Zoja Miša
|
Čer! S Kajo Lino sva doma. Kašlja kot velika. , najbolj, ko se umiri, ponoči in čez dopoldansko spanje. In smrkava je cela. Sva bili pri P, a HB ni na pljučih nič, ima pa malo vneto desno uho. Vročine nima, je igriva in čvekava Tako, da se imava fino doma. Jutri pride na obisk sestra, v sredo naša dva , v četrtek pa tašča. Ja, pestro. . Jaz bom šla malo v službo vmes, bom spet ure nabirala, da lahko potem prej v vrtec, po princesko hodim Anita, razume te, kako je ko te pridejo razvajati! Tudi jaz imam vse daleč. Prav je, da si daš takrat duška in uživaš. Gajka, najprej, glede lepih dnevov in sonce. Te čisto razumem, ker je pri nas isto. Kaja Lina spi od cca 12-cc15h in tako zamudimo najlepši sonček. Če pa kam gremo pa itak jaz kompliciram na veliko, da mora spati, takrat ko je njena ura....v glavnem punce so ti rekla, da te dajejo hormoni, potem ne vem kaj je z menoj, ker sem taka vedno Erin, bi mi rekla, da naj se malo skuliram in diham, A jaz mislim, da mora otrok spati vedno isto in je pri nas vedno problem kam iti, ker jaz kompliciram! In glede na to, da je v vrtcu, se mi zdi, da med vikendom rabi počitek, ne pa da potem še takrat ne spi...v glavnem verjemi, ti ne kompliciraš in če te želijo preprišati drugače, jim ne verjemi Luštna fotka! Nell, da, pri nas Kaja Lina spi, z grda ali z lepa, okoli 12h. Vztrajam! Meni se zdi, da morajo in to potrebujejo. Vsaj tja do 4 leta. Imam pa kolegivo, in njen 5 letni sin še vedno lepo gre počivati po kosilu. Mislim, da je to kar dobro. Katja, super za Jana. Morje - Lošinj. Kaji Lini bo ta klima dobro dela. Upam, da bo uživala dol tudi z babi. Malo me skrbi, kako bo to, ker zadnje čase le mami velja. Trma, je tudi nam znana. Jaz jo pustim da se zjoče, pa zmuli se rada tale naše princeska. Ampak ji potem povem, da če je mulasta je hudo le njaj, pa počasi bo manda dojela . Anita, planice Mullerjeve papmerske, ali Mullerjeve ali Tosamine ali Dm-ove. Vse se kar nekako obensejo. Za ponočli pa definitivno Mullerjeve Papmerske Dry, nas še niso pustile na cedilu. Bella, čestitke za izpit, saj sem ti rekla... Pa upam, da si uživaa pri frizerju! Paše, ja! Jaz sem pa potrebna kakšne masaže! Prav zares se bom šla razvajati v kratkem. Samo ne vem še kam. Nell, res te nasmejijo. Super. Moja služba...no ja, takole me ne nasmeji.