|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: * Avgustovčki 2009 *
23.2.2010 13:21:44   
lara27
Hojla

Na hitro se malo javljam,da povem ...Dean je spet začel pit mleko vendar mu moram zdaj dodat keksolino...slučajno sem mu probala dat žličko keksolina v mleko in čudežno je izpraznil celo stekleničkouser posted image tko ,da sm ful vesela,ker sm se že ful ustrašla ,da bo prenehal pit mleko zgleda ,da mu res ni bil všeč okus,ko sm prešla na Aptamil 2..

Punce hvala vam za nasvete in za ful lepe komplimente za Deančka.

< Sporočilo je popravil lara27 -- 23.2.2010 13:26:42 >

4.8.2009 - DEAN(48/2690)
1.MESEC 55/3850
2.MESEC 58/4780
3.MESEC 62/5790
4.MESEC 64/6450
6.MESEC 70/7600

(odgovor članu simonalokar)
Neposredna povezava do sporočila: 3301
23.2.2010 13:32:37   
Anonimen
hey hoy punce!

nasa šmrklja še zmer noče jest!user posted image
ampak sem po mojem sama kriva, sem ji v vsako flaso mleka stresla mal kasice, in valda se je s tem najedla.user posted image

tko, da od zdaj naprej...sem naredila urnik:

zjutraj mleko brez vsega
dopoldan sadje...nic mleka
opoldan flaso mleka
popoldan zelenjava...nic mleka
zvecer flasa mleka zgoscena s kasico

abo ok tko?
kaj mislite?

(odgovor članu lara27)
  Neposredna povezava do sporočila: 3302
23.2.2010 14:19:11   
sams
jaz mislim, da bo OK. Koliko pa poje Nina na en obrok - koliko sadja ali zelenjave??? Ker imam občutek, da je tudi Sofija podobno naštimana.... In še to_ kdaj si jo začela uvajati? Ker vidim, da ima že kar 2 polna obroka hrane.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3303
23.2.2010 14:25:27   
eee35
lara: jaz sem hotela kupiti keksolino, ampak s tega kaj sem prebrala, je med noteruser posted image . a pol si mu dala nazaj aptamil 1?

miška: če bo pojedla tok kašice, da ne bo hotela nič več, bo okej, Jaz itak najprej dam kašico, šele pol mu mleko ponudim, ne obratno. Drugače najin je itak 20x na dan (7-8 obrokov, če sem natančna). Zgleda, da toliko rabi, ne morem mu vsiliti več naenkrat, če pa hočem malo počakat, pa se dere kot žival...

sams: si me zrajcala z Baileysom, moram kupiti, ker ga obožujemuser posted image . Ne samo k kavi:)

Aleksander 14.08.2009 52cm, 3680g

(odgovor članu sams)
Neposredna povezava do sporočila: 3304
23.2.2010 14:29:58   
Anonimen
sams, nina NE JE nic drugega, oziroma sploh NE JE.
samo pije mmleko, zgosceno s kašo.

zdaj sem mislila malo reforme narest s tistim jedilnikom zgoraj, pa so mi babe rekle, da se še ne mudi, ce lepo napreduje

(odgovor članu eee35)
  Neposredna povezava do sporočila: 3305
23.2.2010 15:10:46   
hruškolinka
Miska,mislim, da bo tako čist ok, kot si napisala jedilnik. Jst mojemu tudi približno tako dajem. Sicer se ti pa nikamor ne mudi z GH. Verjetno se je Nina res najedla, če si ji kašico mešala v mleko.

eee35, pridi k meni na Baileysa, mam ravno odprtega. Jst ga tudi obožujem in si vsake toliko privoščim en štamprle!user posted image

Martin
2.8.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3306
23.2.2010 15:32:45   
aprilčica07
hruškolinka: a lahko pridem še jst na Baileysuser posted image user posted image user posted image (ne znam prav napisat)user posted image   zdaj sem spila kr Bonifen, me zanima če bo učinkovalo... verjetno bi bla kombinacija z Baileysom učinkovitauser posted image user posted image user posted image user posted image
sams: ja, vemo, da je olje škoda na tak način razdajat.. ma enostavno se mu ne da dopovedat.. jst zastopim, da da par flašk vsem tistim, ki pomagajo obirat (v glavnem žlahta ožja, pa moji starši), ma on to razdaja vsem.. kjerkoli je, ga kdo vpraša, če ima olje.. on takoj, v trenutku šiba po flaško.. je škoda, ker je en kup dela z vsem, da ne govorim, da je olje res odlično in z vsemi tistimi deklaracijami, ki pač morajo bit.. ah, škoda besed...
določeni ljudje res ne zastopijo, da če ne smeš pit, pač ne boš pil.. in začnejo: a ne bi vsaj en glažek? daj no... ma kr pritisk mi vrže do fula in nazaj.... sploh če je vmes zdravje, kot pr tvojemu .............
Red hot chili pepers niso slabiuser posted image a veš s kom jih jst menjavam? z REM,  nobeden ne zastopi kako lahko to dvoje zamenjavam, ampak meni rata falit vedno vedno vedno...user posted image
miska: dober jedilnik si naštimala... user posted image
lara27: za Deana in mlekouser posted image

Čakam, da pride moj domov. Zunaj je dež.............grozljivkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu hruškolinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3307
23.2.2010 16:43:28   
eee35
Moj m pa pravi, da naš mulc premalo pije, oziroma sploh nič razen mleka...Nič noče. In pljuva. Ja, vem, da baje ne zna. Pa moj je en evenement, pa mu ratauser posted image . V glavnem me to malo skrbi. Po GH boi moral malo pijače, mu ponujava vodo, pa čaj, ampak ne pali. Mulček. Pa skoz bi se samo na rokah nosil, pa stiskal, pa raziskoval, drugače pravi moj, da se dere. Jaooo. Mogoče bolje, da sem v službiuser posted image .
Za zdaj je dost lagodno, HB, pol marca bo več dela, pa aprila in začetek maja bo pestro. Dopust, prvi del pa načrtujem od 20 maja do 6 junija. Pa UPAM, da bom lahko šla na Gardsko jezero, vsaj za kakšen teden (mogoče 10 dni?)

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 3308
23.2.2010 17:50:15   
hel32
Hojla punce
Jaz imam doma od ALNATURA proseno kašo, brez glutena, je katera probala, jaz mu bom malo dala zraven polente, da vidimo, kako bo za jestuser posted image 0trenutno spi, je pa čisto drugi, naš fant, ko ni bolanuser posted image , pravi veseljak, jutri, če bo lepo greva za 10 min venuser posted image .
Na sumu pa imam spodnji enkici, da lezeta venuser posted image .

Jao, jaz sem cel dan neki pucala in prala, sem prav utrujena.

Eee, če mali ne pije, daj mu iz kozarčka, magičnega lončka, Lukas iz tega tudi pije, pač kak kaže malo zanimanja za pit, mu nalijem kam pride, v kozarec, lonček, ....ker naš tudi ne pije skor nič, da ga zdaj prav silim, da pije.

Miška, pa če si ji kašico dajala v mleko, potem se je najedla in ni bila lačna, poskusi samo z mlekom v laši, ali, pa še ni pripravljena na GH, pačkaj.

Grem večerjo delat.

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

Neposredna povezava do sporočila: 3309
23.2.2010 18:16:13   
Sanikaa
Hojla
Aleksander mislim da 1.3. v hoferju
Aprilčica..kar pejt po nekaj močnejšega v lekarno...Migreno imaš pogosto?..ali te hecajo sinusi?
EEE, sams ..ja pri nas je vedno Baileys in Jagermaister za želodček...ne spomnim se kdaj sem se posladkalauser posted image no enkrat po že konec tega dojenjauser posted image
kaj se tiče faraonk imam polno stanovanje tistih vadb in pošpricano , ampak kakšen kotiček vedno najdejouser posted image user posted image
Zdaj moram pustit škatlo ker me Vid davi za risanko..
papa

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 3310
23.2.2010 18:59:47   
lara27
Miška mislim ,da si  vredu sestavila urnik sej moj je tut tak je kak mu paše pa sm tut nekak tak setavla obroke ,da ma še 3/4 mlečne  zjutraj sadno kašico pa popoldan zelenjavno z mesom.

eee35 keksolino sem mu naredila z Aptamil 2 hvala za opozorilo ,ker nisem bila pozorna na dodatke ,ker sem pogledla le da je od 6.mesecev dalje zdej sm si prebrala pa je res med not bom mogla zbrat kej druga sam se mi zdi ,da se mu je okus po keksu dopadel ...bom mogla bit pozorna na sestavine.

4.8.2009 - DEAN(48/2690)
1.MESEC 55/3850
2.MESEC 58/4780
3.MESEC 62/5790
4.MESEC 64/6450
6.MESEC 70/7600

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3311
23.2.2010 19:11:11   
aprilčica07
Sem bla v lekarni, pa mi ni hotla nič datuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sanikaa:  ne, glavobolov jst nisem imela skoraj nikoli.. po  Julijinem porodu  pa se je vse obrnilo na glavo.. takrat mi je ful narastel pritisk, so mi ga z injekcijami zbijali.. no, potem se je nekako normaliziralo na mojih običajnih 55/85... tak pritisk imam od vedno.. v tem obdobju se mi je pa že večkrat zgodilo, da me je obšla neka čudna slabost, takrat so mi pritisk zmerili in je bil precej visok, pol mi pa takoj začne padat in se vse nekako umiri, čez kašno urco imam pa te k.... glavobole..user posted image user posted image user posted image user posted image   mi je rekel dr, da se bi to moglo poštimat v 1 letu... zdaj pa nevem kaj naj si mislim... sem pa šla prej ven, sama, hodit, po dežju in moram rečt, daje trenutno situacija malo bolša... sinusov pa še nisem imela, no, vsaj, da bi vedla ne..user posted image
lara; Jakob je oboževal keksolino, še zdaj ga včasih dobi za večerjo... user posted image priznam, da nisem bla nikoli pozorna kaj je notri.. jst gledam od katerega meseca dalje lahko dajem, to je pa tudi vse...
eee35: kolko pa spije vaš Aleksander?

Šibam rito previt, mi sumljivo smrdi okolicauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lara27)
Neposredna povezava do sporočila: 3312
23.2.2010 19:38:05   
anžetka
Hel, kul plaščuser posted image  Joj, ma ne, jst ne bi dajala svečk...user posted image to je men tako grozno...
Aleksandr, sam tistih par nudlnov al pa par makaronov najbrž ne bi škodoval tud, če je jajce not...jst bom vseen še mal počakalauser posted image  Lepe mere ma LA- je pa težji in manjši od Anžetauser posted image
Lara, lepo, da Dean spet normalno papca!user posted image
Eee, Anže tud ni hotel pit po flaški oz. je spil ful ful mal, zato sem mu pa začela po žlički dajat in lepo spije par žličk-nekje 10-30ml. Pije pa samo vodo, čaja mu ponavadi ne dam.
Niiiiiiiiiiiiič se mi ne daaaaaaaaaaa! Tamal je ful malo spal danes-v 6ih urah 30min...user posted image Potem je končno zaspal in spi še zdej-3ure že.
Punce, zime bo kmalu konec!!!user posted image user posted image user posted image

Sasa84

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 3313
23.2.2010 20:05:06   
eee35
Ma nič ne pali, ne magični lonček, ne navadni lonček, ne žlička, ne flaškauser posted image . Noče pa pika.

Punce a vaši ta ali tudi imajo tok enrgije? Aleksandra kar premetava, pa ful hitro se že premika po tleh, samo za sekundo pogledaš stran, pa je že nekje čisto drugje! Sedenje ga sploh ne zanima, pa razumem zakaj, ker je preveč statično, ne bo on na enem mestu 5 sekund sedel. Jaooo. Pa rita skoz skače gor pa dol, pa nogice se upogibajo, pa tudi skačejo...HB se je zmatral po kopeli, pa mislim, da spi, niti joške ni hotel, verjetno se bo prej zbudil, pa pil. Sicer ob 18.20 je dobil riž z jabolkom, verjetno zato ni lačen, ker je ful pojedel.

Še zmeraj pa ima malo pikic po trebuščku, pojma nimam zakaj, moj pravi, da se mu ne zdi to nič groznega, za zdaj res je čist malenkost, nočem paničarit, ker je lahko karkoli. Sem mislila, da marelica, ker se mi zdi, da jih je zdaj manj, nič, bom vidla še par dni. Sem razmišljalala, če bi kupila bebo za alergike, da pogledam, če slučajno mleko. Ampak verjetno ni, če jaz sem skoz pila mleko, pa jedla mlečne izdelke, pa nič ni bilo?

(odgovor članu anžetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3314
23.2.2010 20:15:49   
sams
eee35, po mojem so sedaj najhujši meseci pred nami...vsaj po mojih izkušnjah. Ker user posted image  so že bolj odzivni, jih vse zanima, ampak oni ne morejo še hoditi in raziskovati in nam povedati, kaj hočejo. Pa pač non-stop nekaj tečnarijo in je akcija. Po drugi strani je pa meni to obdobje mogoče glih zaradi konstantne akcije ful hitro minilo. Tam okoli 1.5 leta pa se je poooočasi začelo umirjati. Zdej je tudi ful živahen, ampak vsaj bolj šteka in te bolj posluša. Si si potem privoščila Bailey's????? Mnjami, to je edini alkohol, ki ga jaz prebavljam. A preden sem 1. zanosila, sem bila fanica piva št. 1. Zdaj pa ga ne morem niti povohati user posted image

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 3315
23.2.2010 20:20:14   
modrasmotka
anžetka zadn čas da bo konec zime.user posted image

23tina šele danes sem šla nazaj prebrat kaj je blo z vozičkom.menije tudi tašča najprej čivkala da kak voziček sem si nabavila.češ ne da se met otroka k sebi obrnjega...itak mava dva vozička.tega ko sem nabavila je kar v avtu in je vedno pripravljen če kam gremo.potem sem pa enega dobila v dar starejšega rablenega in gredo kolesi samo na ravnost lahko imam otroka k sebi ali od sebe obrnjega in ga uporablam samo za sprehode po naši vasi.

midve pa sva že skoraj začele turnejo vsak dan na daljše sprehode.danes sva ziher prehodile več kot 2 km.je zaspala pa se je zbudila še vedno na sprehodu.user posted image

lupčkanje...našo skoraj nihče ne lupčka razen mene.je enkrat soseda ji pustila da je začela njeno roko grizit.sem jo tako okarala da tega naj nikoli več ji ne pusti.kaj pa veš kaj je prej z rokami počela.

naš jedilnik vsebuje tudi 3x GH:
zjutraj mleko
malica sadje
kosilo zelenjava ali mlečna kaša
malica mlečna kašica od milupa
večerja mleko
nočna malica poskušamo z čajem in dudo če so poskusi neuspešni pa flaša mleka

nasvet prosila bi za nasvet ali mnenja.
trenutno uporabljamo mleko od novalaca.premišljevala sem da bi začela uporabljati katero drugo mleko ki ga je več pakiranega za skor podobno ceno.razmišljam o aptamilu ali bebi.kaj mislite bi bilo dobro zamenjati mleko ali ne.ima katera že kaj izkušenj??

aja naša se zelo rad slika.ko zagleda fotoaparat se začne samo smehljat.bo manekenka ko bo velikauser posted image

(odgovor članu anžetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3316
23.2.2010 20:21:57   
eee35
Jaz imam rada pirček, ampak poljski, saj to sva se že enkrat pogovarjaliuser posted image , baileysa še nimam, grem jutri pogledat v trgovino, ko bom šla na malico, pa si bom mogoče privoščilauser posted image .

Ja, res so takšni, črvički v ritkah, fuuul radovedni, meni je to kar zabavno, čeprav utrujajoče, priznam.

(odgovor članu sams)
Neposredna povezava do sporočila: 3317
23.2.2010 20:23:40   
Sanikaa
Aprilčica ..o boga ti...nažalost o tem področju med. nimam pojma. Imaš pa kakšen aparatek za pritisk izmerit? Ne bi bilo slabo da bi se pogosteje kontrolirala in si zapisovala. Poznam še dosti mlajše od tebe , ki že jemljejo tablete za pritisk...držim pesti da se bo stanje samo porihtalouser posted image user posted image
<5h

• hjgjgffgjhjnrttthuuuj

a¸mnkjuzf uuju
TOLE JE MOJ LEJČI NAPISAL user posted image Kar všeč mu je tipkovnica. Vid je z atijem šel vlake gledat in en paketek prevzet na postajo user posted image Vid je čist obseden z vlaki ..Tomažka gleda vsaaak dan.
Mi nekak nikoli nismo kupili ta keksolino ..meni je čokolino in čokolino lešnik zaaakon in to imam vedno doma..ostale pa nisem preveč kupovala in Vid ni niti zainteresiran za kaj novega.
Najdla sem eno dobro stran ki je lepo opisana masaža dojenčka in zanimiv podatek da otroci ki so redno masirani pridobijo 47% več na težiuser posted image Čist možno da je moj Lejči zaradi pogoste masaže taako dolguser posted image user posted image user posted image Moš si mislit.
Grem pogledat kaj ima na telki po dolgem času imam mal miru
Lepo mirno spančkajte

(odgovor članu anžetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3318
23.2.2010 20:30:29   
Sanikaa
eee jaz sem ugotovila da mojega Lejčija moti temperatura vode. Če mu dam sobne temperature noče pit..če mu pa dam toplo vodo kot mleko (39-40) spije po pola deci. Tak da zdaj mu vedno dajem toplo za spit in je začel lepo piti po flaški.

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3319
23.2.2010 20:38:53   
eee35
lara: mogoče plasmon keksiuser posted image jaz zdaj imam za naslednji let brez glutena, kura smotana...Drugače pojma nimam, če je to kaj slabo, ampak če pravijo brez medu, mi ni jasno, zakaj je keksolino od 6.meseca. Čudno. Pa jaz vedno berem, kaj piše na škatlah, sem prav obsedena s tem, ker mi je zelo zanimivouser posted image .

aprilčica: vsak dan drugače pije. Recimo danes je bilo tako - ob 2, 6.30 i 8.30 joška (baraba mala...) pol dve žlički jabolka s keksom, več ni hotel, po bazenu ob 12 100 ml AM, 13.45 130 AM, 16.15 140 ml juha (zelenjavna, noter sem probala dat dost vode, pa še mleko je bilo zraven 30 ml), 18.20 riževa kašica s kuhanim jabolkom, pa piškotkom, 140 ml. Zdaj čakam, da se zbudi, bo pa pojedel ok. 190 ml, tako ponavadi ponoči pije. Ja saj je kar veliko vsega skupajuser posted image .

Jaz pa ponavadi imam glavobol, če se mi pritisk še bolj spusti, kot ponavadi - drugače sem nekje tam, kje aprilčica, bolj crknjen čiken varjanta, ne vem, kako to, da s takšnim pritiskom sem kar energičnauser posted image , samo zjutraj se zelooo težko zbudim.

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3320
23.2.2010 20:41:56   
eee35
sanikaa: tudi tople nočeuser posted image m pravi, da voda še za čevlje ni dobra, evo, kakšen oči, takšen sinčko...Pa ta m me živcira danes, kot umirajoči labod je, pojma nimam zakaj, od ta malega pravi, ja, mogoče, ampak ponoči pa JAZ vstajemuser posted image

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 3321
23.2.2010 21:02:17   
aprilčica07
sanikaa, eee35: ja, pritisk.. v familiji imata mama in tata visokega in sta na tabletah, midva z bratom pa nizkega... prav zaradi vsega tega zdaj moja dr čaka, da vidi, če se bo kaj znormaliziralo, ker drgači mi tablete za uravnavanje ne uidejo.. to nihanje gore dole je res svinsko težko prenašat..user posted image user posted image user posted image
sams: pivo je zakon.. včasih sem oboževala laško, sem pa potem odkrila Nikšičko pivo in ga enostavno obožujem, mora bit obvezno v hladilniku kašna piskna..user posted image user posted image user posted image
eee35: no, pa saj neki spije mali... ni panike..user posted image naša zmaže zjutraj  200 ml mleka, pol sadje, zatem čaj (cca 60ml), pol kosilo, pa spet čaj.... kaj vem, kot je sanikaa napisala, tudi moja dva ne marata pit, da je soba temperatura, mora bit malo toplo, pol pa ni panike...user posted image
anžetka: jutri mi povej, kdaj je Anže potem zaspal.. naša je zaspala okoli 18, pa sem bla zlobna in sem jo ob 18 15 zbudila, ker če bi takrat omagala, bi sesula komplet ritem... tako, da trenutno je tišina in upaaaaaaaaaaaam, da spita oba..user posted image
modrasmotka: naša pije Aptamil, iz preprostega razloga, tudi Jakob je imel to mleko, in smo zdaj kr nadaljevali z istim... drugih adaptiranih mlek niti ne poznam, tako, da ti težko svetujem.. je pa ena škatla, ki je 900 g težka, 16 euruser posted image

Grem na kavč, gledat Housa...user posted image

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 3322
23.2.2010 21:11:43   
modrasmotka
aprilčica novalac je pakiran po 400g za skor 11€
kojker mi je kolegica razlagala da aptamil je pa po 800g pakiran

mene skrbi samo kako bo sprejela drugo mleko.to me zanima če je že katera prešaltala iz novalaca na aptamil ali obratno.

drgač sem pa danes po netu vohunila za mleki obstaja beba,milupa mleko spada pod aptamil,hipp mlekouser posted image ,novalac ...

Neposredna povezava do sporočila: 3323
23.2.2010 21:16:35   
aprilčica07
modrasmotka: jst poznam le Aptamil... mi ga imamo pakiranega po 900 g.... naša ga lepo pije, mleko pa ubijalsko smrdi.. nevem kašen vonj ima Novalac, ampak ta Aptamil je res ogabnega vonja..user posted image user posted image kupujem ga v DM-u, ali pa v drogerijah Lepota in zdravje (Tuševe so )user posted image Julija pije Aptamil 1, bi mogla počasi prešaltat na  Aptamil 2, ma se malo bojim... iz izkušenj pri Jakobu... ko smo menjali mleko, ga ni več pil.. tako, da... nevem, provaj mogoče bo sprejela in lepo pila dalje..user posted image user posted image

(odgovor članu modrasmotka)
Neposredna povezava do sporočila: 3324
23.2.2010 22:42:34   
hruškolinka
Hej, moj mali je pa danes pogruntal, kako mora piti iz tistega Aventovega magičnega lončka na tulec!  Juhuhu, bomo lahko cucelj pospravili.  Drugač pa moj mali pije samo vodo, v kateri je bla kuhana jabolka. Ne mara ne čajev ne drugih sokov! Spije pa cca 2 dcl na dan. Sam mu res skos ponujam za pit.

Aprilčica
, pridi pridi na en štamprle Baileysa. Jst sem danes zvečer kar 2 ruknila. user posted image

Martin
2.8.2009

Neposredna povezava do sporočila: 3325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?