malaMravljica
|
Ne bom niti pisala, da trme ne poznamo, da me kaj ne preseneti Rozilu, meni se pa tako smilite, ko pisete, da jih morate uspavat in za roko drzat in okol nosit, da zaspijo. Mojega dam v posteljo, recem lahko noc, lepo spanckaj, dam lupcka, odprem baby phone in grem ven. Tisina in zaspi. Sam mogoce pa zato, ker imava od prvega dne isto rutino, vsak vecer isto, no na zalost pa imava zadnji mesec se nekaj v tej rutini pred spanjem, ob oknu govoriva z angelckom varuhom. Imas ti tudi vsak vecer isti program, pa jo das v pizamo? Ker men so govoril, da novorojencek pizame ne rabi, jaz pa sem s tem vseeno zacela prvo noc doma. Drugace pa kaj naj recem, uzivaj ob uspavanju, saj jaz ga pa pol hodim gledat kako spi. Tassika, tebe bom pa nekam poslala, ma definitivno ne po umetno mleko. dej no, ne hecaj se, a zdej pa ti panicaris, dej bejba, si ne bi prebrala kaj si meni napisala!!!!!!!! Ne kupuj mleka no, ce se mala razvija in ne joka ne delaj panike. Aniita, ne vem tocno o kaksnih rdecih lisajih pises, sam moj je tusi dobil tako suho kozo, prav lisaj, ki je obsacno rdec. Jaz sumim kavo in rio mare oz kar vse morske zadeve. ´Ce ti kaj pomaga. sam dieto s kavo ti pa ne prizelim ves. Drugace pa, se ne upam hvalit, ker se bojim, da se vse pokvari, ma moj ze par dni spi do 5h oz 6h enkrat pa do 6.30 . Brez se prej zbudit. Po res dolgem casu sem spet spala 7 ur v kosu in sem bila zjutraj pol tok utrujena, ker je ocitno vse za mano prislo. V nosecnosti tudi po 10x na noc na wc, sedaj pa so tudi bile budnice konstantno na 3 ali 2 uri spanja. Ce ostane sedaj tako, vsaj do 6h prva runda sem zmagala.
|