Anonimen
|
MM... pasiram jst in tko in tko, pa še kr mal koščkov ostane. No sej,... cajt gre tko hitr, da bo kmal že grizel. Ja ta BIO demeter pa pa zakon, že mi jemo veliko tega. No, pred nosečnostjo sm res, pa med tud... zdej pa same svinjarije vase mečem. Sm dons skor celo domačico zmazala. Pa sej nism normalna,.....pol smo šli pa še na sprehod in sm skočila še po en Twix... ma ja.. sej se na riti pozna. Sm kr mal razočarana nad sabo. Kavbojk ne spravim več gor.... trenirke pa . Sm misnla, da se v nosečnosti full zrediš, ne pa pol... Ja.. sm kupla same fine zadevce za sinka. Tukaj lej... BIOVAN od Holle-a. Sam ne otroške hrane ampak sam oljček pa.. riž, žita.. pa tko.. sm kr nabrala, je moj sam gledal ko je prevzel paketek. Ma sva midve obe mahnjene na šopingiranje... Kar se tvojega prihoda tiče ... se absolutno prilagodim. Ti sam povej..dan prej in prideva iz Celaka.... Najbrž dopoldan al kako?? Kje boš pa rihtala dokumente? Sreda je drugač sončkasta... , bi blo super. tane...oo joj kok si pridna. Men je celo uspelo neki not spravit pa.. so mel že takrat kr velik stvari. Je rekla.., da jih majo za celo sobo in vojsko. Pa sm rekla... "ne, ne vojsko... samo za otročke"! Veš kaj... mislim, da si velik dobrga nardila, da si si želela... un gor vse vidi, sliši stajica.... ma par mojih punc pravi, da je bil vržen denar, da so se tud not mali drli in hotli vn. Ne vem.. naš težko zdrži pod lokom, na tleh, v gugalniku.... kaj pa vem kok bi mu bla stajica všeč. Me pa mika.., ker je že čist preveč aktiven. Sicer pa... ste vse mamice, ki skor za vse skrbite same... zelo pridne. Vas občudujem. Meni ni treba... no.. do 17 se že... pol pa moj uskoči in uživa, pa pol lohk kej zase nardim... vikende prav tako. Tud kopava ga skupaj..., ma ne vem... super mi je. Je bil pa službeno odsoten pa tud nč hudga ni blo. Uglavnem pridne ste. MM una tvoja, ki ma pa psihične težave... je pa za dohtarja... pr vsej tej pomoči, ki jo ima. Aja.. joj ne mi o nohtkih... včer sm se skor zjokala. Sm malemu pred TV-jem.. strigla na nogicah nohtke. Pa ma tko mal krive...čudne no.. in je blo kr težko. Pa je bil miren do zadnjega prstka...pol je pa tko cuknil, da se je noht kr otrgal. Pa je kri začela tečt.... jst paniko, on pa nadaljeval z gledanjem TV-ja. Svašta, sm rekla... uglavnem.. panika. Me je tok stisnl.. sm kri vidla, ki sm jo jst povzročila. Grda mami. Dons je že zaceljeno...
< Sporočilo je popravil Rižkoo -- 24.2.2010 23:20:51 >
|