Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 19.2.2010 13:25:39
|
|
|
|
memole
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aprilčica10 Dobro jutro Jaz sem že s pregleda, in sem zeloooo vesela, saj sem končno dočakala UZ Veliki smo 42,5cm in smo že na glavici V ponedeljek pa imam CTG in pregled rasti ploda No, kile niso tako super fajn, saj sem v štirih tednih pridelala 4 kile in mislim, da sem med vami najdebelejša nosečnica, saj jih je sedaj +15 (spet pa nisem bila nič kregana ). Potem mi je še sestra rekla, da se vidi, da še nisem pila jutranje kave, ker je bil pritisk dokaj nizek. No, to je vse. Tropical: za seznam: +15kg NP: 5.3. Super za pregled! Se pa motiš glede kil si krepko za mano!
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 19.2.2010 13:26:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Getreal in Nincy: ful mate lepe bušije Nincy: bodiji so tudi zelo lušni Kepica: jaaaaam tvojga bušija bi tudi jaz že rada videla, pa ne mi s kg, ko imaš na začetku meseca rok, jaz pa čisto na koncu, pa te vseeno šišam s kg Jaz sem se pa cela razlezla, groza, ne bi imela nič proti, če bi mi šlo samo v prsi, bušija, rit - sem kar cela okrogla ratala Da ne omenjam obraza, sem tudi čisto okrogla
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 19.2.2010 13:28:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Memole: no, ja... Ne vem Pa saj se že sedaj psihično pripravljam na odvajanje od čokolade po porodu, ker res pojem preveč sladkih stvari in te mi nabijajo kg!!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 19.2.2010 13:41:32
|
|
|
|
memole
|
Ejla! Kako ste? Kaj kej počnete? Jaz sem bolj tko,sem bla zjutraj bi zobnem kirurgu mi je en zob spulu in mam še zdej omrtvičeno sicer pa je začelo popuščat in me malce boli upam da ne bo prehudih bolečin! Aprilčica hvala enako glede sladkarij,sam kaj ko se jim ne morem upret,po porodu bo lažje ker vem da jih ne smem zaradi otročka da ga ne bi zaprlo in še kej zraven tko da tiste 3 mesece bom zdržala potem pa ne vem kako bo naprej,se bom pač probala zadržat čeprav mi že zdej ne gre najbolje! Lepi bušiji pa postave tudi,če bi jaz bla taka bi bla prav vesela! Sam kaj ko sta rit in trebuh iste velikosti pa da ne omenjam še stegna in še kej drugega! Meni res vse leze tja v rit in stegna kot da je kakšen magnet tam ki vleče hrano! Pri nas pa danes fajn piha pa še tako deževno je!
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 19.2.2010 15:30:05
|
|
|
|
Wannabemommy
|
Ojla pupe Vidim da se pogovarjate o teh nehvaležnih kg, mislim da sem tu jaz tista ki prevladuje pred vsemi vsaj kaj se kg tiče. Že zanosla sem s preveč in ti se zdaj kr orng nabirajo. Pa še zatečena sem cela da ja še več na vagi kaže, mislim ne ggggggrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr , ampak to bomo po porodu že spravli dol, mi je že prej uspelo ne da mi nebi zdaj. Ne morm pomagat če pa mam rada sladko in vse kar je dobro Memole - tak kot si ti rekla jaz sem tud dobla večinoma vse v rit in boke, trebuh in pa v prsa, ta so sedaj hmmmmmmm, kot da mam implantate, lepo čvrsta, polna velika, ko bi barm taka ostala , kar se pa riti tiče pa je popolnoma kontra zgodba Danes mi tak noge zatekajo da je joj, kr nonstop jih gor dvigujem pa nič ne pomaga, gležnjev se mi več niti ne vidi, še HB da je pritisk ok. Nič lp pa se še kaj javim Katy sem slišala da ne greš na krofe?, sej jaz tud ne mi v takem vremenu ni za nikam
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 19.2.2010 17:09:57
|
|
|
|
Kepica83
|
hehe no naj vam bo. Evo slikica mojega bušija . Babyloverka ti si govorila da se ti mcdonalds lušta. Niti ne govori. Me pa je moj prej presenetil, pa me je povabil v kino in seveda se bova v mcdonaldsu ustavla. Jihaaaaaaa. Midva pa imava 70km do Mb .
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 19.2.2010 17:23:56
|
|
|
|
Getreal
|
kepicaaa iiiiii lepa!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 19.2.2010 17:36:31
|
|
|
|
Kepica83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Getreal kepicaaa iiiiii lepa! hvala.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 19.2.2010 18:09:59
|
|
|
|
babyloverka
|
no sva hodla danes na lignje, tak da je želja po mcdonaldsu malo potešena oziroma želja po dobri hrani lepa si kepica
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 19.2.2010 18:46:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Kepica: fuuuul lep bušek Ne mi od McDonaldsa, se mi tok lušta
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 19.2.2010 18:55:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Lep večer,kak ste kaj ,jaz se javljam iz bolnišnice ,mi je moj dragi spet pustil računalnik...ste kar veliko napisale,na hitrco sem vas malo prebrala.... Zanima me koliko imate dolžino matičnega vrata ,tiste ko vas matrajo lažni popadki in podobne stvari ,da morate biti v bolnišnici... Ja lepo se imejte se mše slišimo ...lp....božajte svoje bušije ....
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 19.2.2010 19:00:22
|
|
|
|
amelie
|
Same seksi nosečke!!! Jaz pa vsak dan širša ... Hvala bogu se zadnje tedne kar dobro počutim in grem lahko vsak dan vsaj na en večji sprehod s cuckoma, če ne bi se zdaj itak lahko samo še kotalila Pa ravno razmišljam, da bi nama še ledeno kavo naredila ... kot da že ni dovolj oblog Midva sva pa ravno še naročila nastavek za avtosedež, kupla previjalno podlogo, preostale plenice in nekaj dekoracije za otrokov kotiček. Mislim, da nama razen kozmetike zdaj nič več ne manjka. Tiste, ki ste že mamice oz. tiste, ki veste - čemu služijo te male bombažne krpice oz. ali so nujno potrebne? Sem jih gledala danes, pa nisem vedla, a jih rabim ali ne
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 19.2.2010 19:05:44
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 19.2.2010 19:25:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Cojka: bomo potem kile skupaj dol spravljale, ti kar uživaj Danes sem prav razmišljala, da bi bil moj idealen poklic: POKUŠEVALEC ČOKOLADE Samo te meritve sploh ni rečeno, da so točne. Meni se je to zdelo ogromno. Sama sem bila ob rojstvu velika 51cm, no, moj brat pa kar 58cm (boga moja mami) Jaz vseeno nekako bolj zaupam meritvam teže, ampak že od MF naprej ne vem kakšna je. V ponedeljek izvem Levinjica: mislim, da je meni danes za MV rekla, da je dolg 44mm. Je možno??? Upam, da nisem kaj pomešala.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 19.2.2010 19:32:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Aprilčica 10 je možno,da imaš...44mm,jaz sem imela 28 tednu 5,1 mm,sedaj v 33 ted pa 1,9 mm...za mene je to že kar kritično ,sam se še ne odpiram zaenkrat...lp...
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 19.2.2010 20:57:18
|
|
|
|
babyloverka
|
no pa še vam jaz svojega buščija na ogled postavim:
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 19.2.2010 20:59:20
|
|
|
|
tropical
|
babyloverka kolk je lep majhen buši
< Sporočilo je popravil tropical -- 19.2.2010 21:05:44 >
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 19.2.2010 21:03:20
|
|
|
|
babyloverka
|
in še moja črta, ki nikakor ni ravna ampak pred popkom zavije, pod popkom pa je kot reka, niti najmanj ravna
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 19.2.2010 21:04:36
|
|
|
|
babyloverka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tropical babyloverka kolk je lep majhen hvala tropical uh za prenašat ga je dovolj velik, sem pa kar srečna da nisem bolj široka kot dolga
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 19.2.2010 21:20:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Babyloverka: wiiii, lepi je , pa isto maš črto kot jaz Me je moj ravno danes hecal, da imam radioaktiven popek in gre zato črta raje mimo Tole je pa moj buško (30 2/7)
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 19.2.2010 21:20:38
|
|
|
|
memole
|
Čer! Kako ste? Jaz sem ok! Joj sami lepi bušiji! Amelie jaz nekih ekstra bombažnih krpic nisem imela samo une ki so obrobljene,ene so s plavo barvo obrobljene ene pa z roza!Sam vrjetno to niso iste o kerih ti sprašuješ! Tko da ne vem kako ti pomagat!Edino če mogoče kera pokaže kako zgledajo!
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 19.2.2010 21:27:09
|
|
|
|
amelie
|
Memole, ja, točno te! Za kaj pa se jih uporablja?
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 19.2.2010 21:43:53
|
|
|
|
živa
|
amelie, za umivanje ritke, lahko tudi celega dojenčka, pa recimo da mu obrišeš obraz, če se pobruha - da ti ni treba ravno ta velikih tetra plenic uporabit. Vsaj po moji logiki in izkušnjah. Bušiji so pa VAUUUUUUUU . Jaz bi tudi enega takega .
< Sporočilo je popravil živa -- 19.2.2010 21:44:51 >
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 19.2.2010 22:01:11
|
|
|
|
ela24
|
Ojla! Kakšni lepi bušiji! Same lepe nosećke ste. Ne vem kje in kateri je videt, da je pridobila 10 ali več kg. Niti eni.. Torej ste imele premalo podlage prej, da ste zdaj ravno prav Mene pa zanima, če katera ve, koliko teže povprečno bi naj samo od sebe padlo dol po porodu? Vreme imamo spet nikakvo. Upam, da ne bo spet sneg jutri Ta nosečnost me res zelo izčrpava, komaj še pridem po stopnicah Upam, da ne bo preveč hudo pri porodu, ker neke kondicije res nimam, če sm morala 90% nosečnosti počivat... Dacy, hvala za nasvete pri slabostih. Res me mučijo. Pa karkoli pojem..Pa tudi če so čisto majhne količine. Res se čudim, ko pravite kakšen apetit imate in lušte. Saj lušte mam tud jaz Ampak ko pa skoz tuhtam, kaj lahko pojem in koliko, da ne bojo potem prevelike bolečine. Kaj imam edina takšne težave? Lepo bodite. Vikend je tu, ampak ne bo nekih sprememb, ker bo možek itak cel vikend delal
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 19.2.2010 22:11:52
|
|
|
|
dacy
|
Dober vecer ... koncno sem uspela prit na forum ... ze od vceraj se trudim in mi ni uspelo, no se dobro da se znajdem z racunalnikom in da sem se spomnila na te cookije (piskotke) , sem jih pobrisala in zdaj sem tu Evo mene spet v Mariboru do torka ... mam v ponedeljek kontrolo in sem zdaj lepo pri mami spet in se pustim razvajat Sva z mamo sle danes v babycenter in mi je moja mama kupila banjico s stojalom da bomo lahko nasega malega medota kopali , no zraven pa je vzela se eno brisacko s kapuco Aprilcica naj te potolazim s tem da sem nekje na netu prebrala da zenske ki so drugace suhice , se v nosecnosti zredijo do 20kg in da je to vse cisto normalno in da se ni treba s tem obremenjevat ... tiste ki pa imajo zaloge malo ze od prej pa se zredijo kao malenkost manj in se naj ne bi zredile tolk kot suhice ... Menee je ze kr strah kolk sem se jaz zredila do zdaj ... bomo vidli v ponedeljek na kontroli ... Jaz sem namrec med tistimi ki imajo zaloge ze od prej tak da bi blo treba pazit ... ampak ce si lacen si pac lacen nax drzi se nam in cuvaj na bebico ... kr naj te lepo pregledajo in drzim pesti za vaju oba IZVIRNO SPOROČILO: amelie Mene fuuuuuul boli, ko me dete brca. Še katero? Na srečo se še ni reber lotil, ampak področje levo in desno od popka pa imam že čisto razboleno - kaj še bo? No, drugače sem pa vesela, da je aktiven, samo občasno malo zavriskam od bolečine. amelie mene na case malo zaboli ampakk ni pa sile ... me pa je otrok zacel v zelodec brcat to pa ni fajn sploh!!! Kr cel zelodec se mi je obrnu in malo je manjkalo da bi morala bruhat ... No upam da se to ne bo pogosto dogajalo ker sem v tej nosecnosti bruhanja imela se prevec ... IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83 A vam povejo koliko je dete veliko?? Meni še nikoli niso. Samo gramčke. kepica meni je na UZ rekel zdravnik, da je odvisno od lege otroka ce lahko izmeri velikost ali ne ... tezo je lazje dolocit britje - jap , se strinjam , postalo je cela umetnost ze ... Je rekla kolegica naj recem dragemu da me obrije ampak to pa mi nekak lih ni da bi me on bril ... sej mogoce sem cudna , ampak ni isto ce me vidi med al pa ce bi me bril ... bi mi bil malo neugoden obcutek ... ma bom ze sama porihtala frizuro tam spodaj se ta zadnji mesec slikice - ma prav vse ste lepe s tem trebuscki ... Mojga jaz raje sploh ne razkazujem nobenemu edino moj dragi ga vidi ... je ze od prej okrogel , zdaj pa je itak ogromen aprilcica glede dolzine MV je cist mozno ja ... bodi srecna da je tolk dolg ... pri meni je na zadnji meritvi bil 38mm in je tud baje cist super ela mogoce ti bo ta link kaj pomagal ... http://www.ringaraja.net/clanek/glede-pridobivanja-telesne-teze_61.html
Moj soncek Aleksei je prisel na svet kot moje darilo za materinski dan 25.3.2010 ob 3:47 , tezek 2635, in velik 47cm
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kateri so prvi znaki začetka poroda?Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?