|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 09
24.2.2010 5:40:21   
pinky girll
Dobro jutro

Mi smo že več kot eno uro pokonciuser posted image . Se je skoz nekaj prebujal, tak, da sem čist utrujena. Pa še včeraj sem imela en tak maratobki sestanek in sem prišla domov utrujena. Tak da od spca ni bilo nič spala sem ene 3 ure.

Pa saj bo bolje...user posted image user posted image

Naprej sva imela drug drugega, sedaj ko imava tebe Ben imava vse.

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 2901
24.2.2010 6:55:27   
tassika
Evo za dobro jutro sem se zbudila ko sem se guncala naprej pa nazaj, pa ni bilo tako lepo kot na jadrniciuser posted image

No ponosno sporočam, da mleko imam, včeraj sem mali dala flaško AM pa najprej sploh ni hotela jesti, potem pa je nekako poštudirala, da ni druge, pa je šla spat, jaz pa na črpalko, pa nič vn, pa potem študiram, da mi je enkrat ena kolegica omenila, da pomagauser posted image in res, potem mi je uspelo sčrpat 80mluser posted image  samo to zdaj ne more biti večkrat dnevna rešitev, bo treba najti nekaj drugega, da se mlečni vodi odprejouser posted image . Pa še nekaj, kljub flaški AM se mi je zbudila točno po 3 urcah in potem tako do zjutraj. Zdaj pa res ne vem ,a sem mogoče zvečer res preveč živčna pa ne more jest, ali je preveč utrujena, da bi vlekla?

Zdaj pa se počasi odpravljava na telovadbo. Aja zoji se tudi še ne uspe obrnit, s trebuha na hrbet že, ker se ji ne da bit pokonci, pa se kar vrže na trebuh, s trebuha na hrbet pa še ne. Vrti pa se, pa še to samo ko se ji zazdi, na igralni podlogi včasih če ne doseže igračke, v moji postelji ji pa vedno uspe k meni zlestuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu pinky girll)
Neposredna povezava do sporočila: 2902
24.2.2010 8:16:54   
googica
tassika kolk ji pa daš AM? mogoč pa premal dobi? ker ni tolk močno kot tvoje mleko, zato vprašam :)

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2903
24.2.2010 8:37:22   
tassika
Včeraj sem ji dala 60ml, pa je komaj spila, je prej zaspala, sem jo malo tresla vmesuser posted image , potem je pa itak celo noč jedla pri meni.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 2904
24.2.2010 8:53:26   
googica
aha.. probi ji mal prej dat, pa mal večjo lukno.. pa mal več :) naš poje 180ml AM in spi celo noč.. ne vem, mopgoč bi blo za probat. sicer je vsak dojenček drugačen, itak.. kokr češuser posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2905
24.2.2010 10:35:26   
gorenka
živjo punce...

sej vas občasno kej preberm, za kej več mi pa zmanka časa..
imam eno vprašanje...k ste ga najbrž že obdelale ampak kljub vsemu...
cepljenje rotavirus..kdaj 1ič cepijo, kdaj 2ič? ali ste ve cepile? kakšne izkušnje ste mele s tem? sprašujem zato če bi vpisala punco v plavanje za dojenčke bi blo to najbrž smiselno izvesti ali pač ne?user posted image hvala vam že v naprej za odgovoreuser posted image

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 2906
24.2.2010 11:32:48   
LINDI
Tole Z AM,je tko tko mogoče vama rata dlje spat TASSIKA ker saj veš,midva imava že dolgo flaško,pa sva kar naprej pokonci,največ je skupaj spal 6 ur,ampak se mi zdi da 2x,po cepljenju pa nč večuser posted image drugač pa 4ure,tud malkrat ostalo pa 3,2 tko da razumem tiste,ki so kot zombiji...dobrodošle v klubuuser posted image user posted image user posted image

Okrog 12 šibam na sprehod,čufti so že kuhaniuser posted image krompir pa ko se vrnevauser posted image

Ma naš bi bil 30februarja,zdaj pa ne vem kdaj bo, 4 mesceuser posted image pa je ful močan zato se tudi ful hitro dviguje obrača na bušija nazaj potem na hrbet še ne gretko se pa tud obrne da ma noge tam,kjer naj bi bila glava,tko da ko me ni zraven je on na tleh...ziher je ziheruser posted image Je rekla fizio,da bo mogla zavirat njegov razvoj,ker bi ful hitro shodil,to pa kao da ni ok,pa ne me vprašat,kako misli to nardit,nimam pojmauser posted image

(odgovor članu gorenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2907
24.2.2010 11:36:29   
LINDI
GORENKA ČAVČI mislim,da si prvo cepljenje že zamudila,če še nisi cepila,ker je bilo na prvem cepljenju.Drugače imaš na partisu Vadba za mamice in dojenčke,pa je gor tudi kakšne vaje moraš delati v vodi z bejbijem,po mojem je ceneje,če greste sami,baje je okrog 100e,men to ne znese,mal še drugje povprašaj,drugače pa kako ste kaj pa tvojuser posted image že kaj več panča naš še ne od 7 zjutraj do zdj je po obrokih 20 minut

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 2908
24.2.2010 12:01:56   
lenika83
gorenka mislim, da smo večinoma dale cepiti user posted image nekje pri 2 mesecih. Jaz sem izbrala cepivo, ki se ga dobi v 3 odmerkih med katerimi mora biti najmanj 4 tedne razmika, tretji odmerek se mora dobiti pred 26. tednom. Če pa sta dva odmerka, pa mora tudi miniti 4 tedne med obema in mora biti zadnji odmerek pred 24. tednom. Izračunaj si, če imaš še dovolj časa.

Lindi to pa tudi mene zanima, kako mislijo zavirati razvoj user posted image Ma se mi zdi, da so včasih ti fizioterapevti prav smešni s temi pravili kdaj bi naj kaj počeli. Jaz sem recimo vprašala P, če je kaj narobe, ker se ful hoče dvigati v sedeč položaj, pa je rekla, da je očitno dovolj močna in ni problema. Me zanima kaj bi kaka fizioterapevtka rekla na to user posted image

(odgovor članu gorenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2909
24.2.2010 12:20:31   
malaMravljica
Rizkoo, ojoj vsako uro vstajat, Men je to tudi delal par noci in vem kako je. Se mi smilis ja. Jaz tudi ne smem prevec hvalit, ker mi je zacel spat celo noc, danes do 4h in pol do 8h. Jutri ima spet cepljenje in upam, da bo lepo spal naprej.
Ne, moj ni nic napreden ves, prvo bi mogu se s hrbta na trebuh obrnit pa se ne. Ej, tista duda za zobke, ma povsod imajo tok grde barve za fantke, al pa sam v nasem mestu ne znajo lepih barv narocit. Eno imam zate, ni najlepsa, ma za sprovat, ce mu bo ok bo ze. Pa ni roza in vijola user posted image user posted image  Ma nisem nic nesramna, vceraj sem nastudirala,da greva v petek ali soboto dol, bo moj povedal, kdaj bo manj guzve na cesti.

Rozilu, ja ce katera pride bo cist ok, bi tako rada tudi mal oktobrk spoznala, sam bo se katera druga zraven, pa ne bo motilo, ker so same fajn punce.

Tassika, ma daj no, a to tudi pomaga user posted image user posted image  pol jaz ne smem, mam ze tko prevec mleka in problem s tem. 

TV, jaz tudi menim tako kot googica. Bi mu edino dovolila sedaj OI spremljat, pa tam mi pa zaspi, ko bi bilo cas navijat user posted image  

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 2910
24.2.2010 14:02:38   
gorenka
se mi je kr zdelo da bo glede cepljenja kej takegauser posted image mislm bemti pa tak pediatr k ti tega ne pove...jst sm to sprašvala že pri prvem pregledu...je rekla počakat najprej osnovno cepljenje (in zdej še tega nismo čez dal k niso pravočasno izvidov od toxe poslal, zdej prejšnji teden pa tut ne ker je dala kri od user posted image v analizo k smo alergiki u familiji...no in to se vleče že glih 1m k ni mogla kartona konkretno že prvič prebrat!)...in zdej na konc bom še tole zamudilauser posted image babji

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 2911
24.2.2010 14:08:06   
gorenka
drugač pa Lindi: kot vidš sama štala pr nas, ampak ok user posted image je zdrava, nekej smo mel s težo probleme, sm mogla začet dodajat...in to pazi po 2xmastitisu zdej nimam dost mleka, vmes staknil še mal vročine (dohtar reku: hja mami mamo mal prazne baterije...), spimo pa še zmeri od 23-3h, pa pol naprej do 7h...čez dan pa ponavad od 8-9h, pa kšno urco čez dan (u vozičku)...to je to na hitrco. tko da res nimam glih cajta po računalniku viset, takrt k princeska spi probam še jst ulovit mal spanca, drgač se mi spet na količini mleka poznauser posted image

(odgovor članu gorenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2912
24.2.2010 14:12:10   
tea85
LINDI...- ja tudi jaz se zdaj sprašujem kdaj bo moja 4 mesece stara če ima febr. 28 dni user posted image user posted image user posted image

moja se zbuja tako, recimo da gre spat ob pol 9 pa da ob 8 je..bo zdržala nekje do 1 zjutraj, včasih celo do 2 zjutraj. drugič pa se zbudi nekje ob 6...pa si je ta ritem sama poštimala, pa imava AM že skoraj od začetka, pa skoz nene poje enako tako da silit pa je brezveze...poje pa naša tudi že do 180 ml.
danes sem jo tehtala, pa se je zredila le 400 g, hmm, malo nemogoče no..res da ne poje toliko več in da je tudi zrastla...

midve sva se dale cepit za rotavirus v 3 mesecu, zdaj imava pa še v 4 mesecu 2 dozo, vseh cepiv ki pač so. jaz sem jo dala cepit za rota, ker jo mislim dati v vrtec, namreč bom šla delat, nisem taki tip človeka da bi bla doma, že lansko leto se mi je mešalo user posted image user posted image ko sem bla noseča, zdaj pa res, dela veliko z otročkom.

amm, ja...počitek je pasal, ena noč in naredla čudeže...kakšen mir sem imela, čeprav sem jo pogrešala ampak je blo fajn bit ČISTO SAM user posted image user posted image in včeraj sem bila ko nova pa še danes me drži, hehe..zdaj se pa mali škrat zbudi pa grema ven.

prejle sem ji dala kašico za papat, nekšno sadno katera se zmeša z vodo, je pojedla vse user posted image kar me je presenetilo, sem pa ji dala na flaško.

aja, moja ima zelooooo rada pomaranče, haha...tu pa tam jo dam kakšno rezino da pocuza...včeraj pa ji je moja mami nardila soke od pomaranče z vodo seveda, in ji je dala malo prvo in se je tako začela baje dret ko ji je vzela da ji je mogla dat kr nazaj user posted image user posted image in spila vse, hihi..

prišla sem 30.10.09, težka 2.990 g, velika 48,5 cm...Taja

Neposredna povezava do sporočila: 2913
24.2.2010 14:14:31   
tea85
IZVIRNO SPOROČILO: gorenka

se mi je kr zdelo da bo glede cepljenja kej takegauser posted image mislm bemti pa tak pediatr k ti tega ne pove...jst sm to sprašvala že pri prvem pregledu...je rekla počakat najprej osnovno cepljenje (in zdej še tega nismo čez dal k niso pravočasno izvidov od toxe poslal, zdej prejšnji teden pa tut ne ker je dala kri od user posted image v analizo k smo alergiki u familiji...no in to se vleče že glih 1m k ni mogla kartona konkretno že prvič prebrat!)...in zdej na konc bom še tole zamudilauser posted image babji

ej ni še prepozno gorenka...do 6 meseca se lahko cepi otrok, pol ni učinka, tako da zdaj v četrtem mesecu pojdita, in bosta imele pač tole za 2 dozi kot imava midve. pa kar pojdi jo naročit in to kar se da hitro če imaš to željo !!

(odgovor članu gorenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2914
24.2.2010 15:05:25   
Emilly
Tudi jaz mislim gorenka da še nisi prepozna, midva je še nisva dala cepit, nama je na prejšnjem pregledu rekla, da mava še zmeraj čas, če se odločiva. Res je do šestega meseca. Mah, mal sva finančno fuč pa to, bomo videli. Skrbi pa tudi mene glih zaradi tega ker jo tudi nameravava dati takoj v vrtec, če bova dobila seveda.

Ja do žabarja mi ni ratal pridituser posted image . Namen je bil dober, se zrihtava, seveda se tamala takoj do vratu pokaka. Pa to niti ni bil tak problem, se preoblečeva, dam še voziček v avto (katerega sploh ni tako lahko razstaviti), potem se pa pojavi problem. Voznikov sedež je bil pomaknjen čisto nazaj, ker je avto nazadnje vozil moj, ga porinem naprej, pa se očitno nekaj ni hotelo zatakniti ali kaj. Jaz pa majhna kot sem, nikakor ne morem vozit, če je sedež čist nazaj porinen, sploh pa ne z user posted image . Si nisem upala. Sploh nevem kaj je zdaj to, joj sem bla jezna ko user posted image . Kup kletvic mi je ušlo, še dobro da je user posted image koj zaspala, da ni preveč poslušala, upam nouser posted image . No sva pa potem šli na dolg sprehod, je blo tudi fino, potem pa še na kavico. HB da je vreme danes ok.

Tako da se priporočam za žabarja drugič, če mi rata....... Uf, še zdaj sem jezna. Pa še mojga ni ta teden doma, da bi mi mal pogledal, kaj je s sedežem. Danes imam pa še zobarja, bomo videli če mi bo sploh uspelo iti.

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 2915
24.2.2010 15:09:54   
Emilly
Tea - super da si se malo spočila. Te čisto razumem, kako je. Jaz sem kdaj ful zaspana, pa pride moj domov, pa pravi, ja zakaj pa nisi šla mal čez dan spat, mislim haloooouser posted image , Sploh ko naša ne spi čez dan nič, največ 15 minut skupaj.... Ja kdaj malo mimo usekajo, ni kajuser posted image . Sploh te občudujem, ker si skoz za vse sama.

(odgovor članu Emilly)
Neposredna povezava do sporočila: 2916
24.2.2010 15:30:59   
malaMravljica
Emilly, glede tega, da so ene mamice sama z otrocki ti morem nekaj povedat. A ves, jaz sem tudi do vecera sama, velikokrat ima moj se zvecer kaksne sestanke, pa polovico vikendov delo, pa ti povem nekaj, ce je mami sama za vse se zna tok dobr zorganizirat, da gre vse velik hitreje kot ce bi se ocka pol dneva okol brencal. A ves, ni casa za neumnosti in kompliciranje in pol vse tok lepo siba.  Jaz gledam tukaj eno kolegico, ji moz tok pomaga, kuha, nakupi, za pucat ima cistilko, ma ni da ni ... pa ima z malo tak stres, sam smejem se, mi ni jasno kako je mozno kaj takega.

(odgovor članu Emilly)
Neposredna povezava do sporočila: 2917
24.2.2010 15:37:53   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

Emilly, glede tega, da so ene mamice sama z otrocki ti morem nekaj povedat. A ves, jaz sem tudi do vecera sama, velikokrat ima moj se zvecer kaksne sestanke, pa polovico vikendov delo, pa ti povem nekaj, ce je mami sama za vse se zna tok dobr zorganizirat, da gre vse velik hitreje kot ce bi se ocka pol dneva okol brencal. A ves, ni casa za neumnosti in kompliciranje in pol vse tok lepo siba.  Jaz gledam tukaj eno kolegico, ji moz tok pomaga, kuha, nakupi, za pucat ima cistilko, ma ni da ni ... pa ima z malo tak stres, sam smejem se, mi ni jasno kako je mozno kaj takega.

ojlauser posted image samo da te pozdravim po dolgem casu.sem ravn videla tvojo mravlco na desniuser posted image pa jaz sem tudi vecinoma sama..s tremi.

Neposredna povezava do sporočila: 2918
24.2.2010 15:47:20   
malaMravljica
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

ojlauser posted image samo da te pozdravim po dolgem casu.sem ravn videla tvojo mravlco na desniuser posted image pa jaz sem tudi vecinoma sama..s tremi.

jaz sem pa tebe videla, sem ti hotla ze it nekaj napisat, pa sem prisla v pravo vojno in sem se kar odstranila, tok sem se prestrasla user posted image user posted image  pisuka so ti nasi pediatri trapasti a ne user posted image user posted image

ej, za vikend grem na jug. A kaj rabis? Cedevito? Gorenko?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2919
24.2.2010 15:54:13   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

jaz sem pa tebe videla, sem ti hotla ze it nekaj napisat, pa sem prisla v pravo vojno in sem se kar odstranila, tok sem se prestrasla user posted image user posted image  pisuka so ti nasi pediatri trapasti a ne user posted image user posted image

ej, za vikend grem na jug. A kaj rabis? Cedevito? Gorenko?
[/quote

Oooo,kaj res;JAZ TUDIuser posted image V soboto,a greva skupajuser posted image

Ja vojna jauser posted image
Pa lahko bi kaj napisala za tisto qqsuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2920
24.2.2010 16:01:21   
tea85
emeliy- hvala, je pa res kar pravi MM user posted image ko si sam ni druga da se organiziraš in tako pol lažje shajaš sam pa tudi navadiš se. pač pa paše tudi malo razbremenitve, pa čeprav je to le za en dan ali noč. meni paše da moj pride domu in je nekaj časa z nama in kot je rekla MM, hehe včasih ti tisto motoviljenje gre na živce user posted image user posted image user posted image

MM- tole da ma tvoja kolegica vse tako poštimano pa še čistilko user posted image user posted image halooo pa je vsa stresnauser posted image user posted image ma eh, to pa je za mene že lenoba- sori. pa ni edina takšna ko ji moški vse spopedinajo, pa še niso zadovoljneuser posted image user posted image user posted image grrr

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2921
24.2.2010 16:03:12   
Emilly
Joj punce sej sem res samo eno pohvalila,  vsem vsa čast, sej če tko pogledam sem tudi jaz veliko sama in sem tudi pogruntala, da vse hitreje naredim, če sem sama, kot če še kdo opleta okoliuser posted image . Avtomatsko se drug na drugega zanašava, pa je vse še slabše. Ta teden s tamalo prav uživava, no malo mojega že pogrešava, da ne bo pomote, sicer se mava pa čist super.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2922
24.2.2010 16:12:10   
tea85
saj po moje niso zamerile... hehe...mislim da smo vse po večini same za vse, ker naši moški delajo...večina jih imate vsaj ob večerih doma pa vas vsaj pocrklajo malo, mene pa to nene, razen ko je doma, to pa zelooooo malo še zaenkrat in upam da se to kmalu spremeni.

emeliy- saj teden bo hitro naokoli ko bo tvoj spet z vama, pa vrjamem ti da malo paše bit sama user posted image z otročkom...

(odgovor članu Emilly)
Neposredna povezava do sporočila: 2923
24.2.2010 16:19:50   
malaMravljica
no glih sem hotla napisat, da ustanovimo klub pogumnih babnic, pa je moj mozek prisel okol, heheh...

Kleopatra a reeeees. Joj, a greva skup  na sokca kje naprej od Münchna? Al pa v Münchnu v soping user posted image user posted image  v pondeljek sem bila tam, pa nic trgovinc.  A bova na sms kaksen terminski plan dale, ok.  Ej, pa mojmu sem rekla, da imas eno malo bejbiko, 3 mesece mlajsa od mojega in je rekel, da je tvoja cist prestara za najinega malega, da njegova se bo rodila leta 2024, ker bo imel mlado zeno user posted image user posted image  

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 2924
24.2.2010 16:22:25   
Emilly
Itak da bo kmalu domauser posted image . Tebi pa naj dnevi čim hitreje minejo do takrat ko pride.......

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 2925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.