|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: *** Avgustovčki '08 ~ 1.del ***
2.3.2010 13:05:46   
anita goitan
dober danuser posted image

zoja miša men nič volje ne zmanjkujeuser posted image , danes sva ble v šopingu v LJ z Ulo, bla pridna, no, sicer sem bla zeloo hitra in dobre 2uri in pol zdržala brez dojenja, ulalauser posted image . Vse je že pomladno, pa poletna roba, luštnouser posted image

Frizer: usepl, Zoja se je jokala ko smo šli ven iz salona, ona bi še, sam fotke morm dat na PC pa vam pokažem. Pa luštno igrišče imajo tam zuni (Domžale), pa veliiko otrok in mamic z vozički.

Šibam, riž je kuhan, še meso..pa pa

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 2551
2.3.2010 14:26:07   
Zoja Miša

IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

zoja miša men nič volje ne zmanjkuje[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley

Frizer: usepl, Zoja se je jokala ko smo šli ven iz salona, ona bi še, sam fotke morm dat na PC pa vam pokažem. Pa luštno igrišče imajo tam zuni (Domžale), pa veliiko otrok in mamic z vozički.

Take rabimo!user posted image
Bravo Zoja

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 2552
2.3.2010 16:22:19   
anita goitan
http://www.youtube.com/watch?v=H56LgZQsvDI

to bi Zoja skoz gledala

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

Neposredna povezava do sporočila: 2553
2.3.2010 19:44:23   
sayuri
Ojla punce. user posted image NA hitro-kot ponavadi. SAj ne, da nimam cajta...samo moram it kavč zlikat user posted image user posted image user posted image Zvečer sem res kot cunja. L&Z me ižameta čist user posted image ZA dobro jutro mi je Lovro danes polil 2deci Fruca po laminatu user posted image Komaj sem to pobrisala in se šla oblačit, že je bil spet v omari, kjer imam olje....in ...sledilo je pol litra olja na ploščicah user posted image No, kako naj se ob šestih zjutraj smejim? user posted image

Druagče je pestro doma, v službi.... Že 14 dni smo brez avta. AM skor 3 tedne user posted image SPloh ne morjo ugotovit, kaj je narobe user posted image TAko smo priklenjeni na dom z okolico user posted image V šoli smo imeli v enem tednu 2x inšpekcijo. user posted image Uno, ta hudo user posted image Tko, da smo bili vsi napeti, podzavestno živčni in (vsaj jaz) psihično utrujeni. Vzdušje v kolektivu mračno...ma smo preživeli in upam, da nas pustijo sedaj na miru.

Zunaj je že opazit zvončke, trobentice, žafrančke. Snega je tudi pri nas samo še za vzorec. Nekaj današnjih utrinkov iz vrta:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2554
2.3.2010 20:23:39   
tinka14
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_j_a

IZVIRNO SPOROČILO: tinka14

KRYSIA, moj nejc ne reče ničesar, samo kaže kaj bi rad imel. tudi razume vse in naredi kar mu rečem, ampak glede na to da še niti mama ne reče, kaže, da bo še dolgo brez besed :)
fajn vas je pa mal prebrat, da vidim, da ni edini!

tinka14 lepo te je spet brat. user posted image Večkrat se nam javi. Kako ste kaj vi? Je Nejc zdrav?

hvala katja user posted image . sej vas kr redno prebiram, sam javljam se ne user posted image .
nejc je super, doma v varstvu - torej nič bolan. je pravi brihtnež, samo nič ne govori (še), počasi je začel malo nagajat in trmarit.
jaz pa spet v službi, sem spet eno nadomeščanje dobila.

Od raja so nam ostale zvezde, cvetlice in otroci.
(Dante Alighieri)

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 2555
2.3.2010 22:07:07   
K_a_t_j_a

IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_j_a

KRYSIA, moj nejc ne reče ničesar, samo kaže kaj bi rad imel. tudi razume vse in naredi kar mu rečem, ampak glede na to da še niti mama ne reče, kaže, da bo še dolgo brez besed :)
fajn vas je pa mal prebrat, da vidim, da ni edini!

tinka14 lepo te je spet brat. user posted image Večkrat se nam javi. Kako ste kaj vi? Je Nejc zdrav?

hvala katja user posted image . sej vas kr redno prebiram, sam javljam se ne user posted image .
nejc je super, doma v varstvu - torej nič bolan. je pravi brihtnež, samo nič ne govori (še), počasi je začel malo nagajat in trmarit.
jaz pa spet v službi, sem spet eno nadomeščanje dobila.

No lepo, da ste zdravi in da je Nejc brihtnež. user posted image Le oglasi se nam še kaj. user posted image

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu tinka14)
Neposredna povezava do sporočila: 2556
2.3.2010 22:28:41   
K_a_t_j_a
Sayuri krasne slikice!! Pri nas pa ni nikjer več snega, so pa že tut zvončki, trobentice, žafrani... Kak je fajn, ko se pomlad prebuja.user posted image  user posted image Pa držim pesti, da boste imeli čimprej avto popravljen. Uf imate pa res pestro. Pa tole kako ti jo je zagodel Lovro zjutraj user posted image . Sej vem, da se tut jaz ne bi smejala na tvojem mestu.

anita no super, da je Zoja tako uživala pri frizeju in za uspešen šoping z Ulo. Je pa res pridna punca tale tvoja Ula.user posted image

bella saj po pa drugič bolje. user posted image Sej ti verjamem, da gre včasih težko v glavo. Vem kako je to.

Zoja Miša veš ta kolegica še za svojo hčerko ne skrbi tako kot bi morala, sej se potem človek ne čudi. Ona kar samo pusti v zg. štuku, ona je pa spodaj. Punčka bo ba stara zdajle marca 2 leti. Meni na misel ne pade kaj takšnega. user posted image Je pa obisku rekla, da jih tak lahko pustimo v zg. štuku Jana in njeno punčko in me je skoraj kap. Sem rekla, da gre Jan z mano in ga ne mislim puščat samega. Sem kar user posted image pogledala, ko je to rekla. Pa zdaj bo vsak čas že 2. rodila. Ne vem kako bo potem skrbela za oba...

gajka user posted image user posted image Dobra je tale o Rokovem zaklepanju.

Jaz sem se glih včeraj hvalila kak smo zdravi in ni hudiča, da sem pobrala zgleda nahod od moje mame.user posted image Sem si  danes inhalacijo naredla, čaj materine dušice z medom spila in upam, da tole čimprej mine. Jan še hvalabogu  ni prehlajen. Trkam.

Ko sem govorila, da mi teži socialna za šipendijo..... no danes sem dobila vabilo naj pridem s potrdilom o opravljeni diplomi. user posted image Matr sem jezna. user posted image Grem jutr tja z dokazilom, da sem imela rizično nosečnost in da sem bila v bolnici 6 tednov in da sem zaradi tega ponavljala letnik, ne zaradi tega, da bi celo leto diplomsko pisala. Poleg tega sem imela še pa komplikacije s somentorjem in mentorco. Upam, da se uspem zmenit. Itak pa nameravam drug teden oddat dispozicijo. Če delam spet vse znova, pa po knjižnicah skačem... Mah tole je za znoret!user posted image Komaj čakam, da se rešim te diplomske. Sem še mislila lani, da bi šla še naprej študirat na visoko šolo, pa me je vse minilo...

< Sporočilo je popravil K_a_t_j_a -- 2.3.2010 22:32:52 >

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2557
3.3.2010 9:22:48   
anita goitan
jutro

izvolite eno že skoraj dopoldansko user posted image user posted image user posted image

Katja pozdravi si noska, sicer je men nahod tud ena huda nadloga, ko se me doleti bi si najraje nos odrezalauser posted image

Punce, ta noč je bla nora, ampak v +, Ula se zbudila samo 1xuser posted image , jaz pa večkrat ker sem hodila poslušat če diha in takoo so me ob 7.30 joške tiščale, da nisem vedela katero ji prej ponudim, najraje bi kar obeuser posted image , ja, sam boli, saj poznate.

Zima se napoveduje, bljak. V torek imam pa pregled pri G in moj, pameten, ja, naj Ulo kar sabo vzamem, on je v NEKu, kaj naj sedajuser posted image je katera izmed vas kdaj user posted image v ordinacijo sabo vzela? Meni namreč nič drugega ne preostane, in če se bo drlauser posted image , mah ... na hitro naj me pregleda in zrecitira vse oblike zaščite, pa reče adijo do prihodnjičuser posted image .

Šibavi do mlekomata, potem nekaj spečem, se mi v skrinji valijo slive in breskvi..

Pogrešam  naty, kako sta Jošt in Nejc??user posted image

sayuri maš luštna raziskovalca in super, da imate dvorišče za hišo, pa zaprto, sedaj jaz to pogrešam, z Zojo na sprehod pa Ulo v vozku je misija nemogoče in sem na trenutke najbolj živčna mati na tem svetu, v Kamniku pa zihr. Če imaš pa "borjač" tako mi rečemo dvoriščuuser posted image , enostavno zapreš vrata in uživaš!

Hočem HIŠO z borjačem pa latnikom, ki mi poleti dela senco!

< Sporočilo je popravil anita goitan -- 3.3.2010 9:27:57 >

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 2558
3.3.2010 12:15:42   
Zoja Miša
Jutro!
Anita hvala za kofe! In kaj hudiča je to latnik? Predvidevam da eno drevouser posted image ?
Jaz bi pa le stanovanje z veliko teraso. Pa moram reči HB da ga nisva kupila, ker sedaj ne bi imela kredita od česa odplačevatiuser posted image

Imam pa vprašanje. Kajo Lino bi rada počasi navadila, da bi jo pustila pri babici in dedku za čez noč. Povejte ali je bolje tako, da jo mi2 odpeljeva tja in jo tam pustiva? Ali je bolje, da jo pridejo iskati in jo odpeljejo?
Ali je čisto vseeno in samo jaz kompliciram.user posted image
Nisva je še pustila tako, pa bi jo do poletja rada navadila, da bo šla na morje z babicama in dedkoma, vsakič z nekom, pa z mojo sestro...tako da bo uživala na različnih koncih.

Katja, klinc pa take kolegiceuser posted image Pa hitro se pozdravi. Jaz že 3 tedne smrkam in se sprašujem, če nisem že možganov spihalauser posted image .

Anita, jaz je nisem, ampak sem pa vidla da to počnejo, tako da mislim, da ne bi moralo biti tako narobe. Kaj pa starši od tvojega? Ker vem, da so tvoji daleč.
Glede sprehodov, pa si mislim, da je pestro, z vozičkom za Zojo laufat!user posted image
Če bomo drug teden zdravi, prideva kaj naokoli, v Kamnik na kofe, prav? Pa vremem bi bilo fajn, da je o.k., da bi bile zunej. Same babe, o hudo!user posted image

Sayuri, kul slike! Ja, zdej vidim, da moram Kaji Lini dežne škorenjče probati, če so ji sploh še prav. Super dvorišče!Fauš!user posted image

Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2559
3.3.2010 12:22:12   
anita goitan
zoja miša po SSKJ : latnik -a m (a) ogrodje (iz lat, letev) za vinsko trto, sadno drevje, popenjavke: trta se vzpenja po latniku; latnik za marelice, vrtnice / sedeti pod latnikom; gost, senčnat latnik

Ja priditauser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

Neposredna povezava do sporočila: 2560
3.3.2010 13:00:29   
gajka
anita g. - s tem latnikom najbrž misliš nekaj v stilu pergole, imam prav?

Zoja Miša - ja, preveč kompliciraš! user posted image Zanekrat sva sicer midva vedno Roka peljala k staršem od user posted image , ker je pač vedno tako naneslo, so se pa oni tudi sami potem okrog vozili, tako da bi bilo čisto vseeno, kdo ga kam pelje. Pa tam se še bolj nobl vozi! user posted image Takrat, ko ima oče od user posted image Roka v avtu, začuda celo blizu omejitev vozi. user posted image

Grem naprej čistit. Samo še posesam in pomijem, pol pa lahko samo še sama sebi čestitam. user posted image Itak volje za čistit zadnje čase ni od nikoder, pa sem se mogla orng prisilit...

< Sporočilo je popravil gajka -- 3.3.2010 13:06:51 >

Neposredna povezava do sporočila: 2561
3.3.2010 13:17:49   
Erin
anita - jaz sem Tilna enkrat s seboj k Gin vzela pa ni blo panike, ga je sestra pomerkala, se je a drl k jeshar, ampak preživel pa smo, vsiuser posted image

Jah, jaz bi tud hiško s terasco pa zelenico mela... pa ni €.. dvomim da jih bom sploh kdaj mela glede na to da delam v vrtcu...bentiš...user posted image

Mi smo bolje, jaz grem ju3 delat, s Tilnom bo moj doma še 2 dni, jutri imam prvi pregled za user posted image , upam da bo vse ok.
Avtuček dobim šele čez cc 1 mesec...PRODAJAM Puntota 2003 letnik, kupi kdo?user posted image

sayuri - lepe fotke*

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2562
3.3.2010 14:03:40   
sayuri
anita g, ma dvorišče in vrt je res super. Sicer moram oboja vrata od ograje zapirat, ker se mi je že zgodilo, da sta mi vsak na eni strani ven ušla. Direkt na cesto user posted image Ne vem, če sem o tem že pisala, niti se ne spomnim, kako je točno že bilo. Prišli smo iz vrtca, vsi trije so šli iz avta, imela sem še cel kup nekih vreč in torb. Filip je laufal zaprt vrata, kjer smo z avtomobilom not prišli. Zara in Lovro sta šla pred mano proti vhodnim vratom Lovro je zagledal, da so še druga vrata na ulico odprta (tista, skoz katera greš peš lahko). Direkt na ulico je zalaufal, men so šle vse vreče na tla, komaj sem ga ujela. V tem, ko sem njega na dvorišče tlačla, mi je ušla še ZAra user posted image Če ne bi bil Filip tko pameten in prišel po ulici do drugih vrat ter na cesti ujel Zaro, bi šla direkt pod avto user posted image . Včasih sem čist crknjena že od tega lovljenja od enih, do drugih vrat user posted image user posted image user posted image

Bom pa tud jaz imela hiško z lastnim vrtom brez teh blokov okrog in brez sosedov,ki mejijo tko, da glavo ven iz okna pomaknejo, pa so že na našem user posted image user posted image user posted image Jah, tko je v mestih. user posted image

Zoja Miša, na tvojem mestu bi jaz peljala Kajo Lino k staršem user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2563
4.3.2010 7:32:46   
gajka
Dobro jutro! Evo, šjore, user posted image za zaspanke čaka!

Meni je dolgčas. Na teren ne morem, ker je zanič vreme, podatkov za obdelovat mi je že zdavnaj zmanjkalo, pospravljalni dan sem imela včeraj (zelo uspešen user posted image , no, kaj se bi že našlo, ampak pretiravat pa ne smem user posted image ), vreme zunaj je za user posted image (nek moker sneg)... Hmmm, se moram česa domislit... user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2564
4.3.2010 9:16:37   
Zoja Miša
Gajka, hvala. Samo moja je nekam grenka danes. V pravem in prenesenem pomenu.
Nisem ravno dobre volje, službene zadeve me vsak dan bolj tlačijo dol. Morala je na psu, ta nam je pa pobegnil.user posted image
Plačo vsi že sanjamo...joj, joj. Pa danes imam manikuro, pa tako slabo vest, da grem...ampak to je res edina stvar, ki so ji privoščim...

Eh, bom nehala jamrati.

O.K. Kajo Lino bova mi2 peljala, hvala Sayuri. Gajka, saj veš, da jaz sem komplikator...kar se otoka tiče sploh. Ampak sem že zadnjič popustila, ko smo v nedeljo se šli potepati, pa je spala princeska le pol ure v avtu in čisto lepo preživela danuser posted image .

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2565
4.3.2010 9:39:45   
gajka
ZM - a januarska plača zamuja? A si že kaj novega iščeš? Ni fina situacija, verjamem. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2566
4.3.2010 9:52:33   
anita goitan
dober dan
kolk je mrzlo, pa piha, mah ta zima se ne da, še zadnjimi močmi nas opozarjauser posted image

zoja miša služba naša vsakdanja, pa dnar, pa stroški..ti si le privošči manikuro, boš jutri šparala, sam ta privatni sektor je hudo na prepihu, no, v teh cajtih ni prav nihče več zaščiten, češ, men pa nič ne morejo..hb vsaj porodniška je redna, zaenkrat še, bog vedi kam nas ta svet pelje..ma kaj nakladam z eno roko, v levi se mi moja lubica Ula trudi spat

Prehlad me je doleteluser posted image grrrrr

Včeraj uspel podvig, ble vse tri šjore uro in pol zuni, Zoja brskala po zelenicah in iskala odvržene petardeuser posted image , vsako mi z navdušenjem pokazala..ma kaj naj

Pa večerno kopanje Zoje zanemarjam, če sem sama..še ne znam obeh vključituser posted image , kaj naj pustim Ulo da se skoraj uro dere v gugalniku, jaz pa čekiram Zojo kaj počne v vodi..mi lahko svetujete kako ste ve počele, vsaj na začetku ko je user posted image še mičkan, hvala

gajka kako pa ti in tvoje počutje-tiščanje navzdoluser posted image

Včeraj sva praznovala 11.obletnico, cajt šiba...

imam verjetno velik napak, se opravičujem...

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2567
4.3.2010 10:16:37   
gajka
anita g. - tiščanje navdol je HB izginilo (očitno je bilo preveč smrkanja krivo user posted image ). Upam, da tudi tebi tole smrkanje hitro mine. user posted image
Rok tudi zunaj samo išče, je hujši kot kak CSI. user posted image Včeraj smo uspeli naredit 2 km sprehod user posted image (vmes tudi po gozdu), pa smo mogli potem celo pot domov nosit storže, pa napol gnile kostanje, pa napol gnile želode, pa smrekove vejice, pa trobentice... user posted image Vedno se nekaj zanimivega na tleh najde. Pa vsaka zadeva je najprej user posted image , potem pa user posted image , potem pa user posted image ...
Kopanje - a obe hkrati pa ne gre? Da je Zoja npr. sama v banji, Ula pa v banjici? user posted image Ne vem, samo razmišljam, kako bi se jaz tega lotila, glede na to da Rok zadnje čase sam nori po banji in nas proč odriva, če se hočemo še mi s kakšnimi šalčkami po vodi igrat... user posted image
Pa čestitke za obletnico. user posted image Kaj pa kakšen uraden podpis, pa prstan? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2568
4.3.2010 10:27:25   
anita goitan
gajka tud Zoja je sama v vodi, občasno grem jaz al pa moj, ampak če je sama si misli da je na bazenu in skače na rit, pa jo vpr.a te nič ne boli= ne, ja ok, upam sam da banja zdržiuser posted image ..bom danes probala Zojo dat v banjo, zraven bom pa v banjici Ulo umila, z enim učem Zojo čekirala.

Podips= malo pojutrišnjemuser posted image , sva si pa zvečer privoščila mal feta sirčka z dodatki, pa glaž domačega (no jaz sem en požirek),pa....  namesto prstana sem pa avto "dobila", hecam se.

Aja, pa krče imamo od sobote, al sem vam že to pojamralauser posted image , Ula se dere od 15ih do 20ih, vmes mal zakinka, kaka pa zeleno, s primesjo sluzi, jaoo edin krvi, HB, pa nisem več opazila. Sem misnla vseeno, da nas bo to sranje od krčev, obšlo, ma ja, seveda.

< Sporočilo je popravil anita goitan -- 4.3.2010 10:29:46 >

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2569
4.3.2010 10:37:19   
anita goitan
še nekaj: tiste, ki dopustujete na Krku, a mi lahko kašen kontakt posredujete, lahko tudi prek ZS, hvala

Ok, dns pa že utrujam tuki na rr, grem peglat

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

Neposredna povezava do sporočila: 2570
4.3.2010 10:43:08   
Zoja Miša

IZVIRNO SPOROČILO: gajka

ZM - a januarska plača zamuja? A si že kaj novega iščeš? Ni fina situacija, verjamem. user posted image

Jauser posted image , pa bo že kmalu februarska na vrstiuser posted image . Situacija je pa že grozna! Za enkrat sem še vedno optimist in hočem tole z direktorjem vred v red spravit...
Bomo videli, kaj mi bo v ponedeljek povedal, sedaj ko sem šla že tako daleč, hočem vedeti vse... Če ne bo šlo, bom pa je, začela kaj novega iskati. Na zavod ne morem (da bi vsaj malo k sebi prišla), ker imam firmo odprtouser posted image , ta pa še ne laufa...
Ah, bo že!

Anita, prav maš, res si bom, ker je to res edino kar si privoščim. Pa če mi še user posted image privošči, potem je o.k.user posted image .
Prehlad me spremlja že 3 tedne tako da ti ga ne privoščim.
Nasveta ti pa na žalost ne morem dati. Upam, da se javi katera, ki ti ga bo lahko. Mislim, da smo najbolj priden tukaj še ti, Gajka in jaz! Ne vem zakaj user posted image so ostale poniknileuser posted image .

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2571
4.3.2010 12:49:16   
gajka
ZM - pri mojemu v službi iščejo nekoga, sam ne vem, s čim si se ti zdej ubadala, pa kolk resno iščeš drugo službo (glede na to, da si solastnica ene firme)... user posted image

< Sporočilo je popravil gajka -- 4.3.2010 12:50:47 >

Neposredna povezava do sporočila: 2572
4.3.2010 13:14:16   
Neža7

Kopanje - a obe hkrati pa ne gre? Da je Zoja npr. sama v banji, Ula pa v banjici? user posted image Ne vem, samo razmišljam, kako bi se jaz tega lotila, glede na to da Rok zadnje čase sam nori po banji in nas proč odriva, če se hočemo še mi s kakšnimi šalčkami po vodi igrat... user posted image

Jaz Aljaža kopam in user posted image pa Nežo user posted image Danes imam Neža kopanje in danes ima user posted image popoldne službo, da sem Aljaža že zjutraj s kopala potem okoli 15:30, ko gre Aljaž malo nana bom še Nežo user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2573
4.3.2010 13:18:14   
Neža7

IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

Aja, pa krče imamo od sobote, al sem vam že to pojamralauser posted image , Ula se dere od 15ih do 20ih, vmes mal zakinka, kaka pa zeleno, s primesjo sluzi, jaoo edin krvi, HB, pa nisem več opazila. Sem misnla vseeno, da nas bo to sranje od krčev, obšlo, ma ja, seveda.

Boga user posted image Ali ji dajaš AD3? Jaz jih ne dajam vendar mi je mož včeraj povedal, da baje imajo sedaj D3 kapljice in ne samo AD3. Bom v torek za njih vprašala, ker ne povzročajo krčev.

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

Neposredna povezava do sporočila: 2574
4.3.2010 13:26:32   
Zoja Miša

ZM - pri mojemu v službi iščejo nekoga, sam ne vem, s čim si se ti zdej ubadala, pa kolk resno iščeš drugo službo (glede na to, da si solastnica ene firme)... user posted image

Gajka, hvala. Za enkrat je še ne. Če se v roku 14 dni kaj ne izboljša, a bom v to prisiljena.user posted image
Sem pa projektni vodja v firmi, kjer delamo svetlobne napise.

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?