katy83
|
evo še mene. Nosečniški zajtrk (legofer sirup, cedevita, 2 sendviča in košček čokolade ) je za menoj, tako, da sem dobila energijo, zdaj vas pa lahko pokomentiram. najprej, da vam javim, da sem izpit, ki sem ga imela prejšnji teden naredila z 8 . Drugače pa študentke (Mojca, Getreal, Aprilčica), mene osebno naslednji petek čaka še zadnji izpit. Vau, kak se to lepo sliši. Čeprav me je tega izpita kar strah, ker to pač nikakor ni moje področje (didaktika glasbe). Ampak ok, bom že nekaka. Upam, da zdaj v tem roku, ker junija mi res ne bo, pa še z diplomo sem začela in bi se to res zavleklo potem. Nincy - joj, punca, daj spravi se v bolnico. Morajo te vzet. Tudi brez napotnice. Sem imela jaz tudi takšno situacijo, pa sem napotnico kasneje nesla. Pa javi nam kako si zrihtala. pisane pleničke - jaz jih bom tudi 1 paketek kupila, tak za brisanje, za lepše v glavnem , onih belih pa imam full, tak da jih ne rabim kupovat. Sem se pa odločila, da bom v vsakem primeru široko povijala. Sicer pa v MB to itak skoraj "zahtevajo". napotnica za rešilca - jaz je še tudi nisem dobila. Pa kaj to je obvezno ali kaj? Meni je s temi napotnicami tak čudno, res. principessablu - za poroko. Pa sem dobro prebrala, da si fasala kilo? ojoj. Nič, ti ne zavidam. Bogica. aprilski hrošček in vse ostale, ki imate sladkorno - Samo res, kje je Di_di? Wannabemommy - joj, v takem se mi včeraj sploh ni dalo vozit v Mb. Upam, da bo do 19.februarja kaj boljše stanje glede vremene in cest in da se končno spoznava. Mi pa je Fiška razlagala včeraj kakšno srečo sta imela na cesti, ja. no, glavno, da je res bilo vse ok. Verjamem pa, da si se konkretno vstrašla. aja, o ste se še pogovarjale. Mi2 sva v do decembra itak imela prepovedano oz.odsvetovano, zdaj pa je to tako kot pravi, mislim, da Babyloverka, da ko se spraviva k stvari, trebuh otrdi, pa ni prijetno. Zdaj pa je tudi tako kot pravi Kepica, da ni fajn če se kaj sproži, ker je še prehitro, tako da...ja, bomo že not spravli. Tiste, ki ste že mamice - kako dolgo ste čakale na rojstni list? Ker je bilo včeraj nam rečeno na MŠ da se čaka 1-2 meseca. Ja, halo? Najboljše, da mi rojstni list pošljejo, ko bo otrok polnoleten. Kaj te delajo tako dolgo? Pa še to za mamice. Sva bila z mojim včeraj v DM-u, pa me zanima kako je s to njihovo znamko Babylove? je uporabljala katera? tako, mislim, da sem vse pokomentirala. se še pišemo kaj. Katy
|