Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 19.2.2010 9:17:15
|
|
|
|
nejanejc
|
kepica, ma krvavitev tezko opisem.... ni curljalo sam krvav madez je bil, ko sem prsla izpod tusa...na brisaci.... pol ni blo nic in danes tudi ni ne duha ne sluha, mam samo tisti standarden bel izcedek.... tamalo normalno brca, tako, da sem pomirjena meni tudi samo grame povejo. Mi je rekla, da je prevelik, da bi ga merla :) Pol pa na naetu pogledam kolko bi bil prbl. velik :)
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 19.2.2010 9:24:42
|
|
|
|
Kepica83
|
Nax če si dobila dexa injekcijo se ne sekiraj, ker po teh injekcijah se otrok full umiri. Vsaj moj se je. Pol čez par dni pa spet žurka v trebuhu. Nejanejc saj pri čepu ne curja. Sicer ni dobena krvavitev dobra v nosečnosti. Pa če še je tako mala. Mogoče se ti je začel čep luščit. Lahko se tudi postopoma lušči, ni mus na 1x. Kdaj maš ti rok?
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 19.2.2010 9:26:51
|
|
|
|
amelie
|
nejanejc, pa se nisi brila mogoče med tuširanjem? jaz sem enkrat že skoraj paniko zagnala, potem sem pa ugotovila, da sem se samo porezala spodaj meni tudi povejo samo grame, celega ni še nikoli izmeril.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 19.2.2010 9:28:17
|
|
|
|
babyloverka
|
hej hej aprilčica10 super za pregled za kile pa ne skrbi, boš jih že dol spravla. nax05 upam da boš kmalu bolje. nejanejc ti pa malce več počivaj, krvavitve res niso fajn. tintin čestitke za nakup. in komaj zdaj so ti ugotovili da imaš eno nogo krajšo? oh naše zdravstvo
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 19.2.2010 9:29:03
|
|
|
|
nejanejc
|
sem se brila malo, ma nisem nic vidla in sem res nehala hitro... sem potem mojemu rekla,da pogleda, ce mam kako ranco... pa ni blo nic... pa tud kri je bla sam pri noznici... bom rekla ginekologinji ob pregledu,da me pregleda vaginalno. Sej nevem kak pregled bom mela sploh. Sam vodo morem dat. Druzga mi ni dala nic. kepica, rok mam 6.4.
< Sporočilo je popravil nejanejc -- 19.2.2010 9:30:13 >
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 19.2.2010 9:33:45
|
|
|
|
babyloverka
|
IZVIRNO SPOROČILO: amelie nejanejc, pa se nisi brila mogoče med tuširanjem? jaz sem enkrat že skoraj paniko zagnala, potem sem pa ugotovila, da sem se samo porezala spodaj meni tudi povejo samo grame, celega ni še nikoli izmeril. sem včeraj ugotovila da je britje že pravi izziv in to ravno sedaj ko bodo pregledi pogosteje, zdaj pa bodi vedno urejen če si lahko, ne? v takih trenutkih si mislim da bi bilo pametno obvladati kakšen položaj iz joge, da bi se lažje zvijala s tem trebuhom. bunda? smučarska mi še gre skupaj če nisem spodaj fejst oblečena, vse drugo so že želje sicer pa prakticiram tako, da se pač malo bolj oblečem, kakšen pulover več in imam odprto jakno.
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 19.2.2010 9:34:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Amelie: samo jaz imam komaj 30.4. rok. Ne bi rekla, da bi ga imela na začetku aprila Mogoče bi bilo boljše, da ne bi štartala s tako ˝majhno˝ kilažo, ker me zarad tega nič ne krega. Zatekam pa tudi kar dosti in se mi včasih zdi, da sem kot balonček - mišelinko Brce pa mene nič ne bolijo, upam, da bo ostalo tako Photo: za pregled Mene srbi cel trebuh in potem panično čekiram, če se mi je slučajno naredila kakšna strija, zato se tudi ˝čohat˝ ne upam No, saj vem, da nimam vpliva na strije, ampak raje imam čisto strijaste prsi kot pa trebuh Plašček si pa jaz z lahkoto zapnem, ker sem si kupila novega in to kar v Mani znižanega iz 80 na 23€, pa je res luškan - je narejen na tako balerinico mi pravijo, da sem ko Rdeča kapica hihihi ). Nejanejc: jaz bom kupila oboje. Porabilo se bo sigurno teja***: uživaj ob kavici. jaz čakam najboljšo prijateljico, se nisva videli že 2 meseca (mi je tako hudo ), ampak ona študira v Lj, jaz v Mb in se nikakor ne uspeva dobiti. Danes je pa čas za čvek Kepica: meni so povedali pred dvema mesececema na MF koliko je velik in težek (uf, takrat je bilo 27cm in 561g), zdaj pa sem komaj izvedela kakšna je dolžina, teže pa spet ne, zato grem v ponedeljek v Trbovlje, bodo tam še enkrat merili Bodite lepo
< Sporočilo je popravil Aprilčica10 -- 19.2.2010 9:35:17 >
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 19.2.2010 9:35:50
|
|
|
|
nejanejc
|
vem,da bi mogla ginekologinjo poklicat pa vprasat, kaj je ta čep sploh?
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 19.2.2010 9:45:36
|
|
|
|
nejanejc
|
hvala
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 19.2.2010 10:47:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala punce. kepica ja sej prvo so rekli, da se tamal umiril od injekcij, zdej pa pravijo, da je že preveč miren, zato bojo raje naredili uz, neke pretoke al kaj. Bom definitivno tud jaz bolj mirna, ko bom videla, da je vse ok.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 19.2.2010 11:11:31
|
|
|
|
nincy29
|
nax držim pesti da bo vse ok in da čimveč ostaneš 2v1 danes sem imela celo noč otrdel trebuh..zjutraj se je mal sprostim ampak mi vsako toliko še zmiri otrdi.je pa ful neprijetno..me to otrdevanje boli..pa vas??še posebno če sedim . to sem pa učiri kupila za skupno ceno 18€
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 19.2.2010 11:14:09
|
|
|
|
Anonimen
|
nincy hvala. Ful luškane cotike. Kje si to kupila? Dej mi še povej boš ti pol naročial kej iz une spoletne strani ali ne, da jaz oddam počasi naročilo, da me kaj ne prehiti?
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 19.2.2010 11:17:53
|
|
|
|
nincy29
|
IZVIRNO SPOROČILO: nax05 nincy hvala. Ful luškane cotike. Kje si to kupila? Dej mi še povej boš ti pol naročial kej iz une spoletne strani ali ne, da jaz oddam počasi naročilo, da me kaj ne prehiti? to sem v lidlu kupla..majo zdej akcijo..1 pajac 6€,3 bodiji 6€ ma nax useno hvala ampak sem rekla da ni nič takega ki bi nujno rabla.posteljnina pa je itak cenovno tam tam kot pri nas..tako da še 1x hvala ampak ti lahko kar naprej naročilo daš .
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 19.2.2010 11:28:19
|
|
|
|
Getreal
|
dobro jutro še od mene.. Jaz sem tudi že zdavnaj s pregleda... konc sem bla v par minutkah itak..kot ponavadi me je vaginalno pregledala - je rekla da je MV zaprt, ampak kar kratek, tko da nej mal bolj počivam (čeprav jz ne vem kako bi loh bolj počivala kot že počivam ) Napotnice za P mi še vedno ni dala..no ja..se ne sekiram, rodila bom z njo al brez nje Zej sem ravnokar klicala za izvide od krvi - punce IMAMO ŽELEZO!!!! jeeee!! zej moram samo še spit do konca te tablete ki jih še mam, drugače sem pa prekoračla magično mejo in mam 121 hemoglobina Aprilčica10 -- kilce sm tut jz lepo pridobila sem na +11kg, se pravi sem se tut jz zredila 3kg ah ja...zej sem tok težka kot moj lubi hahahhaa sva se lih prej hecala, da padeva v isto kategorijo pri boksu evo še slikica, sm se pol hitro slikala in smo ugotavljali kje se najbol poznajo kg - rit, joške al trebuh 32t3d: pozdravčke vsem čvekicam
< Sporočilo je popravil Getreal -- 19.2.2010 11:35:25 >
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 19.2.2010 11:34:17
|
|
|
|
nincy29
|
getreal fuul lep buši..pa prav nič se ti ne pozna da bi 11 kg gor šla!!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 19.2.2010 11:36:52
|
|
|
|
Getreal
|
ma nincy mam rit kot slonček bi me mogla v živo videt
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 19.2.2010 11:40:23
|
|
|
|
nejanejc
|
getreal ma prov duper si v tej obleki :) nic se ne vidi, d abi bla kaj rit predebela, prej obratno, prov super no :)
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 19.2.2010 11:41:44
|
|
|
|
babyloverka
|
getreal ful si lepa rit kot slonček? to pomeni da je lepo zaobljena in seksi
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 19.2.2010 11:45:45
|
|
|
|
nincy29
|
če bi jaz tako obleko obleka..uf..mam tak trebuh ko..ti pa maš tak lepo use oblikovano taki je bil ko sem bila noseča 29 tednov(zdaj je še večji)(sej možno da sem že ga objavla..niti nevem )
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 19.2.2010 11:49:26
|
|
|
|
Anonimen
|
nincy luškan buši. No pol bom pa jaz kar naročila, da ne bpo kaj prehitro zunaj naš mali. Getreal prov luškana si v tej oblekci. In ne vem kam si se ti zredila k si suhica.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 19.2.2010 11:50:24
|
|
|
|
Getreal
|
hahaha ja ja babyloverka ti me kar tolaži to mi je tud moj reku..da sm tko lepo seksi..sam vsake tok časa se pa mal spozabi in pridejo ven kšne take "miška kako si ti lepo mehka" hahahahha nejanejc ja to oblekco sm pa že prej mela, ko še nisem bla noseča ne vem zakaj se tko rada tlačim v te prednosečniške obleke kot da se ne bi hotla sprijaznit z realnostjo da sem +11kg nincy ma meni je pa tvoj buško tok lep ...zmerej sem gledala kako se ti lepo vidi da si noseča, jz sem pa pač samo mal bolj debela ženska nax05 moj misli da sm se najbolj v joške, jaz pa vem da definitivno v rit
< Sporočilo je popravil Getreal -- 19.2.2010 11:52:15 >
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 19.2.2010 12:58:08
|
|
|
|
babyloverka
|
getreal dokler tvoj meni da si seksi potem si seksi! v joške te menda ne moti da si se zredila, jaz že prej nisem imela majhnih, sedaj imam malo večje in tako lepo oblikovane in polne, bi kar cel čas imela take drugače sem pa jaz ful ful ful vesela ker me do sedaj še ni celo razbasalo, ker sem kar široka v bokih in stegna res niso manekenska in sem se bala da bo v nosečnosti to šlo še bolj narazen pa ni neke sile.ena moja sestra se je ful razbacala ko je bila noseča, tadruga sestra pa je bila po porodu bolj suha kot prej, zdaj pa vedi, ne? jaz upam da naprej ostane tako, da mi več ali manj raste trebuh, samo tudi za trebuh več ne vem kam še mi sploh lahko zraste, si že komaj zokne obujem in hlače oblečem ali slečem.
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 19.2.2010 13:07:26
|
|
|
|
Kepica83
|
Nax naj ti le merijo pretoke. Verjetno so na ctgju vidli da je mali full miren. Getreal čudovita si. Nincy29 ti pa prav tako Mene pa je spet začelo matrat. Zadaj v križu. grrrrrr. Eh bejbe nehajte s temi kg ko pa ste vse take suhice. Jaz sem že +14 . Jihaaaaaaaaa.
< Sporočilo je popravil Kepica83 -- 19.2.2010 13:09:01 >
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 19.2.2010 13:19:38
|
|
|
|
nincy29
|
kepica tvojga bušija nismo že ful časa vidle
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kateri so prvi znaki začetka poroda?Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?