Ayo
|
Mi smo zaceli papcat, v ponedeljek korencka, danes sem dodala krompircek, no pa kar lepo je, ceprav malo izpljuva, ampak se ji zdi zanimivo simonalokar, ne vem kaj naj ti svetujem; mogoce samo malo vec potrpljenja, pa bo. Ce se ne motim, je tvoja Maja samo 1 dan starejsa od Ilarie in ste sele zceli z GH, tako da pocasi bo ze...ce ne pa probaj zcet z banano ali jabolkom... Aprilcica, ja to pa so mere, prava baba je Julija!! Evo, vse ki se pritozujete nad snegom, jaz ga kupim, pri nas pa sama susa, letos je padal 2x, pa se to ga je potem takoj potem pobral dez ali sonce S seksom je pri nas se vedno bolj zalostno ne vem no kdaj se mi bo povrnila zelja in strast Drugace pa sva na zacetku zveze tudi midva vsak dan, tudi do 2-3x na dan oz. noc (pa se nisem drug dan nic pritozevela, ker sem premalo spala ) ce je bla kriza sva tud na wc-ju v sluzbi (ker sva bla sodelavca) S casom se potem zveza in odnos spremeni, prinese se ostale vrednote, postanejo pomembne se druge zadeve, zdaj ko so otroci pa sploh je to cisto nekaj drugega! Gabriel ima pa spet drisko smo sli prej na igrisce in se je 2x posrackal, potem smo sli kar domov. Pa se celo noc nismo spali, ker kaslja, bogec moj. Mah, skos imamo kaj Zobki, pri nas jih verjetno se dolgo ne bo, ker se se sploh ne slini. Hel mora bit verjetno hecen Lukas s trojkicami! Enkrat sem vidla enga s trojkicami, je bil res hecen. Gabriel jih je dobil nekje pri 18-ih mesecih. Go-ta ful lepa slikca!! Ja krofe naj bi pa tudi jaz letos spekla, njami njami ; sem ravno vceraj gledala recept od Arwen, ki mi ga je poslala; BTW ona je tudi cisto izginila iz nase debate, pa tecji...