|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: *** Avgustovčki '08 ~ 1.del ***
24.2.2010 8:49:57   
anita goitan
jutroo

gajka hvala za user posted image , ampak bom vso sama spilauser posted image , ponoči mi ga je Ula biksala, se je ob 00 zbudila, sem jo podojila, potem se pokaka in vedno kadar se pokaka težko nazaj zaspi, to previjanje jo preveč zbrihta, ampak take je ne morem pustituser posted image ..sva potem meli budnico do 2., ob 4ih si je spet zaželela joške, ampak je lepo nazaj zaspala, ob 6.in nekaj pa potres me zbudil, jao

Popoldan gremo vse tri punce do mojga v LJ, tam se z gospo dobimo in avto prepišemo, mal pa mi bo hudo za grandetom ampak ostane še en FIAT v garaži, 7l star, moj pravi da ga bo fural dokler ne razapdeuser posted image , avto je res en terenc.

V soboto se pa mal do Obale zapeljemo na prvo tako dolgo vožnjouser posted image , sam da nam bo lepo služil in nas varno vozil.

Kje ste vseuser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2476
24.2.2010 10:39:56   
anita goitan
Ula se tako lepo smeji med spanjemuser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 2477
24.2.2010 10:59:57   
Zoja Miša
Evo mene, se javljam iz službeuser posted image . Sem prišla malo delat. Kajo Lino pa babi čuva.
Je danes zjutraj tako kašljala, da je bruhala. Ja, tako kot si napisala Bella! Sranje v glevnem. A drugače je fajn in se ne počuti slabo. Vročine tudi nima. Jutri imava pregled pri P pa bomo videli, kaj bo rekel. Ven je zaradi vnetega ušesa sedaj nisem peljala. Ali mislite da lahko?

Anita, srečno vožno! A si napisala, kateri avto je, sem zgrešila?
Pa še to te prosim, če mi lahko poveš kako najdem zobarco, sem se končno uspešno naročila in imam zobarco, sicer šele 14.4, a nema veza, vežno da jo imam!user posted image user posted image user posted image

Sayuri in vse ostala, ki ste tako skulirane, sem vam kar malo fauš. Jaz sem tako tečna s to uro za spanje in kompliciranjm, da grem sama sebi na živceuser posted image . Pa se ne znam tako naštimati, da bi bila bolj na easyuser posted image .
Pa Sayuri, upam, da rata tole z dopustom!

Nell, saj se bo navadil Tibor. Mena danes prav zanima kako bo Kaja Lina babi okoli prenesla, da ne bi spalauser posted image . Pri meni ve, da ne more.

Zunaj pa res pomladuser posted image . Sam tale sneg naj izgine, pa malo ozeleni. Ja, vem prehitevam, sam je tako user posted image sedaj zunaj.

Res, kej pa ste ostale?user posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2478
24.2.2010 12:13:05   
Krysia
Se javljam na raport user posted image

Gajka, ko bova midva imela punčko, bo Klara ... če si seveda do takrat ne premisliva glede imena ... Glede spanja pa ... pri nas spimo od cca 11:30 pa dokler je - včasih eno urco, ponavad 2, se pa zgodi tud tri ... ja pa tko, da včasih sploh ne spi, ampak ga kljub temu dam v posteljico, potem pa odšibam iz sobe, on pa govori s svojimi medvedki. Sem že parkrat mislila, da je zaspal, ko je utihnil, ampak sem pol vidla, da ne spi, sam uleže se pa meditira al razmišlja al kaj jst vem kaj počne user posted image Čez vikend je pa tko, da se poskusimo prilagodit temu njegovemu spanju, ampak včasih tud ne gre ... če gremo z avtom, gremo tko, da bi v avtu spal, ampak mulo ima eno navigacio vgrajeno in vedno zaspi 10 km pred ciljem, ne glede na to, kam gremo ... v nedeljo npr. smo šli v Čateške in je blo tko zanimivo, da ni nč spal ... jst sm bla sicer vsa znervirana (td jst sem mnenja, da mora spat popoldan), ampak je potem spal v avtu domov grede pa še naslednji dan je nadoknadil, tko da smo preživel ... Zvečer gre pa spat med 19:30 in 19:50 - od tega ne odstopamo razen v izrednih primerih .... v glavnem, ob 20h že spi ...

anita, mi mamo Hoferjeve al pa Lidlove plenice - so ok, spustile nam še niso ... Pa super za avto. Potres je pa tud nas fajn zrukal ...

Zoja Miša, dejte se pozdravit. Enako velja tud za ostale bolančke!

dopust ... prvomajske verjetno Hvar, poleti pa še ne vemo - če bom jst brez službe, predsezona na Rabu (rajska plaža pa to), drugač bomo pa še vidl ... mal že gledamo, ampak še nismo nč odločeni ...

drugač pa Rok tud pomaga pri hišnih opravilih - zlaganje iz pomivalca, zlaganje v pralni stroj, posodo bi tud pomival, pa glavni smetar je user posted image - vsako smetko mi prinese pokazat in potem jo morava nest v smeti ... potem sem ga pa zadnjič čist zmedla, ko sem rekla, da gre časopis v smeti in sem ga dala v škatlo s papirjem (ločevanje odpadkov pa to) - mi je kazal na smeti in sem mu komaj dopovedala, da so to pač druge vrste smeti ... Pa zadni teden je postal obseden z žogami - kar naprej jih kotali sem in tja, vse ima preštete in če kakšna manjka, je cel halo ... to ne moreš verjet ... pa nor je na pesmice ... in potem pride k meni in se začne zibat. Jst seveda začnem pet prvo pesmico, ki mi pade na pamet, ampak če ni tista, ki si jo je on zamislil, je takoj upor - cviljenje, odkimavanje ... noče oz. ne zna pa povedat, katero pesmico hoče ... Sem se zdej že navadila, da ga najprej vprašam npr. "a veveričko", tko da mi pol pritrdi al pa odkima ... skratka pestro mamo ... pa seveda vse besede razume, tko da je treba pazit, če se pogovarjaš o piškotih, ker pol bi on seveda piškot user posted image v glavnem, nikol nam ni dolgčas ...

Zdej pa spet teste sestavljat .. joj, kok jst matram tele svoje dijake user posted image

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 2479
24.2.2010 12:17:48   
anita goitan
Zoja miša  Mondeo karavan, Zaplatilovo pa najdeš: http://zemljevid.najdi.si/search_maps.jsp?q=zaplatil+jana&hpage=my&offset=0&selfld=0&acnum=10&foxsbar=page

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 2480
24.2.2010 12:39:56   
anita goitan
Govora je o dopustuuser posted image
še ne vem kam, moj navija za kampiranje, jaz sem že stara bi raj luksuzuser posted image , vsaj apartma postrežba, mal mi pa pred očmi plešejo Dolomiti, kolk je tam lepoooouser posted image , aja sam to ni morjeuser posted image , so pa nebeški pogledi, uau

Vsekakor bo potrebno še v kratkem kaj rezervirat

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

Neposredna povezava do sporočila: 2481
24.2.2010 12:53:39   
buhtlčk
Če bi znala z ''baiče'' ''isa isa'', bi lahko pokazala, kako naš ''Gapej'' lepo ''aja''.

No naša čveka spi. Sva že spet en teden doma, že en teden ima vročino vsak dan nad 38, ampak to je samo viroza in je to normalno, na kake teste krvi in urina se ne pomisli user posted image Ah ja...

Berem vas, ampak mi ni do pisanja - ni časa, mi ni..., mal mam čudno fazo na kratko. Nekej se mi dozdeva, da jo ima Erin tudi  user posted image Bo minila, pa se spet bolj vrnem.

Spi naš mali ob uri popoldne in zvečer, na lastno pobudo (je pa res, da ne odstopim, če hoče kdaj kaj spremenit, ampak ne vztraja dolgo). Ker zaspi ob cca 12h do 2h, 3h, tudi nam sonce uide, gremo ven že dopoldne. kadar ni bolan, kar je zadnje čase bolj redko (kot tudi sonce). Bo pomlad in poletje, pa bomo zdravi in veseli na svežem zraku.
Na morje gremo že junija, spet v Grčijo. Še dobro, da smo že januarja vplačali, ker smo kupili stanovanje, jupi!!! Gremo v Šiško, bliže centru, dober kilometer od Tivolija. Glede nihanja cen in obrestnih mer sva pa pač preračunala in se odločila, pa bo kar bo. Itak se najbrž ne bova več selila od tam, kmalu pa sploh ne.
Katja super za alergije, KM bo tudi, držim pesti. Nam so minila še jajca (ne vem, če sem že napisala), tako da je že veselo jedel krofe user posted image .
Grem kuhat in malo pospravit, dokler mali aja. Ko je buden, ni šans, da kaj naredim.

Lepo bodite, pa velik velik ''pika pika'' za vse bolančke (al pa kar za vse, zmer prav pridejo)

Neposredna povezava do sporočila: 2482
24.2.2010 13:27:30   
Zoja Miša
Iiiii Buhtlček! Kakšno obdobje neki?!user posted image Pa dejte babe no, mi smo tudi skos bolani, zima mi gre na živce, komaj sem se otresla nahoda, me že v pljučih peče, kašljam....v glavnem ni da ni! Ne se dat!
Glede tele vročine pa je čudno, da mi ne pogledajo krvi oz. vsaj vodo bi mu morali, ker kolikor sem jaz poučena, če je vročina dlje časa prisotna in če je tako visoka, gre za neko bakterijsko okužbo. Držim pesti za Gapejauser posted image . Tebi pa en user posted image za boljše počutje.

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 2483
24.2.2010 13:28:17   
Zoja Miša

IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

Zoja miša  Mondeo karavan, Zaplatilovo pa najdeš: http://zemljevid.najdi.si/search_maps.jsp?q=zaplatil+jana&hpage=my&offset=0&selfld=0&acnum=10&foxsbar=page

Hvala!user posted image

Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2484
24.2.2010 16:07:51   
sayuri

IZVIRNO SPOROČILO: gajka

Rok je zadnje čase postal obseden s svojo pomočjo pri kuhanju (absolutno pa ne morem ničesar več zmiksat brez njegove pomoči user posted image ):
user posted image

Dobrega pomočnika imate user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2485
24.2.2010 17:16:17   
Krysia
Iiiii, buhtlčk ... te mam namen poklicat že celo večnost, pa se vedno ob čudnih urah spomnim nate (al dopoldan, ko si v službi, če niste bolani, al pa zvečer, ko ni več vljudno klicat) Lepo, da si se javla in super za stanovanje! user posted image Pa pozdravte se čimprej!

IZVIRNO SPOROČILO: buhtlčk

Če bi znala z ''baiče'' ''isa isa'', bi lahko pokazala, kako naš ''Gapej'' lepo ''aja''.

Jst govorim velik jezikov, ampak ... kaj je "baiče"? user posted image user posted image user posted image user posted image

Šibam ... še vedno nisem s testi končala ...

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 2486
24.2.2010 19:09:38   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: buhtlčk

Berem vas, ampak mi ni do pisanja - ni časa, mi ni..., mal mam čudno fazo na kratko. Nekej se mi dozdeva, da jo ima Erin tudi  user posted image Bo minila, pa se spet bolj vrnem.

True, trueuser posted image

Pa še bolni smo...rsv al bronhilistis al kako sranje, še sama več ne vem.. vročina
že 6 dni čez 38,5, hropemo, bli poslani v bolnico, so nas poslal nazaj ker imamo inhalator, inhaliramo po 5x na dan, vsak dan pri dr, KONČNO dal Ventolin za domov..ah, še in še...

Grem, enostavno ni cajta, se opravičujem...

Bodite zdravi*

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 2487
24.2.2010 22:14:05   
buhtlčk
baiče = barvice, isa isa = risat
mah Gapejščina user posted image

grem pod tuš pa dekco, to sede

aja no mali ma pa vročino čez 38,5 že 7 dni, je pa ''sam viroza''....jutr bom klicala k tejle P pa njo po zdravju vprašala po moje....

< Sporočilo je popravil buhtlčk -- 24.2.2010 22:15:46 >

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2488
25.2.2010 7:33:43   
sandra123
Jutrouser posted image , pa še ena vroča user posted image ...
Moji dve ga žurata že od 6.30, ponoči jokcanje, da joj, ja, nas te trojkice matrajo, da se ne da povedatuser posted image ...ampak jaz vseeno dobre volje, dneve preživljamo na toplem sončku, uvajanje na kahlico dobro napreduje, Teja se sicer še nekaj upira, ampak Taja je pa zelo pridna in je danes tudi pridelala svojo prvo "klobaso" v kahlicouser posted image , se ni mogla načuditi, kaj je ustvarila user posted image user posted image user posted image ...ja, nič ji ni bilo jasno user posted image user posted image user posted image .
Erin, Buhtlčk, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pa upam, da čimprej ozdraviteuser posted image .
ZojaMiša, upam, da je KajaLina kaj boljše, še vama pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Gajka, lepa slikca, imam pa tudi jaz vedno 2 mali bučki napol v posodo prilepljeni, ko kaj miksam oz. ko kaj kuhamuser posted image ...A bejba se je kaj umirila ponoči?

Mi smo zaenkrat zdravi, trkam....kaj bo sledilo, ko gresta drugi teden spet v vrtec, pa nočem niti razmišljati....Upam, da se nam malo umirijo zadeve, se pa zelo pozna, da sta zdaj tako dolgo doma in sta si dobro opomogli...

Lp, Sandra

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 2489
25.2.2010 8:53:36   
anita goitan
jutroo
sandra super kafe si skuhala, ti si prava mamauser posted image , mal heca. Ma tud jaz sme imela eno čudno nočuser posted image , Ula kar lepo spala, potem 1x ob 4ih Zoja tak jok, da naju je oba vrgla pokonci..in punca je hotla mleka, ma sem v tistem transu ji kmal joško ponudlauser posted image , no potem glih mal zaspim, jok iz sobe-Ula lačna, ajaja.
Pa user posted image za kahlico, jaz sem mal zaspala sedaj s tole kahlico odkar imam Ulouser posted image

Sonce! Sam mal pospravim in grevi ven!

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 2490
25.2.2010 9:12:31   
Zoja Miša
Jutro Sandra, hvala za kofe.
In lepo, da te skrbi za naju. Sva bolje. Tudi s spanjem me razvaja, je spala od 20-7h. Pridna punca. Kašelj se menda umirja. Ob 10.30h imava P, pa da vidim, kaj bo povedal, še zaradi ušeska. Mislim, da bo tudi Kaja Lina šla v ponedeljek v vrtec. Je rekla, danes, d ga pogrešauser posted image .

Buhtlček, super za stanovanje! Kdaj se selite? Upam, da je Gašper bolje.

Kahlica, pri nas je zanimivo, da sedi na kahlici in wc-ju, oblečenauser posted image

Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2491
25.2.2010 9:46:51   
anita goitan
Čimprej me oblečite, če ne sledi..saj veste kajuser posted image user posted image

user posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

Neposredna povezava do sporočila: 2492
25.2.2010 12:29:25   
gajka
Pozdravček še od mene! user posted image
Sonček pridno sije in papca sneg, termometer kaže 12°C user posted image , jaz pa ždim med 4 stenami in se ''igram'' službo. user posted image Proti večeru grem na en čvekarski izlet v LJ, da malo preverim, če izgledajo nosečniške čvekarije že kaj drugače kot pri nas. user posted image
Ugotavljam, da bi naš mulček sicer čisto lepo govoril, če bi se mu le dalo. Ker, če je pri volji, mu uspe zelo lepo ponovit kakšno besedo, če pa ga hočeš vzpodbudit, da naj jo še enkrat ponovi, pa te pogleda, se zasmeji in odkima. user posted image Opoldansko spanje je trenutno bližje starim tirom user posted image , samo večerno prestavimo še na pol ure prej, pa smo na konju!
Nič, se grem še naprej ''igrat'' službo. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2493
26.2.2010 8:09:37   
gajka
Dobro jutro! user posted image čaka in upam, da vas bo vsaj tokrat vonj zvabil malo na RR (sem se res potrudila in dobro skuhala user posted image ). Ampak kje se pa res vse skrivate? user posted image Naj vam bo včerajšnje lepo vreme v opravičilo, čeprav počasi boste morale tudi kakšne boljše izgovore na plano potegnit user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2494
26.2.2010 8:17:30   
Zoja Miša
Gajka, jutro in hvala za kofe!
Imaš prav, jaz sem prav žalostna, ko vidim, da vse po FB skačejo, sem pa ne pridejo pogledati user posted image

Jaz sem prehlajena, pa ne vem ali še kar, ali že spet?user posted image Pa še kašljam zraven, ja mislim, da sem zopet od Kaje Line kaj pobrala. Vse deli zmano, maoj zlata hči!
Sem pa po eni strani prav vesela, da sva vsake toliko takole doma, ker jo lahko spemljam, kako se spreminja. Prava frajerka jeuser posted image .Čeprav si je pravkar želela špricniti moj sprej za lase v ustauser posted image .

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2495
26.2.2010 9:41:11   
gajka
user posted image A imajo v trgovinah (npr. Mass) že spomladanske čevlje za naše palčke?

Neposredna povezava do sporočila: 2496
26.2.2010 11:07:46   
clara23
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

user posted image A imajo v trgovinah (npr. Mass) že spomladanske čevlje za naše palčke?

jaz sem mu ravno pred dvema dnevoma kupila ene. V bistvu iste, kot jih je imel prejšnje poletje in jesen, samo večje. Za 10euruser posted image .

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2497
26.2.2010 12:17:30   
Erin
Helou!

Mi smo boljše HB, satura. zrasla z 92 na 95, ker ma švoh pljučka bova še do min srede doma. Še nekaj dni bova 2x na dan inhalirala Ventolin, vročine danes niiiiiii juhuuuuu, končno po enem tednu.

Čeveljci, mislim da nam sploh ne bo treba jih kupovat, a zakaj ne... ma mi je dala sodelovka en kup čeveljcev od njene hčere, malo nošene pa bomo kar te porabili.

Naš je tudi priden doma pri opravilih, sem mu naročila eno kuhinjico za igrat (pa da ne boste rekle da je to samo za punceuser posted image ) ker tko pridno meša vse kar dobi v lončke.

Pa svto smo tudi že izbral.. samo še  v Slo mora pridt..juhuuuu... očitno se bodo ta mesec največ puntoti odajali naprejuser posted image user posted image user posted image

Šibam, me sine hoče zase... upam da bom sedaj lahko kaj več pisala ko je že boljše...

< Sporočilo je popravil Erin -- 26.2.2010 12:20:23 >

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 2498
26.2.2010 12:19:08   
Erin
Uuuu a ste vidle to... upam da mi ne bodo vseh pobrali preden do tja pridemuser posted image

http://www.hofer.si/si/html/offers/58_15032.htm

user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2499
26.2.2010 12:29:25   
bAgR
Pozdravljene!
Imam eno vprašanje. Ali imajo otroci pri 1,5 letu pregled in cepljenje.user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?