hel32
|
Jutro Spali smo fuuul dolgo, od 20-7mih , drugač je sal ful mirno kljub prehladu, nekajkrat je sam zalašljal, ma upam, da se čim prej pozdravi. Greva danes tudi ven, če ne bo preveč grdo vreme. Go-ta, seveda lahko daš polento in gres, jaz skuham na vodi polento in dam malo bebe zraven, mi še gresa ne smemo, zdaj eni P pravijo, gres po dopolnjenem 8 mesecu, tako, da jaz bom čakala, eni pa po 6. mes, ma polento mu lahko daš, jaz Lukasu že en cajt kuham polento z mlekom za večerjo, tip top zmaže Aprilčica, Go-ta, ja upam, da uspe šoping, in da greva z mamo še potem na en kafe v miru, si res še kaj več zaslužim, pa bo to zadostovalo, zarnkrat. Eee jaz se iste kekse kupila v leclercu-Savoardi, mu jih dam v jabolko, naribam, in to on ful popapca , so pa ful dobri, pa brez laktoze in glutena in jajc, ja, ja poznam to, pri 1 vedno bolj komliciraš, jaz že malo majn, zdaj, ko imam 2., pri 3. bomo pa videli . No sem zabluzila, jaz mu jih dajam vsak 2 dan po polovičko v sadje, pa ni bilo nobene reakcije, te pa na neki opozorim, ne mu dajat jih kr tak za jest, so fuuul mehki in se mu lahko kak košček zatakne!! Tulpek, jaz sem kupila Calgel v MB Leclercu, a vi tudi tja hodite? Bi se lahko 1x dobili na kavici!! Si za to? SADNE KAŠICE, jaz mu kupim samo HIPP-ove, ker so Frutekove prekisle, sem pa že kupila tudi zelenjavne od Allete, pa so mi od vseh zelenjavnih še najbolj okusne, te vzamem zraven, če kam gremo, sadne pa občasno kupim tiste, katerega sadja zdaj ni- sliva marelica,...in malo dodam k moji jabolki, jabolko imam vedno za osnovo. Tudi mlečno žitne so mi OK, kupim hipp ali milupine, mali vse popapca, malinovo še nisem kupila, jaz mu v navadno dam malo malinovga soka, imam doma nasad malin, pa sem jih zmrznila, nardila zdaj sok in ga dam v kašico, pa včasih mu ga ponudim za pit. Še glede krofov, jaz jih ne obožujem preveč, tudi moj ne sem včeraj enih 10 kr pesoma dala so bili že od sobote in jih ne morem, so mi , ker so mastni, če bi jih pa 15 pojedla bi se pa kr skozlala, fuj, fuj, ne morem raje kako dobro torto pojem Morem naštudirat kaj kuhat.