mamika25
|
Jutro! Nincy tudi jaz bi ti priporočala, da se greš pokazat. lahko normalno miga, vse je lahko normalno tako kot prej. Samo s tem ko ti odteče voda, moraš ti v roku 8 ur dobiti antibiotik, ker je zdaj bolj dovzeten za okužbe. In roditi se mora v nekem času po odteku vode, kljub temu ali imaš popadke ali ne. Tako to je, tudi jaz se nebi igrala. Če ti do zdaj ni voda uhajala (ali ti je??), ne vem kako da bi ti med ? Jaz bi na tvojmu mestu šla. Lahko se ti počutiš krasno, in se ti zdi da je vse v redu, samo... Ne vem, to je samo moje razmišljanje. Sprejeti pa te mora vsaka porodnišnica, najbolje je da se greš pokazat tja kamor boš šla rodit. Jaz bi tako naredila. Sicer vsak sam odgovarja zase, samo bolje da se prepričaš da je vse okej pa da greš pol domov, kakor da se celo življenje tepeš po glavi... strinjam se s kepico. Lepo ti je napisala. Potem mirno spiš. Midva z greva pa zdaj za vikend malo nakupovat kozmetike in stvari (pleničke, kremice, ...) za dojenčka. Zadnjič je tudi mene malo prestrašilo, da bom mogla it predčasno rodit, pa morem si že mal torbo pripravit za sabo. Še 8 tednov, imam pa občutek da bomo malo zamudili. Tule pri nas je ponoči zapadalo 25 cm snega na 20 podlage (od včeraj). Komaj se hodi, gazimo... in sem že prav sita tega snega! Mojca,Gaetral pridne ste s temi izpiti. Vsem ki ste imele "dogodivščine" na cesti želim, da se vam to ne ponovi nikoli več. Še mal pa bo pomlad, pol je vse lepše:) Kepica kako si? Za vsak dan, ki ga bejbi preživi v trebuhu je super! Naj še mal počaka z rojstvom, ne vem kam se mu tolk mudi... Držim pesti Hrošček upam, da se ti zdravstveno stanje (sladkorna) izboljša oz. da ostane vzdržno. Nisem vedela, da potem otroci toliko bolj pridobivajo na teži...? Povejte mi še, kako je s povijanjem otrok na široko? Je to še potrebno? Sem nekje zasledila, da se jih zdaj lahko povija samo še v pleničke (navadne), brez tetra in povijalk - kolki in te stvari? Ste kaj na tekočem? Včeraj sem dobila na socialni papirje za porodniško. Zdaj morem nest na firmo (morem it v Lj ). A mislite da je vseeno kdaj nesem? Danes, jutr al v pondelk? Zarad nakazila. A je kaj določeno do kdaj je treba oddat te stvari? In kdaj bo nakazilo, če oddam drug teden? Bo marca al se bo zavleklo v april? Koliko boste kaj dobivale porodniške? Ste si kaj računale? No en kup vprašanj, en zasnežen pozdravček od mene!!
|