|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 09
23.2.2010 8:15:48   
lenika83
IZVIRNO SPOROČILO: googica

naš se pa še ne obrne iz hrbta na trebuh, niti iz trebuha na hrbet.. ful ne mara bit na trebuhu, zdrži kkšno minuto, pol pa tečko rata.. je pa že zelo velik v sedečem položaju, ker je zgleda naveličan stropauser posted image

Naša se s hrbta na trebuh tudi še ne, čeprav ji pa zelo malo manjka, s trebuha na hrbet ji pa že rata. Eno rokico bi samo morala dati višje, pa bi bilo takoj. No, jaz jo pač pustim, da se malo matra, ker mora to sama pogruntati. Na trebuščku pa tudi nikakor ni marala biti, po minuti je bil strašen jok, zdaj pa je nekaj dni že mnogo boljše, kar zdrži in tudi ne joka več. Sem jo pa jaz vseeno vsak dan za kakšno minuto dala na trebušček, pa se je očitno navadila.

Jaz imam pa s taščo skroaj bolj obraten problem kot ve. Jo moramo prav prositi naj kaj pride na obisk. Pa prva dva meseca je še kaj prišla, od začetka letošnjega leta pa samo enkrat. Mi pač potem gremo enkrat na teden tja, da jih mala vsaj nekaj vidi, drugače jih niti poznala ne bi. No, res pa je, da imava s taščo takšen odnos, da si nič ne pametujeva in vsiljujeva. Nisva si zelo dobri kolegici, ampak tako z malo distance čisto ok shajava.

< Sporočilo je popravil lenika83 -- 23.2.2010 8:16:23 >

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 2876
23.2.2010 9:16:49   
Aniiita
Lindi- mogoče je že preutrujen pred spanje, zato toliko joka.. To sem namreč jaz opazila pri Gei- če je predolgo budna in preveč utrujena, je vedno zaspala z jokom, drugače pa se lepo zagledala nekam in zaprla čez čas očke..zaenkrat še v mojem naročju (vendar je napredek ta, da brez zibanja in premikanja po sobi, zgolj sedim :)), pa počasi jo dajam tudi že v posteljico in se več ne tako predrami kot prej..

MM- ja, take suhe lišaje ima, ki so skoraj skoz rdeči (to ima okrog vratu), pa po glavici ful suho kožo, kljub mazanju.. Jaz pa sumim jajca,veš.. Sem v nedeljo pojedla za provo eno pecivo z njimi in se mi zdi, da je bilo potem slabše.
Kave pa jaz ne pijem, tako da ji gotovo ne povzroča reakcij user posted image
Upam, da ti bodo lišaji izginili..če se pa začne širiti slučajno, ti pa svetujem, da greš do pediatra.. Jaz sem skoz mislila, da ima to po vratu rdeče, ker veliko poliva in jo kljub brisanju nikoli 100% ne posušiš in sem to gledala in mazala več kot mesec..ma kaj mesec, tudi dva..ko je bilo slabše potem, sem jo peljala in je rekla pediatrinja, da je to skoraj gotovo alergija na nekaj user posted image

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 2877
23.2.2010 10:18:54   
lunika
Dober dan bejbe!

Da vas malo pozdravim!

Ja mi smo dobro, v nedeljo smo bili stari 4 mesece, se še dojimo in pridno rastemo, imamo okrog 7 kg. Naslednji teden gremo pa 2. pikico!user posted image

Tudi naša Nika ima skoz od rojstva nad vekami take rdeče lise, in ko joka se bolj izrazito vidijo, drugače pa malo manj! Pediatrinja in babica sta rekle, da to s časoma izgine!

SAUNA: jaz jo zelo pogrešam, je že bila katera od vas, ki še dojite v sauni in kako se je obneslo? Je kej mlekec kapljal?

KG: jaz sem še vedno v plusu z njimi, in še nekako ne gratuje nekam veliko shujšati. Glih komi zaprem stare kavbojke iz pred nosečnosti!user posted image

HEMEROIDI: še zdaj mi niso povsem izginili! Sem že poskusila ni da ni! Pa ne pomaga!user posted image
Imate kak nasvet! Imam dve kreme iz Avstrije , en gel za umivati, Modolex, od Aventa kremo za ritko pa še kr nič!

Lepo se imejte pa lep sončen dan!

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 2878
23.2.2010 11:05:22   
Emilly
Ja mi smo pa zelooo očitno imeli preskok v rasti. Že cel teden je na uro in pol , ponoči se je zbujala in jedla ko nora, v enem tednu se je pa prav očitno zredila, še jaz sem opazila, ko jo skoz gledam. Danes je pa po dobrem tednu dni spet spala kot ponavadi 10 uruser posted image , upam, da bo zdaj spet  po starem.

Zanimivo glede obračanja. Naša se s hrbta na trebuh že dolgo časa brez problema, obratno pa ne gre. Prav hecna je ko se vsa vesela zvali na trebuh, pol pa obtiči, pa me gleda tako roteče, češ mamica pomagaj mi no....

Savna - prejšnji teden sem bila. Pa ni blo nobene panike, pa tudi polno dojim, mleko ni nič kapljalo.

Tašča - ja naša bi skoz bila pri nas, vsak dan. Pa me isto vsak dan pokliče, če lahko pride, pa kaj naj rečem??Ne bi se pa rada preveč zamerila, ker mamo v glavnem samo njo, da jo lahko kdaj popazi, moji starši so uro vožnje stran. Sej ni tolk tečna, sam vseen se mi zdi, da smo pač družina, ki funkcionioniramo čist OK brez vsiljivcevuser posted image . Zato vas čist razumem. Po en stran pa razumem tudi taščo, ker vidim da samo za svojo vnukinjo živi in ji mi pomenimo vse.... ah bo že.

(odgovor članu lunika)
Neposredna povezava do sporočila: 2879
23.2.2010 11:40:31   
googica
za hemeroide je men ful pomagal Tea tree od Justa.. s tem s se mazala in pa po vsakem kakanju umivat z mrzlo vodo umit.. ker nimam bideja, si rit kr čez lijak nagnemuser posted image .. pa pol spucam sevedauser posted image .. mogoč je keri ogabno, ampak js sm si čist porihtala rit, čeprav sm že pred nosečnostjo dostkrat mela hemeroide...

no, Juš je star 4. mesece.. in se je prejle uspel obrnit iz trebuha na hrbet user posted image zgleda sm mu mogla rečt, pa je ubogu.. hehe
mam pa eno težavo.. gt3.. včeraju kupljen, letošnji model.. sprednje kolo ropota, ko zapeljem na neravno podlago.. dovolj je že to kamenje po asfaltu, da začne ropotat.. a ma kera isto težavo? js sm čist jezna.. gremo v četrtek v Trzin, ma da popravjo zastonjuser posted image

(odgovor članu Emilly)
Neposredna povezava do sporočila: 2880
23.2.2010 12:17:26   
mateja8
Ojla punce

v nosečnosti sem veliko klepetala z vami, potem pa sem čisto odnehala sej sem čas posvečala svoji hčerkici. Čeprav sem rodila konec septembra bi raje čvekala z vami, saj se mi zdi, da vas že kar nekako poznam. Upam, da me sprejmete medse.

No malo informacij o nama z Vito: rodila se je 33 dni prezgodaj in je tehtala le 2100g in bila dolga 46 cm. Sedaj pa je že prava babnica in je dolga 62 cm in težka 7120g.
Bom kaj več napisala, ko malo preberem o čem čvekate.
LP

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 2881
23.2.2010 13:13:39   
Februarka08
Eh, ravno ko hočem kaj napisat, mi potem ne rata... sem dala tamalo spat že pred 1 uro in še zdaj ne spiuser posted image me kliče in kliče... mula. Blaž pa spi že 3 ure, smo bli zunaj, zdaj sem ga pa kar v košari pustila in v spalnici odprla okno, da je že vedno zunajuser posted image
Mateja8 velkom bekuser posted image še kaj več napišiuser posted image
Ljubosumje...eh, ne bi o temuser posted image meni je včasih tud kar težko ko tamala samo ata in mama kliče... valda, ker ji skoz dajata bomboneuser posted image ampak da ne boste mislile, mamice smo vedno zakon!!!user posted image Boste videle, mami je ena samauser posted image

Nič, morm po lumpo, ne da miru, potem pa kosilo do konca.

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu mateja8)
Neposredna povezava do sporočila: 2882
23.2.2010 15:21:16   
malaMravljica
googica, teb sem se pa prav nasmejala sedaj, sam ne mi zamerit ok. Ker si vceraj pisala o vozicku, da ga ne zamenjas, danes si pa ze jezna. Pa ko sem brala vceraj komentar po enem sprehodu sem si se mislial zraven, da po enem sprehodu bos mogoce se spremenila mnenje. Ej, moj gre tudi po stonicah, je moj to v nedeljo izvedel, kar pelal ga je po stopnicah, jaz ga pa vedno dvignem in nesem, pa to z malim notri. Sem pa en dan sedaj nesla po stopnicah vse skupaj, malega v lupinici in vozicek in previjalno torbo. Ne me vprasat kako, ma ocitno zmorem tudi to. Sam nimam 100 kg da ne bo pomote user posted image  

Aniiita,a  mislis da bi lahko bila jajca? Hmmmm... bom mogla stestirat, sam sedaj testiram prvo ribe in kavo. Moj ima tudi gor pod vrato mrdece in na trebuhu, pa se non stop se pol praska in je se bolj rdece pol.

Pasenje kravic za tiste, katerih otrocki nocejo tega delat. Moj tudi ni hotu, pa sem prebrala, da mu pa pomagat in sem, dala sem ga v polozaj za pasenje kravic in mu opirala rokice, pa kaksno minutko, dve in to ene 5x na dan, sva delal dva dni, tretji dan sem hotla spet in cist zalostno ugotovila, da me ne rabi vec. Pomembno je, da ponavlja in ponavlja, pa bo. Sedaj pa vcaish tudi ze mal polezi na trebuscku.

Preobracanje s trebuha na hrbet in obratno. Ja, mojemu to tudi ni zanimivo delat sam, ce se kotaliva oba ja, drugace ne. Sam moj se pa obraca okoli svoje osi, da ima recimo cez pol ure nogice tam kjer je imel prej glavo. In danes je lezal na hrbtu pod igralnim lokom, jaz pa sem skocila v klet obesit perilo. Pridem nazaj in hud jok, zlezel je za 30 cm nazaj in imel glavo ze celo pod omaro.  Saj me je skor zadelo, ko sem videla. Pa se ko sem ga pustial sem rekla, da je varno, sej se ne zna hodit. No, saj me je izucilo, sam sem ga pustila tako, ker res nisem mogla vedet, da se bo tako nazaj pomaknil.

Se meni pomagajte. Kaj so vasi otrocicki tudi tako nori na TV. Ma moj je cist nor no, mu ne pustim in ga pol al gleda v oknu al v ogledalu al najde luknjo ce mu zagradim, da ne vidi. Vceraj je pa prav protestiral in sem mu pol pustila par minut kuharskih receptov gledat. Jaz namrec mislim, da TV je skodljiv za take mlade ocke, kaj pa ve, katera ve kaj vec?

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2883
23.2.2010 15:46:05   
Emilly
Tudi naša rotira za 360 stopinj, pa ko leži je tako začela glavico dvigovat in nogice hkrati, kot da se hoče vsesti. Samo da so zaposleni pa so srečni. Te čist razumem MM kakšna panika je mogla biti, ko se je tolk prestavil, jaz sem tudi že začela razmišljat, da bi jo na ležalniku začela privezovat, ker se tolk dviguje.

TV - tudi naša bi ga non stop gledala, seveda je zanimivo, ker so premikajoče barvne slikce. Mi ji kdaj pa kdaj kar pustimo, saj mislim, da ti TV-ji niso taki kot so bili včasih, ko so res moral paziti na varnostno razdaljo itd. in je že vse skupaj precej bolj varno. Nevem no....

Ja jaz sem pa ta teden sama, saj se vidi, ko se večkrat oglašamuser posted image  Moj je na zimski športni naravi in pride šele v petek. S tamalo nama ni tako hudo, kar uživava, le malo je dolgčas.... Še dobro da sta danes malo sestri prišli na obisk. No pa tašča bi bla skoz tle, tudi če ne....

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 2884
23.2.2010 15:49:39   
googica
ah ni panike mM, sej se js tud smejem.. upam sam da ga bomo zrihtal :)
pismo, zdej se mi pa že cel popoldne obrača iz hrbta na trebuh... zgleda je slišu da bi bil čas, da se to nauči, pa je začel :)))
mi je pa prejle lubčke poslal po zraku... hihihiuser posted image

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 2885
23.2.2010 16:45:01   
Februarka08
Naš se pe še nič ne obrneuser posted image no ja, se bo že 1x, a ne?user posted image
Grem gledat drsanje in uživat...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 2886
23.2.2010 17:09:02   
tassika
Punce ne se sekirat, eni se prej obrnejo, drugi kasneje, eni se kotalijo, drugi samo puzajo, tretji pa še to ne pa samo shodijo. Vsak otrok je svoj in vsak gre po svoj stopnički razvoja.

Zdaj pa vprašanje, a ima katera tukaj buzz-a razen rižko? Rižko zate vem kdaj si dala malega v športni del, kako pa si namontirala, a z malo naklona ali kar pokonci, ker nam bo vsak čas premala košara, upam, da nama uspe vsaj še pol meseca če ne celega. Potem pa gremo na športni del in ne vem kako bo to izgledalo, ker je še premala, da bi sedela?

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2887
23.2.2010 17:24:59   
googica
našmu se je dons čist obrnl.. prej se ni nikol obrnu, dans pa že cel dan.. s hrbta na trebuh se mi sko obrača po tleh.. zdele mi je sam od sebe zaspal, se je obrnu na bok in spiuser posted image .. srček mali moj.. :)

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2888
23.2.2010 17:29:59   
rozilu
Kaj ko bi se jutri dobile pri Žabarju, katera je za? Jaz bi ob 12h user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

Vceraj je pa prav protestiral in sem mu pol pustila par minut kuharskih receptov gledat. Jaz namrec mislim, da TV je skodljiv za take mlade ocke, kaj pa ve, katera ve kaj vec?

user posted image user posted image user posted image To pa je moglo bit zabavno, a? Moja je tudi nora na TV, jo proban obrnit stran, no ko kaki naši športniki tekmujejo, ji pustim, da navija user posted image sicer pa ne. Škodljivost - ma LCD TVji sigurno niso škodljivi za oči (katodni so); bolj je to, da se prehitro navadijo na to razvado. Moje mnenje.

Preobračanje hrbet-trebuh: mi pa to ne znamo user posted image . Ji pomagam v obe smeri; s trebuha se ji je parkrat ratalo, ma to je blo čisto po nesreči, se je preveč nagnila pa se je pol kr odkotalila.

Danes sem dobila sleepy wrap-a. Meni je ZAKON. Ga imam od jutra skoraj skoz gor user posted image , no Maruša ni skozi not user posted image .  V glavnem proti minimonkey-u je 100x boljši, ker si težo ful lepo porazdeliš na široko na obe rami pa še na roke dol ga lahko potegneš. Sva ble danes na sprehodu v njem, mala je najprej ful gledala naokoli, ker ji je bla čisto nova dogodivčina da gleda tako z visokega okrog. Kmalu pa je zaspala in sva se kako uro tako sprehajali. user posted image

No zdej pa je pančala v košku in se zbudila, papa user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2889
23.2.2010 17:49:14   
najčka
rozilu jest sm za jutri ob 12h.

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 2890
23.2.2010 18:34:28   
Emilly
Tudi jaz sem za Žabarja ob 12h user posted image .

(odgovor članu najčka)
Neposredna povezava do sporočila: 2891
23.2.2010 18:51:40   
tea85

IZVIRNO SPOROČILO: tassika

Punce ne se sekirat, eni se prej obrnejo, drugi kasneje, eni se kotalijo, drugi samo puzajo, tretji pa še to ne pa samo shodijo. Vsak otrok je svoj in vsak gre po svoj stopnički razvoja.

Zdaj pa vprašanje, a ima katera tukaj buzz-a razen rižko? Rižko zate vem kdaj si dala malega v športni del, kako pa si namontirala, a z malo naklona ali kar pokonci, ker nam bo vsak čas premala košara, upam, da nama uspe vsaj še pol meseca če ne celega. Potem pa gremo na športni del in ne vem kako bo to izgledalo, ker je še premala, da bi sedela?

jaz sicer nimam tegale vozička, ampak jo imam tudi že 2 tedna v športnem delu. in ji tudi občasno ko greva na sprehod malo dvignem, ker je voziček fajn naret da lahko lepo čiča..itak ni dolgo tak ker postane tečka in damo nazaj v ležeči in ona spančka user posted image aja zdaj edino ne vem če se tvoj da v ležeč položaj al ne,

prišla sem 30.10.09, težka 2.990 g, velika 48,5 cm...Taja

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2892
23.2.2010 18:53:02   
malaMravljica
Punce, jaz bom naslednji teden tudi v Ljubljani. Vazicka sem ha ha ha...

Rozilu, a plazma tudi ni skodljiva?

Tassika, ma kako kosara premala? A je res tok mala al kaj, ker moj bo v kosari zihr se cel marc, mogoce se april. Saj dokler ne ve, da obstaja tudi sportni del se itak ne more pritozevat.

(odgovor članu Emilly)
Neposredna povezava do sporočila: 2893
23.2.2010 19:53:15   
tassika
MM ti bom pokazala košaro, takoj drugi teden na tortici v zvezdi, sam en dan prej mi povej, da si rezerviram avtouser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

Neposredna povezava do sporočila: 2894
23.2.2010 21:05:03   
Anonimen
Nisem vas dolgo brala... zadnje dni sm čist boga.

Tok sm se hvalila par dni nazaj kako fajn spi, kako to in kako ono.... ne pohvalim se več. Isti dan, ko sm pisala... se je zbudil ob 23 in potem vsako uro... in tako je že... evo prihaja 5 noč. Jst sm čist konc..
Naš mali bo čez par dni star 6 mesecev in naj bi bil to spet nek skok v rasti...
Ne vem, vem, da sm kot zombi... kako zdržim čez dan, se mi ne sanja. Moram očitno.

Sm brala nekje, da če otroček že prespi par dni po celo noč in če se kr začne zbujat ponoči, da je tud to en od znakov, da je pripravljen na GH oz. če si kr skočit želi na mizo, ko mi ta velki papamo.user posted image No, naš to absolutno dela... že kakšen mesec. No, od kar že skor sedi.
Ja, skoz hoče sedet, ležeči položaj je za njega mučenje... Včeraj se mi je na sedežni kr sam dvignil, ga je pa zaneslo na levo in je obtičal v takem položaju na pouštrčku...user posted image , jst sm sam gledala. Ma močn fantek je full.

Uglavnem.. dons je dobil korenčka pomešanga z mojim mlekcom. Sm par dni mu prej dala. Mamo atija doma, sm hotla, da je zravn in naju posname user posted image . Uglavnem moj sin je užival.... pol je šlo seveda ven, nekaj pa v želodčka. Kakšna žlička pa je pristala v njem. Jutri pa poskusim malo več.
Mal mi je blo hudo...., sm kr čustveno doživljala hranjenje. Ma tok uživam v dojenju, sm se prv navezala na najin mir, nežnost... povezanost... in to je že korak bližje k odstavljanju z joške koroške... No, tko mal me je razžalostil.... sam itaq bomo kmal delal sestrico... tko da ne bo prehudo user posted image .

MM, kr nč ne poveš, da prideš v Lj? Ti si grda.
MM, tvoje je pa napreden, če se okrog vrti.... mi je zadnjič na fizeoterapiji rekla, da je to naslednja faza, ki sledi. Se pravi v 6 mesecu. BRAVO LM!

Tassika... buzz je čist zakon. Ja, smo prerasli košaro, v športnem delu aboslutno uživa. Ker že na pol sedi... ga mam v čist mejčkan pol sedečem položaju, ko spi, ga poležem. Super je... pa si nasloni rokice na ročaj.. veš kok je lepo to vidt. Naš noče več ležat, ni šans. Pa sej je že dec. Ti pa lih še kak mesec počakaš... pa bo še toplo zraven. Dons sva midva uživala, ker ni zeblo....  Uglavem..športni del, všeč.... user posted image

Kar se kotaljenja tiče... naš se skoz. :-) Uživa.

TV, moj mali gleda TV.. pa sej mami tud. user posted image Predolgo ne.... mislim pa da te ta novi tv ji majo zaščito za učke.. mamo nekega novega. Sej sam barve gledajo... pa nimamo jih pri ekranu... midva sva kr oddaljena... Ne vem... me nič ne peče preveč vest, če si jo mal ogledava.

Kaj še... ja nič... lepo bodite, jst grem pa na čokolino zdej. Lahko noč.

< Sporočilo je popravil Rižkoo -- 23.2.2010 21:10:15 >

(odgovor članu tassika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2895
23.2.2010 21:26:53   
palegia30
Evo, da se še jaz malo oglasim, moja malčica je bila danes že drugič cepljena težka 6250 kg in velika 64, napredujeva, tako, da imam očitno mlekca dovolj..

Drugače se pa tudi moj skoz hoče obračat prov luškana je ko glavico rine v povšter in bi se rada kotalila na trebušček..pa tudi kr sedet neki hoče sama se odriva, joj pa kako je začela kričat vriskat, pa smejko, vsakega ki vidi se mu tako lepo nasmeje prav prijazna je po meni hihi.

TV obožuje ga samo ji ne pustim pravijo da ni fajn..kaj pa vem, edino včasih ko moram kaj narest jo dam za par minut..

Nič punce uživajte z svojimi malčki se tipkamo...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2896
23.2.2010 21:31:34   
stuhica
NO PUNCE KONČNO SME PRIŠLA DO RAČUNALNIKA IN DO rr DA KAJ NAPIŠEM BRALA VAS PO PRAVICI POVEDANO NOSEM VSEH ZA NAZAJ JE PREVEČ BOM POSKUSILA KDAJ DRUGIČ...

Midve z Lejlo sva bile 3 dni v bolnici zaradi dihalne stiske in bronhiolitisa ponoči je kašljala non stop en včer pa je od kašljanja ratala vsa modra sme že msilila da se bo zadavila smo samo letel na jesenice... ker mi je zjutraj P dala napotnico če bi se stanje čez vikend poslabšalo.. no to je bilo prejšnji vikend,, ta vikend smo bili doma...... zdaj je vredu včasih še pokašlja tako da smo napram prej izrdeno dobr HB... V bolnici je redno dobivala inghalacije, pa infuzijo priv dan ker mi tud jest ni mogla ker se ji je vse zataknilo revici špa s eni znala izkašljat... kaj čmo važn da je zdaj ok...

Alvinu so se ušeski pozdravili tako da gremo jutr na sistemaatkega in seveda še cepit ga bomo dal za pnevmokoke 

Včerej smo šli po nov avto... smo zamenjali modusa za xsaro picasso in sem kr vesela in tud malce presenečena ker je naš cel cajt govoril da hoče scenica... pol je pa pršu z idejo o xsari picaso  tako da sem bila tud kr vesela da jo je izbral saj je bistveno kar dost cenejša....od renaulta...

v glavnem jaz sm ok... čakam še vedno rezultat eiz šole za en izpit si je profesor uzel več kot preveč časa za popravlljat ocene.. če g anardim imam le še nega za nardit in potem še magistrska naloga... tako da držite pesti punce....

obračanje naša se še čistnič ne obrne..t amla s eje prvič pri 4,5 m tako da ima še čas saj bo komaj 4 m stara čez 5 dni vaši pobalinčki os pa tud verjetno še starejši in zato razlike...

spanje.. mi zdaj odkar smo pršli z bolnice boljš spimo.. celo noč brez zbujanja,,,, upam da tako ostane..

Zobki jih še ni na spregled bodo pa zdaj kmalu...

slinjenje je pr nas nekaj čist navadnega... v usta tiščimo vse kar dobimo.... morm skoz alvina pazt d aji ne bi kako svojo igračo dal da ne bi kaj čudnega dala v usta.... saj ji tako ponosno rad pokaže igrače od Alvina in veveričk ki jih je dobil v Mc donaldsu... pa še tako dobr se mu zdi ker je on tud Alvin...

Moji Kg so se upam da zdej počas umiril vsaj naračšanje zanekrat... sem pa uvedla mal sprememb... v dnevni se ne je več, merim si kolk vode popijem poskušam imet najmanj 3 obroke na dan.. po 8 uri smo nehal jest... mam pa še zmeri težavo ko dobim napad sladkega enostavno požrem celo čokolado - priznam res sem odvisna  ampak ne vem kaj naj nardim da s ebo ta moja obsedenost in požrtija z čokoladami nehala??? KAšen nasvet?

v glavnem tolk za zdej dost utrujanja... grem pospravt tele veveričke...

Alvin in Lejla cel moj svet..

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 2897
23.2.2010 22:09:09   
lenika83
Naša se tudi vrti okoli svoje osi, celo na previjalni se mi je enkrat tako zavrtela, da je imela glavo tam, ko so običajno noge, potem se je pa ful čudila zakaj zdaj jaz naenkrat stojim zadaj, ne pa spredaj user posted image Je bila prav smešna, ko ji ni bilo nič jasno.

Naša je tudi čisto nora na TV in je zadnjič prav jokala, ko ji nisem pustila gledati. Ji pa dovolim gledanje TV takrat, ko ji nohtke strižem in je tako mirna, da ji uspem celo na nogah postriči user posted image Pa danes je ful jokala in se nikakor ni pomirila, pa sem ji za kakšni 2 minuti vklopila TV in je bilo takoj boljše.

Jaz jo na ležalniku zmeraj privezujem že od začetka, zdaj pa jo imam tudi strogo na očeh, ker se nenormalno dviguje. Je ugotovila, da se lahko prav fino dvogneš, če se za nekaj primeš in potegneš. Zdaj je ne pustim same v ležalniku niti če grem na wc. Jo vzamem zraven ali pa jo dam na tla v igralni center, ker tam se ji ne more nič zgoditi, tudi če kam "pobegne".

Obračanje s hrbta na trebuh in obratno se pričakuje šele pri 6 mesecih in zdaj res ni še nobene sile (tako mi je rekla P). Res pa je, da so nekateri naši user posted image bolj močni oziroma večji in to že znajo, tisti, ki so pa bolj običajnih velikosti user posted image pa imajo še dovolj časa.

Mi imamo voziček Jane, ki ima precej veliko košaro, ampak nam bo vsak čas prekratka, tako da bomo šli počasi na športni del. Mi je pa P rekla, da lahko malo dvignemo voziček. Ne seveda popolnoma sede, ampak v polsedeči položaj. Jaz sem tudi mislila, da dokler mala ne ve, da obstaja športni del vozička, se nima kaj pritoževati. Kako sem se zmotila user posted image Ona bi ful rada ven videla in se kar na komolce upre in glavo dviguje, potem se pa začne zelo glasno pritoževati, ko ji ne uspe dovolj videti user posted image

Rižkoo kako te jaz razumem. Mi smo ravno zdaj imeli en teden takega nočnega prebujanja in sem bila čisto out. Zdaj se je sicer malo izboljšalo in res upam da tako tudi ostane. Ker zbujanje vsako uro ali še pogosteje je pa res malo pretirano. Skoraj sem ji že na čelo prilepila rdečo nitko kot Saša Lendero user posted image

Nič, zdaj grem pa počasi leže.

Lahko noč!

Neposredna povezava do sporočila: 2898
23.2.2010 23:09:58   
googica
aja šele pri šestih mesecih naj bi se obrnl? zanimivo.. sm pa misnla da je to pri štirih mesecih, sploh se mi je zdelo da na forumu že vsem otroc to znajo..
tv-- ja naš bi tud gledu. ampak ne bo. js lah gledam ker sm velika, njegove očke pa ne. tašča je učitlca v OŠ in razlaga, da prvi razred potrebuje posebno vizualno stimulacijo, učitlca se bo pobila ker more skos skakat pa to, ker so otroc bli doma pred tvjem od malih nog.. vse za mal miru.. no, midva z mojim sva sicer zelo navezana na vse vrste ekranov, ampak tamali,k itak še ne razume in je sam zanimivo ker se bliska in premika, ne bo gledu, in pika. js mam cel dan cajt pospravlat pa po netu brskat, če je Juš lih siten, bom pač kasnej to nardila aneuser posted image
no, tko je pač pr nas.. bo mel še dost časa da bo gledu, zdej more pa druge stvari opazovat in odkrivat :)
stuhica.. picasso je zakon :).. ga ne zamenjam za nič druzga, ogromno placa je noter, gt3 gre notr brez problema, še ogromno placa ostane.. za sedet je super.. tud js ko sem zdej zadi.. mam placa, čeprav sva obadva z mojim velika..
naš se tud že obrača po podlagi za 180.. na tleh je po parih minutah obrnjen čist v drugo smer, js ga pa popravlam user posted image

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 2899
23.2.2010 23:42:55   
rozilu
IZVIRNO SPOROČILO: lenika83

Naša je tudi čisto nora na TV in je zadnjič prav jokala, ko ji nisem pustila gledati. Ji pa dovolim gledanje TV takrat, ko ji nohtke strižem in je tako mirna, da ji uspem celo na nogah postriči Pa danes je ful jokala in se nikakor ni pomirila, pa sem ji za kakšni 2 minuti vklopila TV in je bilo takoj boljše.

Haha, odlična ideja

MM -  Za LCD vem da je samo lučka, plazma je pa... booo, tekoči kristali al kaj... to tud nima kaj sevat

Voziček - ful mi je smešno ko pravite, da bi vaši ful ven gledali. Maruša v vozičku samo spi ... če ne, pa se začne jokat

Torej jutri pri žabarju Aja, MM boš mela nasl. teden čas pa se forumašice dobimo spet pri žabarju (al pa kje drugje?), da še tebe in tvojega fantiča spoznamo?

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 2900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.