašča nonstop govorila da se njena 2 otroka nista nikoli tako jokala le kaj je naši da se je kar naprej jokala.drgač pa sem naši že počasi uvedla albert kekse.glede te hrane kaj smo nekoč že otroc jedli in kaj sedaj še ne jedo.jaz vem da so mene z kravjim mlekom hranili pa nevem kaj sem že začela jesti zgodaj pa nisem bila nikoli toliko bolana kot so sedaj naši otroci.nekoč vem da so usi iz istega kozarca pili pa jim ni nič blo.pač je babica mislila da lahko naredi tako kot so učasi.

hega kje pa najdem ta hipp mleko?po koliko je pa pakiran?in cena?

jaz sem naši zadnjic ponudila vodo da bi jo po slamici pila pa jo je začela grizit.poskusila sem pa tudi za foro samo z kozarcem pa je vse šlo po strani.drgač pa nima rada da ji vse prehitro teče.vem da sva dudo na staklenici od čaja zamenjale pri 4 mesecih z tremi luknjami.na mleku pa šele 14 dni nazaj.bom počasi nabavila ta lonček.

tašča moja je zadnjič pol ure zram pralnega stroja stala ker ga je umes ustavila da je dodala mehčalec.potem pa ni hotel naprej prati.sem ji že skor rekla da noče prat ker zram stojiuser posted image
ji je reku moj da bi njegove teniske oprala v pralnem stroju ga je tako pisan pogledala...user posted image sem mu kar jaz razložila da bo prej jih meu oprane če jih sestriču nese

Neposredna povezava do sporočila: 3352
24.2.2010 17:40:08   
tulpek
Sedaj sem se spomnila... prej je ena omenila, da ustnik ni fajn za zobe oz. kaj je boljše.... po moje, če samo pije ven iz flaške, je vseeno, ker je tako kratek čas, da ni nekega vpliva. Vsaj moj ima to toliko časa noter, kolikor pije, potem pa ne več. Če ima skoz noter, za zabavo, pa ne vem, kaj je slabše oz. boljše.

Modrasmotka, če babici 100krat rečeš, naj nekaj ne dela, potem bi si že lahko zapomnila. Drugače pa, včasih je bilo še slabše, samo ne poznamo pravih primerov... In sedaj se vse jemlje resno, prej pa, dokler je dete migalo, je bilo vse OK, pa čeprav je imel alergijo ali kakšno drugo bolezen.
Imam pa js ful probleme z želodcem, marsičesa ne prenašam.. le zakajuser posted image .

< Sporočilo je popravil tulpek -- 24.2.2010 17:43:01 >

(odgovor članu modrasmotka)
Neposredna povezava do sporočila: 3353
24.2.2010 18:56:49   
go_ta
Hej, čvekice, da se še jst oglasimuser posted image Se ukvarjam z diplomo, z malim, je res živahen 100 na uro, sam je fajn, ko je vedno kaj novegauser posted image Gledam ga, ko raziskuje, ko se odziva na ene stvari, zdaj sva se naučila, da ko je v banji, lahko z rokico tolčeš po vodi in šprica naokoluser posted image Prejle sem bla čist mokrauser posted image
Včerj smo praznoval 7 mesecevuser posted image , kam leti ta časuser posted image Sploh ne smem pomislit, da je še par mesecev, pa bo treba delatuser posted image
Ste imele pa zanimivo debatouser posted image Tud men se je mal obračal želodec pri tistem s prežvekovanjem hraneuser posted image Miška, ti pa le pazi na Ninico, ko bo pri babici, da res ne dobi kakega zrezka v ustauser posted image
Sem pa razmišljala, da po eni strani moraš razumet te mame pa babice. Pri njih je blo vse drugače, drugače so jih učili, znanost je pa odkrivala, kaj je dobro za otročke, kaj ne. Saj bi mene tud na rit vrglo, če bi kdo Niku dajal stvari, za katere sem reekla, da se jih ne daje (ampak HB, s tem še nisem imela težav ... še), ampak včasih je blo res drugače. Ni blo alergij pa vseh teh zdravstvenih težav. Moja babica ima 11 otrok pa nima noben alergija na karkoli, mami prav, da so 100x bolj bolj zdravo jedli kot danes, ni blo debelosti ... In sem pač prišla do tega, da smo ljudje zaj... cel sistem z vso to svinjarijo, ki jo jemo, ki jo vdihujemo, pijemo.Prenaša se na otroke, vsaj po moje.
Ne vem, treba je vsem mamam pa babicam dopovedat, kaj smejo, česa ne. Pa še prav zanima me, kako bo čez 30 let, ko bomo me babice - verjetno bomo ugotovile, da smo tud me vse 'narobe' delaleuser posted image Upam, da bom razumevajoča tašča pa mamauser posted image
Grem ... Niko mora papcat, potem pa počas ajat, jst pa k diplomiuser posted image

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3354
24.2.2010 19:11:47   
Anonimen
čakte čakte čakte punce!!!!!

tuki ve vse govorite o nekih lonckih, pa slamicah, pa maseku(spasiranemu) pa pomikanju po tleh...

jst mam se dojencka...!!!!
mojo malo bibiko, ki se je predvcerajsnjim izvalila iz mene!!!!!

ne tolko hitro nooooooooooooooooouser posted image

(odgovor članu go_ta)
  Neposredna povezava do sporočila: 3355
24.2.2010 20:14:38   
aprilčica07
KOnčnooo tišina, naj traja do jutrauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Je bla pa tako sitna predno je zaspala, da bi jo kruser posted image user posted image user posted image smo se kopali in pol je vedno razpištoljena in ji nič ni prav. No, pol je le omagala. Jakob pa tudi. Se je pa naš fantina odločil, da  je sam. In itak mu pustim, pa pol mu moram ploskat in ga hvalit kako je priden.. Ma kašno je za njim, ko konča jest......... user posted image Sem lovila hrenovke pred po celem stanovanju.. pa je jedel za mizo, nevem kako mu uspeva...

go ta:
se podpišem pod tvoje razmišljanje o gosti hrani..user posted image je pa za jutri napovedano lepo vreme in se že veselim, da bomo spet vozičkali. user posted image
miska: kako je z cigareti? sem zasledila neki na drugi temi..user posted image

Grem malo pred tv, počivat::)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3356
24.2.2010 21:42:44   
anžetka
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute

mi gre na k****, ko komentira, ko jemo pri kosilu...

ja bogica ninika mala nasa...lej, mami papa meska pa krompircka, teb pa nič ne da!

kako je nesramna, ane?
ti revica pa samo od mleka zivisuser posted image user posted image user posted image user posted image

Miška, tud pri nas je tko-moji, od mojga,...user posted image pametni 100na uro! Ta vaša mama je pa prov pojavauser posted image  Sej v resnici ni smešen, ampak ko si predstavljam...user posted image  No, jst bi ven padla...čist!user posted image  Šivilja, tašča od tvoje svakinje je pa sploh brez primereuser posted image  Jst pa poznam primer, ko sta starša prežvečila, če je bilo pretrdo in dala pol to tamali. Svašta vidiš...
Muca, ti pa čist obvladaš pol računalnike, da kolegu štimaš programe pa touser posted image Ponavad so tipi tisti, ki to rihtajo ženščinamuser posted image  A to je vajino stanovanje al sta v najemu? Pa lepo, da  je Lana bolje in ma rada breskve. Jst mojmu dons dala eno kašico od hipa z jabolkom+banano+žiti ker mehča blato, potem sem pa videla, da ma gluten not...Sej najbrž ne bo nič narobe...user posted image itak pa ni vse pojedel.
Tina, men bi se snel...Sej je prov, da si se postavla...Sam da si upa kej tazga narestuser posted image Upam, da me ne bomo take žlehtnobe tečne, ko bomo stare...
Hel, sam mojmu sm že dala v kakšno kašico mal pomarančnega al pa limoninega soka pa je vse OK...user posted image
Aprilčica, evo, sam nabasat si se mogla pa glava ne boli več!user posted image  Midva sva pa zadnje čase sam na picah...ne vem, men ful pašejo. Pol sem pa žejna ko hudič in ponoč vstajam in hodim pit...
Go_ta, user posted image user posted image user posted image  za 7.mesecev! A bosta kam na plavanje hodila? V KR vem za en plavalni tečaj, če bi te kej zanimal...
user posted image Zmer pozabim vprašat...a otročičke še vedno samo z vodo umivate al še s čim-s kakšnim milom,...?
user posted image Pa tiste, ki hodite plavat s tamalimi...a jih po plavanju s čim namažete-kakšno kremco, oljčkom?

< Sporočilo je popravil anžetka -- 24.2.2010 21:44:14 >

Sasa84

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3357
24.2.2010 21:53:27   
anžetka
A ste že slišale ta najaktualnejši štos...?user posted image
Sneguljčica je rekla: "Z gotovostjo lahko rečem, da sem najlepša na svetu."
Palčica je dejala: "Z gotovostjo lahko rečem, da sem najmanjša na svetu."
Chuck Norris pa je rekel: "Gotovo sem najbolj pogumen, bojevit in močan človek na tem svetu." Zato so vsi trije šli na urad za Guinnessove rekorde, da bi se prijavili.
Prva je vstopila Sneguljčica, ki se je vrnila vzhičena in zakričala od veselja: "Zdaj je uradno. JAZ sem najlepša na svetu!"
Druga je iz pisarne prišla Palčica in dejala: "Uradno sem najmanjša na svetu."
Nazadnje iz pisarne v solzah pride Chuck Norris in vpraša :''Who the **** is Petra Majdič?!?''

Sasa84

Neposredna povezava do sporočila: 3358
24.2.2010 22:02:35   
go_ta
anžetka, miška, sj moja mami skoz govori, kako je Niko majhen pa suhcanuser posted image , jst ga pa že komaj nosim, je vsak dan bolj okrogeluser posted image Očitno bi rada vidla, da bi bil ko žogicauser posted image
anžetka, sem že gledala za tečaje v Kranju, pa me nekako ne vlečeuser posted image Ful imava oba z malim rada vodouser posted image , ampak ti bazeni mi ne potegnejo, ne vem, zakaj. Sem prebrala nekje, da so bazeni lahko škodljivi za otrokove sečne organe (oziroma nekaj takega), ker še ne nadzorujejo lulanja, pa pride vse notri. Sicer morajo pa to vodo, v kateri otročki plavajo, verjetno redno čistit?
He he, dobra je tista s Chuckom Norrisomuser posted image

(odgovor članu anžetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3359
24.2.2010 22:22:53   
modrasmotka
anžetka jaz sem že podobno slišala z damjanom murkotomuser posted image

jaz našo skoz z milom kopam.od začetka sva imele nivejo ker sva jo dobile za darilo drgač mam pa jaz skor vso kolekcijo od yohnsons (sem mogla na flaško pogledat da prav napišem)user posted image po kopanju pa jo z mlekom namažem.isto zadnjič ko sva prišle iz bazena.jo skopala in namazala.

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 3360
24.2.2010 23:29:33   
Muca83
Moj je že ob 20h skupi padu, Lana pa pol ure za njim. Jaz pa spet bluzim pozno ponoči, čeprav sem zjutraj komaj vstala. Moram začet malo prej kot ob 2h spat hodit. Lana zmore vsak dan dlje časa sedeti sama brez opore. Je kar lepo stabilna, edino malo jo daje ravnotežje, ker ne more bit pri miru. user posted image Jutri imamo pa posvetovalnico. Danes sem se spravila cvetačo uvajat. Sem lepo skuhala malo krompirja, cvetače in čisto malo korenčka, vse skupaj zmiksala, dodala pikico soli, da bo ja okusno. In mula mala je pojedla ene 5 žličk, se malo pačila in potem ni hotela več ust odpret user posted image Sem pa zdaj videla, da mora biti zanjo zelo spasirano, če samo z vilico pretlačim se kar davi oz. kot da ji gre na bruhanje. user posted image No, jutri imam namen spet isto skuhat pa da vidim, če bo kaj več šlo v ritko. Je po mamici in ne mara zelenjave. user posted image

miška, tvoja stara mama je pa res opasna! user posted image Že takrat s praženo moko, zdaj jih pa spet poka user posted image Je pa zanimivo, da meni pa vsi sveto zatrjujejo, da včasih niso dojenčki nič jokal. Meni pravijo, da so cele dneve spali, tud 6 mesecev stari user posted image Da do 7. meseca si jih samo nahranil, previl in dal nazaj spat. Si sploh ne predstavljam, da bi bilo to možno user posted image

Ura za spanje je tudi pri nas okrog 20h, pol ure gor ali dol. Spi pa potem ene 12 ur, včasih uspe celo 13. Ampak seveda se vmes minimalno 5x zbudi. Sem pa res uvedla rutino, ob 18:30 je kopanje, ob 19h mlečna kašica za večerjo, potem se igrava dokler ni zaspana, potem pa spat.

hel32, meni ni noben priporočal mazanja s čim za izkašljevanje. P mi je rekla, naj dvignem vzglavje in da ji dam lahko Prospan sirup. Ma ja sem vesela, da ni bilo kaj hujšega in ni bilo treba nobenih zdravil. Super, da je Lukas bolje, jaz sem danes tud samo ene 5x nosek čistila. user posted image Super, da sta šla malo ven. To za limono pri zobkih sem pa tudi jaz slišala.

šivilja, fuuuuj prežvečeno hrano dojenčku v usta tiščat user posted image Mene je že patronažna opozorila, da se ne bi kdaj spravila dudo "čistit" tako, da jo v svoja usta dam, kaj šele to.

23tina, nad tvojo taščo se spet zgražam, pa še drugi ti pametujejo... mah, bom malo bolj cenila mir, ki ga imam. user posted image Sem pa prej gledala malo stare fotke in najdla od nečaka, ko je bil 7 mesecev star, kako je jedel medenjak oblit s čokolado user posted image Pa to je blo 6 let nazaj. Očitno ni moja sestra nobenih priporočil upoštevala.

anžetka, ti pa ful malo spi Anže ponoči, če je šel tok pozno spat ob 5:30 pa že pokonci. Koliko ti pa spi v celem dnevu, če vse sešteješ? Jaz sem računala in pride nekje 14 ur na dan. Glede računalnikov sem pa enkrat pisala, da sem na računalniški faks hodila. Sem absolventka tam ampak bo kar tako ostalo očitno. user posted image Jaz sem tak bolj tehnični tip. Stanovanje imava pa v najemu od občine. Plačujeva 170 eur najemnine + stroški za 50 m2. Pred tem sva bila pa v komercialnem najemu, sva plačevala 300 eur najemnine za 38 m2 v Domžalah. Umivam pa jaz samo z vodo, ko sem jo še 2x na teden kopala sem jo 1x na teden s trdim milom, zdaj jo pa samo z vodo, mogoče 1x na mesec da jo z milom. Edino laske pa umivam z Mustelinim šamponom proti temencam, ker ima še par pikic pa tud preventivno. Ji tud kar smrdet začnejo laski ko par dni niso umiti.

aprilčica, jaz se tud sprašujem kje sta Ayo in kerala. Kerala je očitno tok padla v tisti foto tečaj, z Ayo pa pojma nimam kaj je.

go_ta, moja pa v čebričku tolče z rokami kot nora, imam vse mokro, pa še sama sem mokra. Je blo pa hecno danes, ko jo je moj dal oblečeno v čebriček brez vode in je isto kar z rokami tolkla po zraku user posted image Drugače je pa še vedno lena, leži ali sedi, mal se iz boka na bok gunca, obračat ali plazit se ji pa ne da, čeprav zna. Pa čestitke za 7 mesecev. Res gre noro hitro!

Lana, 27.08.2009 (3.460 g, 50 cm, OG 37 cm)
6. mesec: 7.430 g, 67 cm
7. mesec: 8.240 g, 68 cm

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 3361
25.2.2010 7:00:16   
Anonimen
jutroooo!!!!

borim se, borim. brez cikov!!!!

punce mi nenormalno moralo gor drzijouser posted image

(odgovor članu Muca83)
  Neposredna povezava do sporočila: 3362
25.2.2010 7:02:05   
aprilčica07
Jutro,

spali smo tako tako.. se je zbudila ob 2 in vrgla sama s sabo eno dolgo čvek debatouser posted image pol mi je blo zadosti in sem jo pobasala in nesla v dnevno na kavč, je spila malo čaja in tam okrog 3 30 zaspala nazaj, seveda do 6. Pol je blo za definitivno zadosti. user posted image Jst pa vsa zaflikana in komaj gledam. Prav mi je, ko pa hodim ob nenormalnih urah spat.user posted image Ampak uživam v tistih večernih urcah, ko je mir in tišina in kr ne morem it spat.

go ta: čestitke za 7 mesecevuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bazeni: ja, tudi meni glih ne potegnejo, ampak bomo vseeno šli provat. Jakob je užival, ko smo se kopali, že kot mali,, kako bo tamala  je pa vprašanje, ampak provat ni greh... mogoče bo bazen bolj zanimiv ko tisti njen mali kadinček in bo tam uživala. Mislim, da so bazeni nekako bolj nevarni za punčke, pa nevem zakaj.. ali sem to kje prebrala, ali sem sanjala.. nimam pojma..user posted image
muca: seštevam spanje naše mis pa ne rata 14 ur, preko noči je v povprečju 10, čez dan pa na velikoooooooooooooo če rata dve uri, če smo zunaj ali pa v avtu, drgači pa če smo le doma, je njeno dnevno spanje strogo odmerjeno na pol urce zjutraj in mogoče enih 45 minutk popoldan, to je pa vse. Trenutno je tle zraven mene in vsa nervozna vleče dudo kot norauser posted image user posted image user posted image user posted image Se pa obrača iz boka na bok, iz hrbta na trebuh in obratno, in prepotuje konkretne razdalje, mulka malauser posted image user posted image user posted image user posted image
anžetka: jst našo kopam v povprečju 2x tedensko, enkrat le v vodi, drugič pa dam notri malo šampona oziroma une stvari za se umivat od Bubchen.. po kopanju jo pa vedno z oljem namažem, mislim, da je od Welede.. mažem jo pa kr na mokro kožo, da je pol taka mehka in takoo lepo diši..user posted image   mi je zadnjič ena prodajalka povedala, da se olje utre na mokro in ne suho kožo in je res... ker če jo mažem ko je suha, je potem le mastna in nič drugega, če jo pa mokro naoljim je pol taka mehka, nič mastna in diši.............user posted image user posted image
dober štos na temo Petre..user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa tudi drnula se ni javila že en kup časauser posted image user posted image

Grem malo na izlet do kopalniceuser posted image

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 3363
25.2.2010 7:03:54   
aprilčica07
miska: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nadaljuj, nadaljuj....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3364
25.2.2010 9:57:58   
hruškolinka
Anžetka. Po plavanju je fajn, če malčka malo namažeš z oljem al pa kako drugo kremo, ker klor suši kožo. Jaz ga sicer vedno pozabim namazat, pa je vseeno ok, ga namažem zvečer, ko ga skopam.

Jaz malega že od začetka namilim z milom od Nivee potem pa ga skopam. Ok, mila ne uporabljam čisto vsak dan, recimo vsak drugi dan. Ampak ko je pa pokakan, pa lepo rito obrišem, namilim in jo pod umivalnikom umijem.

Olja in mleko za kožo in razne kreme: Mislim, da je dobro, da male čim malj mažemo s temi sranjii, ker 60% vsega, kar naneseš na kožo, pride v kri!

Miska_mccute: a ti si prej kadila, pa se sedaj vzdržuješ brez?
Aprilčica, ko si napisala, da so bazeni bolj nevarni za punčke pa ne veš zakaj? Jaz mislim, da zato, ker imajo krajšo sečno cevko kot fantki in bakterije lažje pridejo do mehurja in tako lažje pride do okužbe. Kakor pa imam jaz izkušnje (pa sem 10 let delala na različnih bazenih), ni nobene panike, če je otrok zdrav, kar lepo na bazen. V kolikor se pa pojavijo kakšne težave, se pa pač bazenu lepo odpoveš. Ker možnosti okužb so itak zelooo majhne. Sej otroci pa spet ne zbolijo tako hitro, malo bakterij pa tudi ne škodi organizmu, ki je načeloma zdrav.

Martin
2.8.2009

(odgovor članu anžetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3365
25.2.2010 10:27:17   
Anonimen
ja, hruskolinka. ko turek!

(odgovor članu hruškolinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3366
25.2.2010 13:08:16   
HeGa
GO MIŠKA, GO MISKA, GO MISKA!!!!

Aprilčica se ti pridružujem, tud jst vsa zaflikana, zdej ko je sonček sicer že mal boljša. Komaj čakam, da se ven spraviva, sam da se zbudi. Jst tud ne morem zvečer it spat, kr naenkrat je polnoč.

modrasmotka jst Hipp mleko kupujem v Muellerju (je cenejš kot drugod), pozabla pa kolk je cena. Pakiran je 2x300g v eni škatli. Mi je super ker sta 2 paketa notri. Pa tudi skoraj vse moje kolegice uporabljajo to mleko, pa so vse zadovoljne. Mah kaj pa vem, pri evi sem najprej 1 škatlo kupla Novalak, to je bilo za prvi dan ko je bila doma, je dobila eno flaško in fertik. Ostalo sem vrgla potem preč. Pol sem pa za kašice rabla, ker sem bla prelena za črpat mleko, pa sem pediatrinjo vprašala, če mi kaj priporoča, pa je rekla, da so v bistvu vsi isti, da naj si kar enga pač izberem. Pa sem si glede na ceno in pakiranje pa priporočilu frendic tega. Sta pa dve vrsti: en je bio - modra embalaža, en pa probiotični - roza.
Jst sem roza vzela, ker modrega niso imeli. Za Evo sem modrega uporabljala. Po moje bom tud zdej prešaltala, ampak sam zarad barve.

go_ta 7 mesecev - že - kolk čas leti - čestitke!!! Pa pridna, da si se lotla diplome!

Eva: 19.01.2008
Jan:
13.08.2009 - 3.660g;54cm
14.09.2009 - 4.800g;57cm
17.11.2009 - 6.770g;64cm
13.01.2010 - 8.100g;69cm
25.03.2010 - 9.160g;73,5cm

Neposredna povezava do sporočila: 3367
25.2.2010 14:07:11   
aprilčica07
Se mi je kr zdelo, da je pametneje it ven dopoldan, glede na to, da je napoved da se ob od zahoda pooblačilo. In seveda sem imela pravuser posted image Zunaj že ni  več sončka in so taki megleni oblaki. Ampak smo se dopoldan navozičkali. Bli zunaj dve debeli uri in uživali vsi trijeuser posted image Trenutno oba norita po stajci, tamala vrešči, že ko vidi Jakoba, njemu pa ne rabi dosti, da se vali z njo notri.user posted image user posted image user posted image user posted image

He Ga: jst sem danes res spila malo več kave kot ponavadi, drgači ne bi funkcionirala. Ker se moram navadit hodit prej spat... Pa mi ne znese, enostavno mi je tako fanj zvečer, ko je tišina in imam še sto in eno opravilo in ne morem it spat pred polnočjouser posted image
hruškolinka: saj se mi je dozdevalo,  da je kaj takega... hvala za razlagouser posted image bomo šle provat, pa bomo vidli kako in kaj...
miska: a še držiš brez  cigaret? a si bla strasna kadilka? ker jst tudi kadim, ampak enga oziroma dva na dan... če je kašen praznik in grem zvečer ven, potem jih pokadim več, drgači pa imam škatlo za 14 dni ali več...user posted image

Zdaj se mi lušta sladko.. ampak nimam nič pr roki, pečt se mi absolutno ne da niti pod točno razno.. do trgovne tudi ne grem, najbolše, da vzamem Jakobu en kinderuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu HeGa)
Neposredna povezava do sporočila: 3368
25.2.2010 14:17:02   
hel32
Hojla
Mi smo zdravi, dihanje, v reduuser posted image user posted image , sam antibiotike še do konca popije, in bo OK. Hvala bogu, rečem, me je že skrbelo, pa bo vseeno cepljen
Ja, kje je Kerala, pa Ayo, pa drnula, upam, da niso njihovi malčki bubani spetuser posted image

Go-ta, madona 7. mesecev žeuser posted image user posted image user posted image user posted image , kak cajt leti, mi se še ne tolk premetujemo tolko ampak že kr fajn se že obrača, ko ga dam na trebuščekuser posted image .

Miškauser posted image user posted image user posted image , ti kr vstrajaj, jaz sem kadila 15 let, in zdaj 2 leti ne kadim, pa se veliko boljši počutim, čeprav, priznam, se mi še zdaj gdaj pa gdaj zlušta kakega.

Aprilčica, upam, da se danes naspiš. To sem tudi jaz slišala ja, da naj bi otroka mazal mokrega, ampak mi nekak ne potegne.

He-ga, sem bila danes v sparu in sem kupila Hipp mleko, in je res za cele 5€ je ceneje od BEBE, no bom videla, kako bo, kupila sem pa uno BIO, no, če se mu bo dopadlo, bom kr prešaltala, je bistvena razlika v ceni.

Jao, sem bila prej pri sosedi, pa je rekla, eh, ti mu kr alpsko mleko daj malo zmešaj z vodo user posted image user posted image user posted image , pa malo čokolešnikauser posted image user posted image user posted image , ona je to dala svojemu, mu je samo do 3 meseca dajala to mleko.
Se še kaj vrnem, naš mali princ je zaspanuser posted image

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu HeGa)
Neposredna povezava do sporočila: 3369
25.2.2010 16:14:01   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: hruškolinka

Olja in mleko za kožo in razne kreme: Mislim, da je dobro, da male čim malj mažemo s temi sranjii, ker 60% vsega, kar naneseš na kožo, pride v kri!

js sem ugotovila, da ima najlepšo kožo, če ga skoraj nič ne mažem. Tak da po kopanju ga čisto malo z riboderminom in konec. Za ven sem ga pozimi še namazala in zdaj bom kupila še sončno kremo za male... moram nekaj dobrega najti... Za kopanje imam seb a med trdo milo, vsak drugi dan ga kopamo.

miška, zdržiuser posted image

(odgovor članu hruškolinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3370
25.2.2010 20:34:03   
go_ta
Hej, babe, se vidi, da je bilo lepo vreme, nikjer nobeneuser posted image Sinek spi, jst sm nekaj izpolnila za zavarovalnico, moram jutri v Kranj, bo moj oči čuval Nika. Pa še po darilo za lubija skočim, v nedeljo praznuje roj. dan, bo spet treba pečiuser posted image Verjetno mini pice pa tist aprilčicin recept za jogurtovo pecivo pa še kaj.
aprilčica, danes je blo super vreme pri nasuser posted image , tko da sem tud jst naredila 2 turi - dopoldne pa popoldneuser posted image Je tko pasalo po dolgem času - sicer kondicije nobene, me je še ena mamka skoraj prehitela na enem klancuuser posted image
anžetka, sem pozabila povedat ... Niko se kopa vsak dan, enkrat na teden ga namilil, to je to. Ne mažem ga z nobenimi kremami po kopanju, samo z riboderminom pod pazduhami pa vrat.
hel, imate vse pripravljeno za krst? Veliko slikajte, moramo vse pogedatuser posted image
eee35, super za počitniceuser posted image Midva z malim bova verjetno šla z mojimi na morje za 1. maj, lubi mora delat.
anžetka, aprilčica, muca, hel, hega, ha že 7 mesecev, čas gre čisto prehitro zameuser posted image
muca, mi imamo čisto isto rutino pred spanjem kot vi. Kopanje, kašica, igranje, čakam, da je zaspan, potem pa zaspi brez problema. Enkrat ga nismo kopali, ko je bil bolan, pa je do 10 zvečer gledal ko čuk, ni in ni hotel zaspat. Smo mu zrušili rutinouser posted image
Gremo k diplomi ...
Aja, Tina Maze ima drugo medaljouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3371
25.2.2010 21:31:43   
anžetka
Go_ta, Niko pa res ni majhen pa suhcan!user posted image tvoja mami je pa dobra...user posted image Ma jst ga tudi že težko držim, nosim dlje časa. Pa še v 4.nadstropje ga je treba nest...No, pa sej kr gre-sorazmerno rastevauser posted image sam da jst mišice dobivam, on pa raste in se debeliuser posted image Ja, tam kjer bi jst hodila plavat, redno čistijo vodo, tako da bi kar šla...pa še ni tako drago in 1x ali 2x na teden je, plačaš pa za pol leta. Ti pa redno spremljaš šport, a ne?
Ja, Muca, kaj pa ti še potem počneš pokonci tok časa? Medenjak oblit s čokolado!user posted image user posted image Ta je tud huda! Cvetača-moj je take delal-se pačil kot bi mu drek dajala, glavo obračal stran...se mi je smilil in sva kmalu nehala in začela kaj drugega uvajat...bom mal počakala, mogoče mu bo pa potem kaj bolj všeč. Včasih je blo čist drugač-otroka so nahranil, previl, ko je zasmrdel in povil nazaj v plenice("rjuhe") pa v pojstlo dal in je mali al spal al pa čmuril, ni važn, potem pa spet isto. Sej se niso ukvarjal z otroci...kakšni že, ampak večinoma ne. Joj, oprosti, sem zgleda spregledala al pa pozabila, da hodiš na ta faks. Uf, svaka ti čast!user posted image  Spanje-evo, dons mi je zaspal ob cca. 19.30 (se mi je v uri in pol že 2xzbudil)...spal bo do 5ih, 5.30, s tem, da se bo vsaj 3x zbudil za zizo. Čez dan mi spi pa nekje po 4ure-včasih malo več, ampak ponavadi manj.
Aprilčica, ti, ti, ti,...kradljivka kinderjev!user posted image user posted image user posted image
Modrasmotka, Go_ta, men je bil ful hud štos in sem ga enostavno mogla pripopat goruser posted image
Mila, mazila, šamponi,...-hvala punce. Mi2 ga še vedno samo z vodo umivava, brez mil, šamponov, olj,...Samo, ko sva šla ven in je bil res mraz, sem ga s kremco po obrazu namazala. Ima pa ful lepo kožo-P vedno pohvali in itak...babice pa tetkeuser posted image  Pa ritke tud še nismo mel vnete-mogoče kdaj mal rdečo, nič groznega.
Kajenje-kadila kar nekaj časa, no ene 8let, zdej pa odkar je Anže sem prižgala 2cigaretiuser posted image Matr, sm pridnauser posted image
Bravo Mazica!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Sasa84

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 3372
25.2.2010 21:45:52   
*anč*
helou!

je miška izdala tiralico zame, tko da se morm mal javit!user posted image   moji 3je že spijo, jst se jim pa tut ukratkem pridružim. dans je bil tok lep dan, da smo ga izkoristli za orng sprehod. malo še vedno tlačim v košaro, sam ji je zdej že res čist na knap, tko da bo treba športni del namontirat pa kr zavlačujem, ker jo tko rada gledam, tam bo pa stran obrnjena. je pa kiara predvčerajšnjim pridelala že drugi zob. z zdravjem smo pa bolj tako, stalno neki. jst sm čist ob glas, sploh ne morm govorit, mala pa smrka. za vikend sva bla tastara2 čist boga, prinesel nam je pa tristan iz vrtca, ki jo je še najbolš odnesu.
jst sm pa sam še en teden doma z mojo malo pol pa začnem z vsakodnevno prakso user posted image pa glih zdej, ko bo lepo vreme in bi se lahk naokrog potepale. je pa naša kiara tak sonček, skos nasmejana, bi jo lahk skos lupčkala in stiskala.
berem vas res slabo, ker tok velik pišete, jst mam pa večinoma kr oba doma+fax, tko da mi res ni dolgčas.

lepo se mejte!

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu anžetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3373
25.2.2010 21:53:34   
ALEKSANDR
Dober večer...

Da se na hitro malce oglasim...sva se s tamalim cele dneve po sončku potepala... pa malce po obiskih...user posted image Končno pomlad...user posted image Jaz sem tako vesela...
Se mi pa Luka zbuja ponoči tudi na 15 minut včasih in joka...pojma nimam kaj mu je...Na glas zajoče, ga pocartam in spi dalje...user posted image

eee35- super za počitnice...user posted image

Go-ta- čestitke za 7 mesecev...user posted image

Miška- držim pesti, da ti uspe...

Hel32- super, da je Lukas ok...user posted image

Kopanje- večinoma ga kopam z vodo, vsake toliko z Jonnson (al kako se napiše) za dojenčke...mažem ga pa ne...samo z kremico za mraz po obrazu...

Grem počivat...nisem nekam zgovorna danes...user posted image

Mirno noč...user posted image

LUKA ANTE 10.08.2009 3380g 49cm
1. mesec 4960g 56cm
2. mesec 5480g 57,3cm
3. mesec 6290g 61cm
4. mesec 7100g 63,5cm

Neposredna povezava do sporočila: 3374
25.2.2010 22:26:04   
*anč*
kopanje  vsak drug dan, enkrat na teden s trdim milom, namažem jo pa vedno z mustela stelatopia mlekom(hvala sanikaa za nasvet!), ker ma drugače bolj hrapavo kožo. se pa kopa zdaj s tristanom v veliki banji in noro uživa, brca, šprica,tko da sm pol tut jst vsa mokra.

gosta hrana  naša je 2-3x na dan pol se pa še podoji. kuham ji zelenjavo, je tut sadje, zvečer pa riževo kašico z malo banane. mi je pa full pluvala tele kašice z adaptiranim mlekom, potem je bla pa še čist rdeča okol ust, tko da ji ne dajem več. zdej pa nevem a gre za alergijo na mlekouser posted image , ker jst ga normalno pijem pa ji ni nič. pozna katera kaka adaptirana mleka za alergike?

aprilčica  jst tut sm pa tja kako kinder čokoladico pojem, tko na skrivaj user posted image .

miška  men bi tut zavrelo,če bi kdo kjari poslinjen prst v usta rinu user posted image .

zdej pa res spat, čeprav tut jst uživam v trenutkih tišine user posted image .

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 3375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?