|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: *** Avgustovčki '08 ~ 1.del ***
21.2.2010 21:32:44   
K_a_t_j_a
anita user posted image user posted image user posted image za čvek in razvajanje! Ti čist verjamem, da je fajn, ko te eden takole malo razbremeni gospodinjski del.

gajka tudi jaz se strinjam z vsemi puncami, ki so napisale komentarje glede vašega obiska. Jaz sigurno ne bi šla na obisk, ker ne maram takšnih ljudi in podcenjevanja. Sploh bi me pa motila ta tišina in nekomunikacija.

clara23 vse najboljše za rojstni dan pa tudi, če z malo zamude.

sandra123 user posted image user posted image user posted image za sprehod! Jaz si kar ne predstavljam, da tako dolgo ne bi mogla z Janom it na sprehod. user posted image Midva sma vsak dan vzunaj, ponavadi 2krat dnevno, če je le vreme ok. Pa držim pesti, da vam bo zdaj neprej zdravje boljše služilo. user posted image user posted image user posted image

Erin lepo te je spet brati. user posted image Pogrešam tvoje poste. Pa upam, da boš zrihtala pri kardiologu, tako da boš malo še imela kakšnp bebico. Pri meni je vsak mesec želja večja. Sam sem mal v dvomih, ker nisem nikjer zaposlena, pa je sam ena plača. Pa zdaj še itak morem počakat na pregled, ki ga imam 22.3 pri G, ko mi bo vzela bris. Upam, da bo vse ok.

Zoja Miša user posted image sam, da je vse vredu s Kajo Lino. Ja mene je tut strah tega, da bi mi Jan po kakšnih stopnicah padel. Doma imamo takšne "varnostne" vrate narejene na hodniku, da ne more it dol po stopnicah.

Bella02 user posted image user posted image čestitke za izpit!! Sem vidla na FB, da si naredila pisnega. Zdaj držim pesti še za ustnega. Pa to itak ni dvoma, da ga ne bi naredila. Ti si ja tako pridna mamica študentka. user posted image Ja za Petro Majdič se pa kar podpišem po tvoje besede. Je res prava korenjakinja!user posted image

Bom kar objavla...

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 2451
21.2.2010 21:49:29   
K_a_t_j_a
matejchi a si se nam nazaj pridružla!user posted image Sej sem vedla, da ne moreš brez avgustovk 08 user posted image

Krasne fotke sayuri,anita.

anita upam, da se ne bo iz tega razvila alergija.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2452
21.2.2010 22:07:23   
K_a_t_j_a
Da še napišem kako smo mi.

Končno smo po enem mesecu dobili izvide iz alergolške amb. Izzvenela je alergija na pšenico (hvalabogu), KM je še čist mal stopnja 1 (Ige v Janovi krvi so 0.48,  za nealerijo je pa 0.35), tako da upam, da naslednje testiranje ne bo več alergičen na KM. Na jajca je še vedno kar velik, malo manj kot zadnjič, je pa sedaj tudi na arašide in lešnike alergičen, ampak zelo malo. Negativni kožni testi so bili na sojo, krompir, breskev, jagoda, svinjina, pšenica in KM.
Naslednje testiranje imamo 24. avgusta in upam, da bo spet kakšna alergija manj, sploh na KM, ker to bi bilo res super pred vstopom v vrtec.

Bili smo tudi na vpisu v vrtcu. Jan je tako užival med vrstniki, da ga skoraj nismo dobili domov. Ker ni hotel it domov je bil tak jok in trma... Se je kar tam dol vrgel v vrtcu. user posted image Je rekla vzgojiteljica, da so tega že navajeni. Zadnje čase je obupno trmast. To se tak dere in trmari, meče dudo vse kar mu pride pod roke... Zgleda, da je v tisti fazi trmarjenja.

Drugače sma pa z Janom veliko sama. Moj user posted image veliko dela, so počitnice in imajo ful gužvo. Je hotel poln. Veliko sma vzunaj, ko pridema not pa tut kar časa zmanjkuje za mene, ker Jan zahteva veliko pozornosti, ker ga je vsepovsod dovolj. Pa počas že glčedam kam bomo šli na morje, gledam kataloge, primerjam cene... Gremo pa v hotel.

A že ve tut gledate kam boste kaj šli na morje?

Lep začetek delovnega tedna vam želim!

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 2453
22.2.2010 6:10:56   
nell
Gajka - js se ubadam s podobno težavo - kako izkoristit lepe dneve. Zaenkrat to rešujem tako, da pač geva ven (to so vikendi), pa gre Tibor kasneje spat in je bol pozno kosilo. Js sm bolj sama sebi prepuščena - moj ima tisoč izgovorov takrat, tko da kljub temu, da si vse prilagodim tko da štima - se vseen spičiva.

Mam pa vprašanje - se vaši otroci že kej bunijo glede spanja čez dan. Tibor ma zadnji teden neke momente k sploh ne želi več spat. Tko da prejšnji teden dva dni ni šel nč spat čez dan. Posledično je bil malo bolj siten, ampak nič drastičnega. Sicer menim, da bi še moral spat  - vsaj men se tko zdi, sam kaj ga naj silim?

Katja - obdobje trme mi je dobro znano - Tibor je tud zašel v to "fazo". Odkar sva pršla iz bolnice tud stopit ne smeš narobe, k je že v luftu no na tleh. Pa kadar ga kdo res spravi ob živce - če mu česa ne pustim in vztrajam pri svojem - je začel tepst. Kako prav postopat pri taki stvari. Js ga navadno ob izbruhu take jeze objamem in držim v naročju dokler se ne pomiri - ampak tud k se pomiri vztrajam pri svojem - po izpadu se itak da vse zmenit z njim. Včasih pa takšno "dol metanje" kr ignoriram - sam še zmer ne vem a delam prav, al bi mogla kej drgač - ker temu ni videt konca.

Aja dobro jutro in seveda user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za lažji start.

Zdej pa šic otroka spravt in v službo user posted image

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 2454
22.2.2010 7:56:36   
gajka
Spanje - pri nas je postali čisto razštelano. Navadno je zaspal okrog 12h in spal max. 2 uri (navadno manj). Zdaj pa ob 12h nori okrog kot da je dobil sveže baterije, omaga pa šele okrog 15h enkrat in potem si privošči minimalno 2 uri spanca (včerajšnja zgodba je bila točno taka user posted image ). Zvečer pa spet ponovno norenje tja do 21:30 (včasih zaspal okrog 20h brez problema user posted image ). Če pa slučajno ne spi opoldan, je pa zvečer že obupen za prenašat... user posted image

Trma
- pri nas ravno metanja ob tla ali tolčenja ob zid HB zaenkrat še ni (trkam na les, da tako tudi ostane). Se pa izraža kot tako glasno kričanje, da v resnici kar ušesa para! user posted image No, pa seveda obupno zvijanje, če ga primeš, če ga pa ne primeš, pa itak vate sili tako dolgo, da ga... user posted image

Morje/dopust
- ja, spet Izola. Koliko pa bo dopustovanja letos, pa bomo še videli (najbrž bomo vrhunec sezone zaradi visokih temperatur in gneče preživeli raje doma). Sicer pa bo moj ''dopust'' letos malo bolj neomejen (beri:porodniška user posted image ).

K_a_t_j_a - verjamem, da nekako poskušaš odriniti plane za novega user posted image na čas, ko boš tudi ti imela službo. Čeprav se najbrž zavedaš, da z enim malim otrokom in dejstvom, da imaš najbrž še enega v planu, si žal veliko delodajalcem nezaželena (pač razmišljanje večine delodajalcev). Pa še najprej ti bodo itak dali samo pogodbo za določen čas, če pa vmes zanosiš, pa je to prav fin razlog, da ti ne podaljšajo... Mah, samo razmišljam, mogoče res premalo optimistično... user posted image No, ja, vsekakor upam, da se prav odločita in ko bo čas, držim pesti, da se vama plani čimprej uresničijo. user posted image Pa user posted image za alergološke izvide!

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 2455
22.2.2010 8:10:00   
sandra123
Jutrouser posted image , še ena vročauser posted image user posted image user posted image ...
Mi smo včerajšnji dan kar za dolg sprehod izkoristili, vseh pet, kar je bilo zdaj nekaj časa neizvedljivo in smo prav uživaliuser posted image . No, pa da se še malo pohvalimuser posted image , pri nas kahlica ni več takšen baubau, je Taja v soboto previč lulala nanjo, danes pa Teja - ampak je ravno vstala in je šla lužica mimouser posted image , tako, da se zdaj cele dneve bolj kot ne s kahlami ubadamouser posted image ...

Gajka, glede spanja...jaz se trudim, da ju vedno dam spat med 11 in 11.30, tako, da se kar držim tega ritma iz vrtca, pa zaenkrat nimamo težav, tako, da ti ne znam ravno svetovat glede tega....a Roka vedno ti daješ spat, ali spi kdaj pri tvojih staršihuser posted image Poskusi se držati vedno iste ure, pa se bo navadil...A bejba pa praviš, da ima žurko ponočiuser posted image , še predobro vem, kako to zgleda, ko nisem mogla spat zaradi T&T, ker sta bili ponoči najbolj aktivniuser posted image ...
Bella, no vidiš, pa je pomagalouser posted image , čestitkeuser posted image user posted image . Držim pesti še za naprejuser posted image .
Katja, user posted image user posted image user posted image za boljše alergološke testeuser posted image . A še hodite na bioresonanco?
Nell, hvala za kavico, trma je pa zgleda zdaj pri vseh aktualna, ampak pri nas to ne "pali", če ob trmi katero stisnem k sebi, ker sem potem še jaz "tepena"user posted image ...

Dopust, ja mi smo se tako zaljubili v otok Krk, da bo naš dopust spet tamuser posted image

Evo, že spet bojni kriki, šibammmmmmmm...

< Sporočilo je popravil sandra123 -- 22.2.2010 8:18:42 >

Lp, Sandra

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 2456
22.2.2010 8:27:43   
gajka
sandra123 - user posted image za uspešen sprehod v kompletni zasedbi! Glede spanja pri nas - čez teden spi pri naših v varstvu, ampak je do kake 2 tedna nazaj lepo funkcioniralo, da je šel vedno spat tja do 12h enkrat, zadnja 2 tedna je pa čisto iz ritma ušel (ne glede na to, pri kom je). user posted image

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 2457
22.2.2010 8:55:42   
anita goitan
jutrooouser posted image

Uf vam imam cel roman za napisat, pa velik vprašanj..zihr bom vse pomešala, potem sledijo pa še komentarji..upam da Ula zdrži, da mami lepo dokonča spis na rruser posted image

1. Katere plenice uporabljateuser posted image , Zoja ima mullerjeve, Ula lumpi, samo, danes je bila Zoja do vratu mokra, postla..1x ponoči si je zaželela mleko in plenica ni zdržala, komaj čakam da bo punči začela hodit na wcuser posted image
Aja, Lumpijeve so ok, vsaj pr Uli, itak se vedno pokaka po dojenju, ma jaz skoz previjam in nosim tisto težko kanto v kontejneruser posted image

Mi smo uredu, Ula se nahoda ni nalezla, HB, no 1x se bo, ampka sedaj smo zvozili, sicer v pričkovanu noric..danes je 14.danuser posted image

Včeraj bli na Bledu, ful lep danuser posted image , punce moje v modi so zeloo mlajši  moškiuser posted image , ja pa mami je mal naprej od zake srce zaigralo: Zoja pride do skal in ona bi kar mal poplezala, pa tako se je previsu čudilauser posted image ..ja v petek plavanje, 1x med tednom pa plezanje (no samo še 2 leti bo potrebno počakat, je še premajhna za v plezalni klub).

V četrtke se poslovim od mojga grandeta, in nekaj časa (upam da ne več kot 2 tedna) bom samo z enim avtomobilom, ma mojuser posted image še vedno cinca kater avto kupit, ma celo znanost dela, uf včasih je napor imet tako tehničnega tipa, jp.

Bem, komentiram potem..pa pa

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2458
22.2.2010 9:39:33   
anita goitan
Erin večkrat se oglasi, pa čimboljši nakup ter še boljšo prodajo avtomobila, hudič je z njimi, nujen strošekuser posted image

gajka tebe pa hormoni mal dajejo, se čuti v tvojih postih, mal si zaskrbljena, mal otožna..vse se bo porihtalo od spanja, sprehodov,..pa spola nikol nisem čekirala po tistem koledarjuuser posted image , nekako ne verjamem tem rečem in glede imen za punčke: jao nama je vsakič težje, za Ulo sva imela ime izbrano okrog 8m, za Zojo pa takoj po nuhalni, nekako jih imava v rokavu več za fantke.
Aja pa še to, dojenček-igračka in potem dejansko sestrica: tud mi2 sva masirala Zojo z dojenčki, ima jih kar en lep kup, ma tukaj ni nežnosti, vsi so nagci, Zoja je specialsitka za oftalmologijo in iz področja ORLuser posted image , tudi Ulo bi rada pregledala..sicer jo pa Ula ne zanima velik, da ji lupčka in pokaže mi naj jo odložim v gugalnikuser posted image seveda da sem z njo več. Tukaj nimam nasveta, bo pa Rok večji in verjetno bo že več razumel, boš vidla, vse se bo lepo poštimalo.

Katja poslušaj svoje user posted image (user posted image ) ..služba bo tudi!

tejkazuser posted image

nell
Zoja bolj kot je utrujena težje jo spravim k opoldanskemu počitku, ampak vztrajam magari do joka, potem jo itak kmal vzame. Ma če otrok ne spi, smo potem vsi tečni!

neža lepo ti spita, Ula se min 3x na noč hrani..sam men je to luksuz, upam da ne mineuser posted image

sandra123 uf vas je blo verjetn lepo videt, taka velika familijauser posted image

Včeraj sem Čop famili vidla na Bledu, ata Čop je takoo veliik, mami suhica, punčki pa zelo luštkani, no sej Iztok je fejst poba, mislm men je všeč nouser posted image

Grem po delu, Ula zaspala, po kosilu po Zojo, pa upam da pride moj čimprej domov ( pred 18.)..ker če ne je zelooo pestro!

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

Neposredna povezava do sporočila: 2459
22.2.2010 9:41:47   
gajka
anita g. - očitno gre Zoja po mamicinih stopinjah in bo vse skale oblezla. user posted image Plenice imamo pa mi od Mullerja, zaenkrat nam še lepo služijo (bi jih pa tudi mi rade volje za gatke in WC školjko menjali user posted image ). Avto - uf, pri nas je že nakup vsake fršterkarije orng podvig in brskanje po netu za naslednje pol leta... user posted image Je bilo z avtom enako. Edinole v nakup bele tehnike se ni pa nikoli vtaknil. user posted image
Ampak tale tvoja pripomba o moih hormonih me je pa res orng nasmejala. user posted image Mogoče je pa res, ker se me zadnje čase vse stvari bolj dotaknejo - pozitivne in negativne... Glede imen pa imava vedno ful idej za kontra spol. Jah, ampak kaj, ko se nama zdaj tisti dekliški predlogi v času 1. user posted image ne dopadejo več. user posted image Saj do poroda bo še pa menda ja kakšna ideja padla. V najslabšem primeru jo bo pa država poimenovala! user posted image
E, še eno vprašanje zate, ko si še bolj frišna iz tega... A si imela tudi ti v drugo ful bolj občutek, da ti bo spodaj vse ven zlezlo? Meni je sploh čepenje zadnje čase totalno neprijetno, ker se mi zdi, da bo takoj nekaj ven padlo. Ampak je tale občutek tudi prisoten, če samo dlje časa stojim ali pa hodim. user posted image

< Sporočilo je popravil gajka -- 22.2.2010 9:49:21 >

Neposredna povezava do sporočila: 2460
22.2.2010 9:54:51   
gajka
Rok je zadnje čase postal obseden s svojo pomočjo pri kuhanju (absolutno pa ne morem ničesar več zmiksat brez njegove pomoči user posted image ):
user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2461
22.2.2010 10:04:47   
anita goitan
gajka imela sem občutek da me dol vleče, bolj kot se je bližal konec dneva hujš je bilo, potem pa omenim G in..krčne žile po vulvi. Hm ne da mi bo ven padlo, ampak da tak zoprn občutek ene teže spodaj, no, vzemi ogledalo in se mal oglej, žil ne boš zgrešila ker so zeloo nabrekle in modre barve, če tega ni, omeni ta filing ki ga maš svoji G.
še to, po porodu so izginile

< Sporočilo je popravil anita goitan -- 22.2.2010 10:11:08 >

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2462
22.2.2010 11:05:37   
bella02
user posted image

Nell,
naša spi povečini samo 1x na dan. Če je v vrtcu, pač tam, če je doma, jo pa dam okoli 11h (če je ura več kot pol 12h je že zoprno, težje zaspi) in potem spi ponavadi do 14h, lahko pa potegne tudi do 15.30user posted image . Je pa res, da mi spi celo noč od cca 20h do 7h oz 8h, odvisno, al vstane za vrtec al ne.
Gajka, sem dobila isti občutek kot anita, da te mal hormončki dajejo. Sej to je čist normalno. Je pa težje v user posted image prenašati take male mulčke, posebno, če so živahni. Sej bo!

anita, mi imamo Hoferjeve in sem z njimi čist zadovoljna.

Se grem učit. Ta teden bom max med knjigami, sam vas moram prečekirat, ste mi kot kavauser posted image . Popoldne pa k frizerju! To je že nujno potrebno. Skrajšat in pobarvat se moram. Komaj čakam mal crkljanja in novo obliko frizure, je pri kratkih hitro vse predolgouser posted image .

Vsem želim lep teden!!!

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 2463
22.2.2010 12:33:25   
gajka
Da ne bom jaz zdaj še kot ena taka psihično nestabilna oseba izpadla! user posted image

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 2464
22.2.2010 13:08:51   
anita goitan
Šla ven skoraj v soncu, nisem vzela dežne sabo, nazaj šibali v dežju, haloouser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2465
22.2.2010 18:45:18   
nell
Ufff prehitro sem šimfala ali pa se prehitro hvalim - kakorkoli Tibi je dans spal dve uri - sploh nisem vedla, da je lahk tak mir pri kuhanju kosilauser posted image user posted image user posted image No ampak spanje ga ni spravlo v dobro voljo, je zgleda ustal z levo nogo.

Počitnic je konc in spet v polnem delovnem zagonu - da nam ne bi blo preveč dolg čas po dopustu, smo se kr danes s taščo zmenle za datume dopustovanja - enkrat v maju in enkrat avgusta - jeeee že komaj čakam. So se mi prav skomine nardile k je blo lani maja tolk fajn na morju -  ne prevroče in ne premrzlo, ravno prav za moj okus.

Danes sem se v službi pošteno nasmejala - obravnavamo temo Kdo je mamo za mamo naredil in jasno postavim vprašanje Od kod pridejo dojenčki - iz bolnišnice - kdo jih rodi - moja mami - kje pa ima mami dojenčka, preden ga rodi - skritega tam visoko na omari, da ga ne vidimo, ker je to presenečenjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Men so tile mačkini res tolk cartkani. Sem ravno tuhtala zakaj rada hodim v službo - zaradi takšnih izjav, ki te s svojo preprostostjo nasmejijo do solz.

Neposredna povezava do sporočila: 2466
22.2.2010 21:57:43   
Zoja Miša
Čer!
S Kajo Lino sva doma. Kašlja kot velika.user posted image , najbolj, ko se umiri, ponoči in čez dopoldansko spanje. In smrkava je cela. Sva bili pri P, a HB ni na pljučih nič, ima pa malo vneto desno uho. Vročine nima, je igriva in čvekavauser posted image Tako, da se imava fino doma. Jutri pride na obisk sestra, v sredo naša dva , v četrtek pa tašča. Ja, pestro.user posted image . Jaz bom šla malo v službo vmes, bom spet ure nabirala, da lahko potem prej v vrtec, po princesko hodimuser posted image

Anita, razume te, kako je ko te pridejo razvajati! Tudi jaz imam vse daleč. Prav je, da si daš takrat duška in uživaš.

Gajka, najprej, glede lepih dnevov in sonce. Te čisto razumem, ker je pri nas isto. Kaja Lina spi od cca 12-cc15h in tako zamudimo najlepši sonček.user posted image Če pa kam gremo pa itak jaz kompliciram na veliko, da mora spati, takrat ko je njena ura....v glavnem punce so ti rekla, da te dajejo hormoni, potem ne vem kaj je z menoj,user posted image ker sem taka vednouser posted image Erin, bi mi rekla, da naj se malo skuliram in diham, A jaz mislim, da mora otrok spati vedno isto in je pri nas vedno problem kam iti, ker jaz kompliciram!
In glede na to, da je v vrtcu, se mi zdi, da med vikendom rabi počitek, ne pa da potem še takrat ne spi...v glavnem verjemi, ti ne kompliciraš in če te želijo preprišati drugače, jim ne verjemiuser posted image
Luštna fotka!

Nell, da, pri nas Kaja Lina spi, z grda ali z lepa, okoli 12h. Vztrajam! Meni se zdi, da morajo in to potrebujejo. Vsaj tja do 4 leta. Imam pa kolegivo, in njen 5 letni sin še vedno lepo gre počivati po kosilu. Mislim, da je to kar dobro.

Katja, super za Jana. Morje - Lošinj. Kaji Lini bo ta klima dobro dela. Upam, da bo uživala dol tudi z babi. Malo me skrbi, kako bo to, ker zadnje čase le mami velja.
Trma, je tudi nam znana. Jaz jo pustim da se zjoče, pa zmuli se rada tale naše princeska. Ampak ji potem povem, da če je mulasta je hudo le njaj, pa počasi bo manda dojelauser posted image .

Anita, planice Mullerjeve papmerske, ali Mullerjeve ali Tosamine ali Dm-ove. Vse se kar nekako obensejo. Za ponočli pa definitivno Mullerjeve Papmerske Dry, nas še niso pustile na cedilu.

Bella, čestitke za izpit, saj sem ti rekla...user posted image Pa upam, da si uživaa pri frizerju! Paše, ja! Jaz sem pa potrebna kakšne masaže! Prav zares se bom šla razvajati v kratkem. Samo ne vem še kam.

Nell, res te nasmejijo. Super. Moja služba...no ja, takole me ne nasmeji.user posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 2467
23.2.2010 6:03:33   
nell
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Nell, da, pri nas Kaja Lina spi, z grda ali z lepa, okoli 12h. Vztrajam! Meni se zdi, da morajo in to potrebujejo. Vsaj tja do 4 leta. Imam pa kolegivo, in njen 5 letni sin še vedno lepo gre počivati po kosilu. Mislim, da je to kar dobro.

Sej tud js vztrajam, da gre dečko spat, ampak včasih tole vztrajanje ne pomaga kaj dosti - ker je prejšnji teden kričasl k nor, pa sm si mislila, ajde k se umiriš te bo zmanjkalo - pa ga ni. Umiril se je, ležal zraven mene in se igral z mojimi lasmi - zaspal pa ni. Sm se tolažla, da vredu, si se vsaj malo spočil. Morda je imel sam kakšno muho - ne vem. Sicer pa sploh ne razmišljam, da bi spanje ukinal, ker vem, da ga še rabi. Drgač pa pri nas čez dan gre spat med 12-14 uro (odvisn, kdaj se zbudi), pa ni blo nikol panike. Je pa res, da sm js prejšnji teden delala do 15 (pri varuški ne želi spat), pa je možn, da se mu je ritem mal zasuknal. Zvčer vedno in v vsakem primeru, gre spat ob 20 - me sicer ne moti, če takoj ne zaspi, ampak takrat gre spat - včasih še pol galami in poje po kakšno urco.
Drgač pa js tud mislim, da je načeloma dobro, da gredo otroci spat vedno ob istem času, ker se tega ritma potem navadijo. Čeprav js sem se čez dan morda pripravljena še pogajat (toliko, da izkoristimo sonček - to je itak vikend), zvečer pa ne odstopam.

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 2468
23.2.2010 7:44:49   
Zoja Miša
Nell, se strinjam. In verjetno se mu je res ritem porušil. Ampak zakaj pa noče tam spat? Se ne počuti dobro? Upam, da bo kmalu začel pančati.

Drugače pa dobro jutro in en velik ajmer user posted image . Kaja Lina jokala, se premetavala...bila pokonci ob 5huser posted image .

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 2469
23.2.2010 11:15:18   
bella02

S Kajo Lino sva doma. Kašlja kot velika.user posted image , najbolj, ko se umiri, ponoči in čez dopoldansko spanje. In smrkava je cela.  Vročine nima, je igriva in čvekavauser posted image

Kot bi opisovala Tejo dober teden nazaj, oz. 14 dniuser posted image . Vse isto. Men je bed, ker tako kašlja, da potem bruha. Zaenkrat pa smo uredu. Vidve se tudi zrihtajta, ja?
Glede spanja je tako. Naša gre spat 1x dnevno, pa takrat kar točno ob uri, popoldne je pa zbujena. Planiramo tako, da je ona zbujena in zato nimam kakšnih težav. Zaenkratuser posted image

Katja, mi imamo celo že rezerviranouser posted image . Pri Zadru imam teto in gremo letos k njej. Prejšnje leto smo avto kupili, še prejšnje je bla Teja majha, tako da se tega morja zeloooooo veselim. In vem, da ga bom rabila za odmor od učenjauser posted image .

Moram se it učit, pa sem neprespana in glava me boliuser posted image . Zjutraj tako težko vstanem, da je groza, je pa res, da spat ne grem pred polnočjo. In ko peljem puinci v vrtec, grem po kruh, malo pospravim, zrihtam cunje, možek pride na malico in je ura 11user posted image . Danes sem pa taka, kot bi me nekaj povozilouser posted image . HB med učenjem zunaj zaslišim kakšno ptičje petje in sem vesela, ker bo kmalu pomlad.

Lepo se imejte in pridne bodite!

< Sporočilo je popravil bella02 -- 23.2.2010 11:17:44 >

Neposredna povezava do sporočila: 2470
23.2.2010 13:48:37   
gajka
Jaz pa se počasi odtajam... user posted image Sem bila na terenu na Koroškem, je zjutraj kazalo v Dravogradu -4, pri povratku sicer že +7, ampak tole ''segrevanje'', ko je človek orng prezebel, malo dlje časa traja. Bom raje preostanek dneva noge malo v luft molela user posted image (izvajam preventivo, ker sva s sodelavcem mogla še opremo tovorit gor/dol po hribu, ker se ni dalo čisto zraven pripeljat). Aja, pa tisti obupen občutek, da mi bo nekaj ven padlo, se je čudežno zmanjšal (le naj tako tudi ostane user posted image ), sem že prišla do zaključka, da ga je lahko povzročila količina mojega smrkanja (se mi je nekaj dni nonstop nabiral en hudič nekje v nosnih globočinah), ker sem pri vsakem smrkanju tako čudno ''napetost'' čutila. user posted image Nič, grem malo lenarit! user posted image

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 2471
23.2.2010 13:49:51   
sayuri
Helou. MAlo se sonce pokaže, pa se me že loti spomladanska utrujenost user posted image

Sem zavohala MORJEeeeee user posted image user posted image user posted image . Mi iščemo destinacijo. DAlmacija...to itak. Letos sem malo prej začela, kot lani, ko je bilo aprila že vse polno, akr smo mi hoteli user posted image user posted image user posted image V bistvu nam je vseeno kje in kako, samo, da bo ok. Mogoče bova z Zojo Mišo celo skup dopustovali user posted image

Spanje: med vikendom spita veliko manj, kot čez teden. V vrtcu boje že za mizo zaspita ob 12h user posted image in spita tja do dveh. Doma med vikendom gresta včasih spat že ob 9h, včasih ob 11h, včasih šele ob dveh.... Čist odvisno, kolk sta utrujena, naspidirana.... Ne kompliciram in delam po občutku. Zvečer sem bolj natančna user posted image . Takrat je red in sta najkasneje ob sedmih v postelji.

Pozdravček vsem skupaj....ja, vem...spet sem brzinska user posted image

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 2472
23.2.2010 14:43:48   
nell

Nell, se strinjam. In verjetno se mu je res ritem porušil. Ampak zakaj pa noče tam spat? Se ne počuti dobro? Upam, da bo kmalu začel pančati.

Nimam pojma zakaj noče tam spat - sklepam, da zato ker mu je novo, se še ni vadiluser posted image K je v vrtec začel hodit, tud ni spal tam - šele čez kak mesec je začel v vrtcu spat.
Pravi pa varuška, da tud k hočeta it vn, joka - čeprav je zloo rad zunaj. tko da je do sedaj obveljala njegova, sta se slekla in ostala doma. Sem rekla naj ga kr pelje vn, da ko bo zunaj bo morda bolje, če bo pa potem še kr jokal naj greta po takrat noter. Čudne muhe ma tale naš fantič, ampak sej se bo navadil.
Drgač pa rad gre k varuški, vsaj js imam tak občutek, do sedaj še ni jokal, pa tud če ga js peljem, da lupčka, pomaha in lahk grem. K pridem po njega, se mu pa tud nikamor ne mudi - tko da po tem sklepam, da se tam dobro počuti. Tud drgač varuško pogosto omenja - mislim tko doma popoldan ali med vikendi.

Js mam pa danes govorilne ure, tko da sm pršla domov lih sam Tibija spat spravit, se stiširat, kavo spit in že gremo... "možek" dans kosilo kuha - no ja pol mu je že tašča naredilauser posted image (se pa znajde).

Neposredna povezava do sporočila: 2473
23.2.2010 15:44:35   
anita goitan
dan

sem leteča, avto kupiliuser posted image , jutri gre grande od hiše..prepisi, zavarovanja,...kup letanja, se beremo, čaw

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 2474
24.2.2010 7:18:45   
gajka
Dobro jutro! Evo, danes jaz častim user posted image ! user posted image Ampak, kje za vraga se skrivate? user posted image A vas je sonček zvabil na plano in ni več časa za RR?

anita g. - user posted image za avto!

Pri nas že pridno sonček sije, napovedanih pa 11°C user posted image ! Sneg se pridno poslavlja, kaže se tista user posted image pokrajina in upam, da čimprej dobi eno lepo zeleno barvo.

Pa en kup user posted image user posted image user posted image za bolne!

< Sporočilo je popravil gajka -- 24.2.2010 7:20:54 >

Neposredna povezava do sporočila: 2475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?