|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: *** Avgustovčki '08 ~ 1.del ***
15.2.2010 7:45:22   
sandra123
Jutro, ena sveža user posted image za vse.
Kako ste kaj? Mi se še kar zdravimo, še vedno kašljamo, imamo nove zobke na pohodu, drugače smo pa že veliko boljše...samo ven še pa kar ne smemouser posted image . Naša Teja se je začela igrati s punčkami, vzame robčke, pa umiva punčkeuser posted image , Taji pa punčke niso najbolj v interesu in se raje podi po stanovanju z avtomobilčkiuser posted image . Poskušamo s kahlico, ampak je še vedno to neuspešno, oblečeni kar sami sedeta gor, ko pa jima dam dol plenico, pa ne zdržita gor niti par sekund...
Včeraj smo bili cel dan brez Tine, saj je šla z dedijem na ptujski karneval, kjer je uživala 100/uro, no midva z user posted image sva pa imela generalko po stanovanjuuser posted image , ja, sem ga kar izkoristila, ker sta mali2 naredili tako katastrofo, da sva oba samo gledalauser posted image user posted image , v eni sami minuti, sta porisali vse stene v dnevni sobi, ampak potem jima to še ni bilo dovolj in sta se še na radiatorje in na vrata spravileuser posted image ...da o tem, da so bile igrače vsepovsod po stanovanju, sploh ne govorim...
Šibam, spet imata bojne krikeuser posted image ...

Lp, Sandra

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 2376
15.2.2010 9:11:46   
tejkaz
Jutro

Otroka sta si opomogla, danes smo še doma, da si še jaz opomorem, jutri pa spet vse po starem. Seveda sem se nalezla od njiju. V soboto zvečer me je začelo kuhati, včeraj sem bila čisto zanič, vročina, ušesa so me bolela, kašljam, danes sem pa že kar ok, tako da računam da bom jutri super user posted image Nalezel se je tudi moj brat in od mojega user posted image brat, ki je otroka prišel pogledat (oz.bolje povedano, prišel je pogledat v naš hladilnik) v četrtek za eno urco, in seveda zdaj krivi mene da je revež bolan. Moj brat je pa tudi danes že skoraj dober.

Zoja Miša, jutri bo stric pust odgnal zimo in bo konec tega sranja. Če verjameš user posted image

Gajka, bravo Roku za kahlico. Mi smo še daleč od tega da bi se na kahlo sploh vsedel. Ko vidi da gre Eva lulat, si tišči hlače dol in je čisto navdušen ko ga slečem, ko pa ga posedem na nastavek ali na kahlo, se pa čisto trdega naredi. Sploh se ne vsede, rit kar skupaj tišči.

Bella, vse najboljše tvoji starejši hčerkici in čestitke tebi za 6 let materinstva.

Zoja Miša, Zore? Verjetno se je že upokojil/a ko sem jaz prišla na gimnazijo. Sploh ne vem kdo je to. Mene je imel Ravnjak. Faca. Sem ga zadnjič videla na našem faksu. Je imel nek seminar in me je prišel malo pogledati, ker je izvedel kje delam. Je full shujšan.

IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

MA kdo zdaj zvoni ob tej uri? Pridem nazaj

Po mojem so jo parklci odnesli. user posted image

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 2377
15.2.2010 9:33:35   
anita goitan
dober danuser posted image

zoja miša ne včeraj ni blo sonca, sem narobe se izrazila, v soboto pa cel danuser posted image .

Čakavi babco, da jo mal umije in stehta, jutri pa v 1.posvetovalnico.

Sem se vam že hotela pohvalit kolk mi fajn spi ponoči, da se samo 2x futravi, ja nouser posted image , dns si je gospodična želele joške na 2 uri, bem..si razlagam da ima porast v rastiuser posted image , ja le kam še, tolk je dolga kot pondelk.

Za Zojo pa še nisem dobila vabila za sistematski in cepljenje, verjetno v kratkem.

Še mal pa grem jaz na pregled v P Kr, kako cajt šiba, če je kaj novega na tržišču s kontracep. vam poročamuser posted image , no mislim, da bo kar kondom pr naju, nisem za razne tabl., itak dojim in nameravam vsaj tako dolgo kot sem Zojo..

Se beremo

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2378
15.2.2010 9:41:14   
Zoja Miša
Tejkaz, upam, da bo šlo po tvojih planih tole zdravje. Po mojih nikakor nočeuser posted image
Da se je Zore že upokojil. Ja, ne vem, zdaj mogoče, takrat pa...Hmmm... Ne vem. Učil je nas, ki smo bili takrat kao družboslovna smer. Ravnikar je imel naravoslovce, ja. Mah sej ti pravim, da sem bila le lena. In sploh sem imela v prvem letniku kao neko krizo, sem bila čist podivjanauser posted image .

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2379
15.2.2010 10:47:55   
anita goitan
bella tvoji lubici Tjaši z zamudo vse dobrouser posted image user posted image

tejakz vsi se boste porihtali user posted image user posted image imam pa eno vprašanje zate, no za vse ki imate že te izkušnje: prejšnji teden bil na obisku 3l. star sosed, sta se Zojo igrala, v petek me kliče njegova mamica, vsa iz sebe: joj Nataša, moj ima norice, ja kaj naj, pač če jih dobimo bomo prej rešeni. Zanima me, kako je s takimi mičkanimiuser posted image , jih dobijo v hudi obliki, blažji, sploh ne..user posted image Inkub.doba je 2 tedna auser posted image ..čakam pa vam poročam če bo kaj iz tega.

Ja Ula pa danes tehta 4800g, odpustna bila 3750g, porodna pa 3970g, lepo pridno je.

Pa pa

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 2380
15.2.2010 11:18:14   
gajka
anita g. - a niso norice nalezljive šele, ko se že razvijejo (kot izpuščaji) in ne v času inkubacijske dobe? user posted image Samo razmišljam, a sta jih sploh lahko tvoji pupi skasirali, če se pri fantku še sploh niso razvile do takrat... user posted image Se mi pa zdi, da so naše avgustovke v primeru okužb dojenčkov vedno poročale, da so pri dojenčkih (sploh dojenih) zadeve bolj na izi mimo. user posted image Pa dobro futraš svojo ta malo bejbo! user posted image

tejkaz - a valentinova smučarija je potemtakem odpadla? user posted image

Mi smo se včeraj malo potepali po gorenjski... Vmes se je Rok igral še s svojim daljnim bratrancem, s katerim sta 3 dni narazen. In pogovor nanese (že spet user posted image ) na njihove mere in nam oni povejo, da je bil njihov pri P izmerjen 86 cm, Roka so pa ravno v četrtek izmerili 87 cm... In ironija največja, da je Rok še za slepca orng višji! user posted image Ga gremo firbčni merit in mulo je dolg celih 90 cm! Ja, zato pa meni nič jasno, kako so mu lahko že cunje št. 92 na knap, če ima pa kao samo 87 cm... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2381
15.2.2010 11:22:19   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

anita g. - a niso norice nalezljive šele, ko se že razvijejo (kot izpuščaji) in ne v času inkubacijske dobe? user posted image Samo razmišljam, a sta jih sploh lahko tvoji pupi skasirali, če se pri fantku še sploh niso razvile do takrat... user posted image Se mi pa zdi, da so naše avgustovke v primeru okužb dojenčkov vedno poročale, da so pri dojenčkih (sploh dojenih) zadeve bolj na izi mimo. user posted image Pa dobro futraš svojo ta malo bejbo! user posted image

a tako je to, res ne vem, hvala. No, sej pravm, bom poročala, če bo kaj.

Tud vi se dobr futrateuser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2382
15.2.2010 11:29:00   
gajka
anita g. - me je firbec matral in sem preverila na netu. Človek je pri noricah kužen že 2 dneva preden nastopi kožni izpuščaj in vse do okoli deset dni po prvem izpuščaju.

Neposredna povezava do sporočila: 2383
15.2.2010 11:33:26   
anita goitan

anita g. - me je firbec matral in sem preverila na netu. Človek je pri noricah kužen že 2 dneva preden nastopi kožni izpuščaj in vse do okoli deset dni po prvem izpuščaju.

o hvala, v pondelk na praznik sta bla skupaj, v petek me je klicala, mah mogoče se punci zmažeti, čeprav 1x preden bosta načrtovali user posted image bo dobro da jih fašeti..joj kam naprej mene že skrbiuser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2384
15.2.2010 11:35:44   
gajka

IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

o hvala, v pondelk na praznik sta bla skupaj, v petek me je klicala, mah mogoče se punci zmažeti, čeprav 1x preden bosta načrtovali user posted image bo dobro da jih fašeti..joj kam naprej mene že skrbiuser posted image

Enkrat jih bosta itak nekje staknili. user posted image Če jih pa do user posted image ne bosta, pa menda tudi obstaja neka možnost cepljenja...

Neposredna povezava do sporočila: 2385
15.2.2010 12:05:04   
tejkaz

Res je, kužen si 2 dni preden izbruhnejo, tako da sploh ne moreš vedet da jih že naokoli raznašaš. Inkubacijska doba je 14 dni.
Jaša jih je od Eve dobil ko bil star dober mesec. Eva je bila kar boga, norico je imela še v očesu, Jaša jo je pa zelo dobro odnesel. Čisto malo vročine in par kozic. V kakšni obliki jih pa lahko dobi pa pojma nimam. V kakršnikoli že bodo, če bodo, takoj k zdravnici, menda obstaja neka pena za blaženje srbečice.

Ula res pridno je, bravo mami user posted image user posted image

Rok je pa cel velikan, našega smo na hitro izmerili zadnjič pri P, 87 cm.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2386
15.2.2010 14:10:59   
sayuri

bella tvoji lubici Tjaši z zamudo vse dobrouser posted image user posted image

tejakz vsi se boste porihtali user posted image user posted image imam pa eno vprašanje zate, no za vse ki imate že te izkušnje: prejšnji teden bil na obisku 3l. star sosed, sta se Zojo igrala, v petek me kliče njegova mamica, vsa iz sebe: joj Nataša, moj ima norice, ja kaj naj, pač če jih dobimo bomo prej rešeni. Zanima me, kako je s takimi mičkanimiuser posted image , jih dobijo v hudi obliki, blažji, sploh ne..user posted image Inkub.doba je 2 tedna auser posted image ..čakam pa vam poročam če bo kaj iz tega.

Ja Ula pa danes tehta 4800g, odpustna bila 3750g, porodna pa 3970g, lepo pridno je.

Pa pa

anita, če jih bo Ula dobila, nič hudega. Lovro in Zara sta jih imela, ko sta bila stara 3 mesece. Sploh nista vedla, d ajih imata. Dobila sta Fenistil kaplice. Je grdo za videt, ampak jih je pa malo. Zara jih je imela mogoče 10 vse skupaj, Lovro pa malo več.

Drugače pa lep pozdravček. Jaz sem čist dopustniška in se pustim razvajat :)))) Res mi paše. Z mojo Ljubljano in kafetom ne bo nič, ker imamo avto na servisu. V sredo sicer bom v LJ, amapk s prijateljico....

En del maškar je za nami, ta drugi še pride :) L&Z sta odločno protestirala proti kostumom, Filip je pa bil ves srečen, ker se je oblekel v Kekca user posted image Jutri je še ena runda, potem pa končno konec vse h teh krofov in vsega :)))

Neposredna povezava do sporočila: 2387
15.2.2010 14:14:41   
sayuri

IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

Res je, kužen si 2 dni preden izbruhnejo, tako da sploh ne moreš vedet da jih že naokoli raznašaš. Inkubacijska doba je 14 dni.
Jaša jih je od Eve dobil ko bil star dober mesec. Eva je bila kar boga, norico je imela še v očesu, Jaša jo je pa zelo dobro odnesel. Čisto malo vročine in par kozic. V kakšni obliki jih pa lahko dobi pa pojma nimam. V kakršnikoli že bodo, če bodo, takoj k zdravnici, menda obstaja neka pena za blaženje srbečice.

Ula res pridno je, bravo mami user posted image user posted image

Rok je pa cel velikan, našega smo na hitro izmerili zadnjič pri P, 87 cm.

Ja, s to peno sem Filipa mazala in mojga moža. user posted image On je imel norico čez norico user posted image

To je tale pena http://images.google.si/imgres?imgurl=http://image.24ur.com/media/images///520xX/Feb2009//60250001.jpg&imgrefurl=http://bibaleze.si/clanek/malcek/oglas-norice-pozabite-srbenje-in-praskanje.html&usg=__8Z4UnAgWPSL2FWGX7IRwDjlPahg=&h=808&w=520&sz=50&hl=sl&start=5&sig2=Rps19sHPnLTAazSTGWqAKQ&um=1&itbs=1&tbnid=IsZBOHRXoo20JM:&tbnh=143&tbnw=92&prev=/images%3Fq%3Dpoxclin%26hl%3Dsl%26rlz%3D1R2GGLJ_enSI359%26sa%3DN%26um%3D1&ei=k0h5S8beBc6Y_Qa-rKSpCg

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2388
15.2.2010 17:01:25   
orka
helow

na hitro,mamo šolarje doma in so že cel dan prav nadležni kot bi se s steno pogovarjal :-(

glede noric Anita bi bilo skoraj bolje da bi jih sedaj pokasirali,ko še ne vesta kako je ko nekaj srbi user posted image ,pa ne da jima sedaj privoščim a starejši ko so težje je ker se lahko že popraskajo in potem se kar ne morejo nehat,mi smo jih imeli pri 5 letih in ji nikakor nisem mogla dopovedati naj se ne praska.

Radi se imejte in se veliko smejte

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2389
15.2.2010 21:46:53   
bella02
Vsem hvala za čestitke moji pikiciuser posted image . Ja, 6 let, minilo pa mimogredeuser posted image . Sem premišljevala, da je to najbolj prelomno leto. Šola pa vse to. Pa ko se včasih jezim, ko pride ponoči k nama in na 160cm sem jaz tista, ko mi ostane 5 cm, pa še to na stranici, ampak halo! Koliko časa se bo pa sploh še hotela prit stisnit? Pa v šolo bo šla, mene pa ne bo tam, da bi jo obvarvala česa hudega, pa še miljon drugih strahovuser posted image . Sploh nisem mogla zaspat. Ah, ja, kaj čmo, otroci rastejo in gredo, mi smo tud dali to čez. Samo takrat je bil svet še tako bolj "nedolžen", zdaj pa pred šolo prodajajo drogouser posted image . OK, bom nehala mislit na to. Upam, da bo imela lepo mladost in vse, kar sledi temu ...

Tejo sem danes cepila proti klopnemu M in me je skor kap, ko je rekla 33€. Saj ste se pogovarjale o ceni okoli 26€, ne? Dobro, da sem mela še mal drobiža sabo. Ko sem vprašala, da je baje drugje manj, je sestra rekla, da so take pač cene v LJ. Sej bi jo vseen dala, sam malo je manjkalo, pa bi mela točno 26€ sabouser posted image . Potem sem jo peljala v vrtec, je rekla P, da z lahkoto. Drugače je uredu, kašlanje ponoči se je HB umirilo. Še zdej ne vem, kje mam rožico za jutrišnjo maškarado. Sem mal pozabila na touser posted image .
Tjaša je bila danes z vrtcem na Ptuju in bo jutri tudi v vrtcu metuljček. Za vikend sva jo peljala v kino gledat Princesko in žabca, pa tortico sem ji speklauser posted image . Pravo praznovanje pa še pride, a verjetno šele marca, imam jaz v četrtek en hud izpit, potem pa do začetka marca še 2 ustna zagovora (za en in isti izpit - bedauser posted image ).

Anita, če jih dobite, se jih boste pa prej rešili. Teja jih še tud ni mela, Tjaša pa v zelo blagi obliki.

Punce, bodite pridne. Jaz se grem ... učituser posted image

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 2390
16.2.2010 7:56:17   
Zoja Miša
Bella te povsem razumem, ker sem ravno zadnjič pri poročilih študirala, v kakšen svet bo zrasla Kaja Lina, me je kar groza!

Kaja Lina ima 8-mi zobek!user posted image Je zelo nemirno spala in ob 5-tih se prišla k nama cartati!user posted image
Pa projekt frizer je uspeluser posted image . Je bila zelo pridna! Sedela pri babici na kolenih in pustila frizerki, da jo ustriže. Tako da sedaj laski ne silijo več v učke!

Šibam jaz proti Primorski! Lep dan!

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 2391
16.2.2010 7:56:43   
Zoja Miša
user posted image user posted image user posted image za vse!

Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2392
16.2.2010 8:52:55   
gajka
Dobro jutro!

ZM
- kam pa kam? Proti Primorski? Madonca, sem najprej mislila, da sem prebrala post od anite g. user posted image Upam, da se boš vsaj kakega sončka naužila. user posted image

bella02 - tudi mene včasih kar mine, v kakšen svet spravljamo naše palčke. user posted image Pa potem skrb, a jih bomo uspešno vzgojili in pripravili, da se spopadejo z vsakdanjimi problemi... Eh, raje neham razmišljat!

Naš ta mali se je spet ponoči prišlepal v spalnico. Pa smrkal kot velik! user posted image Svečka na svečko, pa brisanje noska in pihanje, pa aspirator, pa fiziološka, čez 5 minut pa spet isti zvoki... user posted image Naju je pa sredi noči ful v smeh spravil, je naenkrat splezal do nočne omarice, vzel en robec iz paklca, ga dal na nos in pihnil... user posted image

Uživajte danes v kakšni preobleki user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in najejte se dobrih krofov!

< Sporočilo je popravil gajka -- 16.2.2010 9:01:36 >

Neposredna povezava do sporočila: 2393
16.2.2010 9:07:22   
Zoja Miša
Gajka, eh je službeno. Upam tudi jaz na sonček!
Rok je faca!
Zdaj moram pa res it!

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2394
16.2.2010 9:08:32   
anita goitan
Haloo, Zoja tuki: ne mami nima časa, Ulo doji, tata pa kruh peče, čawuser posted image

user posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2395
16.2.2010 9:25:58   
gajka

Haloo, Zoja tuki: ne mami nima časa, Ulo doji, tata pa kruh peče, čawuser posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2396
16.2.2010 9:54:24   
anita goitan
dober dan
namesto da bi likala, kar neki bluzimuser posted image

Bella halo, 33€?? Ma kako to

ZM neč ne boš se sončkala, je oblačno in kmal bo dež, sem prejle z mamo govorila, drgač pa vseeno uživaj dol.

gajka kako se pa ti počutišuser posted image Buši raste, user posted image brca in dnevi, tedni šibajo, kaj.

čakam da se Ula zbudi, potem jo nahranim in grevi mal na zrak, ob 13ih pa posvetovalnica.
lepo se imejte.

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2397
16.2.2010 10:09:02   
gajka

dober dan
namesto da bi likala, kar neki bluzimuser posted image
Če se ti likanja preveč nabira, je to orng dokaz, da preveč stvari likaš! user posted image

Bella halo, 33€?? Ma kako to
Pri nas je cepljenje za proti klopnemu meningitisu 28€ (to so mi prejšnji teden rekli, ko sem Roka naročila).

ZM neč ne boš se sončkala, je oblačno in kmal bo dež, sem prejle z mamo govorila, drgač pa vseeno uživaj dol.
Bo mogla raje proti domačim logom zavit. Mi se kopamo v sončku! user posted image

gajka kako se pa ti počutišuser posted image Buši raste, user posted image brca in dnevi, tedni šibajo, kaj.
Počutim se trenutno bolj tako-tako, prostovoljno z Rokom delim smrkanje. user posted image Buši pa ekstremno raste, pojma nimam kam user posted image , mala noter pridno telovadi (navadno ravno zvečer, ko Roku izklapljamo jedrski reaktor pred spanjem, izvaja največje gimnastične prvine user posted image ).

čakam da se Ula zbudi, potem jo nahranim in grevi mal na zrak, ob 13ih pa posvetovalnica.
Sem ravno prejšnji teden bila pri P z Rokom in so imeli v posvetovalnici ravno od nekega znanca 1-mesečnega fantka. Jao, kako je še to miceno! user posted image Sem že čisto pozabila. user posted image

lepo se imejte.

Neposredna povezava do sporočila: 2398
16.2.2010 10:35:56   
gajka
Sem šla malo pofirbcat, kako kaj Rok v ''vrtcu'' in ga vidim, kako totalno uživa med luščenjem fižola z mojim atom! user posted image user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2399
16.2.2010 11:52:44   
Krysia
ZM, hvala za kavo. Pa upam, da se na Primorskem vseen mal sončka pokaže!

anita, dobro opravite v posvetovalnica. Fotka in komentar sta pa 1A!

bella, jst tud večkrat razmišljam o tem, v kakšen svet bodo zrasli naši otroci ... sam pol si rečem, da ne smem sam na slabe stvari študirat ... pa konec koncev tud ni vse samo slabo ... je pa res, da je blo včasih drugač ... točno tko, kot si napisala - bolj nedolžno in men se zdi tud bolj prijazno. Sam kaj moremo, živimo tukaj in zdaj, jst sam upam, da bomo uspele naše otroke vzgojit tko, da ne bodo pokvarjeni, ampak da bodo vseen uspeli, če se to sploh še da user posted image Veste kaj, punce - bodmo optimistične! Naši otroci so krasni, zaslužijo si en lep svet in upajmo, da ga bodo tud imeli!

Jst mam počitnice ... zdej grem teste popravljat, pa klicat okol za novo službo ... toliko o počitnicah. Ampak danes vsaj Rok spi, včeraj je bla katastrofa ... že ponoči oz. zjutraj smo imeli žur od treh do pol petih, potem je spal do sedmih, pol pa nč do treh popoldan (ponavad gre spat okrog 11h). Bil je do konca zmatran, ampak sam da sem omenla postlco, je bil vik in krik in vpitje in trma ... na koncu sem ga dala v postlco, se jst ulegla na veliko postlo, pol sem se pa delala da spim. In ta otrok je vztrajno sedel in nekaj govoril, dokler ni dobesedno sede zaspal in se zvrnil v ležeč položaj ... prav smešno je blo za videt ... pa da ne boste mislile, spal je natanko 38 minut ... sem mislila, da se mi bo zmešalo, ampak se mi zdi, da sem preživela brez posledic user posted image

Nič, to bi blo to ... pridne bodte, pa če katera izve, da na kakšni srednji šoli iščejo matematika, mi prosim sporočite user posted image

Se tipkamo ...

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?