|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dovolj osamljenosti
23.2.2010 11:04:15   
Arwenko
vednosam, očitno imaš zelo malo znancev izven maribora z okolico, ker če bi jih imel, bi vedel, da nekdo, ki je redko v Mariboru nima pojma, kje je Pobrežje, ker je to soseska v katero nihče ne zaide, razen če ima po naključju tam kakšno žlahto ali pa znanca, mogoče še najdeš koga, ki ve kje je pokopališče in mu na tak način razložiš kje je Pobrežje. Tako da če bi htel ne-mariborčanom razložit kje si doma, nebi nikoli rekel pobrežje, ampak pač Maribor, ker ne-mariborčan pozna v večini center, pa mogoče pod Pohorjem, drugega pa ne.

Zato še vedno ostaja moje mnenje naslednje: da si en navaden bluzator, iskalec pozornosti, nekdo ki si skuša na forumu pumpat svoj ranjen ego (s kakršnegakoli razloga že) in za katerega se sprašujem ali je sploh kakšen tukaj napisan stavek resničen.

(odgovor članu urška)
Neposredna povezava do sporočila: 326
23.2.2010 11:04:21   
mojcaziga

IZVIRNO SPOROČILO: vednosam

a saj mozžeka lahko zraven pripelješ pa tud otroke,pa še za otroke bom nardil kaj druga,če jim nebo všeč tako da bodo tud oni siti ne samo vidva

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vednosam)
Neposredna povezava do sporočila: 327
23.2.2010 11:05:18   
Anonimen
aja, naj vam povem, da sem dosegla napredek!

koznik za sabo pospravi, stunfe v kos vrze in celo kopalnico pobrise po tusiranju!user posted image user posted image user posted image
step by step pa bouser posted image

(odgovor članu RAKICA2007)
  Neposredna povezava do sporočila: 328
23.2.2010 11:05:36   
mojcaziga
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

vednosam, očitno imaš zelo malo znancev izven maribora z okolico, ker če bi jih imel, bi vedel, da nekdo, ki je redko v Mariboru nima pojma, kje je Pobrežje, ker je to soseska v katero nihče ne zaide, razen če ima po naključju tam kakšno žlahto ali pa znanca, mogoče še najdeš koga, ki ve kje je pokopališče in mu na tak način razložiš kje je Pobrežje. Tako da če bi htel ne-mariborčanom razložit kje si doma, nebi nikoli rekel pobrežje, ampak pač Maribor, ker ne-mariborčan pozna v večini center, pa mogoče pod Pohorjem, drugega pa ne.

Zato še vedno ostaja moje mnenje naslednje: da si en navaden bluzator, iskalec pozornosti, nekdo ki si skuša na forumu pumpat svoj ranjen ego (s kakršnegakoli razloga že) in za katerega se sprašujem ali je sploh kakšen tukaj napisan stavek resničen.

no, pa ne tako resno user posted image

Mi si želimo samo popestriti eno dopoldne, no user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 329
23.2.2010 11:05:55   
baguSka

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image LEPO kaj zdaj druge frfačele ste utihnile baguska miška RIJA IN ŠE KTERA NIČ VEČ NI OD VAS  kje ste ste pobegnile

ne dohitevam!

pa zravn mam se miljon enih opravkov..

(odgovor članu vednosam)
Neposredna povezava do sporočila: 330
23.2.2010 11:06:21   
mateyka
ahhh, to ni nič. ko je moj mož doma, kuha, pere, čisti in zraven lahko še bas kitaro ali klavir zaigra, ko je glih glasbenik - mam še zastonj musko user posted image
user posted image

(odgovor članu mojcaziga)
Neposredna povezava do sporočila: 331
23.2.2010 11:06:39   
RAKICA2007
IZVIRNO SPOROČILO: mojcaziga

IZVIRNO SPOROČILO: RAKICA2007

IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute

saj tud jaz moram it dat še en stroj prat in skuhat do konca pripravit tako da se kasneje kaj oglasim,pa napišite kaj do bo se nadeljevalo

pa sam recte, ce ni idealenuser posted image

krasen je user posted image

morm it v trgovino po dupleški cesti in tam, kjer bo ven najbolj dišalo je zagotovo on doma user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pol te pa lahko na kosilo povabi user posted image user posted image user posted image

Saj namigujem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ampak pol bo moj možek brez user posted image

kosila, mislim user posted image

pa nej še mal spakira za sabo user posted image user posted image user posted image  kakšno ribico in pol user posted image user posted image user posted image

Moj ne je morske hrane, tako da......

ma ga lahko po egu udari, da si privoščim in uživam drugje, kar doma ne morem user posted image user posted image user posted image

hmmmm ja... tole moške nabolj boli... če se udarijo po egu user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 332
23.2.2010 11:07:02   
Anonimen
mateyka, jst sem zacela vzgajat iz nuje pa se huj!user posted image

(odgovor članu mateyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 333
23.2.2010 11:07:30   
mojcaziga

saj tud jaz moram it dat še en stroj prat in skuhat do konca pripravit tako da se kasneje kaj oglasim,pa napišite kaj do bo se nadeljevalo

morm it v trgovino po dupleški cesti in tam, kjer bo ven najbolj dišalo je zagotovo on doma user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pol te pa lahko na kosilo povabi user posted image user posted image user posted image

Saj namigujem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa nej še mal spakira za sabo user posted image user posted image user posted image  kakšno ribico in pol user posted image user posted image user posted image

ma ga lahko po egu udari, da si privoščim in uživam drugje, kar doma ne morem user posted image user posted image user posted image

hmmmm ja... tole moške nabolj boli... če se udarijo po egu user posted image user posted image user posted image

Lahko samo potrdim user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 334
23.2.2010 11:08:23   
vednosam
a saj mozžeka lahko zraven pripelješ pa tud otroke,pa še za otroke bom nardil kaj druga,če jim nebo všeč tako da bodo tud oni siti ne samo vidva bom pa tud mozeku dal kot otrokom kaj drugega midva pa bova uzivala in jedla morsko hrano,pa si bova nardila idilo ob potočku in ribniku ko žubori in uzivala v sladkovodnem raju,medtem ko jema morsko hrano,samo sonček mora bit in bova na vrtu mož pa v jedilnici se mastil z zrezki medtem ko bodo otroci z nama pa najbol masten zrezek in žilast bom poiskal v tušu bza njega če ma raje to hecam se

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 335
23.2.2010 11:08:39   
RAKICA2007
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 336
23.2.2010 11:09:21   
urška

aja, naj vam povem, da sem dosegla napredek!

koznik za sabo pospravi, stunfe v kos vrze in celo kopalnico pobrise po tusiranju!user posted image user posted image user posted image
step by step pa bouser posted image

sej več pa že ni od njega za pričakovat a ne?user posted image user posted image user posted image tvoje življenje je bilo potem kot v santa barbari in kdo bi sploh to hotel?user posted image
sicer pa, vse ostalo kar bi še potrebovala, pa itak najdeš na RR, a ne?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 337
23.2.2010 11:09:27   
baguSka

IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

Jutro BaguSka... blagor enim k lahko spite malo dlje

mhm.. sej naslednji teden bom pa se dlje... user posted image user posted image

eni imate user posted image user posted image user posted image  

ja al pa ne - kot se vzame! ker pac delam samo se do konc tega mesca, pol pa ne vem se kaj bom naprej....

uuu joj... kaj pa pol? brez službe? user posted image user posted image user posted image  
upam, da kaj najdeš in uživaš v delu user posted image  

ma sej mam svoj s.p., u bistvu bom samo nehala delat za eno firmo, od katere mam najvec zasluzka... tko da moram kaksno novo stranko cimprej najdt!

Neposredna povezava do sporočila: 338
23.2.2010 11:09:42   
špelin@

Še bolj jih pa boli, če se udarijo po obeh user posted image
user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 339
23.2.2010 11:09:43   
RAKICA2007

a saj mozžeka lahko zraven pripelješ pa tud otroke,pa še za otroke bom nardil kaj druga,če jim nebo všeč tako da bodo tud oni siti ne samo vidva bom pa tud mozeku dal kot otrokom kaj drugega midva pa bova uzivala in jedla morsko hrano,pa si bova nardila idilo ob potočku in ribniku ko žubori in uzivala v sladkovodnem raju,medtem ko jema morsko hrano,samo sonček mora bit in bova na vrtu mož pa v jedilnici se mastil z zrezki medtem ko bodo otroci z nama pa najbol masten zrezek in žilast bom poiskal v tušu bza njega če ma raje to hecam se

kot telenovela... user posted image user posted image user posted image
sam upam, da ji ne zastrupiš moža user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vednosam)
Neposredna povezava do sporočila: 340
23.2.2010 11:09:45   
rija

arwenko...jaz sploh mislim, da on nima pimpica....ma kar lulouser posted image user posted image
pa ne bit špilverderberca no....glej, 13 strani se je naklofalo....user posted image

mogoče pa je celo kdo od rr tima?user posted image  pa nabija klike....user posted image

...vox populi...

Neposredna povezava do sporočila: 341
23.2.2010 11:10:34   
mojcaziga

Uh, to pa je povabilo.

Nisem prepričana kako bi tole moj možek vzel user posted image user posted image

(odgovor članu vednosam)
Neposredna povezava do sporočila: 342
23.2.2010 11:11:16   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: rija

arwenko...jaz sploh mislim, da on nima pimpica....ma kar lulouser posted image user posted image
pa ne bit špilverderberca no....glej, 13 strani se je naklofalo....user posted image

mogoče pa je celo kdo od rr tima?user posted image  pa nabija klike....user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 343
23.2.2010 11:11:30   
rija
ma sej mam svoj s.p., u bistvu bom samo nehala delat za eno firmo, od katere mam najvec zasluzka... tko da moram kaksno novo stranko cimprej najdt!

uh, baguska.....pripravi se na kak grozilni mesiđ od rr-ovcev....da sličajno ne napišeš kaj delaš....saj veš....reklama in te zadeve....user posted image

...vox populi...

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 344
23.2.2010 11:11:56   
mojcaziga

kot telenovela... user posted image user posted image user posted image
sam upam, da ji ne zastrupiš moža user posted image user posted image user posted image

glede na to, da sem bila aktivna judositka kar lep čas, se ne bi dobr končalo user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 345
23.2.2010 11:12:31   
vednosam
ARWENKO oprosti nisem vedel,da pobrežje ni znano ma nebom se prepiral vglavnem najdeš me na dupleški druo križišče levo tretja hiška sory ce sem napisal pobrežje in če misliš da se pobrežja ne poznajo ti povem udari se s kuhlo po glavi in reči kak sem nora,kajti vsi mariborčani so pokopani n v večini na pobrežju in dobravi raje se usekaj po prepametni glavi ne zameri mi ampak smešna si da tega konca ne poznajo vem da si nardila napako in se je tud zavedas cutim da si zlo prepirljiva

< Sporočilo je popravil vednosam -- 23.2.2010 11:13:37 >

(odgovor članu vednosam)
Neposredna povezava do sporočila: 346
23.2.2010 11:12:58   
rija

glede na to, da sem bila aktivna judositka kar lep čas, se ne bi dobr končalo user posted image user posted image user posted image user posted image

uh. potem bi ti bolj z mojim skup pasala.....user posted image  

...vox populi...

Neposredna povezava do sporočila: 347
23.2.2010 11:14:23   
mojcaziga
IZVIRNO SPOROČILO: rija

uh. potem bi ti bolj z mojim skup pasala.....user posted image  

bi bila prevelika konkurenca.

Ma, ne vem če bi kaka postelja to zdržala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 348
23.2.2010 11:14:58   
RAKICA2007

[/quote]

jest upam, da ti bo ratalo najti stranko... in da boš delal še naprej user posted image user posted image user posted image  držim pestiiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 349
23.2.2010 11:15:06   
špelin@

ARWENKO oprosti nisem vedel,da pobrežje ni znano ma nebom se prepiral vglavnem najdeš me na dupleški druo križišče levo tretja hiška sory ce sem napisal pobrežje in če misliš da se pobrežja ne poznajo ti povem udari se s kuhlo po glavi in reči kak sem nora,kajti vsi mariborčani so pokopani n v večini na pobrežju in dobravi raje se usekaj po prepametni glavi ne zameri mi ampak smešna si

Din-don... user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu vednosam)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Depiliranje

Kako pogosto si depilirate noge?

večkrat na teden (17%)

enkrat na teden (22%)

enkrat na 2 tedna (16%)

enkrat na tri tedne (14%)

enkrat na mesec (16%)

manj pogosto (16%)

Število vseh glasov: 300

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!