Krysia
|
Se javljam na raport Gajka, ko bova midva imela punčko, bo Klara ... če si seveda do takrat ne premisliva glede imena ... Glede spanja pa ... pri nas spimo od cca 11:30 pa dokler je - včasih eno urco, ponavad 2, se pa zgodi tud tri ... ja pa tko, da včasih sploh ne spi, ampak ga kljub temu dam v posteljico, potem pa odšibam iz sobe, on pa govori s svojimi medvedki. Sem že parkrat mislila, da je zaspal, ko je utihnil, ampak sem pol vidla, da ne spi, sam uleže se pa meditira al razmišlja al kaj jst vem kaj počne Čez vikend je pa tko, da se poskusimo prilagodit temu njegovemu spanju, ampak včasih tud ne gre ... če gremo z avtom, gremo tko, da bi v avtu spal, ampak mulo ima eno navigacio vgrajeno in vedno zaspi 10 km pred ciljem, ne glede na to, kam gremo ... v nedeljo npr. smo šli v Čateške in je blo tko zanimivo, da ni nč spal ... jst sm bla sicer vsa znervirana (td jst sem mnenja, da mora spat popoldan), ampak je potem spal v avtu domov grede pa še naslednji dan je nadoknadil, tko da smo preživel ... Zvečer gre pa spat med 19:30 in 19:50 - od tega ne odstopamo razen v izrednih primerih .... v glavnem, ob 20h že spi ... anita, mi mamo Hoferjeve al pa Lidlove plenice - so ok, spustile nam še niso ... Pa super za avto. Potres je pa tud nas fajn zrukal ... Zoja Miša, dejte se pozdravit. Enako velja tud za ostale bolančke! dopust ... prvomajske verjetno Hvar, poleti pa še ne vemo - če bom jst brez službe, predsezona na Rabu (rajska plaža pa to), drugač bomo pa še vidl ... mal že gledamo, ampak še nismo nč odločeni ... drugač pa Rok tud pomaga pri hišnih opravilih - zlaganje iz pomivalca, zlaganje v pralni stroj, posodo bi tud pomival, pa glavni smetar je - vsako smetko mi prinese pokazat in potem jo morava nest v smeti ... potem sem ga pa zadnjič čist zmedla, ko sem rekla, da gre časopis v smeti in sem ga dala v škatlo s papirjem (ločevanje odpadkov pa to) - mi je kazal na smeti in sem mu komaj dopovedala, da so to pač druge vrste smeti ... Pa zadni teden je postal obseden z žogami - kar naprej jih kotali sem in tja, vse ima preštete in če kakšna manjka, je cel halo ... to ne moreš verjet ... pa nor je na pesmice ... in potem pride k meni in se začne zibat. Jst seveda začnem pet prvo pesmico, ki mi pade na pamet, ampak če ni tista, ki si jo je on zamislil, je takoj upor - cviljenje, odkimavanje ... noče oz. ne zna pa povedat, katero pesmico hoče ... Sem se zdej že navadila, da ga najprej vprašam npr. "a veveričko", tko da mi pol pritrdi al pa odkima ... skratka pestro mamo ... pa seveda vse besede razume, tko da je treba pazit, če se pogovarjaš o piškotih, ker pol bi on seveda piškot v glavnem, nikol nam ni dolgčas ... Zdej pa spet teste sestavljat .. joj, kok jst matram tele svoje dijake
|