|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: * Avgustovčki 2009 *
16.2.2010 13:40:07   
go_ta
'daaanuser posted image  Kok je lepo vreme pri nas, sva se zdj naštekala - no jst sm se, gospodič je spaluser posted image  Zdj sva pa pri mojih, oči zabava malega, jst pa iščem ene podatke na netu za diplomo - mal se relaksiramuser posted image
ayo, Ilaria je pa tkooo luštna, res, vsakič boljuser posted image  Bravo za krofe! Jst sicer rada pečem, za krofe sem pa čisto lenauser posted image
hel, pol pa živite na idealnem kraju zameuser posted image  No, sj pri nas je tud dost miru, sam cesta gre zraven hiše, kar me moti, drugače pa je fajnuser posted image  Upam, da se Lukas čim hitreje pozdravi!user posted image  
anžetka, čestitke za 6 mesecev!user posted image user posted image  Čas res prehitro leti ...user posted image
tulpek, ti si na seznamu za krofe zadnjauser posted image  Saj vem, zaradi diete je treba. Aja, pri nas je isto, obžuje šalčke, kozarce ... in potemmu dajem iz njih pit vodo, ker se mu ful fajn zdiuser posted image
muca, je Lana bolje?user posted image  Sicer sva midva poročena, bi me pa motilo, če bi se otrok pisal drugače kot jaz. Verjetno bi si priimek spremenila, poroka dol ali goruser posted image
aprilčica, ne me basat, sneg pri vas pada? Očitno imate vedno drugačno vreme kot povsod po Slovenijiuser posted image  Katero skutko pa daš Juliji?
aleksandr, super, da je Luka bolje!user posted image
živa, upam, da se bomo zmenile za kako srečanje ... še kak mesec, da bo topleje? Ker meni je ta mraz grozen pa oblačenje pa slačenjeuser posted image
Toliko za zdaj ... pridem kasneje (kot bi rekla aprilčicauser posted image )

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 3101
16.2.2010 13:45:40   
Anonimen
Sanikaa sem zasledila in tudi že vlečem dol, ampak gre zelooo počasi user posted image user posted image

(odgovor članu go_ta)
  Neposredna povezava do sporočila: 3102
16.2.2010 14:19:34   
tulpek
Meni je že potegnilo dol. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3103
16.2.2010 15:59:22   
šivilja
Sanikaa - jutri ima moj sin zobozdravnika, danes pa je imel bris pozitiven in ima angino. Če prav razmišljam, ga jutri potem ne peljem? Je tako?

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3104
16.2.2010 16:15:47   
aprilčica07
hel: jst sem kupla skuto od Lj mlekarn, junior... take prav male so, 6 v kompletu.. ljudje smo različni, meni tudi paše vsake tolko it ven, kofetkat in čičat na sončku, ampak niti pod razno ne vsak dan... ja, no, vsak po svoje, a ne?
tulpek, živa: meni zeloo počasi dol vleče..user posted image
ayo: šele takrat mlečne pr vas? ma joj, očitno vsak neki po svoje dela.. najbolše je, da narediš nekje vmes, kot se tebi kot mami zdi najbolj prav...
go ta: jap, narobe svet, zjutraj je snežilo, zdaj je pa sončke.. in itak nimamo vozeka za it ven, smo šle kr tako na špancir hodit, bejba pa v naročju..

Ah, teži, moram it:)

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 3105
16.2.2010 16:26:53   
*anč*
IZVIRNO SPOROČILO: zima07

IZVIRNO SPOROČILO: Muca83

Zdaj ko imamo ravno to debato me pa zanima - tiste, ki niste poročene, kako se pišejo vaši otročki? Oboje ali samo po očetu?

Naši dve samo po očetu...Čist ok, moti me samo, ko kličem npr. v vrtec ali pediatrinjo...in se najprej predstavim, potem pa vedno dodam-mamica od Brine/Varje... Se kar ne morem navadit, vedno me zmoti...
pri nas je čist isto :)

Punce, že nekaj časa berem, da vse hvalite Calgel-je res tako dober? Jaz sem že slaba dva meseca nazaj v lekarni vprašala zanj, pa mi je rekla, da ga zaenkrat ni, amapk imajo nadomestek...In sicer "Dologel", ki pa je čisto naravna zadeva (Calgel bi naj bil sintetiziran, tako mi je vsaj rekla, je res?)-sem ga kupila in Varji občasno namažem dlesni-se kar umiri, pa ne vem ali zato, ker ji paše, ko jo pomasiram, ali dejansko pomaga?!
jst sm ga mela pr tristanu pa ga nisem nevemkok rabla ... zdej ga še nimamo, mi je pa všeč, da obstaja tut naravna varianta. tenx za info.

Zdaj pa grem-moram končno avtosedež za Brino naročit in plačat-sicer imam še nekaj mesecev časa, ampak je glih ugodno...

Mirno noč!!!!

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 3106
16.2.2010 16:27:39   
aprilčica07
šivilja: za sinkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 3107
16.2.2010 19:06:45   
hel32
Ojla kako ste, vse spite? Midva sva sama, tavelika pride zdaj, zdaj, tanajvečji je pa na RD od kolega odpeketaluser posted image , kaj pa jazuser posted image
Jaz grem pa v soboto z mamo v Šopinguser posted image user posted image , upam, da bo Lukas kolk tolk zdrav, zdaj je še ful šmrkav, sem pa prej klicala P, pa je rekla, da nič druga ko nosa spirat s fiziološko in pucat, to ja to, če se poslabša pa se prit pokazat, drugač je pa še kr dobre volje.

Aprilčica,
pa ja saj ne rečem, da greš na kofe, ne pa da vsak dan tam visiš cel dopoldan!!! To je druga.Skuto isto kupila junioruser posted image
Šiviljauser posted image user posted image user posted image user posted image mislim, da ne hodimo k zobozdravniku, če imamo angino, no vsaj jaz ne! Bogi sinko.

Morem spet nosa pucat it.

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

Neposredna povezava do sporočila: 3108
16.2.2010 19:20:10   
modrasmotka
evo otroc spijo user posted image
a še vedno imamo lestvico kdo je čez dan najmanj krofov pojedu?
dober da bo usak čas pust mimo.jst sem jih danes že 15.pa še tašča je šla miške pečt.bo spet tako kot zadnič ko smo jih sprot jedl.user posted image
neki je bla nejevolna danes popoldan,pa kar naprej je neki polivala čez usta.nevem a ni dost kupčka podrla.kar naprej sem brisala za njo.

dons smo pa slive jedluser posted image sem kar od hipija kupla okus sliva da je celega zmazala je zgledal kot da bi hotel prema bit.je kar v uste še hotela nekaj dajat.

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 3109
16.2.2010 19:37:14   
anžetka
Go_ta, najboljš, da nehamo tekmovat-pomojem sem absolutna zmagovalkauser posted image Dons sva dobila še 20krofovuser posted image user posted image  Je pa treba pojest, stran ne bomo metal!user posted image
Ayo, Ilaria je super luštna pikapolonca!user posted image
Aprilčica, sam pomojem potem ne bomo več tok visele na RR...user posted image  Ma jst bomuser posted image  Sm v službi 8ur za računalnikom, kdaj pa kdaj bom pa že našla čas, da kar vmes skočim mal pogledat, pokomentirat,...če mi ne bo šefica skoz za ritjouser posted image  Ma tako fajn navado, da se prikrade za tabo, nekaj časa tam stoji pa je sploh ne slišiš...scary!user posted image Se je Julija potem pomirila? Mislm, da sm te jst nekaj spraševala-ampak me je zanimala v bistvu reakcija na skutko?
Joj,Tulpek, si pa zakomplicirala ta opis kje si domauser posted image  Ful zabavnouser posted image
Živa, kako pa ste uvedli gluten? Pa super za obrat!user posted image
Modrasmotka, super za papcanje slive.
Koliko vas pa kašice (Frutek, Hipp, Alete,...) kupuje? Jst jih sproti delam oz. še za drug dan naredim...kupila sem pa par okusov, ki jih zdej v bistvu ni-malina, borovnice, jagode,...
Hvala vam za user posted image ,user posted image  inuser posted image  za Anžetovih 6.mesecevuser posted image  Sem šla prej po tortice-sacher tortici za naju, šamšnita za Anžetovo svečko in napis 6mes (pošmelcala jo bova itak midva)user posted image  Ja, dogaja mi...user posted image user posted image  Čez vikendom mu bova pa še odtis nogic in rokic nardila...user posted image

Sasa84

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 3110
16.2.2010 19:39:45   
anžetka
Še to...Jutri zjutraj mamo pregled in 3.cepljenje. Upam, da ne bo preveč bogi...Držte pestiuser posted image  
Vsem bogim bolančkom in tistim, ki jim nagajajo zobki velikouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil anžetka -- 16.2.2010 19:53:07 >

Sasa84

(odgovor članu anžetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3111
16.2.2010 19:48:31   
modrasmotka
anžetka glavn da sem si napol gor prišla kje je doma,ker tk tk poznam tiste kraje

aja kašice.sem sedaj priklopla da se res doma mučim pa skuham pa prepasiram kojker se da z vilico,ampak sem ravno zadnič bla v nabavi za plenice in robčke pa sem uzela 3 kozarčke od hippija to slivo.pr nas itak nimamo tojk sadja doma.tojk za probat okus.

ena je komentirala da ma hippi bolše okuse kot frutek.pa še res je.pri fruteku so usi okusi skoraj isti.

(odgovor članu anžetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3112
16.2.2010 19:51:25   
tulpek
Anžetka, za tiste, ki vejo o čem govorim, ni komplicirano, a ne reby user posted image ? vsaj upam... za druge pa: nekaj km vzhodno od celja user posted image . da me katera ne preseneti, zihr je zihr user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

15 krofov user posted image user posted image user posted image to pa meni kljub velikim kapacitetam ne bi uspelo v enem dnevu.
sem še vedno na nuli, pridna, a ne user posted image user posted image user posted image .

hel,
a se mi samo zdi ali si res nekaj dni nazaj pisala, da si v e leclarku v lekarni kupila calgel? v mb...

(odgovor članu anžetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3113
16.2.2010 19:53:47   
tulpek
Naš je čisto drug, odkar mu ne nagajajo zobki... se je 1,5 ure igral na tleh in se obračal, čebljal, glodal igračke... čisto drugo dete. upam, da bo trajalo. 

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3114
16.2.2010 19:57:53   
Sanikaa
Šivilja seveda da ne! Kužen je in naj ostane doma.

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3115
16.2.2010 20:09:32   
šivilja

IZVIRNO SPOROČILO: Sanikaa

Šivilja seveda da ne! Kužen je in naj ostane doma.

Hvala, potem je moje razmišljanje pravilno, mi je pa žal, ker bomo spet čakali na datumuser posted image

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3116
16.2.2010 20:34:22   
aprilčica07
Čeeeeeeeeeeeeeer,

Julijo sem popokala spat, je bla tolk tečna danes, da ni za povedat.. grrrrrrrrrrrrrr, sprememba vremena mogoče??user posted image jst sem pa utrujena, pa sem bla pol dneva le z tamalo, Jakoba imam od 16 30 dalje, pa kr ne morem več nič..user posted image hrbet boli ko hudič, pa M kr noče nehat lit. Jao, ko ena stara zrajmana gospa sem že..user posted image

anžetka: ja, drug tempo je, ko si v službi, ampak nekaj cajta bomo ja najdle, da bomo kaj počvekale.. jst sem prej, ko sem še delala, ker pridem ful zgodaj, ponavadi zjutraj imela cajt in mir in malo počekirala kaj je novega... papice: jst sem pri Jakobu kupovala le frutke in hippove kašice, ampak le sadne, in še to vsake tolko, da je blo malo drugače in če smo kam šli..  zelenjavne so ble še meni ogabne in mu jih nisem dajala.. Juliji pa zaenkrat dajem kar sama naredim, jutri bomo provale marelice..user posted image   me zanima če bo šlo v rito... ne, po skutki ni imela nobene reakcijeuser posted image   pa lepo opravite jutri pri Puser posted image   sem zadnjič kupila une milupine kašice za mešat z vodo, sem vzela malino in je mala pojedla v šusu njeno dozico, sem provala še jst, je res dobra.  user posted image Do zdaj je naša provala bananino, in navadno riževo, zdaj pa še to iz maline. Pa še take lepe rozaste oz vijolične barve je ta kašica..user posted image
 hel: ja, mislim, da si ti definitivno zaslužiš šoping in še kaj več:) za Lukasauser posted image user posted image user posted image  
tulpek: jst nimam pojma kje si ti domauser posted image
modrasmotka: danes sem pa le dva krofa zmazala, sicer dneva ni še konec in bom lahko še kašnegauser posted image

Ta post sem začela pisat že prej, pa sem mogla vmes prekinit, ker je Jakob hotel it spat in zdaj imam tišinooooooooooooooo, še lubija ni doma, tako, da sem popolnoma sama. Ma mi prav paše malo miru in tišine. Ker Jakob je zdaj v fazi zakajev in ni konca ne kraja vprašanj...

Jutri avto na servis, jao spet bom od denarčke.user posted image Grem malo na kavč, noge v luft in uživat v miru dokler je:):)

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3117
16.2.2010 20:53:13   
eee35
Najin miško tudi kao spi, upam, da bo vsaj kakšno urco, zadnje čase ga je težje uspavat, pa še zbuja se bolj pogosto, kar smotano je to. Še zlasti vstavanje ponoči, zjutraj pa v službo. Če grem malo pozneje nekako gre, ampak če moram vstat ob 7.30, komaj diham pol cel dan.

Spet se ne spomnim, kaj sem hotela komentiratuser posted image , se mi zdi, da tako zvečer mi ful pade koncentracija, pa sploh ne vem več zakaj se gre...

Kupila sem danes ene piškotke savoiardi v dm-u, brez glutena in laktoze, ke otroških plasmon nimajo, ampak sem vidla, da imajo jajcauser posted image Valjda, sem že prej enega dala malemu v mleko, pa mu je bilo zelo všeč. A mislite, da lahko mu jih dajem ali raje ne????

Aleksander 14.08.2009 52cm, 3680g

Neposredna povezava do sporočila: 3118
16.2.2010 20:58:01   
aprilčica07
eee35: nevem kaj ti svetovat... jst Juliji dajem od plasmon, ki so prav za take male... savoiardi jih poznam (jih rabim za tiramisuuser posted image ), kaj vem, jst bi počakala še kak dan... saj boš vidla, če bo kašna reakcija... .. 

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 3119
16.2.2010 21:07:34   
go_ta
Hej! Sem vse pripravila za jutri, imamo UZ kolkov, sem klicala in je bla tista ženska ful prijazna, je rekla, naj kar v sredo pridemo. Pa še na zavarovalnico gre, bom prekinila zavarovanje - me tok jezijo, imajo tok pogojev za prekinitev - mislm človek še svojega denarja ne more vzetuser posted image
eee, kaj pa vem to s piškoti. Jst mu mogoče ne bi dajala - zdj sem itak tak frik, da pregledam vse sestavine, kaj je notri, sama seb se zdim smešna pa da pretiravam. Sj pri nas se isto ponoči zbuja kar naprej. Morm pa pohvalit lubija, da zadnji dni on vstane okoli 3, če se mali oglaša pa ga malo naokoli nosiuser posted image Jst se pa zjutraj 1 uro k sebi spravljam, mislim, da v življenju nisem bla tok utrujena. Kaj šele ti, ki moraš delat ...
aprilčica, pri nas pride tud tak dan, da malemu nič ni pravuser posted image Samo tečnari ... pa zadnje dneve se gospod hoče samo nosit. Pa opažam, da ima res rad pozornost.user posted image Saj se tudi sam zaigra, ampak mu postane dolgčas, pol pa že začne cmekatuser posted image Mi bomo tud jutri probal marelice. Morm pa pohvalt, da ta otrok (za zdaj) je vse, kar mu daš, on samo odpira kljunček. Zelenjava, sadje, kašice so mu pa itak zakonuser posted image
Polento, gres (pšenični zdrob) mu lahko dam?
anžetka, jst bom verjetno visela na RR, če bo še kateera, ker itak delam na računalnikuuser posted image in če ni dela, potem sem na internetuuser posted image Tko je bilo med nosečnostjouser posted image Jst sm kašic sam par kupila, da poskusi, zdaj pa sama kuham in pripravljam. Ko bomo kam šli, jih bom pa itak kupila, ampak samo sadne, tiste zelenjavne od frutka so mi ble ogabneuser posted image
hel, user posted image da si boš privoščila šoping pa čas zase! Vsak si ga morauser posted image Pa naj Lukas čim prej ozdravi, pucanje noska je meni čista muka, smo morali 100x na dan tiste smrklje ven vleči.user posted image Kaj češ, ene si pa privoščijo (mamice mislim). jst bom tud hodila s prijateljicami na kofe, ko bo topleje, ampak ne bova s tamalim cel dan tam visela. Sj se nimam kaj za pogovarjat tolk časa. Pa vsak danuser posted image
šivilja, naj se sinko čim prej pozdravi!user posted image
Grem Housea gledatuser posted image

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 3120
16.2.2010 21:08:51   
go_ta
Se opravičujem, da mi je vse podčrtalouser posted image Sem hotla samo vprašanje, če lahko skuham polento pa pšenični zdrob za Nikota, podčrtatuser posted image

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 3121
16.2.2010 21:09:07   
eee35
Hmmm, niso takšni navadni savoiardi, vem, katere misliš, te so prav za brezglutensko dieto...Nič, enega je pojedel, pa bom hodila v dm gledat, če so mogoče dobili plasmon. Te z glutenom imajo, ampak bom še kakšen teden, dva počakala (ok, ne vem, zakaj tok kompliciramuser posted image )

Neposredna povezava do sporočila: 3122
16.2.2010 21:16:46   
eee35
go_ta: jaz sem kupila zdrob, ampak nisem še dala malemu, bom začela po moje ful ful malo zdroba v juhco mu davat, ampak tudi čez teden, dva.

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 3123
16.2.2010 21:45:30   
hruškolinka
živjo.
Jst mu polento že kuham. Na vodi, pol pa mal razredčim s svojim mlekom. Mmmmm

Martin
2.8.2009

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 3124
16.2.2010 21:46:44   
hruškolinka
Moj se neki jezi, da skos na RR visim in da to nič dnarja ne prinese! GRRRRR user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Martin
2.8.2009

(odgovor članu hruškolinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?