Emilly
|
Tudi jaz mislim gorenka da še nisi prepozna, midva je še nisva dala cepit, nama je na prejšnjem pregledu rekla, da mava še zmeraj čas, če se odločiva. Res je do šestega meseca. Mah, mal sva finančno fuč pa to, bomo videli. Skrbi pa tudi mene glih zaradi tega ker jo tudi nameravava dati takoj v vrtec, če bova dobila seveda. Ja do žabarja mi ni ratal pridit . Namen je bil dober, se zrihtava, seveda se tamala takoj do vratu pokaka. Pa to niti ni bil tak problem, se preoblečeva, dam še voziček v avto (katerega sploh ni tako lahko razstaviti), potem se pa pojavi problem. Voznikov sedež je bil pomaknjen čisto nazaj, ker je avto nazadnje vozil moj, ga porinem naprej, pa se očitno nekaj ni hotelo zatakniti ali kaj. Jaz pa majhna kot sem, nikakor ne morem vozit, če je sedež čist nazaj porinen, sploh pa ne z . Si nisem upala. Sploh nevem kaj je zdaj to, joj sem bla jezna ko . Kup kletvic mi je ušlo, še dobro da je koj zaspala, da ni preveč poslušala, upam no . No sva pa potem šli na dolg sprehod, je blo tudi fino, potem pa še na kavico. HB da je vreme danes ok. Tako da se priporočam za žabarja drugič, če mi rata....... Uf, še zdaj sem jezna. Pa še mojga ni ta teden doma, da bi mi mal pogledal, kaj je s sedežem. Danes imam pa še zobarja, bomo videli če mi bo sploh uspelo iti.
|