eee35
|
Ma nič ne pali, ne magični lonček, ne navadni lonček, ne žlička, ne flaška . Noče pa pika. Punce a vaši ta ali tudi imajo tok enrgije? Aleksandra kar premetava, pa ful hitro se že premika po tleh, samo za sekundo pogledaš stran, pa je že nekje čisto drugje! Sedenje ga sploh ne zanima, pa razumem zakaj, ker je preveč statično, ne bo on na enem mestu 5 sekund sedel. Jaooo. Pa rita skoz skače gor pa dol, pa nogice se upogibajo, pa tudi skačejo...HB se je zmatral po kopeli, pa mislim, da spi, niti joške ni hotel, verjetno se bo prej zbudil, pa pil. Sicer ob 18.20 je dobil riž z jabolkom, verjetno zato ni lačen, ker je ful pojedel. Še zmeraj pa ima malo pikic po trebuščku, pojma nimam zakaj, moj pravi, da se mu ne zdi to nič groznega, za zdaj res je čist malenkost, nočem paničarit, ker je lahko karkoli. Sem mislila, da marelica, ker se mi zdi, da jih je zdaj manj, nič, bom vidla še par dni. Sem razmišljalala, če bi kupila bebo za alergike, da pogledam, če slučajno mleko. Ampak verjetno ni, če jaz sem skoz pila mleko, pa jedla mlečne izdelke, pa nič ni bilo?