hel32
|
Jutro Smo se naspala spucali rito, nosa, vzeli kaplice za izkašljevanje, čakamo na uro, da še anitibiotik, pa da gremo malo počivat! Mama pa pije kavico , me pa boli križ , sem dobila M in me še 1x bolj boli, rečem, ko sem jemala tabletke sploh nisem vedela kaj je to, ah, kje so tisti časi, mah, mal še,kaki 2 leti še, pa jih bom spet jedla, sem pa že mislila po Cb danes, je bil že zadnji rok za M Anžetka, ja kosilo je bilo dobro, po dolgem cajtu, paše kaj nostalgičnega , Lukas je Hb bolje, kako vem, da ga boli grlo. ko požira hrano se začne jokat, sploh če je bolj gosto, takrat mu kr flaško nardim, pa vsaj to popije! Aprilčica, mali pojedel še 2 plazmona, reakcije-nobene, aja pa une male paštice, oz. rezančke sem mu nardila, pa malo korenčka, cvetačo in končič puranjega za kosilo včeraj, je vse zmazal in tako zadovoljno godrnjal zraven .reakcije-ni, no za malico je pa dobil skutko z banano-zmazal vse, sem v Paparici brala, da že lahko meseka počasi je in jogurt in skutko, sam vse polnomastno-zaradi razvoja možganov! Muca,[sm=bravo.gif] za vozičkanje, mi smo imeli tudi tak lepi sonček ampak midva še ne smeva ven ,do kontrole, v čet. morma še not bit. Potem pa počasi, po 10 min in podaljčevat. EMA: pa no, recimo, sicer je ne spremljam tako resno, pač kolk je cajta- zmagovalka, pa ejde recimo da je izvirna, če ne kaj druga, sicer pa itak nikoli ne pridemo v 2 krog, tako, da ni kaj za komentirat! Obujanje spominov na mladost, lepi, majn lepi, pač tak, tak, malo sem imela od mladosti, ker sem bila hitro mamica, no, nekaj je pa le bilo, žal mi je edino, da je nisem preživela z mojim dragim, ker je res enkraten moški , upam, da tega ne bere, ga ne smem preveč hvalit , da se ne poslabša Oblačila , sem jezna, zdaj sem ugotovila, da mi noben plašč ne gre zapret, zaradi trebuha , kaj naj nardim