malaMravljica
|
googica, teb sem se pa prav nasmejala sedaj, sam ne mi zamerit ok. Ker si vceraj pisala o vozicku, da ga ne zamenjas, danes si pa ze jezna. Pa ko sem brala vceraj komentar po enem sprehodu sem si se mislial zraven, da po enem sprehodu bos mogoce se spremenila mnenje. Ej, moj gre tudi po stonicah, je moj to v nedeljo izvedel, kar pelal ga je po stopnicah, jaz ga pa vedno dvignem in nesem, pa to z malim notri. Sem pa en dan sedaj nesla po stopnicah vse skupaj, malega v lupinici in vozicek in previjalno torbo. Ne me vprasat kako, ma ocitno zmorem tudi to. Sam nimam 100 kg da ne bo pomote Aniiita,a mislis da bi lahko bila jajca? Hmmmm... bom mogla stestirat, sam sedaj testiram prvo ribe in kavo. Moj ima tudi gor pod vrato mrdece in na trebuhu, pa se non stop se pol praska in je se bolj rdece pol. Pasenje kravic za tiste, katerih otrocki nocejo tega delat. Moj tudi ni hotu, pa sem prebrala, da mu pa pomagat in sem, dala sem ga v polozaj za pasenje kravic in mu opirala rokice, pa kaksno minutko, dve in to ene 5x na dan, sva delal dva dni, tretji dan sem hotla spet in cist zalostno ugotovila, da me ne rabi vec. Pomembno je, da ponavlja in ponavlja, pa bo. Sedaj pa vcaish tudi ze mal polezi na trebuscku. Preobracanje s trebuha na hrbet in obratno. Ja, mojemu to tudi ni zanimivo delat sam, ce se kotaliva oba ja, drugace ne. Sam moj se pa obraca okoli svoje osi, da ima recimo cez pol ure nogice tam kjer je imel prej glavo. In danes je lezal na hrbtu pod igralnim lokom, jaz pa sem skocila v klet obesit perilo. Pridem nazaj in hud jok, zlezel je za 30 cm nazaj in imel glavo ze celo pod omaro. Saj me je skor zadelo, ko sem videla. Pa se ko sem ga pustial sem rekla, da je varno, sej se ne zna hodit. No, saj me je izucilo, sam sem ga pustila tako, ker res nisem mogla vedet, da se bo tako nazaj pomaknil. Se meni pomagajte. Kaj so vasi otrocicki tudi tako nori na TV. Ma moj je cist nor no, mu ne pustim in ga pol al gleda v oknu al v ogledalu al najde luknjo ce mu zagradim, da ne vidi. Vceraj je pa prav protestiral in sem mu pol pustila par minut kuharskih receptov gledat. Jaz namrec mislim, da TV je skodljiv za take mlade ocke, kaj pa ve, katera ve kaj vec?
|