Krysia
|
oo, Erin, kje si pa ta seznam našla? Ne vem, itak nas je ostalo bolj malo tukaj na našem čveku, tako da ... al čist spustimo ta seznam in si ga pač samo nekam shranimo, al pa ga precej oklestimo in bo čist kratek ... ampak vseen lepo, da si ga našla - pridna ... Pa fajn, da vam je saturacija narasla, zdej se pa hit pozdravte in nič več bolezni! Zoja Miša, kaj je pa zdej s tvojim zdravjem? Punca, vitaminčki, sadje, čajčki, pa tvoj naj te mal pocrklja! Drži se! bAgR, pri 1,5 leta je cepljenje - mislim, da isto kot pri pol leta (davica, tetanus, oslovski kašelj, otroška paraliza) - od cepljena pri pol leta mora minit vsaj 1 leto (no, tko so men rekli, ko sem klicala za datum ...) Ko vas tkole berem, vidim da vaši malčki že pridno čebljajo oziroma govorijo tko, da se jih fajn razume ... pri nas ni tako ... jst sicer Roka razumem, ampak je zelo daleč od tega, da bi uporabljal približno prave besede ... oziroma je tko - on novo besedo enkrat al pa dvakrat ponovi (in to relativno pravilno, npr. "vou" za volka, "jeen" za jelena), pol jo pa noče več ... zdej pa ne vem, al ne misli začet govorit, al mi bo pa enkrat začel kar cele stavke sestavljat ... sam občasno me mal zaskrbi zarad tega ... ne da zganjam paniko, ampak me je glih prešinilo, pa me zanima, če je še kakšen avgustovček tak ... Drage moje, jst grem poiskat kej za jest ... lačna sem, moža ni doma, pa še hrbet me boli ... nisem glih najboljše volje ... pa še v službi mam vsega čez glavo ... 1 teden nazaj sem dobila odločbo o dopustu za to koledarsko leto (če se ne motim, bi jo mogla dobit na začetku leta, ne pa konc februarja, ampak pustmo to) in ostal mi bodo 4 dnevi (mi lahko koristimo dopust med počitnicami, v času pouka pa ne ...) in zdej naša ravnatelca kao ne ve, kaj naj jst s tistim dopustom naredim oziroma je rekla, da bi se to mogla prej spomnit, da bi ga k enim počitnicam prikolpla ... ja, bi mi pa prej dala odločbo, a ne? V glavnem, kr neki, mal sem že sita tega odnosa. Najhujš je pa to, da mi dejansko ni jasno, kaj sem ji naredila ... eh, ne bom več utrujala s službo ... hvala, ker ste prebrale ... se tipkamo, ko bom boljše volje ... lep vikend vam želim ...
|