hel32
|
Jutro Smo se naspali, kot vedno, Lukas je tako, tako, še kašlja, šmrka, amak dosti, dosti majn, mu če zmeraj pridno čistim nos in spiram, sicer se ful jezi, ampak, je treba. midva imava cepljenje 4.3. pa mislim, da bomo prestavili, ker takrat še ne bo čist zdrav, no, vsaj tolk je, da se ne rabi več po cele dneve nosit in joka malo majn. Go-ta, jaz mislm, da mora bit malim ful hudo, ko jih grlo boli, ker je res skozi jokal, pa jedu je tudi majn, res je bil bogi, še igral se ni, se mi zdi, da je kr malo zaostal v motoričnem razvoju zaradi bolezni! Tima, tvoje zgodbe z taščo in novim vozičkom nisem brala, amak, svašta, do ti gre kupit nov voziček, jaz ga ne bi vzela, no, to je moje mnenje. Lara dobrodošla, jaz mislim, če mu daš mlečne kašice namesto mleka, je dobro, tako je bilo pri moji 1 ko sem začela z aptamilom 2 je nehala pit mleko iz flaše, in več ni hotela nič, ampak je pač lepo pojedla ml. kašico na žličko, sam da je mlečno. Tulpek, morem nabavit ta Calpol, oz. bom kr najini P rekla, da mi recept napiše. greva itak v Čet. na kontrolo. Eee, kako ti uspe vrata od pralnega stroja vžgat z rito , ja res, imaš prav vsaka bluza zgleda kot žakelj, ki je malo večja št. napr, sem mislila si kupit tako, kao tunika, ki je globok izrez, ker pač imam kaj pokazat , pa ful ozka, od jošk dol pa široka, bela, alpa črna, pa nisem dobila, vse je blo al pisano preveč, al pa žaklasto do amena. No zdaj imam pač ful drago bluzo iz Zare pa je približno tak Sanikaa, še kr imate faraonke, madona, jaz nastavim une hiške sam za navadne mravle, faraonk se res ne boš znebila brez kemije. Miška, ja veliko bolje smo. Zobki se že malo vidijo, take pikice bele so, pa mislim, da kr še silijo naslednji ven, ker grizalo ful obdeluje in grize, se pa na piškotu ful lepo vivi odtis zobka Aprilčica, sem tudi kupila tiste male rezančke, jaz sem jih sam skuhala in dala zraven, jih nisem nič kaj pasirala, moboče, malo z žličko, zelenjavo jaz z paličnim tudi na bolj male koščke zmiksam, ne več čist spasiram, tak ko so kupljene kašice, je preveč. EEEEEE kaki lepi je z medijam v roki je zaspal lubica moja.sem slikala ga.Danes moram pa malo bajto pospravit, jao, pa sredi noči sem šla na WC in kaj vidim, vse mi je člo čez vložek, ker so se mi gate nekam zamrdale, in na gate in na prevleko in jogi, pi**a sem ribala, ma pozabila sem podložit si rit si!!! Po tleh imam tudi pujsasto, pa kuhinjski elementi se svetijo- od dreka