NATAŠA35
|
evo mene malo, sem malo zbolela in tudi popadki me dajejo, tako da bolj ležim britjemene moj že od nekdaj brije in prov uživa , če me vidi že med , zakaj me ne bi še bril....samo noge dam narazen in je vse uštimano, pa še meni se ni treba matrat bušiji iiiii kako so lepi, jih je moral še moj pogledat ...se bom slikala, pa dala gor slikico babyloverkaikea je spet odpadla, ker sem zbolela , pa še tole vreme ...sorči mi smo postavili previjalno in posteljico, sedaj pa še ostalo pospravim pa bo ok...samo če me ne bi dajali popadki, pa otrdevanje trebuha, pa...bi bilo bolje...se zgovarjam na vreme ... za vse, ki vas kaj pesti, pa pošiljam aja ločevalna če katera kaj rabi, naj me praša, sem moderator strani o ločevalni, samo zdaj je RR na prvem mestu...je super dieta, ker je vse noter, samo vodne dneve zamenjate za sadnega ali zelenjavnega in pijete veliko vode, pa se bodo kg enako topili...važno je ločevanje in pitje vode, pa miganje kg po porodu se jih kar nekaj takoj izgubi, kar je teža otroka + voda + posteljica...meni je dojenje tudi malo pobralo, samo kaj ko sem jih pridobila, ko so se začele kašice , letos se bom pazila