|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: * Avgustovčki 2009 *
22.2.2010 14:38:29   
simonalokar
hoj

Napisala ste da GH že dajate breskev. Me pa zanima kje za vraga pa jih dobite sveže. Jaz imam domače nč škrofjene in vložene. Kaj mislite ji dam - sam to je kompot - sladkan. a naj jih mal prekuham še v vodi da gre mal sladkorja vn. Ker je vložim  tako, da so trde ko jih jemo.

hvala za odgovore.

ema fenomenala- dobr komad ni kj.

Več bom komentirala vas, ko bo maja zaspala.

pa pa

Blaž 10.03.2006
Maja 6.08.2009
1 mesec 4050 56 cm
2 m 6350 57 cm
3 m 7350 61,5cm
6 m 8900 66cm

(odgovor članu anžetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3276
22.2.2010 15:10:42   
aprilčica07
anžetka: ja, od 5 30 zjutraj do 20 ure zvečer je mulo prebil brez minutke spanja.. ma a misliš, da je bil zvečer zaspan? ne, on ne bo ninal, ker ni zaspan.. ampak sem že tako grdo gledala, da je pol šel spat in zaspal v parih minutah in žagal do jutra... no, danes me pa mala preizkuša, od jutra od zdaj z 10 minutami spanja.. nevem kašne otročke mi delamo.. ampak ok, dokler spijo ponoči.....user posted image
imate pa res pestro familijo, vas je dosti sklepam in kadar ste vsi na kupu vam ni dolgcajt..user posted image   izbirate med hiško in stanovanjem? jst bi takoj hiškouser posted image , ampak lahko samo sanjam... da bomo kdaj imeli res nekaj, da bo samo naše, da bomo na svojem..  no, saj smo na svojem, ampak v zgornjem štuku oziroma v spodnjem štuku... o svojih hiški pa sanjam lahko, kajne?user posted image
simonalokar: jst sem poleti, ko je blo ful breskev, naredila že papice za tamalo, zdaj pa vzamem iz zmrzovalnika, provam kašno je, včasih dodam malo cukra, ali pa kašen keks, sem zmešala z jabolko, z hruško...... in Julija to veselo zmažeuser posted image

Me pa dans glava boli... sem še spila aspirin, pa mi ne pomaga...user posted image

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu simonalokar)
Neposredna povezava do sporočila: 3277
22.2.2010 15:55:04   
23tina
lahko daste en velik user posted image  zame!med pripravljenjem kosila sem si z oljem opekla kazalec na nogi,kako mi je to uspel ne spraševat,obračala sem zrezke in moj je imel zrezek čez celo ponev in mi med obračanjem padel nazaj v posodo olje pa je špricnilo po meni!mela sem ohlapno trenirko,mi ni do kože prišlo.na prstku imam pa mehur user posted image zdj pa že skos bosa hodim,ker se baje na sme predret!moj je reku da sem štor na kvdrat in mi bo prepovedau da se gibljem okoli vročih stvari!

LIJA 28.8.09
porodna 4090g 53cm
1.mesec 5400g 58cm
2.mesec 6530g 62cm
3.mesec 7950g 67,4cm
4.mesec 9050g 69cm

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 3278
22.2.2010 15:56:08   
Anonimen
na hitro...raport:

nina ima 5.620 g in 61 cmuser posted image

v glavnem lepo napreduje in je nenormalno krepka in zivahna. tako so rekliuser posted image

(odgovor članu 23tina)
  Neposredna povezava do sporočila: 3279
22.2.2010 16:25:41   
tulpek
Tina, ti pa imaš taščo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image itak da sta prav ravnala. lahko bi vama kupila voziček po vajini izbiri, če že hoče user posted image .

user posted image user posted image user posted image za prst. Nimaš sreče z opeklinami letos.

Slinjenje in lubčkanje: sj stegnem jezik, sem smotana in tečna pa niti malo obremenjena s tem, kaj si kdo mislim. Še zdaj mi je grozno, ko se spomnim, kako je bilo, ko sem bila majhna in so me silili, da bi dala lubčka vsakemu "smrdljivemu" osebku (švic, alko, gnoj, cigareti...), ki je prišel in da bi šla k njemu v roke. Edino svoji sestri pustim.

Miška, super za Nino, da lepo napreduje.

Še user posted image user posted image user posted image za Lukasa.

Če bodo imeli vaši malčki težave z zobki nabavite sirup, mi imamo Daleron in je pomagal. Mali se je namreč sredi noči (sicer spi ponoči) tako jokal skoraj eno uro skupaj, da je bil čist bogi. Naslednjič sem mu dala sirup, ko se je začelo in je lepo zaspal, drugo jutro je bil pa zobek zunaj.
Calgel je spet v prodaji, ni treba delat vojnih zalog. Slučajno ga niso pravočasno dobavili. Ampak našemu tako ne pomaga nič.

< Sporočilo je popravil tulpek -- 22.2.2010 16:28:17 >

(odgovor članu 23tina)
Neposredna povezava do sporočila: 3280
22.2.2010 17:05:28   
hruškolinka
eee35, imam piškote za vas. Jih bom dala jutri tvojemu na plavanju. Stanejo pa 4.29 dinarčkov. 

Martin
2.8.2009

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3281
22.2.2010 17:14:49   
aprilčica07
Jao, babe, mene tolko glava boli, da komaj gledam, otročka pa naspidirana do onemoglosti.... user posted image user posted image user posted image user posted image Glavo bi mogla it oprat, pa se mi ne da... user posted image user posted image user posted image

tulpek: mi smo parkrat dali Jakobu kr Calpol (zaradi drugih bolečin sicer, ne zobkov), Dalerona ne poznam, ampak verjetno je podobna stvarca... vsakič mu je pomagalo in je pol zaspal...
miska: bravo za Ninine mere,  mislim, da je bolj manekenske  sorte..user posted image user posted image user posted image ... naša Julija jo nese za 3 kguser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hruškolinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3282
22.2.2010 17:19:19   
tulpek
Aprilčica, mi je rekla, da je več vrst, vse približno enako. Se mi zdi, da je boljše imeti na rezervi, kot gledati malo dete, kako trpi. Saj dam mu, če je res hudo in nič drugega ne pomaga, ne kar iz preventive. 

Neposredna povezava do sporočila: 3283
22.2.2010 18:31:01   
hel32
Plašč imamuser posted image user posted image user posted image
Tulpek, he.ga,...ostale, hvala za pikepoke za Lukasa, je danes veliko boljši že, v četrtek imava kontrolo.
Miška, kr lepo napredujeta, Jo Lukas šije za 4kguser posted image user posted image , mišelinko naš.
Aprilčica, vzemi lekadol, aspirin ne pomaga za glavobol.

Za zobobol je dobra tudi svečka

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3284
22.2.2010 20:13:09   
go_ta
Hej, čvekice, končno je mir v bajtiuser posted image Tale naša žaba že postaja raketa, ko je na tleh, pride povsod, kamor hoče. Pride s podlage pa do mene prileze, dons je napadel tiskalnikuser posted image Sva ravno z lubijem obujala spomine, kako je blo fajn, ko je bil tam, kjer si ga pustil. Zdaj pa ni šans, si bo treba res kako stajico alpa prenosno posteljico omislit.
Je bil pa fajn dan, sva šla celo ven. Potem sem šla pa v šoping, sem porabila pol ure samo, da sem prebrala, kaj vse vsebujejo stvari, ki sem jih kupla za Nika. Tko da sem mu omislila makarone, skutko, kašico ...
hel, user posted image za plašč! Pa super, da je Lukas bolje!! Si sploh ne predstavljam, kako je za te žabice, ko jih boli grlouser posted image Že zame je boleče, kaj šele njim, pa ne znajo povedat...user posted image
aprilčica, naj glavobol čim prej mine. Smotano je, ko se počutiš slabo, ne moreš normalno funkcionirat, pa moraš za otroke poskrbet. Mamice pa res skoraj ne smemo zboletuser posted image
tina, ti se pa res izogibaj vročim stvarem, očitno jih privlačišuser posted image Pa tvoja tašča zmaga ... da gre kupit drug vozičekuser posted image user posted image Moja je super, ne teži, ne vsiljuje mnenja, tko da se štekamo. Si ne predstavljam, če bi imela kakšno drugo taščo, ki bi težila.
tulpek, ja očitno je calgel spet na policah, sem bla danes v lekarni. Čeprav ga Niko niti ne rabi - vidim, da ima zgoraj vse belo pri enkicah, jamra pa nič. Visok prag bolečine, tko kot mamiuser posted image
lara, luštkan fantiček!user posted image Za mleko pa žal ne znam svetovat.
EMA - sem gledala, komad mi ni bič posebnega, ne maram narodnozabavne muzke ... Evropa ga pa tudi ne bo razumela. razen Avstrijcev, Nemcev ...user posted image
Slinjenje, lubčkanje - sem prišla do tega, da nimam težav s tem za zdaj, da bi ga ljudje ful hotli lubčkat. Okej, babici pa dedija, strici pa tete so izvzetiuser posted image Ampak kdor ga hoče v roke, ga dobi (če on to hoče), lubčkal ga do zdaj noben ni pretirano ... pa tud če bi ga, pomoje ne bi imela tok problemov s tem - razen če bi ga kdo, ki je bolan, alpa kak klošar hotel lubčkatuser posted image . Sem mislila v nosečnosti, da bom ful komplicirala, pa očitno ne. Pač mislim, da ne smeš preveč komplicirat pa bit preveč zaščitniški (prek meje). Ampak ljudje smo si različni, tako da razumem vse.
Grem mal pred tv pa zapiske brat.

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 3285
22.2.2010 20:24:38   
eee35
Evo - mali upam, da je zaspal, prav boril se je z mano v kopalnici, mu ne dovolim se obračat, ko ga hočem namazat, pa pleničko dajem in bodi in pol je prav bitka, danes je začel jokat, po moje od jeze! On ne bi ležal na hrbtu, niti na boku ne, ampak na trebuh bi šel, prav bori se z mano...

hruškolinka: bom pripravila keš, zdaj imam zalogo za naslednje pol letauser posted image .

Mi calpol imamo na zalogi, ampak za zdaj nismo še rabili. Vseeno raje ga imam doma, kot pa letam iskat takrat, ko bom zares rabila. Calgel pa najin zelo lepo poliže, preden mu uspem dobro dlesni namazat. Moram naslednjič probat na vatko, kot je predlagala Sanikaa.

Miška: bravo za Nino! Veš kaj pravijo: v majhni flaški...user posted image . Sploh nimam časa hodit na mRRhe, pa mi je bilo kar zabavno.

tina: te čist razumem, meni se tudi skoz neke nesreče dogajajo. Enkrat sem imela kar dobro obtolčeno hrbtenico tam čist nizko, ko sem z rito prižgala od spodaj vrata od pralnega stroja. Vrata valjda zlomljenauser posted image Ampak pol, ko sem gledala, kako sem to naredila, mi ni uspelo ponoviti. Moj m pravi, da sem katastrofauser posted image .

Meni pa je bila ema kar neki, ma odkod pobirajo te izvajalce pojma nimam, pa fušajo skoraj vsi (ok, je bilo par svetlih izjemuser posted image ). Komad, ki je zmagal se da preživet, kar izviren - ena je pisala, da je že slišala takšno neko zadevo, meni pa ni slabo. Samo priznam, da ta narodni del mi je boljši, kot rock, kot je napisala aprilčica, jaz teh kalamarov (je...bi ga, kakšno ime) ne morem gledat, čeprav pojejo kar znosno, priznamuser posted image

hel: ni problem po mojem v tvoji debelosti, ampak v tem, da ali delajo cunje za brezjoškaste brezritaste miške (oprosti miška, to ni o tebiuser posted image ), ali z amalo večje, ampak brez nobene oblike in smisla...Se spomnim, kako sem se jezila lani v H&M, ko sem gledala majce in srajčke za nosečnice, vse raztegnjeno, barve - usmili se Bože...

lara: probaj še kakšen drug mleko, kot je anžetka napisala, mi smo šli na bebo, ker aptamila ni hotel niti polizat!

Aleksander 14.08.2009 52cm, 3680g

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 3286
22.2.2010 20:53:45   
aprilčica07
Evo mene, glavobol sploh ne popusti.. vzela že dva lekadola, tašča mi je dala neko močnejšo zadevo, pa glava še kr boli... Dobro, da mularija spi, da se lahko na kavč fliknem... Julija je zaspala relativno hitro, Jakob je še proval neki provocirat, ma od tega glavobola se mi ga ni dalo niti prepričevat v nasprotno, enotavno sem ga dala na ignore in frajer tudi spi.user posted image Ampak naš fantina resnično odrašča, ker jih take strelja, da te na rit vrže. Še bo pestro.user posted image

eee35: s čim si prižigala stroj?user posted image user posted image ma res si faca........user posted image user posted image user posted image user posted image   kalamari so tak sumljiv banduser posted image poslušljivi še nekako so, gledljivi pa splkoh ne.... a če povedat,  da so iz mojih koncev doma?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
go ta: ma se ti da še z diplomo ukvarjat.. pridna siuser posted image user posted image user posted image lupčkanje otročičov: me ne moti... pr Jakobu me je parkrat zmotilo, pa sem se zdaj že tako unesla, da me take stvari sploh ne ganejo več.. vsak, ki hoče otroka pestvat in ni lih virozen ali pa hudo smrkav ga dobi v naročjeuser posted image . (no,malo sem zapretiravala, ampak ni daleč od resnice)user posted image user posted image . Jakob je bil kot ciganček, je šel k vsakemu v naročje.. Julija je sicer malo bolj previdna, si človeka najprej ogleda, ampak če zavoha priliko, da se bo lahko pestvala, so rokice v trenutku v zraku...user posted image user posted image user posted image user posted image Tud brada je ne moti večuser posted image user posted image
23tina:  ježeš, samo, da ni hujšega...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in ni hudih opeklin...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Grem spit neki alkoholnega, mogoče bo pomagalo izgnat glavoboluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 3287
22.2.2010 21:46:40   
eee35
A joj:) ena črka, pa se cel pomen stavka spremeniuser posted image . Z rito sem prižgala V vrata od pralnega stroja, čist uničeneuser posted image .

Jaz pa ne maram, da se vsi slinijo po mojem otrokuuser posted image , pa gre mi na živce in konec. Ampak kot pravi m, meni skoraj vse gre na živce, tako, da kaj čem!

Neposredna povezava do sporočila: 3288
22.2.2010 21:59:16   
Sanikaa
Aprilica ..bilo je na HRV super. Ati je kuhal, mami je zabavala lea, brat Vida ..jaz sem počivala in crkljala mačkona user posted image user posted image user posted image
EEE kako si uspela priti z ritjo pod vrata pralnega stroja??? Jaz ponavadi poberem okno z hrbtom ...ufff boli in cem črna potem kakšen mesec.
Tina... a ti je tašča dala vsaj dobropis??? Res je čudna, da je kar kupila vozičekuser posted image user posted image user posted image boga ti z opeklinamiuser posted image
Slinjenje in lubčkanje...jaz sem kar Vidu rekla da ne rabi dati nikomur lubčka , če to noče!! Tudi meni ,ali atiju. Rekla sem mu da tujcem (obiskovalcem) kar pošlje z roko lubčka. meni je bil obup ko ga je babica na usta lubčkala ..pol me je slišala in ji ne pada na pamet da kaj tazga še dela. Tudi jaz se ne lubčkam z vsemi....ko kaj voščim, in če se zeeelo dolgo ne vidimo, pa mož in otroka.
EMO nisem gledala tak da nemrem komentirat.
Joj to moram povedat ..ležim v banji in se relaxiram...uživam v masaži... in iz pokrova s katerim se rihtajo šobe se začne četica faraonk selit skupaj z kraljico-nosečnicouser posted image user posted image user posted image GGGGHHHHHH ode moja relaxsacija k user posted image user posted image Pa tega res ne bo nikoli konec!!! Pa kje najdejo lokacijo!!!
Greva pogledat gospodinje...lepo spančkajte!!!

Neposredna povezava do sporočila: 3289
22.2.2010 22:05:26   
eee35
A joj, boga sanikaa:) Ne vem več, kaj naj rečem, razen: mogoče se z njimi spoprijatelji, če ne gre z grdauser posted image . Škoda, da jih ne moreš zabasat na smrt, da jim povsod nastaviš tok hrane, da crknejo od dobrotuser posted image .
Glede pralnega stroja: kaj naj rečem, zgleda, da sem kar gibčnauser posted image

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3290
23.2.2010 1:03:41   
Muca83
Pismo, samo 4 dni smo imeli malo dvignjeno vlago v stanovanju zaradi Laninega prehlada, pa se je že plesen vrnila user posted image Vsa stena za posteljo je kar kosmata od plesni. Ma obup! Imam prav slab občutek živeti v plesnivem. Pa ko je bilo 3 leta nazaj vse v nulo prenovljeno... Mah, upam, da bom uspela uresničit svoj plan in bova drugo leto nekaj kupila in spakirala od tukaj.
Danes sem spet klicala P, ker mi je tako naročila in je rekla, naj Lano v četrtek vseeno pripeljem, jo bo samo malo pogledala, cepila pa pač ne. Za pomoč pri izkašljevanju pa lahko malčkom zdaj dajemo Prospan sirup. Je od 6 mesecev naprej. Jaz sem prav zadovoljna, ker moje zadnje čase ful prej domov hodi, večinoma gre ob 15h domov, prej je pa delal do 17h. Za četrtek je pa sploh vzel frej, tako da bomo šli skupaj k P. Tele njegove nadure so mi zdaj pa res že všeč, pa še dolgo jih ne bo zmanjkalo user posted image
No drugače je pa Lana bolje, ima manj zamašen nosek in manj kašlja. Se pa še bolj zbuja kot sicer, ker v spanju včasih kašlja in jo to še dodatno zbuja.

aprilčica, moj igra eno igro na izklopu. Ene stolpe postavlja, da streljajo na vojačke, ki grejo mimo po progi. Krneki user posted image Jaz bi te pa ful prosila, če lahko točno napišeš kako narediš mineštrico za Julijo - katero zelenjavo daš notri, a vse s paličnim premiksaš, pa te testenine, a so tako majhne, da jih cele lahko jejo ali jih je treba spasirati?
Mogoče boste pa zobke dobili, če je Julija sitna.

hel32, lepo da je Lukas že bolje! Kako pa kaj zobki, se že kaj bolj vidijo?

aleksandr, meni ni Avatar nič podoben Gospodarju prstanov ali Harry Potterju in mi je bil res lep všečen film. Lepa zgodba in pač znanstvena fantastika. Ti si ga kar poglej.

23tina, sem kar debelo gledala, ko sem brala tvojo zgodbo glede vozička. Neverjetno! Enim ljudem se pa res ne da nič dopovedat. Sam nimaš kaj, če živite v isti hiši je najbolje ostati v čimboljših odnosih. Moja tašča je zelo dobra ženska, ampak če bi mogla živeti z njo bi se mi zmešalo. Mi pa ona prav nič ne pametuje, ampak vem, da se nazaj drži. Ker res nikoli nič ne reče, slišim pa kdaj od koga drugega, da je imela kakšno pripombo. Nič posebnega sicer, ponavadi kaj v smislu, da jo premalo oblačim. Ampak to mi skoraj vsi govorijo, pa vem, da jo ne, ker če jo več oblečem je vsa zašvicana. Ampak voziček za 400 eur, da je šla kar tako kupit... res neverjetno!
Ti pa res nimaš sreče z opeklinami zadnje čase. Bo treba malo bolj pazit.

lara27, lepo da si se oglasila. Pa Dean je zelooo lep fantič!

anžetka, midva sva pa oba bolj za hišo. Ampak če hočeš samostojno je to ufff denarja. Pomoje še kredita ne bi dovolj dobila. Nekako upam, da nama uspe vsaj enega dvojčka nabavit, nisem zahtevna, ne rabim veliko kvadratnih metrov. Če ne bo dvojček pa stanovanje z atrijem. Upaaam! user posted image Kje sta pa vidva sedaj? V najemu?

Sanikaa, o telih vaših faraonkah bi pa lahko knjigo napisala. Saj očitno so kar zanimive ampak mene bi kar treslo, če bi jih imela v stanovanju. Golazni res ne prenašam.

Slinjenje in lubčkanje: Ravno razmišljam o tem in se mi zdi, da moje piške itak sploh noben ne lubčka, razen naju. Jo nosijo, pa za rokice in nogice prijemajo, pa vohajo jo, ker baje dojenčki ful dišijo, ampak lubčka jo pa res noben. Očitno imam srečo.
O še to sem pozabila - danes se je Lana prvič čisto sama obrnila s trebuha na hrbet. user posted image Tako, da zna zdaj v obe smeri. Samo kaj ko pa se ji ne da tega prakticirat, pa tud na trebuščku ji je všeč lih 2 minuti.

Lana, 27.08.2009 (3.460 g, 50 cm, OG 37 cm)
6. mesec: 7.430 g, 67 cm
7. mesec: 8.240 g, 68 cm

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 3291
23.2.2010 6:58:22   
aprilčica07
Jutro,

še vedno glavoboluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image No, vsaj noč je bla mirna, sta oba spala, lepo brez motenj. Tamala je vstala ob 6, Jakob pa ravnokar. Se nalivam z kafetom, moj pa odhaja delat. Zunaj dež, nič novegauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sanikaa: še vedno imate mravlje? ma to je tako trdovratno? z faraonkami jst nimam izkušenj, včasih pride naval mravelj, ma tistih navadnih, ki se jih znebimo z unimi hiškami, ki so kot vabe, pa okna fanj našpricamo in je v parih dneh mir. 
eee35: ja, zeloo spretna si...user posted image user posted image user posted image user posted image nisi nič preveč tečna, daj no.. smo pač različni, lupčkanje mene sicer ne moti, me pa zihr moti kaj drugega, kar tebe ne..user posted image
muca: mineštrco naredim čisto enostavno, krompir (1 manjši), korenček (raje dam tisto kupljeno,baby korenje, kot domače, ker se prej skuha in je bolj mehko), košček cvetače, brokolija (tisto zmrznjeno zelenjavo kr kupim od Naturete), mogoče košček špinače... in vedno zrno soli. Zalijem z vodo, in pustim, da se dela en lep cajt, da precej vode spari in rata zadeva bolj gosta. Po potrebi naknadno dolijem vodo.  Na koncu pač še zakuham paštico. Naše je jpaštico brez problema in je ne nič lomim, je itak majhna. Sestavine pa ponavadi z paličnim zmiksam, ampak precej na grobo, da ostanejo taki mali koščki (ampak res mali)user posted image Pri Jakobu sem vse pasirala in pol me je pač tešlo, zato zdaj tamali malo manj spasiram stvari. Pol pa te zelenjave mešam in delam različne kombinacije (krompir vedno, včasih zraven le korenček, včasih krompir in cvetača, včasih dodam brokoli... kaj vem, naredim tako, da je vsak dan kaj drugače)user posted image   Lepo, da je Lana bolše in se prehlad čisti. Cepijo pa ne, če je le malo prehlajena, no, vsaj naš P je tle previden in ne cepi, če kaže otroček kakršen koli znak prehlada.
Plesen: tudi tle v dolini jo imamo. Ne pomaga nič, edino, da vsake tolko fanj očistimo. Je pa v predsobi in v spalnici, drgači je sicer ok, ampak tam udari ven ob vseh možnih prilikah.user posted image user posted image user posted image

Ah, grem spit še aktimel, pol umit lase in upat, da me glavobol mine:)

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 3292
23.2.2010 9:11:09   
hel32
Jutro

Smo se naspali, kot vedno, Lukas je tako, tako, še kašlja, šmrka, amak dosti, dosti majn, mu če zmeraj pridno čistim nos in spiram, sicer se ful jezi, ampak, je treba.
midva imava cepljenje 4.3. pa mislim, da bomo prestavili, ker takrat še ne bo čist zdrav, no, vsaj tolk je, da se ne rabi več po cele dneve nosit in joka malo majn.

Go-ta, jaz mislm, da mora bit malim ful hudo, ko jih grlo boli, ker je res skozi jokal, pa jedu je tudi majn, res je bil bogi, še igral se ni, se mi zdi, da je kr malo zaostal v motoričnem razvoju zaradi bolezni!

Tima,
tvoje zgodbe z taščo in novim vozičkom nisem brala, amak, svašta, do ti gre kupit nov voziček, jaz ga ne bi vzela, no, to je moje mnenje.

Lara dobrodošla, jaz mislim, če mu daš mlečne kašice namesto mleka, je dobro, tako je bilo pri moji 1 ko sem začela z aptamilom 2 je nehala pit mleko iz flaše, in več ni hotela nič, ampak je pač lepo pojedla ml. kašico na žličko, sam da je mlečno.

Tulpek, morem nabavit ta Calpol, oz. bom kr najini P rekla, da mi recept napiše. greva itak v Čet. na kontrolo.

Eee, kako ti uspe vrata od pralnega stroja vžgat z ritouser posted image user posted image , ja res, imaš prav vsaka bluza zgleda kot žakelj, ki je malo večja št. napr, sem mislila si kupit tako, kao tunika, ki je globok izrez, ker pač imam kaj pokazatuser posted image , pa ful ozka, od jošk dol pa široka, bela, alpa črna, pa nisem dobila, vse je blo al pisano preveč, al pa žaklasto do amena. No zdaj imam pač ful drago bluzo iz Zare pa je približno takuser posted image

Sanikaa, še kr imate faraonke, madona, jaz nastavim une hiške sam za navadne mravle, faraonk se res ne boš znebila brez kemije.

Miška, ja veliko bolje smo. Zobki se že malo vidijo, take pikice bele so, pa mislim, da kr še silijo naslednji ven, ker grizalo ful obdeluje in grize, se pa na piškotu ful lepo vivi odtis zobkauser posted image

Aprilčica, sem tudi kupila tiste male rezančke, jaz sem jih sam skuhala in dala zraven, jih nisem nič kaj pasirala, moboče, malo z žličko, zelenjavo jaz z paličnim tudi na bolj male koščke zmiksam, ne več čist spasiram, tak ko so kupljene kašice, je preveč.
EEEEEE kaki lepi je z medijam v roki je zaspaluser posted image user posted image user posted image lubica moja.sem slikala ga.Danes moram pa malo bajto pospravit, jao, pa sredi noči sem šla na WC in kaj vidim, vse mi je člo čez vložek, ker so se mi gate nekam zamrdale, in na gate in na prevleko in jogi, pi**a sem ribala, ma pozabila sem podložit siuser posted image user posted image user posted image user posted image rit si!!!
Po tleh imam tudi pujsasto, pa kuhinjski elementi se svetijo- od drekauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3293
23.2.2010 9:11:25   
anžetka
Aprilčica, jst sm mislna, da je bla Julija tok časa pokonc...user posted image A Jakob tud čez dan še nina? No, sej važn, da ponoč spita a neuser posted image  Kakšno paštico daš to not v mineštrco? Ja, ne moreva se odločit med hišo in stanovanjem-en bi nekaj, drugi nekaj drugega. Včer sem že za eno klicala...sam morva najprej stanovanje prodat in se pozanimat glede kredita...itak bova zapufana do konca lajfa...user posted image  Kako kej glavobol?
Tina, bogica štorastauser posted image user posted image  Ja pride obdobje zgleda, ko si manj previden oz. štorast...user posted image poznano...user posted image
Tulpek, a Daleron je tud za take zadeve-izraščanje zobkov? Za kaj točno je?
Hel, super za plašč! Kakšen pa je? Svečka proti bolečinam pri izraščanju zobk...? Prvič slšim...Kakšna svečka to? Kam mu jo pa daš? Glupo vprašanje ja, sej vem...ampak vseen raj vprašam...
Muca, moj ma stanovanje-enosobno, ki je že mal premajhno za nas 3...ampak vsaj neki je...za prodatuser posted image  Super za samostojen obrat!user posted image
Simonalokar, breskve mu še nisem dala, dobil jo bo pa kot kašico-od Hippa al pa Alete...
Siljenje, lubčkanje-men gre pa to na živceuser posted image  Že če mene kdo lupčka, se kokrkol dotika, vame sili, kr pikce dobim...Če pa kdo v Anžeta rine in ga skoz neki lupčka...user posted image boljš, da me ni zraven, da ne vidim...Neznancem pa sploh ne bi pustila!user posted image  No f***ing way! Pa nisem preveč zaščitniška, sam sem sama občutljiva na to in potem avtomatsko še na Anžeta to prenašam...Pol ko bo starejši, bo že sam pokazal, če mu to paše al ne, pa še takrat bom ostale nazaj bremzala...zaenkrat pa je my way or...

Sasa84

Neposredna povezava do sporočila: 3294
23.2.2010 9:14:26   
hel32
Aprilčicauser posted image user posted image user posted image user posted image , da glavobol mine!
Mogoče imaš pa migreno, v lekarni sem videla neke tablete za migreno, probi si jih nabavit, mogoče pomaga, kaj vešuser posted image

Ma mene pa križ boli za pop**dit, pa tudi ne pomaga ništauser posted image user posted image user posted image

Še to sem pozabila-počakaj, da gre Jakob v vrtec, ne boš mogla verjet svojim uha, kaj vse od tam prinesejo!1user posted image

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 3295
23.2.2010 9:20:15   
hel32
Anžetka, plašč, dolg, teliran, črn, da me malo zoži, dobila sem ga od sestre, ga ne rabi več, je pa nekje v Nemčiji kupljenuser posted image
Svečke, jaz imam une od MB Lekarn Maridol s paracentamolom, piše v navodilih da je tudi proti bolečinam ob izraščanju zobkov, daš mu v danko, drugače so pa za zbijanje vročine, isto, kot Daleron, proti bolečinam in povišani tel. temp.

Zdaj pa res, grem!!

(odgovor članu anžetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3296
23.2.2010 10:32:16   
ALEKSANDR
Dobro jutro...

Smo bili včeraj v posvetovalnici...in imamo 7700g in 67 cm... Pa tudi cepljen je bil Luka... Malce je zajokal...ampak nič hujšega... P je rekla, naj počasi začnem uvajat kr vso hrano...lahko tudi malce soljeno.. Počakam naj le z KM, jajci kot samostojno jed (baje je v testeninah lahko prisotna), medom...in mislim, da je to to...Drugače pa naj mu ponudim mlečne izdelke pa tudi stvari z glutenom... Pa z jagodami naj malce počakam...

23tina- glede cepljenja... nam je rekla naj malce počakamo, da vidimo, kolk bo bolan...če bi bil dovzeten za viruse in bi bil velikokrat bolan, ga bomo cepili... S tem cepivom lahko cepijo otroke do 2. leta starosti... Tako, da mi bomo počakali pa videli... Pa čim starejši je, manj doz cepiva dobi...
ta tvoja tašča pa je zgodba za sebe... da gre kr voziček izbrat in kupit...user posted image Drugače pa imamo mi tudi Mutsya in je super...kaj pa moti tvojo taščo na tem vozičku? Pa ti res privlačiš te vroče zadeve...

Lara- luštkan fantiček... user posted image

Sanikaa- ti pa si en vir informacij...user posted image Kdaj pa bodo v Hofferju te blazine...in kje si to zasledila?

Simonalokar- jaz sem breskev kašice od Hippa kupila- glede na to da nimamo svežih... Na tvojem mestu bi jih res malce še pokuhala, da gre sladkor ven...domače je vseeno najboljše...user posted image

Aprilčica- upam, da je glavobol minil..ni je bolj zoprne zadeve od tega...

Hel32- super za plašček...user posted image pa da gre Lukasu na bolje...

Nič, mali tečnari tu zraven..greva malce na obisk...

LUKA ANTE 10.08.2009 3380g 49cm
1. mesec 4960g 56cm
2. mesec 5480g 57,3cm
3. mesec 6290g 61cm
4. mesec 7100g 63,5cm

(odgovor članu anžetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3297
23.2.2010 12:04:37   
sams
IZVIRNO SPOROČILO: Muca83

aprilčica, vidim, da nisem edina žrtev huronskega smrčanja. Najbolj ironično je to, da sem takega smrčača dobila jaz, ki sem bila prej ful občutljiva za spanje, vsak najmanjši šum me je zbudil. Tako, da so bile prve skupne noči popolnoma neprespane, samo takrat mi je bilo smrčanje še smešno, zdaj mi pa živce požira, če ne morem zaspat. Pol ga pa kregam, pa saj ni revež nič kriv in ne more pomagat ampak res mi gre na živce. Če ne bi smrčal bi bil pa res skoraj popoln zame user posted image user posted image Pa jaz bi se tudi izselila iz spalnice v dnevno, če bi to pomagalo. Tako imava pa majhno stanovanje in iz dnevne se gre v spalnico in se čez vrata isto sliši, še bolj me nervira, ker ga tud ruknit ne morem. user posted image Edino na hodniku in v kopalnici se ne sliši. Sem enkrat že spala na hodniku na tleh.

muca, kot že ene parkrat, te moram spet citirati, ker je pri meni vse isto!!!!! Samo jaz spim s čepki že nekaj let in je dooooosti lažje, vsaj SPIM user posted image .

aprilčica, sem ti pozabila povedati, da mi imamo oljke, ampak par deset dreves, za lastno rabo in včasih še kaj prodamo. Če bi imela toliko oljk, bi se mi zmešalo.... user posted image  Ampak imamo pa kar dosti fig.... Aja, Cetinski pa je Ištrijan, tako da ne se hecat punca!!!! user posted image

survivor: pri meni se pa vidi, da sem navajena na ITA stil oddaj in se mi je zdela oddaja vse premalo razvlečena. Premalo pogovorov in provokacij finalistov in vseh ostalih, premalo videoposnetkov, da nas spomnijo, kako so stvari potekale.... in studio je bil kar nekaj. Ampak ACO me je prav razočaral, sej si zasluži zmago, ampak se je šele sedaj videlo, da je tudi on igral pokvarjeno....

IZVIRNO SPOROČILO: 23tina

kar se pa tiče tega,da jo vsi lubčkajo in slinijo in..................jes se moram včasih prou stran obrnit,da ne zinem kj.sam ko bo tamala tok stara,da bo znala govort jo bom naučila tako,da sama pove,da jo lubčkata lahko samo mamica in očka.

fuuuj, tudi meni se gabi, ko razni ljudje ljubčkajo otroke. HALOOOOO?!?!??? Sploh ko pomislim na kake stare ljudi brez ustne higiene, jaz znorim. Ali pa kake, ki FUL smrdijo po cigaretih in potem se slinijo okrog otroških ust!!!! Mi pa rečemo, da ne dovolimo, da se ljubčka naših otrok, lahko po čelu ali laseh, po obrazu pa NE! In ful mi je čudno, ker sem od naših prijateljev že večkrat doživela, da so z vilico, s katero so ONI jedli, hoteli pitati Martina!!!! user posted image  Meni kar tlak dvigne!!!! Samo jaz in dragi lahko to delava, pa še midva ne delava tega, ker se mi zdi ful oporečno!!!

lara27, fuuuul lep fantiček!!!!!

sanikaa in muca, groza. In faraonke in plesen!!! In ne moreš se jih znebiti..... Boge vidve, se mi prav smilite...

moje joške pa so še vedno katastrofa.... kdaj bo tega konec??? Poleg tega imam še vneto uho in fuuul sem prehlajena. Ampak ne grem k zdravniku, ker se mi ne da....

GH: Sofija noče in noče jesti in niti ust ne zna odpirati in niti ne požirati... koliko časa so vaši rabili, da ste zamenjale en cel obrok??? Meni se že meša....

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 3298
23.2.2010 12:18:31   
aprilčica07
Jao, in glavobol.. nič ni bolše, sem ležala tle ko klada, napol zadrogiranauser posted image user posted image , učinka nobenga. Bom šla pol v lekarno, pa tisto za migreno. Se bojim, da je kaj takega..user posted image user posted image

sams: veš, da jst večino HRV muzike povežem z Dalmacijo, če je ali pa ni od tam dol..user posted image user posted image kakorkoli Cetinski mi je zakon..user posted image   GH: naša je sadje hitro osvojila in imela za cel obrok, kašico popoldan tudi, no pr kosilu je sicer trajalo, ampak zdaj tudi zmaže dovolj mineštrce, da ji ne dodam več mleka, ker sem ji provala dat, pa je glavo proč obračala... moj tast ima pa olje zase in za vso žlahto in prijatelje, od 350 dreves nevem če mu rata prodat kašno flaško, one vse razdauser posted image pa mu vedno pravimo, da naj vsaj unim njegovim amikotom, vsaj malo zaračuna, ne on vse veselo razdaja... nam se pa zdi škoda, ker je le dela in bi mogoče kašen dodaten eurič zaslužil, ma on je taka dobričina, da bi  še gate prodal...user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image da se pocajtaš in boš spet zdrava kot riba..user posted image user posted image user posted image

hel, ALEKSANDR: hvala za pikapoke.. saj bo, zdaj grem kaj pojest, pa mogoče pridem kasneje spet nazaj... razmišljam, da grem ven, sama, da se preluftam, mogoče bo bolše... ampak me je strah, da bi šla sama, ker se mi še vrti..user posted image

(odgovor članu sams)
Neposredna povezava do sporočila: 3299
23.2.2010 12:50:05   
sams
aprilčica, upam, da bo tudi s tvojim glavobolom boljše.... jaz bi samo spala. Edino veselje, ki ga imam, je tisti Bailey's v kavi vsak dan user posted image user posted image user posted image ... Glede olja... reči tastu, da je en mali čuk! Če bo treba, pridem jaz tam in ga za uha potegnem. Res, lahko bi zaračunal, ker oljke pobirat je res user posted image  in potem, da daja zastojn..... Lahko naredi ful biznis, ga nesem jaz prodat v LJ, če je treba user posted image user posted image  Ne, resno mislim. Danes bolj ki se razdajaš bolj si mona. Vem, ker je tudi moj dragi ful dobričina in ko je zbolel, noben ni štekal, da je tip bolan in ne more več narediti 100 in 1 uslugo kot prej.... Še danes ne štekajo. Tudi npr. ko se organizira kaka fešta, mu težijo npr. ma kaj boš še eno spil, ma deeej, si tip ali nisi. Ali pa kaj podobnega. Aja, tudi jaz sem bila svoje cajte v bolj rokerskih vodah. Oz. ko sem bila "mlada", ni bilo kaj dosti izbire. Ali disko ali alternativna scena. In jaz sem bila bolj v tej sceni, čeprav nikoli nisem bila neka metalka. Moj naj naj bend že 17 let so Red Hot Chili Peppers.

Neposredna povezava do sporočila: 3300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?