|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 09
24.2.2010 16:28:02   
tea85
ja hvala...saj naj bi prišel že kao jutri, pa se jim je avto pokvaril in pridejo šele naslednji tedenuser posted image ..tako da sem rahlo razočarana, namreč misliva se seliti in me to tako živčno dela ker ne vem kak bova midva vse to v 4 dneh zrihtala, pol nama pa tak časa nič zase ne ostane user posted image ma bo že...

prišla sem 30.10.09, težka 2.990 g, velika 48,5 cm...Taja

(odgovor članu Emilly)
Neposredna povezava do sporočila: 2926
24.2.2010 18:07:28   
googica
ah joj težave težave.. tea, upam da se vam kmal uspe preselit :)
js mam pa rada da moj pomaga, tud če nardi drugač, pa kaj.. nisem js sužnja in perfekcionistka da bi mogl bit vse po moje in popolno.. midva sva enakovredna, glede vzgoje, ljubezni do Juša in do gospodinjenja. to, da je on  v službi, jaz pa doma, ni izgovor, da mu doma ni ničesar treba nardit.

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 2927
24.2.2010 20:45:47   
Anonimen
MM, ne sekiri se za dudo... zdej spet aventovo obožuje user posted image . Jst sm jo tu pri nas iskala, pa je ni za dobit. Ma sej... sm brala, da je otroka fajn do 6 mes odvadit od dude. No, danes je že brez nje zaspal.user posted image Čim manj mu jo bom dajala.... pa naj se odvadi.
Ja, noči so pa težke... tud včerajšnja. Za crknt.
Kar se napredovanja tiče.... sej boooo... če zna zlest pod omaro že ni tko vzadajuser posted image . Ti poskušam poslat filmčke.. pa mi ne uspe. Ta telovadba si kr upam trdit, da je našmu fejst pomagala. Res.... naš je full napreden. Na fizeoterapiji pravi, da to pa ni nedonošenček. Vse kar mi kao pokaže, on nasledn moment nardi. Dons je bla že ceeeeela nogica v ustih... je tko sesal. user posted image
Ej, ti sam povej kda boš tukaj.. pa jst pridem mojga LMja stisnt...pa da si najina fanta data roko.. , se spoznata. user posted image

googica... ne, ne... v 5 in pol mesecu je kao faza, ko se full aktivno obračajo tko za 180, 360 stopinj.... ne v smislu obračanja s trebuščka na hrbet oz. obratno. No naš se je dons čez celo najino 200 x 200 vrtel. Sm ugotovila, da ga več ni varno puščat samega. Ja... tud pouštri več ne pridejo v poštev.
Sicer pa od otroka do otroka.... eni prej, eni kasneje... Jst sm na našha ponosna, ker je pač mal nedonošen in kao zaostajajo..pa nič ni za vidt. Na septembrkah spremljam kako se otročki kej odzivajo pa smo kr na podobnem... no sej veš.. mamica pač.., ki pravi, da MOJ PA NE ZAOSTAJA!!user posted image Sej veš kok smo zaščitniške!!

A kera kej o kaki stajici razmišlja??? Al je to sam metanje denarja??

Dons sva spet korenčka papala... je žličko pa pol popapcal. Sm pa naročila vse BIO Demeter. Najboljše za sineka. user posted image MM, po receptu iz najinih knjigic! Še olje repičino sm naročila, se ga kr težko dobi.
Sam sm mu s paličnim mixala.. pa mi ne pride čist kašasto. Kakšen nasvet???
Sm ogromno mojga mlekca not dala... pa so kr bli koščki korenčka.. no, sm tekoče vn zbrala in mu dala. Mali uživa. Jst sm pa dons tud... mi je blo čist simpatično.

Uglavnem tko... sm mu pa zdej še po flaši dala mal Novalaca... čist tok da vidim v čem je problem, če se premalo naje... , ker so tko hitr zbudi. Ne vem... skoz je nervozen. Pa dlesni sm mu mazala z unim gelom... pa mi ga prej celga poliže s prsta... pa ne more lih velik pomagat, če so zobki user posted image Uglavnem.... bom vidla v čem je problem.

Vreme je pa zakon.... naslednji teden.. pa.. hm...MM jst sm pol raj za četrtek. NI varno, če bo kot napovedujejo. Ti povej. Pa, če si za Žabarja... te jst tja odpeljem user posted image .
Pon,  Mar 01 user posted image delno oblačno 4°C 11°C
Tor Mar 02 user posted image plohe 2°C8°C
Sre Mar 03 user posted image pretežno jasno 2°C 9°C
Čet Mar 04 user posted image oblačno 2°C8°C
Pet Mar 05 user posted image plohe 0°C8°C

Skratka... lepo noč

< Sporočilo je popravil Rižkoo -- 24.2.2010 20:48:44 >

(odgovor članu googica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2928
24.2.2010 21:13:53   
Anonimen
Še neki,če niste zasledile na RR...

http://www.mojatrznica.si/

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2929
24.2.2010 21:31:12   
malaMravljica
madona Rizkoo, kaksen vreme servis. Ej, ap ce rajsi sredo pol. Bom v pod in petek dokumente delala pa bo, pa se pon lahko ostanem dol, saj ni panike. A je sreda OK???
Spasiras lahko pa z vilico al zlico? Vsaj mislim da gre tako. Demeter je pa reeees 1a izbira. Pridna mami si.
Stajico sem jaz dobila, pa jo bom sestavla v skrajnem primeru.

Sedaj grem pa za Tino Maze navijat, ma da bi dobila spet medaljo no.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2930
24.2.2010 21:48:21   
tane
rižkooo, sem pozabila omeniti...sem klicala za varno hišo v Grosupljem in je rekla, da nič več ne potrebujejo, da zadeva ni več aktualna, da imajo že tolk stvari, da jih nimajo kam dati, pa da vseeno hvala...tko, da nič nisem dala

lenika83
...HVALA, sem našemu nohtke na roki pred TV jem postrigla in je delovalo...na nogice nisva prišla, je postal že preveč nemiren morda zato, ker je bilo čez dan...ponoči je bolj fiksiran na TV...seveda če mu pustimo kar pa mu ne...pol je pa tko kot pri MM...da gleda v oknu pa ogledalu, pa čez plenico, če mu jo dam čez igralno odejico...

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 2931
24.2.2010 22:04:11   
googica
mi bomo kupl stajico ja.. ga vsaj lah pustiš notr, da kej pospravš pa to.. ni treba skos pod noge gledat kje je. pa še ker je dvignjen od tal, se mi zdi da je mal bolj toplo. pa lah se jo s sabo nese na obisk, da ni skos po rokah, pa da ne taca po tleh...
bomo pa dobl tud hojco, tako ful dobro.. ker se mi zdi da bo kr hitr shodu naš mali :)

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 2932
24.2.2010 22:12:11   
lenika83

IZVIRNO SPOROČILO: gorenka

se mi je kr zdelo da bo glede cepljenja kej takegauser posted image mislm bemti pa tak pediatr k ti tega ne pove...jst sm to sprašvala že pri prvem pregledu...je rekla počakat najprej osnovno cepljenje (in zdej še tega nismo čez dal k niso pravočasno izvidov od toxe poslal, zdej prejšnji teden pa tut ne ker je dala kri od user posted image v analizo k smo alergiki u familiji...no in to se vleče že glih 1m k ni mogla kartona konkretno že prvič prebrat!)...in zdej na konc bom še tole zamudilauser posted image babji

Zakaj bi pa morala sploh počakati osnovno cepljenje? Zaradi alergija ali kaj? Ker moja je bila cepljena za rota že pred prvim osnovnim cepljenjem, drugo dozo je dobila pa ob osnovnem cepljenju, pa tretjo bo tudi tako.

IZVIRNO SPOROČILO: tea85

LINDI...- ja tudi jaz se zdaj sprašujem kdaj bo moja 4 mesece stara če ima febr. 28 dni user posted image user posted image user posted image

Ja, zato pa treba roditi prvega v mesecu, ker ta datum imajo pa ziher vsi meseci user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Emilly

Joj punce sej sem res samo eno pohvalila, vsem vsa čast, sej če tko pogledam sem tudi jaz veliko sama in sem tudi pogruntala, da vse hitreje naredim, če sem sama, kot če še kdo opleta okoliuser posted image . Avtomatsko se drug na drugega zanašava, pa je vse še slabše. Ta teden s tamalo prav uživava, no malo mojega že pogrešava, da ne bo pomote, sicer se mava pa čist super.

Meni se tudi zdi, da se dosti bolj fajn organizirava med tednom ko sva sami. Se mi zdi, da tudi mala lepše spi čez teden kot za vikend. Edino mogoče mi uspe malo lažje kaj pospraviti, če je moj z malo.

IZVIRNO SPOROČILO: tane

lenika83
...HVALA, sem našemu nohtke na roki pred TV jem postrigla in je delovalo...na nogice nisva prišla, je postal že preveč nemiren morda zato, ker je bilo čez dan...ponoči je bolj fiksiran na TV...seveda če mu pustimo kar pa mu ne...pol je pa tko kot pri MM...da gleda v oknu pa ogledalu, pa čez plenico, če mu jo dam čez igralno odejico...

Super, da sem bila kaj koristna user posted image

(odgovor članu gorenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2933
24.2.2010 22:48:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

no glih sem hotla napisat, da ustanovimo klub pogumnih babnic, pa je moj mozek prisel okol, heheh...

Kleopatra a reeeees. Joj, a greva skup  na sokca kje naprej od Münchna? Al pa v Münchnu v soping user posted image user posted image  v pondeljek sem bila tam, pa nic trgovinc.  A bova na sms kaksen terminski plan dale, ok.  Ej, pa mojmu sem rekla, da imas eno malo bejbiko, 3 mesece mlajsa od mojega in je rekel, da je tvoja cist prestara za najinega malega, da njegova se bo rodila leta 2024, ker bo imel mlado zeno user posted image user posted image  

desciuser posted image user posted image
ce se ne ve,bo vajin po novem za mojo prestar,ker zdaj je v modi,da imajo zenske fejst mlajsegauser posted image
SMS,to pa ja.imej se in srecno pot.Mene ze zdaj skrbi,kako bo uspela ta mislija nemogoce,ker je bilo ze s ta srednjo kriz.

Neposredna povezava do sporočila: 2934
24.2.2010 23:17:16   
Anonimen
MM... pasiram jst in tko in tko, pa še kr mal koščkov ostane. No sej,... cajt gre tko hitr, da bo kmal že grizel.
Ja ta BIO demeter pa pa zakon, že mi jemo veliko tega. user posted image No, pred nosečnostjo sm res, pa med tud... zdej pa same svinjarije vase mečem. Sm dons skor celo domačico zmazala. Pa sej nism normalna,.....pol smo šli pa še na sprehod in sm skočila še po en Twix... ma ja.. sej se na riti pozna. Sm kr mal razočarana nad sabo. Kavbojk ne spravim več gor.... trenirke pauser posted image . Sm misnla, da se v nosečnosti full zrediš, ne pa pol...
Ja.. sm kupla same fine zadevce za sinka. Tukaj lej... BIOVAN od Holle-a. Sam ne otroške hrane ampak sam oljček pa.. riž, žita.. pa tko.. sm kr nabrala, je moj sam gledal ko je prevzel paketek. Ma sva midve obe mahnjene na šopingiranje...user posted image

Kar se tvojega prihoda tiče ... se absolutno prilagodim. Ti sam povej..dan prej in prideva iz Celaka.... Najbrž dopoldan al kako?? Kje boš pa rihtala dokumente?

Sreda je drugač sončkasta... , bi blo super. user posted image

tane...oo joj kok si pridna. Men je celo uspelo neki not spravit pa.. so mel že takrat kr velik stvari. Je rekla.., da jih majo za celo sobo in vojsko. Pa sm rekla... "ne, ne vojsko... samo za otročke"!user posted image
Veš kaj... mislim, da si velik dobrga nardila, da si si želela... un gor vse vidi, sliši

stajica.... ma par mojih punc pravi, da je bil vržen denar, da so se tud not mali drli in hotli vn. Ne vem.. naš težko zdrži pod lokom, na tleh, v gugalniku.... kaj pa vem kok bi mu bla stajica všeč. Me pa mika.., ker je že čist preveč aktiven.

Sicer pa... ste vse mamice, ki skor za vse skrbite same... zelo pridne. Vas občudujem. Meni ni treba... no.. do 17 se že... pol pa moj uskoči in uživa, pa pol lohk kej zase nardim... vikende prav tako. Tud kopava ga skupaj..., ma ne vem... super mi je. Je bil pa službeno odsoten pa tud nč hudga ni blo. Uglavnem pridne ste. MM una tvoja, ki ma pa psihične težave... je pa za dohtarja... pr vsej tej pomoči, ki jo ima. user posted image

Aja.. joj ne mi o nohtkih... včer sm se skor zjokala. Sm malemu pred TV-jem.. strigla na nogicah nohtke. Pa ma tko mal krive...čudne no.. in je blo kr težko. Pa je bil miren do zadnjega prstka...pol je pa tko cuknil, da se je noht kr otrgal. Pa je kri začela tečt.... jst paniko, on pa nadaljeval z gledanjem TV-ja. Svašta, sm rekla... uglavnem.. panika. Me je tok stisnl.. sm kri vidla, ki sm jo jst povzročila.user posted image Grda mami. Dons je že zaceljeno... user posted image

< Sporočilo je popravil Rižkoo -- 24.2.2010 23:20:51 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2935
24.2.2010 23:29:57   
Anonimen
Nč punce... jst grem zdej sm..user posted image user posted image LAHKO NOČ
user posted image

< Sporočilo je popravil Rižkoo -- 24.2.2010 23:30:18 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2936
25.2.2010 9:26:07   
tassika
IZVIRNO SPOROČILO: tea85

LINDI...- ja tudi jaz se zdaj sprašujem kdaj bo moja 4 mesece stara če ima febr. 28 dni user posted image user posted image user posted image

Ja, zato pa treba roditi prvega v mesecu, ker ta datum imajo pa ziher vsi meseci user posted image

Ma nekaj sem preveč brisala. Vidve se sekirata, k mata 30datum, kaj pa midve, k sva 31-kauser posted image

Rižko punce so namesto stajice uporabljale kar prenosno posteljico.

< Sporočilo je popravil tassika -- 25.2.2010 9:28:21 >

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 2937
25.2.2010 9:33:15   
muca*maca
IZVIRNO SPOROČILO: Rižkoo

Nč punce... jst grem zdej sm..user posted image user posted image LAHKO NOČ
user posted image

Rižkoo - to je bla dobra ideja.
Dons zvečer grem jst tud tja...
user posted image user posted image user posted image

Včeraj pri Žabarju je bil postavljen rekord:
6 žabark in 5 paglavk in 1 paglavec

super je blo na sončku v dobri družbi

LP
user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2938
25.2.2010 9:57:48   
mateja8
No pa da vam še jaz po dooooolgem času napišem kaj o naju.
Vita de je rodila 17. 9. namesto 16. 10. Se pravi da je bila rojena mesec prezgodaj in je sedaj stara že dobrih 5 mesecev.
Glede obračanja:
Je še popolnoma nič ne zamina, da bi se kaj obračala ne za 180 in 360 stopinj in ne s trebuha na hrbet ali obratno. Je bol pasivana kar se tega tiče. Se raje trudi sedet. Zgleda da bo to prej obvladala, ker je zelo močna in kar dobro sedi.
Duda:
To je pri nas stran vržen denar. Je tudi slučajno noče vlečt. Si bo en dan pa prstke pojedla, ali pa jih bo čisto pošpičila, tako jih vleča. Prste ja, dude ne.
Stajica:
Jaz stajico imam in je v večini uporabljam, da tamalo odložim not v dnevni sobi, če grem kam stran od nje, ker je na sedežni ni več za pustit. Drugače pa se je sine, ko je bil manjši (ko je sedel) fuuuul preigral notri. Moram rečt, da mu je bla res všeč in je bil rad notri. Spomladi smo jo pa vn postavl in se je zunaj na svežem zraku igral in gledal avtomobila in podobno.
Gosta hrana:
pri dobrih petih mesecih je še nismo začele uvajat, ji pa dam za okus probat in moram rečt, da ji je vse strašno zanič. Ampakk bo pa res treba kar začet.
Spanje:
s tem pa pri nas nimamo težav. Spi od 20.30 ure pa do 6.00 ali tam do 7.00, vmes pa se enkrat podojimo in to je to. čez dan spi še 2x po dve eli tri ure in 1x po slabo urco, tako da večino dneva prepi. Uspavanje ne predstavlja težav, saj jo odnesem v posteljico in ona prstka vleče in zaspi. Če pa ji na rata zaspat jo vzamem ven, jo mal pocartam, da se umiri in jo položim nazaj, da zaspi.

Glede na to da je bila rojena mesec prej moramo hoditi v razvojno vsake 3 mesece vendar za enkrat nič ne zaostaja za vrstnii. Pa tudi pa teži ne. Rodila se je težka 2100 gramov sedaj pa jih ima 7120 tako da se full redi. Prvi mesec se je zredila 1700gramov, drugi pa 1400. Mi je doktorca rekla da full. Takšni so pač zahirančki. Če so v trebuhu lačni se zunaj potem full redijo.

Sicer pa se moram pohvalt s tem, da res uživam ob tako pridnem otročku.

Kilogrami:
Med nosečnostjo sem se zredila 5,5 kilograma, ki sem jih takoj po porodu izgubila, sedaj pa sem se tudi za 5 kg zredila. V nosečnosti sem veliko jedla pa se nisem nič redila, zdaj pa se mi zdi da manj jem, pa se kar redim. Trenutno se trudim te kilograme izgubiti.

Blagor vam punce, ki se dobivate pri Žabarju. Če bi bila bližje doma, bi se vam takoj pridružila.

(odgovor članu muca*maca)
Neposredna povezava do sporočila: 2939
25.2.2010 12:29:46   
Anonimen
joj, je tak lep sonček user posted image user posted image user posted image da morva kr vn

še neki ... jutr grem na slo obalo ... a je kera za kavico v kopru v sob.?

(odgovor članu mateja8)
  Neposredna povezava do sporočila: 2940
25.2.2010 14:33:52   
malaMravljica
oh ker ravno o kg pisete. Jaz sem bila pred dvema dnevoma ze na -1 izpred nosecnosti. Sam sedaj nam je pa baterija na vagi sla in to ravno  sedaj, ko bi se kar vsake 5 minut vagala user posted image  pa danes zjutraj sem videla, trebuh cit raven, na to sem bila pa res mal ponosna no. Ceprav sedaj pa dejstvo, punce kg niso tok pomebmni no, pomembno je , da mal sportamo in bo spet vse cvrsto. No, to sportmano sem mal napcno napisala, ker jaz zal nic kaj ne migam, pa morem zacet.

Rizkoo, ja sreda!!!  Pa se dudo sem danes nasla v eni malo bolj pametni barvi. Sej vem da ga kao odvajas, ma ce bo rabu naj ima vsaj zdravo dudo a ne.

Kleopatra  ce bos se kaj brala, ti sam povem, da jaz grem verjetn v nedeljo, je moj reku, da je bolj varno glede prometa, dol od Minhna naprej ze tko vedno stojim kje. Mogoce si pa se premislim do takrat, pa sporocim ja. Tudi tebi srecno pot, ti zelim, da ti bodo mladicki cim dlje spali, da ne bo predolgo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2941
25.2.2010 16:43:08   
tea85
ja hudič je s temi datumi, hehe, ma kaj...za moje pojme je moha že zdaj stara 4 mesece user posted image user posted image če kdo kaj vpraša, hehe...

stajica- ker imava prenosno posteljco v kateri trenutno spi, bomo pol meli za stajico, ker če se bomo selili bova imela tak kimderpet.

no drugač pa ja, saj včasih je fajn če moški kaj pomaga, če ne druga da je z otrokom user posted image da lahko me kaj v miri naredimo.

midve že tudi probavama no, zdaj ji že kaj doma naredim al pa če jemo juhico, ji korenčka ven poberem zmučkam in papa, pa tud bolj dober ji jeuser posted image zdaj sma pa bolj na teh mlečnih kašah...postopoma bo vse prišlo na vrsto, ker komaj zdaj se je nekak zaćela odzivat na to GH hrano pa se mi zdi da ji tudi nil kaj ni dobra user posted image user posted image

prišla sem 30.10.09, težka 2.990 g, velika 48,5 cm...Taja

Neposredna povezava do sporočila: 2942
25.2.2010 19:05:25   
LINDI
Gorenka pestro mate,sem hotla kaj napisat,pa je mali že sericauser posted image tko dauser posted image

(odgovor članu Emilly)
Neposredna povezava do sporočila: 2943
25.2.2010 19:09:59   
LINDI
LENIKAuser posted image user posted image user posted image user posted image ja za sedenje pa bogve kaj bi fizio rekla,saj jaz včas kaj preslišimuser posted image user posted image user posted image

tassika user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja ti tud ne vem kdaj boš mela zuser posted image 4 mesce

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 2944
25.2.2010 20:13:41   
Emilly
Pa imamo še eno medaljo!!!!!!Bravo naše!!

Danes je bil pa tako lep dan, da smo ga proba izkoristit kar se le da. Res je bilo lepo, ker smo lahko končno po dolgem času ubrali kakšno drugo in seveda daljšo potuser posted image

Naša pa že 14 dni toliko poje, HB samo podnevi, ponoči še lepo panča, jaz pa imam seveda že 14 dni zato spet tak apetit, da bi vola požrlauser posted image  Je pa vseen ena dobra stran, saj kadar imam tak apetit zaradi pogostega dojenja, tudi moja teža ne gre goruser posted image  Sem se že malenkostno začela rediti, pa sem zdaj spet takoj padla nazaj na prednosečniško kilažouser posted image .

Nič, gremo nazaj pred TV šport dalje gledat......ja pa bejbika spet lačna....

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 2945
25.2.2010 20:45:51   
Anonimen
Čer..

MM, absolutno sm za sredo. Kadar rečeš... jst mam cajt.user posted image Moj L pa tud rad pohajkuje. Se že veselim.. sam sporoči mi kdaj maš namen... dopoldan, popoldan...

Tassika... evo ideja. Ne bomo kupovali stajice ampak kr prenosno. Hvala. Si vidla... mi je spet crknil telefon... ampak sej sva se naklepetale. Mam pa polniln v spalnici, pa moram kr fajn zakopat roke, da ga vn povlečem... niti v sanjah pa nočem malega zbudit. Rabim mal miru.
Ej super idejo si mi dala... za zmrznt. HVALA... user posted image

muca*maca... a ti je ratal pridt do tja??user posted image A veš, da men ni.... me je mali zbudil. Do ke je pa kr kilometrov. user posted image Ti pol dol pokažem kam grem dons....
Sej če se ne spoznava tm, se pa lahk pr Žabcu. Upam, da prideš naslednji teden. Oz... ne vem kje se dobimo. Sej smo na vezi prek črk. user posted image

Drugač pa zdej malemu delam kašice za vnaprej. Kuham korenčka... mlekc moj sm odmrznla..., mal repičnega oljčka... pa mixxxx... Dons je full lepo papal, cele 4 žličke. Mi je kr všeč ratal amapak, da o slinčku pa bodiju raj ne govorim. SM dala takoj prat...pa je oranžn flek gor. user posted image Ooooo te naše cunjice bodo še tko svinjske.user posted image
Ej a keri mlek mal na kislo potegne... če ste ga poskusle?? user posted image Jst sm in ni čist sam sladek.

Drugač sva pa dons se z malim tokkk šetkala... 3h sva bla zunaj. Jst sm se martinčkala, sinek pa smrčal. Užival. No vmes sem si seveda privoščila skuit zavitek, pa en Twix.... no i med potjo zagledam hrib... pa sm si rekla, če se znaš tok z užitkom posladkat, zdej pazgin v hrib.... in sm. Ubogala sm se user posted image , sm rinla gor in skor izdahnla, ko sm dojela, da pa je to kr strmo... ampak sm uspeeeeellaaa....user posted image Jupi. In ko sm pršla domovvv... si si pa res morala privoščit domačicouser posted image . Zasluženo!!!

To je to. Kje se pa dobimo v sredo?? Jst nč ne vem....

muca*maca... dons,. če mi uspe grem pa sm..., pa ti?user posted image

user posted image

(odgovor članu Emilly)
  Neposredna povezava do sporočila: 2946
25.2.2010 21:00:00   
tassika
Rižko jaz sem poskusila mleko, direkt iz joške ko je toplo je sladko, potem iz hladilnika pa malo na kislo potegneuser posted image  Za flekce pa poskusi vaniš trdo milo, meni vse spravi vn, najprej zdrgnem, potem namažem in malo pustim in potem spet zdrgnem, tako sem spravila vn iz mojega reklca gozdne sadeže, sem imela enkrat smolo in sem na novoletni zabavi nase zvrnila panacoto z gozdnimi sadeži, joj sem bila jezna, še dobro, da je bil krožnik že prazenuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2947
25.2.2010 21:15:03   
googica
a ve jim že tolk kašic delate pa to? js to še nč nisem..

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2948
25.2.2010 21:23:03   
Anonimen
googica... ja jst že veš... moj je tukaj naaaajstarejši. user posted image Naslednji teden polnih 6 mesecev. Zato sm že začela počasi uvajat. Danes 3 dan... sm mal prej.. da bo s 6 mes že kej pojedel. user posted image

(odgovor članu googica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2949
25.2.2010 22:53:31   
googica
ahaa, ok ok :). sej bomo začel mi tud, ko pride patronažna v petem mesecu. prej bo dobil sam za polizat kej :) mislm da mu zaenkrat še nč ne manjka pri mleku

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.