anita goitan
|
jutro izvolite eno že skoraj dopoldansko Katja pozdravi si noska, sicer je men nahod tud ena huda nadloga, ko se me doleti bi si najraje nos odrezala Punce, ta noč je bla nora, ampak v +, Ula se zbudila samo 1x , jaz pa večkrat ker sem hodila poslušat če diha in takoo so me ob 7.30 joške tiščale, da nisem vedela katero ji prej ponudim, najraje bi kar obe , ja, sam boli, saj poznate. Zima se napoveduje, bljak. V torek imam pa pregled pri G in moj, pameten, ja, naj Ulo kar sabo vzamem, on je v NEKu, kaj naj sedaj je katera izmed vas kdaj v ordinacijo sabo vzela? Meni namreč nič drugega ne preostane, in če se bo drla , mah ... na hitro naj me pregleda in zrecitira vse oblike zaščite, pa reče adijo do prihodnjič . Šibavi do mlekomata, potem nekaj spečem, se mi v skrinji valijo slive in breskvi.. Pogrešam naty, kako sta Jošt in Nejc?? sayuri maš luštna raziskovalca in super, da imate dvorišče za hišo, pa zaprto, sedaj jaz to pogrešam, z Zojo na sprehod pa Ulo v vozku je misija nemogoče in sem na trenutke najbolj živčna mati na tem svetu, v Kamniku pa zihr. Če imaš pa "borjač" tako mi rečemo dvorišču , enostavno zapreš vrata in uživaš! Hočem HIŠO z borjačem pa latnikom, ki mi poleti dela senco!
< Sporočilo je popravil anita goitan -- 3.3.2010 9:27:57 >