|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 09
21.2.2010 9:17:26   
googica
super user posted image ... mi smo pa zdej vsak dan okrog osmih pokonc, lepo se je to navadu user posted image pa še to se ne joka, ampak cvil v postli, tko da ga kr mal pustimo user posted image .. no, dons pa krst.. upam da bo vse ok, da Juš ne bo jhud pr maš pa da ne bo preveč cvilu user posted image
pa spet bomo kršli ločevalno.. dons mava sadni dan, pa gremo na južno, itak bo juhca pa zrezk pa torta user posted image .. no ja, kilce grejo vseen dol, v enmu mescu pa pol sm zgubla 7 kil, kr vredu ane? user posted image še enkrat tolk, pol bo pa že prbližn..
no, se oglasim po krstu, lepo nedeljo vam želim..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2851
21.2.2010 16:46:27   
Emilly
Helooo!!!!

Končno sem vas prebrala. Ste imeli luštne debateuser posted image  glavno, da jaz kaj pametnega potegnem venuser posted image

Včeraj smo prišli iz avstrijskega smučanja. Bilo je res fino, moj se je smučal, s tamalo sva bili pa vsak dan na bazenu. Moram jo res pohvaliti, ker je bila noro pridna, bila je pravi smejko. Vse je bilo fajn, samo noči so pri nas postale malo bolj pestre. Do zdaj je vedno prespala vse noči, na smučanju pa budnica vsaj trikrat ponoči. Verjetno zato, ker je že cel teden noro lačna, saj mi tudi čez dan je na uro in pol. Nevem, a je to samo eno tako obdobje, ali je mogoče da dobiva premalo?

Milek - vsaka čast!!! res držim pesti za vašega otročiča.
Lupinica - mi jo bomo še kar nekaj časa uporabljali, ker še nismo tolk velki in pa težki.

Danes je sonceeee!!!!!!!No saj mi smo ga imeli že prejšnji tedenuser posted image  Je mogoče da bo počasi pomlad? Upam.........

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 2852
21.2.2010 17:15:43   
tassika
Punce, a ima kateri vaš dojenček hemangiom, Zoji se je pojavil okoli 2t po rojstvu in se mi zdi, da se veča in je zelo napihnjen. Ima ga pa na zadnji strani desne rame. MAlo sem se že pozanimala o odstranitvi, še vseeno se bom pa posvetovala z pediatrinjo, zadnjič semp ozabila, je bil pregled tako hiter, da mi je ušlo iz glave. No bistvo vsega tega je, da če ga ima še kateri, kako se sovpadate s tem. MEne je strah, da bi to kako poškodovala, ker potem lahko kar dobro krvaviuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Emilly)
Neposredna povezava do sporočila: 2853
21.2.2010 21:13:23   
googica
no krst je bil zakon. Juš se je smeju in tud ko je bil polit z vodo se je smejuuser posted image .. cel dan, tud na južni je bil čist veseljaček, tako da je res car in si zasluž, da gremo jutr po gt3-ja user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2854
21.2.2010 22:46:48   
rakica 2
IZVIRNO SPOROČILO: tassika

Punce, a ima kateri vaš dojenček hemangiom, Zoji se je pojavil okoli 2t po rojstvu in se mi zdi, da se veča in je zelo napihnjen. Ima ga pa na zadnji strani desne rame. MAlo sem se že pozanimala o odstranitvi, še vseeno se bom pa posvetovala z pediatrinjo, zadnjič semp ozabila, je bil pregled tako hiter, da mi je ušlo iz glave. No bistvo vsega tega je, da če ga ima še kateri, kako se sovpadate s tem. MEne je strah, da bi to kako poškodovala, ker potem lahko kar dobro krvaviuser posted image
moj prvi sin ga je imel na glavi,živo rdeč,velik 2x1.5cm,do 6leta je zginu,običajno pa zgine do 9leta,pa itak so lasje prerasli,ga je dobu po enem mescu,nobene panike,delaj kot da ga ni,niti ni bolj občutljiv od ostale kože,naš je mel mal vzdignjanega nad kožo,mislim da ni pametno odstranjevat,pa vseeno se pozanimajuser posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2855
22.2.2010 9:16:06   
Aniiita
Živjo punce,

vse lepo pozdravljam..sem vas spet prišla  malo prebrat.

Milek
- hvalaza info glede traku in minimonkey..sem si trak tudi jaz kupila in je super, sem zadovoljna. Gea se mi zdi je tudi kar rada notri, čeprav ga bom jaz rabila večinoma za ven kdaj, notri jo imam veliko na podlagi z lokom in je zadovoljna. No, pa kakšen dan ko bo sitna bo tudi prav prišel user posted image

Drugače ji pa rdeči lišaji kar ne minejo, tudi po moji strogi dieti brez jajc,mleka in mlečnih izdelkov, pšenice, agrumov, oreškov..potem sem sama skenslala še kakav in banane..je bilo malo bolje, čisto dobro pa ne.. Tako da sedaj čakamo na testiranje, da vidimo če se bo kaj ugotovilo user posted image

Zdaj pa šibam spet v akcijo. Lepo se imejte user posted image

(odgovor članu rakica 2)
Neposredna povezava do sporočila: 2856
22.2.2010 12:28:54   
rozilu
Milek user posted image in user posted image user posted image user posted image user posted image za naprej!

Aniiita - a tudi tvoja ima flekce, bogica...

IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Včeraj je sam zaspal, morm prav na koledar zgleda zapisatuser posted image ker kaj takega... no ja, bo že... enkratuser posted image

user posted image user posted image user posted image Februarka, kako te razumem... sploh mi ni jasno kako eni otročki kr sami zaspijo user posted image Pri nas se to ne zgodi, oz. zelooooooo težko, vedno je jok. Pa sej mi ni problem bit z njo, jo držat za roko, pa tudi še malo nosit naokoli, pa še enkrat dat joško. Sam mi je pa težko jo gledat, kako je fuuuul zaspana, ful si menca oči, pa ne in ne zaspat. Bogica.

Kako je bil faaaaajn včerajšnji dan! Smo bli na sončku in toplem - šli smo na Kras, kot se za prave Ljubljančane user posted image spodobi v Štanjel. Vozičkali par ur po zelooo dolgem času. Proti sredini tedna grem pa verjetno na morje, če mi uspe nalepit vinjeto na mesto stare (ki se še vedno ni odstranila user posted image user posted image user posted image ).

Aja, pa včeraj sem naredila božansko saher torto! Moja Maruša je res zlata, da me pusti tako packat po kuhinji user posted image (no sej to delam zvečer ko zaspi pa zjutraj preden ustane).

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2857
22.2.2010 16:52:52   
tea85
pozdravljene

no danes pa sem malo fraj in bom se po 4 mesecih naspala- upam user posted image , namreč sem danes prvič pustila Tajo pri mami da jo bo imela za čez noč in pač popoldan kar ga še je ostalo, ker sem takšna kot zombi in že res komaj čakam četrtek ko pride moj spet domov.
saj, mala še kar spi ponoči, ampak kaj, ko jaz pol ne morem vedno takoj zaspat nazaj...sploh ob 6 ko se zbudi da je lačna takrat se pa premetavam in pol sem takšna kot danes.

drugač, pa glede merjenja : jaz sem jo merila tudi pred 2 dnevoma in namerila 65 cm, pri nas merijo z stegnjenimi nogicami.

nevem več katera je pisala, mislim da palegija30, da je čist shujšana že... no jaz te razumem, jaz shujšana do kosti nisem user posted image user posted image ampak mi tudi kile kar same grejo dol, nevem kak, in kje...čudim se, saj jem normalno, še včasih več teh sladkarij ko bi blo potrebno. no jaz se ne pritožujem user posted image , ampak sem v obraz grozno bleda, taka kod da mi manjka ne vem kaj.

saj, da vam povem pogrešam mojo malo žabo user posted image mi nekaj manjka, pa prvič od mene...po drugi strani pa mi paše malo miru in da se naspim..že zdaj grem malo spat.

prišla sem 30.10.09, težka 2.990 g, velika 48,5 cm...Taja

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 2858
22.2.2010 17:19:39   
tassika
Tea85 super, da boš imela malo časa zase, jaz si tega ne morem privoščit, sicer pa niti ne vem kako bi si, sem se tako navezala na malo, da mi jo je težko že kakšno urco pustit samo. Bledica, ja malo neprespanost, malo pa tudi zima, kdaj je pa naš obrazek zadnjič videl sonce, sem bila zadnjič na morju, me je kar malo opeklo, sem prišla rdeča nazaj domovuser posted image  komaj čakam, da bo spet malo sonca. Jaz sem čisto bela, sploh ker sem bila še celo nosečnost na bolniški in sem tudi takrat bolj malo vidla sonceuser posted image

Jaz imam pa zdajle 15min časa zase, je moj malo vzel sabo na WC, upam, da ne bo prišla omamljena nazajuser posted image

Imam pa še eno smotano vprašanje, jaz sploh ne vem koliko imam mleka, mala je sicer lepo okrogla, vsaj videti je tako, samo jedla bi pa tudi na urco in pol, sicer ne joka, da je lačna, samo jedla bi, predvidevam, da ga je potem dovolj, samo ona je lačna ali kaj. Včasih sem že čisto na tem, da bom šla v lekarno po mleko, pa vedno najdem nek izgovor, zdaj komaj čakam petek, da vidim koliko se je zredila v 1m. Je pa od kar je bila malo prehlajena, no saj še ni čisto ok postala totalno drug otrok, ves čas bi se crkljala in takoj začne jokat in nergat, če ne skočim takoj. Pa trda postaja, kot bi ji palco dal v rit. PRava mala trmica je ratala in ne vem kako naj to krotim, da ne bo šlo predalečuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 2859
22.2.2010 17:39:36   
tea85
veš, tudi meni jo je bilo težko pustit, nekak kr nisem mogla oditi pa sem se motala tam okoli, da je mama rekla pa pojdi že saj ji nebo hudega, če sem vaji dve gor spravla vrjetno te vem kako in kaj user posted image user posted image user posted image user posted image tak da sem šla potem domov. ma saj jutri že grem po njo, dlje je pa ne pustim, hehe sem tudi ful navezana nanjo.
jaz sem bleda zaradi neprespanosti in tega vsega... oh med nosečnostjo sem se jaz kar soncu nastavljala, mi ni bil problem, no pretiravala pa spet nisem in seveda že zdaj komaj čakam da bo poletje. pa še kakšne 4 kg morem shujšat, čeprav sem že na predporodni teži ampak vseeno user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2860
22.2.2010 17:41:43   
tea85
glede trme...zgleda so prišli naši dojenčki v fazo ko že vedo da lahko pri kaki stvari uveljavljajo svojo trmo user posted image user posted image tudi naša je takšna postala, prava mala lisica zvita je postala, hehe...ona dobro ve, kdaj jo za moment pustiš samo... kako ukrepati, hmm, še nisem tak daleč user posted image user posted image

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 2861
22.2.2010 17:50:19   
lenika83
tassika kaj pe če ima mogoče mala kakšen poskok rasti? Ker naša je tudi pred kakšnima dvema tednoma hotela nekaj dni nonstop jesti, da sem že bila čisto obupana. Potem se je stanje umirilo, so ji pa naenkrat pajacki postali prekratki user posted image Te pa čisto razumem glede mleka. Jaz sem pred nekaj dnevi rekla, da ji bom začela zvečer dodajati, ker mi je več kot en teden spala samo po 3 ure v kosu. No, pa se takoj nisem spravila, nocoj je pa že boljše spala. Poleg tega smo pa še ugotovili, da ni variante, da bi pila po steklenički, tako da ji niti ne morem dodajati user posted image V glavnem imamo zdaj "tečaj" pitja čaja po steklenički user posted image

Tea ti pa kar za vse nas noter spravi spanje user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2862
22.2.2010 17:53:05   
lenika83
Pozabila... Boljše da niti ne začnem o trmi. Naša se včasih tako trma, da je prav grozno. In ni možnosti, da jo kaj prepričaš, če ona noče. Niti nočem razmišljati kaj nas še čaka. Opažam pa tudi, da se ful hitro razjezi, če ji kaj ne gre tako kot si je zamislila. Včasih prav jezno kriči, ko hoče kako igračko v usta stlačiti in ji ne gre. Ali pa ko se trudi obrniti na trebušček. Včasih tako joka, kot da bi ji kdo kaj hudega delal user posted image

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 2863
22.2.2010 19:15:56   
malaMravljica
Ne bom niti pisala, da trme ne poznamo, da me kaj ne preseneti user posted image user posted image  

Rozilu, meni se pa tako smilite, ko pisete, da jih morate uspavat in za roko drzat in okol nosit, da zaspijo. Mojega dam v posteljo, recem lahko noc, lepo spanckaj, dam lupcka, odprem baby phone in grem ven. Tisina in zaspi. Sam mogoce pa zato, ker imava od prvega dne isto rutino, vsak vecer isto, no  na zalost pa imava zadnji mesec se nekaj v tej rutini pred spanjem, ob oknu govoriva z angelckom varuhom. Imas ti tudi vsak vecer isti program, pa jo das v pizamo? Ker men so govoril, da novorojencek pizame ne rabi, jaz pa sem  s tem vseeno zacela prvo noc doma. Drugace pa kaj naj recem, uzivaj ob uspavanju, saj jaz ga pa pol hodim gledat kako spi.

Tassika, tebe bom pa nekam poslala, ma definitivno ne po umetno mleko. dej no, ne hecaj se, a zdej pa ti panicaris, dej bejba, si ne bi prebrala kaj si meni napisala!!!!!!!! Ne kupuj mleka no, ce se mala razvija in ne joka ne delaj panike.

Aniita, ne vem tocno o kaksnih rdecih lisajih pises, sam moj je tusi dobil tako suho kozo, prav lisaj, ki je obsacno rdec. Jaz sumim kavo in rio mare oz kar vse morske zadeve. ´Ce ti kaj pomaga. sam dieto s kavo ti pa ne prizelim ves.

Drugace pa, se ne upam hvalit, ker se bojim, da se vse pokvari, ma moj ze par dni spi do 5h oz 6h enkrat pa do 6.30 . Brez se prej zbudit. Po res dolgem casu sem spet spala 7 ur v kosu in sem bila zjutraj pol tok utrujena, ker je ocitno vse za mano prislo. V nosecnosti tudi po 10x na noc na wc, sedaj pa so tudi bile budnice konstantno na 3 ali 2 uri spanja. Ce ostane sedaj tako, vsaj do 6h prva runda sem zmagala.

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 2864
22.2.2010 19:31:37   
googica
naš se je pa men zdele dru dve ure skup.. nisem pogruntala kaj bi lah blo, čakala sm da je blo vsaj 3 ure od obroka.. in je bil res lačen.. zgleda ma premal. pa dobi tolk kot piše na škatli, torej 180ml na obrok. če bo spet preskos v rasti, matr, bo naš tamali pri enem letu za dve glavi večji od ostalih... mogoč bo treba začet več dajat, kaj pa vem. če bo še kšn dan takle mi delu..
voziček je tolk zakon, komi čakam jutr, da spet greva za dve urceuser posted image

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 2865
22.2.2010 19:51:17   
tassika
MM kar tepi me, sem ti že na mail napisala, mala mi že par dni joka zvečer ko je treba spat, pa potegne in spusti in joka in danes sem odtajala svoje mleko, enkrat sem si celo spumpala 100ml, potem mi nikoli ni več uspelo, še to sem se namučila in je od šuba spila in samo dol padla, zgleda, da mi res zvečer mleka zmanjka, saj čez dan še gre, pa ponoči v 6h ko odspi prvo rundo se mal zgleda nafila nazaj. Pa zdajle mi je par dni jedla tudi na 1,5h, sem mislila, da je poskok v rasti, pa zgleda ni bilo to. Tako da zdaj bomo zvečer uvedli flaško, čez dan pa joško, pa upam, da se čudežno povrne mleko, če mi bo pa uspelo, si bom pa vmes probala še kaj sčrpat, da bo več.
Pa ne rečt jej polento, ker jo imam vsak dan za zajtrk, pa nič ne pomagauser posted image . Sem pa vesela, da je uspelo vsaj prve 4m, upam, da bo še naprej, samo zvečer je pa ne bom več mučila, ker jo je bilo grozno gledat, ko sem jo samo približala pa je že bil grozen jok.
Nič punce, zdaj me pa čaka najlepše opravilo, peglanje, sam ne kavčauser posted image

ps. da vam ne povem, da sem žalostna, ker ni dost mleka, zraven tega so mi ukinili še razočarane gospodinje. Današnji dan je res superuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 2866
22.2.2010 20:22:03   
LINDI
Ja mi imamo tudi uspavanje za spanje,če je v vozičku zaspi,ker se trese,v avtu,ker se vozimo,če sva pa doma pa jok in stok 100na uro,potem pa k sebi,pa dretje,dokler ne zaspimouser posted image no zdaj pa spiuser posted image se je pa prej drl 20 min skoz nimam pojma zakaj,ni hotel piti,ne jesti,ne zaspati...

Poznam pa tudi to,kako težko je dati komu otroka,jaz se včasih obnašam kot bi bila ljubosumna,mamici ga še nekako dam,tašči pa težje,bi ga kar takoj nazaj vzela,pa ga ma ful rada,ampak nočem,da bi imel koga rajši kot meneuser posted image user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2867
22.2.2010 21:07:57   
Meliitak
živjo punce
me ni blo sm gor celo večnost, kokr mi uspe sam na FB...kot sem hit preletela sm vidla, da ima vsak dojenček svoje muheuser posted image
mam pa vprašanje, če bo katera vedela, čeprav sem do zdej naletela na različna mnenja...mogoče katera ve kaj več o ekstenzijskem vzorcu? naša mala je tok napeta v hrbtnih mišicah in drži glavo po konci kot mi (kupčka normalno da bi ji držala glavo sploh ne poznamo), a ko jo dam v položaj kravice past pa jo kot da jo boli in se zdaj nič več ne prevali iz trebuha na hrbet, tud na boku ji ne paše - ji je treba pomagat, da ne govorim o tem da v nobenem položaju ne zdrži dolgo, tako da se jo namučim prestavlat sm pa tja...pa sem prebrala o pravilnem hendlingu in še vedno nevem ali prav delam...pediatrinja pa pravi da je to vse normalno...men se ne zdi, ker se otrok napenja, dviga glavo in noge naenkrat, kot da želi vstati al pa če jo dam na jošk, se obrača nazaj kot da bi mislila da bo kaj zamudila, tko da dojenje odpade in se doji samo ponoči (na eni joški, ker ponavadi zaspi...če pa ne zaspi pa ji dam še drugo sam jo bolj cuza kot vleče)...tko, da smo skenslal vse položaje kjer je bejba sedela in zdej v glavnem leži...tudi ob "flaškanju" jo mam kar v povzdignjeni postelji...
...ja pa mamo tud zalivančka doma...pa sj to ni tok hudo, ker je punčka pol non stop lačna, tko kot je že en gor napisala da ji morm dajat na 1,5h jest ker če jo pustim dalj pol nikakor ne gre, pa bi mislil da bo bolj lačna več pojedla..ja pa jadeuser posted image ...tko da popapca mal in to ji je dost zgleda, ker se začne kregat in je kupčka treba takoj podret...da ne govorim o bruhanju in menjavanju cunjc non stop...pa še tok se dere ko ji rokave dajem gor, se bom mogla naučit še kako pesmico več ker mi ih bo kmal zmankal da jo zamotim he, he user posted image
spanje ponoči...tud jest kot MM že od prvega dneva jo dam določeno uro (tud to že ve), ko se umijeva in pižamo oblečeva, sam v postlo pa naj bo jok in stok, ona že ve da mora spat, zagrabi svojga medvedka in dudo pa kmal zaspi...kakšno božanje in petje odpade ker postane še bolj razdražljiva, tako da samo grem stran in ji pridem vtaknt dudo ko se zadere...se pa zadnje čase zbudi okol pol štirih zjutrej kot da je jutro in začne cmoka in se pogovarjat s svojimi "angelčki" in igračami, ko pa ji postane dolgčas pa se začne dret in spet isti ritual naprej dudo nekaj krat vtaknt...torej hop gor, hop dol mami user posted image in je kmal že jutro...
...tud jest sm zmatrana in bi se več želela ukvarjat s tamalo pa v glavnem ona men čeblja, jest pa njej zeham in upam, da ji moje govorjenje tja v en dan kj pomaga he, he
...vidm da sem napisala cel roman pa še ven me je vrgl, tko da grem jest zdej mal počit preden bo budnica (mislm, da čez par urc)

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 2868
22.2.2010 21:56:50   
lenika83
Meliitak meni ni čisto jasno kaj bi naj bil problem s tvojo punčko. Razen tega da se ti zdi, da jo boli, ko kravice pase. Naša namreč drži glavo pokonci že praktično od prvega dneva, pa noge in glavo tudi dviguje, ker bi se rada dvignila. Meni je pediatrinja rekla, da je z njo vse ok in se tudi meni ne zdi, da je karkoli narobe. Glede dvigovanja pa mi je rekla, da ji je pač očitno dolgčas, če je samo leže in ne vidi dovolj in da naj jo dam v polsedeči položaj, da bo bolj videla. Ne vem sicer kako je tvoja velika, ampak moja je precej velika in močna za svojo starost in zato ni ravno problem, da se poskuša dvigovati in to.

(odgovor članu Meliitak)
Neposredna povezava do sporočila: 2869
22.2.2010 22:11:38   
Meliitak
lenika...sj sem v bistvu samo razmišljala če je le to to veš zato sem pa tud vprašala...verjetno kot ti praviš se tko dviguje ker želi da bi kaj videla al pa želi že kr poletet...men jo je sam hudo gledat ker se tok napenja ker vsakrdeča rata v obraz...pa jo dvignem pa ji tud ni prvo...ja punca hoče vse samauser posted image ...zgleda da jo bo res treba mal več v polsedeč položaj dajat, pa še boljš bo zarad bruhanja...

je pa zdej nazadnje (9.2.) bla: 60,5cm (53cm ob rojstvu) in 5385g (3550g ob rojstvu)  očitno ma mišice tok razvite

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 2870
22.2.2010 22:37:48   
googica
naš se pa še ne obrne iz hrbta na trebuh, niti iz trebuha na hrbet.. ful ne mara bit na trebuhu, zdrži kkšno minuto, pol pa tečko rata.. je pa že zelo velik v sedečem položaju, ker je zgleda naveličan stropauser posted image

(odgovor članu Meliitak)
Neposredna povezava do sporočila: 2871
22.2.2010 23:04:33   
tane
frrr...saj tašča se kao napove oz. pokliče, da je ravno v mestu, če jo kaj rabimo...pa jo skenslamo in potem spet čez 2dni ista pesem, skenslam in spet isto, čez 2dni za p***user posted image pol pa moj pravi, pa naj pride no...halo!!!
pa na začetku je bilo kul...sva se štekali, vendar me zdaj vedno bolj jezi, ker se vmešava to pa pač nočem...zadnjič je prinesla en eko šampon, ki meni smrdi sori tega ne bom uporabljala za mojega bejbija...pa potem spet naslednjič eno eko čistilo, da mu ne bo smrdelo itd...ja pa p***a si lahko sama kupujem stvari...ne vem PUNCE a sem jaz čudna ali kaj...ne vem kot, da bi jaz njej kupila en prašek za prat in ji rekla veš je dober...halo?!

ta teden sem odločena, da jo skenslam vsakič, ko bo poklicala...

rižkooo, karmen b in ostale
...sem vprašala našo fizioterapevtko glede bumbo stola, ona odsvetuje dokler ne bo res sedel...ker baje potem ne razvija svojih mišic...no, našemu je tolkoooo všeč notri, da ga vseeno malo dam vsake tolko časa...

rižkoooo
...glede izpuščanja obrokov ponoči, ko je moj fantek začel spati po 6-7 ur so me tudi zize bolele za znoret ampak nekje 4-5 dni, potem je bilo pa ok, sem prebrala, da kao telo potem dojame, da je čez dan več hranjenja in ponoči manj...upam, da bo pri tebi tudi tako

Lindi...jaz tudi nočem, da bi imel koga drugega raje kot meneuser posted image ok samo očija še...zato te čisto razumemuser posted image

gooogica...kateri voziček si potem kupila...sem po mojem spregledala?

< Sporočilo je popravil tane -- 22.2.2010 23:06:05 >

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 2872
22.2.2010 23:20:23   
googica
ja, js sm tud lubosumnauser posted image pa kr ne bi ga dala v naročje.. packe smo :).. sam kaj, on se najboljš počuti pri meni in pri očiju, zato mi je včasih kr mal bogi, k vem pri kom ne mara bit, pa ga silijo met pr seb. no sej ni dolg, ker se takoj začne dretuser posted image
tame.. gt3ja smo kupli, in ga ne zamenjam. no,sicer sm bla sam enkrat zuni z njim, ampak zaenkrat je super.. tud po stopnicah se ga da kr pelat brez problema :)

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 2873
23.2.2010 0:13:02   
rozilu
IZVIRNO SPOROČILO: LINDI

Ja mi imamo tudi uspavanje za spanje,če je v vozičku zaspi,ker se trese,v avtu,ker se vozimo,če sva pa doma pa jok in stok 100na uro,potem pa k sebi,pa dretje,dokler ne zaspimouser posted image no zdaj pa spiuser posted image se je pa prej drl 20 min skoz nimam pojma zakaj,ni hotel piti,ne jesti,ne zaspati...

Malo sem brala o tem - starši bi radi vedno ugotovili vzrok in preprečli jok. Samo dostikrat otročki jokajo ker morajo dat ven kar se jim je nabralo čez dan... in pri tem nimamo kaj pomagat, razen da jih tolažimo, smo z njimi itd. Pri nas sem ugotovila tudi, da če je čez dan ful malo spala, bo še večja kriza za zaspat zvečer user posted image

MM - ja sej mi mamo vedno isto rutino - umivanje ali kopanje, pižamica, joška... Tudi časovno je večinoma enako, razen tiste dni ko se nekako ne morem sprijaznit, da bo ona zaspala šele ob 23h...  user posted image pa jo probam dat prej in je še slabše.

Meliitak - ja kar si opisala naj bi blo značilno za ta ekst. vzorec; tudi to da nočejo kravic past, samo očitno imajo to po malem vsi user posted image al kaj. user posted image Verjetno bo treba kar P zaupat. Je pa moja pupika tudi začela enako delat - ko je jezna, trmasta - če leži na hrbtu začne dvigat rito (kot da bi most delala), če na boku, se zvija nazaj, ko jo dam podirat kupčka pa je sploh kriza; samo kravce pa rada pase, pa drugače je tudi OK. Mamo čez en teden P pa bom vprašala, samo bi rada da on to vidi, ne da mu jaz razlagam kaj in kako.

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 2874
23.2.2010 6:27:38   
Crystall
Dobro jutro!

Mi smo že pokonci in vsi super naspani. Hvalabogu meni zadošča spanje 4-5 ur user posted image user posted image user posted image  Tak, da že skoz nekaj pospravljam, tudi zajtrk je že za mano.

Joj, punce - jaz imam pa super taščo in sem prav vesela, ko mi prinese kako čistilo, rožico, darilce za Blaža. Kljub temu, da ima penzijo nekaj malega čez 400 eur vedno najde kak evrček in nas preseneti. Pa tudi sama ji večkrat kaj prinesem. Včeraj je prvič sama pazila Blaža 1 uro, ker sva midva odšla na sestanek z arhitektom!

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 2875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.