|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
10.2.2010 21:53:42   
*m*o*j*c*a*


Zej mam končno malo miru - zadnji izpit mam šele čez 1 teden, hvala bogu user posted image Kako pa kaj ostale študentke? Gre? Ste že fraj z izpiti, al mate še kaj?
IZVIRNO SPOROČILO: Getreal



..hehe..js sem mal frej trenutno..do aprila..user posted image v petek sem mela 4. izpit letos, tk da mam že 5 predmetov priznanih..ects točk za prehod v 2. letnik že dovolj, sam en izpit še morm nardit, ker je pogoj za naprej..in ta izpit bo ravno aprila..user posted image bomo videli kako bo..mam drugače še 4 letos za nardit...tk da potrudila se bom..zaenkrat gre super, bomo pa videli kako bo po prihodu novega člana seveda..user posted image


_____________________________

no pa imamo: očkovo ljubico (31.12.2008) in maminega sinčka (13.4.2010).. :P

(odgovor članu Getreal)
Neposredna povezava do sporočila: 2801
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
10.2.2010 22:17:00   
memole
IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83

Punce ve ste dobile napotnico za rešilca??


Ne jaz je nisem dobila!
Niti prvič je nisem dobila!


_____________________________

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 2802
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
10.2.2010 22:18:35   
memole
Kje se pa Di_Di potepa?
Zdej je nisem že dolgo zasledila al sem pa slepa!user posted image user posted image


_____________________________

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 2803
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
11.2.2010 0:11:00   
dacy
kepica jaz sem nincy razumela da je to z vodo bilo ze v ponedeljek, zato pa predvidevam da ni nic hujsega, ce otrok se vedno normalno brca in ga cist normalno cuti... ker ce bi ji odtekla plodovnica, mislim da je treba najvec  v dveh urah bit pri zdravniku in ne verjamem da bi tak dolgo zdrzal brez plodovnice ... Vglavnem drzim pa pesti, da je vse ok user posted image

napotnice - jaz jih dobim ce se ne motim na naslednji kontroli 22.2. , zaenkrat pa tud nisem dobila se nic, razen potrdilo za CSD, katerega pa baje sploh ne rabimo vec user posted image

No jjaz pa se malo pobrskam po netu, da moj dragi zaspi, pol grem pa se jaz spat ... moram pocakat, da pred mano zaspi ker se mora zbudit ze ob 4:45 in ce greva skupaj spat pol zarad mojga premetavanja in iskanja primerne poze revez sploh spat ne more user posted image


_____________________________

Moj soncek Aleksei je prisel na svet kot moje darilo za materinski dan 25.3.2010 ob 3:47 , tezek 2635, in velik 47cm

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 2804
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
11.2.2010 0:29:59   
tropical
nincy jaz se strinjam z getreal. Kar jaz vem če ti odteče tekočina iz telesa moraš na pregled. Pol ti v bolnici povejo al je lažno al ne. Nam je rekel ginekolog ko smo bili v bolnici da je vedno treba iti.
Če je odtekla voda in to veliko ti dajo ene tablete. Zaradi okužbe.
Premisli kaj je bolje zate, če ne veš kaj je.


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2805
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
11.2.2010 5:49:23   
neka_noč
Pozdravjene user posted image

Včeraj sem bila na CSD-ju (Lj. - Bežigrad) in uredila za porodniško, ter paket (denar). Ne potrebuješ nobenih papirjev od g. Le materinsko knj. . Jaz tokrat še te nisem imela s seboj. Potrebno pa je imeti izpolnjeno vlogo - kjer so tudi podatki o plači, .... ki mora izpolniti delodajalec.

Pri g sem že v jan. dobila napotnico za reš. vozilo,... Tako je bilo prvič in tudi tokrat.

Odtekanje vode - ni hec. Se je treba it pokazat, pa nič čakat. Če je bila večja količina ne vem kaj bi lahko bilo drugega.... Sama sem imela v prvi nosečnosti visoki razpok in mi je voda oddtekala zelo počasi - po kapljicah. Ko sem bila v porodnišnici, me je ena koza hotela poslati kar domov - bila sem odprta le za en prst (pa sem imela ponoči popadke), ko pa so me dali na UZ, so videli, da mi odteka voda... Tisti dan sem tudi rodila. Sicer s Cs - se nisem odpirala (le 3 cm).
Torej - nujno na pregled in nič čakat. Bolje lažna panika, kot pa, da je kaj narobe.

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 2806
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
11.2.2010 6:46:14   
tintin
Ja, tudi jaz se strinjam...če odteče večja količina tekočine, takoj na pregled. Sicer bi bil lahko tudi urin, včasih človek res ne ve...samo, better safe than sorry. Vsaj pri nas v kranjski porodnišnici vedno poudarjajo, da tudi če samo sumiš, da je kaj narobe, bolje da prideš enkrat preveč kot enkrat premalo.

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 2807
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
11.2.2010 8:28:40   
mamika25
Jutro!
Nincy tudi jaz bi ti priporočala, da se greš pokazat. user posted image  lahko normalno miga, vse je lahko normalno tako kot prej. Samo s tem ko ti odteče voda, moraš ti v roku 8 ur dobiti antibiotik, ker je zdaj user posted image  bolj dovzeten za okužbe. In roditi se mora v nekem času po odteku vode, kljub temu ali imaš popadke ali ne. Tako to je, tudi jaz se nebi igrala. Če ti do zdaj ni voda uhajala (ali ti je??), ne vem kako da bi ti med user posted image ? Jaz bi na tvojmu mestu šla. Lahko se ti počutiš krasno, in se ti zdi da je vse v redu, samo... Ne vem, to je samo moje razmišljanje. Sprejeti pa te mora vsaka porodnišnica, najbolje je da se greš pokazat tja kamor boš šla rodit. Jaz bi tako naredila. Sicer vsak sam odgovarja zase, samo bolje da se prepričaš da je vse okej pa da greš pol domov, kakor da se celo življenje tepeš po glavi... strinjam se s kepico. Lepo ti je napisala. Potem mirno spiš.

Midva z user posted image  greva pa zdaj za vikend malo nakupovat kozmetike in stvari (pleničke, kremice, ...) za dojenčka. Zadnjič je tudi mene malo prestrašilo, da bom mogla it predčasno rodit, pa morem si že mal torbo pripravit za sabo. Še 8 tednov, imam pa občutek da bomo malo zamudili.
Tule pri nas je ponoči zapadalo 25 cm snega na 20 podlage (od včeraj). Komaj se hodi, gazimo... in sem že prav sita tega snega!
Mojca,Gaetral pridne ste s temi izpiti. user posted image
Vsem ki ste imele "dogodivščine" na cesti želim, da se vam to ne ponovi nikoli več. Še mal pa bo pomlad, pol je vse lepše:)
Kepica kako si? Za vsak dan, ki ga bejbi preživi v trebuhu je super! Naj še mal počaka z rojstvom, ne vem kam se mu tolk mudi... Držim pesti user posted image
Hrošček upam, da se ti zdravstveno stanje (sladkorna) izboljša oz. da ostane vzdržno. Nisem vedela, da potem otroci toliko bolj pridobivajo na teži...?

Povejte mi še, kako je s povijanjem otrok na široko? Je to še potrebno? Sem nekje zasledila, da se jih zdaj lahko povija samo še v pleničke (navadne), brez tetra in povijalk - kolki in te stvari? Ste kaj na tekočem?

Včeraj sem dobila na socialni papirje za porodniško. Zdaj morem nest na firmo (morem it v Ljuser posted image ). A mislite da je vseeno kdaj nesem? Danes, jutr al v pondelk? Zarad nakazila. A je kaj določeno do kdaj je treba oddat te stvari? In kdaj bo nakazilo, če oddam drug teden? Bo marca al se bo zavleklo v april?

Koliko boste kaj dobivale porodniške? Ste si kaj računale?

No en kup vprašanj, en zasnežen pozdravček od mene!!

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 2808
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
11.2.2010 8:50:14   
nejanejc
hejla!

wannabemammy, hudo to na cesti... varnostna razdalja te reši... kdaj res prov nic nic ne mores... kdaj pa lahko s pametjo marsikaj resis...sem vesela, da ni blo nic, sam ko se ustrasis tako je res grozno...

getreal, tudi zate na sreco je slo vse ok. je hudo verjamem. Ma vse je dobro, kar se konca dobro....

jst sem danes sla miljonkrat na wc, sem zalimana kot zavesa, bi rekla moja sodelavka....

danes grem spremenit narocniski paket na mobitel.... so mi pisali, d asme prestara ratala za itak :( Mogoce se nov telefon vzamem, ko me ta ze pošteno zafrkava...

ninchy, pejdi se pokazat....

cojka, se malo pa Švica :) kako fajn! Uzivaj :) Aja, pa vozek danes vidis, super!!!

tintin, ti si rodila v Kranju ane... jst se ne morem odlocit med JEsenicami in Kranjem.... Mi bos dala kako dobro besedo?
 
aprilski hroscek, pogumno naprej! :)
 
Lep dan vsem!

(odgovor članu mamika25)
Neposredna povezava do sporočila: 2809
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
11.2.2010 8:50:52   
principessablu
Pozdravljene,no jaz sem pa fasala kilo pa tud še 8 tednov so konca,mislim groza...mene tud neki zanima glede porodniške,kaj moram vse nest na csd...sprašujem ker mam eno zoprno svetovalko...se pravi sm poročena na frišno 14 dniuser posted image user posted image imava 1 otroka,2 na poti,on zaposlen na svoji firmi,jaz brezposelna...ali moram kake izpiske njegove plače prnest?kako pa z otroškim a to tud lahko že zdej urejam?kaj pa z vrtcem,a moram sporočit da sem se poročila al kva?hvala pa lep zasnežen pozdrav iz Ljubljane

(odgovor članu mamika25)
Neposredna povezava do sporočila: 2810
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
11.2.2010 9:01:42   
ela24
Jutro!

Joj, Nincy, vse nas skrbi zate. Javi, kako si rešla?user posted image user posted image
Jaz pa sm sinoči zlikala za user posted image in se mi zdi, da komaj zdaj, ko imam tako vse lepo razsortirano, vidim česa imam preveč in kaj še mi manjkauser posted image
Kaj je najboljše oblačit preko, če daš spodaj bodija pa preko kake hlačke? Kaki zgornji del trenirkice na zadrgo ali puloverček? Ne vem, to še moram nekaj poiskat. Me pa kar malo panika grabi. Se mi zdi, da sm nerodna pri zapiranju teh oblačil pa še nič ni notuser posted image Kaj šele ko bo migalo nekaj notuser posted image Moj pravi, pa saj boš znala jaz pa panika. V tej materinski smo se en drekec naučli, ko sm jaz bla. Niti sanja se mi ne, kako se široko povija ipd. Sicer sm res že nečake par let nazaj tudi kdaj rihtala, samo zdaj sem mi zdi da sm čisto izgubljena.

A ima katera te barve pleničke iz turbo limača? Jaz sem ene vzela pa so kar precej manjše in tanjše kot one tetra od tosame. Mislite, da se da s temi povijat? Jaz mislim, da bom imela te kar za bruhece in podobno, pa še bom več belih nabavlauser posted image
A je dovolj če imam dvajset belih, pa 8 barvnih?

Kepica ti se tudi drži. Vsak dan se spomnim nateuser posted image Prav boga si. Kaj ti popadki te fejst bolijo? Tako, da zdaj že veš tak od oka kak bo porod zgledal? Vsaj prvi del no.
Ne vem, kako huda mora bit ta bolečina.. Sicer jaz sem imela prejšnjo nosečnost na žalost spontani splav in tudi tako boli da se ne moreš premikat, pa v križu,ne vem pa če je ta bolečina še mnogo bolj močna ali tu nekje...

Uh, bolj se bliža bolj me neki straheci obletavajouser posted image

Nataša, tebi se pa res skriva user posted image Skoraj si ne znam predstavljat, da tako dolgo ne bi izvedelauser posted image Jaz ko sm tak radovedna, jaz bi menda skoz o tem razmišljalauser posted image

(odgovor članu mamika25)
Neposredna povezava do sporočila: 2811
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
11.2.2010 9:04:15   
tintin
Nejanejc...meni je bilo prvič v Kr super. sem hodim tudi na preglede (posvetovalnice), prav v porodnišnico in mi je fajn. Nimam res nobene slabe besede čez KR. 

(odgovor članu ela24)
Neposredna povezava do sporočila: 2812
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
11.2.2010 9:13:19   
nejanejc
tintin, bom sla se enkrat na posvet tja. V MŠ so bli res vsi prijazni. Sam ko sem slisala tudi kaksne manj lepe zgodbice. Ma to je verjetno povsod. Iz Jesenic mi pa sam hvalijo. Sma mam Kranjsko porodnisnico pred nosom skoraj, pa moj bi tud raj, da tuki rodim. No, jst sem se skor odlocla, da bi vzela tudi epiduralno pa je to na Jesenicah zastojn, v KR pa je treba plačat. No, sam je pa skoz na voljo, na Jesenicah mogoce ni. Pa sestre so mi ful hvalile na Jesenicah. V Kranju pa ne skoz. No, se malo casa pa mam, ce me dete ne prehiti. Jst skoz raunam an zacetek aprila, ampak nikol se ne ve kajne :)

ela, jst mam sam tetra plenice ta velke, se moje. Sploh se nisem drugih kupla :) Nevem kaj cakam :) Sem pa vcerej pokukala na hitro v skatel, ki sem jih dobila. Mislim, da bom mogla s ekaj nabavit oziroma vprasat okoli, ce kdo kaj ma. So ene reci sicer primerne, ene so pa mal cudne dimenzije... Bom mogla malo bolj na easy pogledat....

sneg sneg sneg

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 2813
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
11.2.2010 9:18:17   
Anonimen
ela ja 30 plenic naj bi bilo dovolj.

mamika25 široko povijanje je obvezno če je s kolki kaj narobe, če pa so ok pa ni obvezno, samo v Postojni zelo priporočajo v vsakem primeru. tako da se potem sama odločiš ali boš široko povijala ali ne.

(odgovor članu nejanejc)
  Neposredna povezava do sporočila: 2814
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
11.2.2010 9:36:01   
babyloverka
hej bejbike pozdrav še od mene

no danes pa grem kupit flaške in kozmetiko pa če ne vem kak sneži, grem in pika.
popoldne pa gremo z otroci v karnevalski šotor na Čuke in Ribiča Pepeja user posted image  bo še mali imel fešto v trebuhu.

upam da ste vse ok, nincy upam da si vredu rešla, kepica zate držim pesti da ni popadkov, levinjica ti si ok? samo res kje je pa di_di? in vse ostale? previdno gazit po snegu, da ne bo katera še padla.

_____________________________

Bastian...največja ljubezen
30.04.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2815
   [Brisano sporočilo]
11.2.2010 9:41:58   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu nejanejc)
  Neposredna povezava do sporočila: 2816
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
11.2.2010 9:53:16   
memole
Jutro!

Kako kej?

Jaz sem danes malo bolje kar se bolečin tiče!
Zdravnice pa spet ne dobim me meče ven,če ne bom pa jutri poklicala sem ziher da jutri jo pa dobim!

Pri nas je še zmeri oblačno in piha!

Nincy javi se kako si uredila da ne bomo preveč v skrbeh!Upam pa da je vse ok!


_____________________________

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2817
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
11.2.2010 10:04:29   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: cojka
Jaz sem tudi včeraj sortirala cunjce in imam tako čudno, mislim, da imam nečesa preveč, nečesa pa čist premal. Oziroma sploh nimamuser posted image

cojka sem tud jaz to ugotovila, da imam enih stvari čist premal, enih pa čist preveč. Naprimer hlač in majčk za ven imam malo morje. Ziher vseh niti slučajno ne bom uporabila, pa še ugotovila sem, da so nekatere št res majhne in da hlač ne bom gor dobila k bom široko povijala.

IZVIRNO SPOROČILO: memole
Pri nas je še zmeri oblačno in piha!

Boljš to kot pa v Lj k sploh ne neha snežit


(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2818
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
11.2.2010 10:11:18   
NATAŠA35
otekanje vode če vam oteče voda. potem je treba poklicati rešilca, ker drugače je velika verjetnost, da se mu popkovnica ovije okoli vratu in je nevarno...

kepica uuu pazi se draga moja,....jaz sem dobila napotnico tako za rešilca, kot za porodnišnico LJuser posted image

memole če imaš krče, ti primanjkuje magnezija, zato pojdi v nakup tabletk

široko povijanje jaz ga bom tako ali tako povijala široko, je bolje za kolke, vsaj na začetku....

ela ja moj user posted image se igra skrivalniceuser posted image user posted image ...kar bo pa bo, samo da je zdravo...


_____________________________

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 2819
   [Brisano sporočilo]
11.2.2010 10:13:34   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2820
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
11.2.2010 10:15:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠA35
..jaz sem dobila napotnico tako za rešilca, kot za porodnišnico LJuser posted image

Nataša nič ni hudega če ti na napotici piše Lj. So nam ravno zadnjič v MŠ povedali, da pač eni g napišejo v kateri P boš kao rodila, ampak da se pa ni treba tega držati, važno je samo, da imaš napotnico.


(odgovor članu NATAŠA35)
  Neposredna povezava do sporočila: 2821
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
11.2.2010 10:15:45   
babyloverka
sem jezna, ker danes očitno ne bo nič iz flašk in kozmetike user posted image  mam namreč lubijev avto pa ne vžge user posted image  in tri avte pri hiši pa ne morem nikamor. no saj bi lahko pa ma ata nov avto pa ga glih ne bi zdaj v totem snegu furala user posted image

cojka sem videla kako lepo bo okrašena malčkova sobica user posted image  midva pa za to nimava prostora, mali bo namreč zaenkrat v najini spalnici tako da nič ne bo iz risanih junakov po stenahuser posted image

_____________________________

Bastian...največja ljubezen
30.04.2010

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 2822
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
11.2.2010 10:17:02   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: cojka

IZVIRNO SPOROČILO: nax05


cojka sem tud jaz to ugotovila, da imam enih stvari čist premal, enih pa čist preveč. Naprimer hlač in majčk za ven imam malo morje. Ziher vseh niti slučajno ne bom uporabila, pa še ugotovila sem, da so nekatere št res majhne in da hlač ne bom gor dobila k bom široko povijala.



No, jaz imam podobno. Najboljš, da bova s tamalima skos ven hodileuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image sam res, bo treba ponucat tud te cunje. Zakaj bi nama samo stale v omari a ne. Sam bogi moj revček, ima same zelene hlače, čist po očitu.


(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2823
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
11.2.2010 10:40:27   
Anonimen
Jutrouser posted image

Mojca in Getreal: Jaz imam drugi teden še 2 izpita, potem se pa tako začne letni semester in bom zakopana v seminarskih nalogah, saj so le-te pri nas večkrat pogoj za pristop k izpitu. Ker na fax mislim hodit samo še do konca marca, potem se ženiva in moram uredit še vse papirje bla bla bla (in seveda pazit, da vmes ne rodim, ker sem brez zavarovanja).. V glavnem...pestro bo!

Kepica: Jaz sem že prejšnji mesec dobila napotnico za rešilca in P, pa imam rok komaj konec aprila. Upam, da dobiš na naslednjem pregledu. Pa eno user posted image zate!

Nincy: Upam, da si ok!! Ma jaz bi letela v P že zvečer (pa to sem že napisala, se ponavljam ko papiga)! Nas ti malo strašiš! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mamika25: Fajn nakupujuser posted image user posted image Baje sedaj ni potrebno široko povijanje.

Principessablu: Ćestitke ob porokiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ela24:
Jaz sem nameravala kupiti te pisane pleničke iz Turbo Limača oz Malčka. 6 jih je notri, ne? Jaz jih bom imela tako - za boljše. Za povijanje bodo pa kar bele (še moje in od mojega bratauser posted image )

Babyloverka: Tudi ti fajn nakupujuser posted image user posted image

Nax in Cojka: Tudi pri meni je tako, da imam za eno obdobje ogroooooomno stvari, potem pa ničuser posted image Bomo videle, saj je tudi odvisno kako veliki bodo naši user posted image .

NATAŠA35: Samo, da bo user posted image zdrav. Ampak meni se zdi, da je user posted image user posted image

Di_Di: Kje se pa ti skrivaš?? Imaš toliko priprav na poroko, da nimaš časa za nasuser posted image Zdaj bo pa kar hitro, ne? Hihihiuser posted image

Jaz sem pa danes čisto zalimanauser posted image Smo včeraj malo ˝zafeštali˝, pa sem očitno že preveč okrogla, noseča, ali kaj naj napišem in ne zdržim tega tempauser posted image

Lep dan vsemuser posted image



< Sporočilo je popravil Aprilčica10 -- 11.2.2010 10:45:32 >

(odgovor članu NATAŠA35)
  Neposredna povezava do sporočila: 2824
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
11.2.2010 10:51:33   
dacy
IZVIRNO SPOROČILO: mamika25
Povejte mi še, kako je s povijanjem otrok na široko? Je to še potrebno? Sem nekje zasledila, da se jih zdaj lahko povija samo še v pleničke (navadne), brez tetra in povijalk - kolki in te stvari? Ste kaj na tekočem?


mamika ce so kolki vredu pol ni treba povijat na siroko ... to bos pa zvedela v bolnici ko bodo otroka pregledali ... ce kolki ne bodo cist 1A pol bos pac dolocen cas morala povijat na siroko, drugace pa ne bo treba user posted image

Prav oci me bolijo od branja tak da bom za zdaj samo to pokomentirala pa bom kasneje prisla nazaj prebrat se ostalo ... Spet cist nenaspana ... user posted image Grem na kavc ...


_____________________________

Moj soncek Aleksei je prisel na svet kot moje darilo za materinski dan 25.3.2010 ob 3:47 , tezek 2635, in velik 47cm

(odgovor članu mamika25)
Neposredna povezava do sporočila: 2825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.




Datum poroda
endrina

Kako je prišlo do datuma poroda?

počakala sem na popadke (70%)

sprožili so mi ga zaradi medicinske indikacije (20%)

spro (10%)


Število vseh glasov: 258

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!