hel32
|
Jutro! Vstala sem že ob 5:30, pa še nič nisem nardila, razen malega popedenala, no, trenutno spi! Je pa bil včeri full jokast, za njega, ko skor ne joče, je malo spremenjeno razpoloženje, zaradi zobkov, pa še 4x ja kakal, zgleda, da ga je šele začelo orng matrat. Aja, namestila sem nov varnostni paket, pa sem 3x mogla računalnik ugasnit , pa že! Aprilčica, sanikaa, saj, bom ga slikala sam je zdaj ful malo malo, tolk da čutiš, da je zobek predrl dlesen, vidi se bolj zaotečena dlesen in vse belo odspodi, no, skratka bom slikala vampirčka Miška, no ja mogoče si pa zanosla tudi včeri? , če tako praviš. Hruškolinka, sem bila na tvojih kilah, trenutno jih imam malo majn-86!!!!Pa nič ne telovadim, edino dieto imam. Aprilčica, dobro opravita, pa poročaj o kilah in merah! A Julija še hoče v ležalniku bit, Lukas že cel mesec več ne! Muca, jaz se moram pa pohvalit, da kr redno slončkamo, 2-3x na teden, če ne je panika! No pardon, da ne boste mislile da sva kaka pohotneža, eh, sva čist normalna saj, kak teden se zgodi, da majn, drugače pa kr redno, no vsaj bolj ali majn Sem se pravkar spomnila kako je bilo pri bivšem, včasih pa dva meseca, ali več ni bilo kaj (posledica tega, ker je že takrat imel druge, pa nisem vedela ) ko sem mu pa rekla da pa bi bil že počasi cajt, ga je pa kaj bolelo, ali je bil utrijen . In potem, čez nekaj let, ko sva se z dragim spoznala mi je blo ful čudno, kako to, da on bi pa vsak drugi dan slončkal, po pravici povedano, se še zdaj nekako nisem navadila , m je smešno, ko reče uhhhh, kako dolgo nisva, celih 7 dni Go-ta, Niko je pa tako velik fant ,in lušten Anžetka, jaz dajam sadje dop. zelenjavo popol. včeraj sem mu skuhala pastinak in krompir, je zmazal vse fant moj. Aprilčica, kako vama zavidam da si lahk privoščita in gresta sama ven!Lepo se imejta. Mah, mi ne bomo kaj dosti uživali, letos, imamo še ful stroškov, zapuščinska še ni fertig, še kr ne vema, a ga sestra toži ali ne, čakama in si parama živce , res je naumna, da se za dediščino toži, če ni nič za dobit, bo imela več stroškov, ja pa 20 let sploh ni imela stikov, ma letos junija bo že 2 leti, odkar tasta ni več, no potem je še zavarovanje audija1500€, nove letne gume, potem bo treba nardit menjavo olja, pa še neki, pa točno ne vem, v glavnem, spet €, pa še kaj bi se našlo, tako, da letos ne bova skoraj nič prihranila za novo hišo , no saj nam nič ne manjka, imamo vse, pa že bo, počasi, počasi, ker, ko bodo otroci zrasli, bodo valda imeli vsak svojo sobo. Malo sem pojamrala, pa ni to zdaj meni neka kriza, meni je glavno, da se midva razumeva in se imava rada, in me spoštuje, ostalo bo samo od sebe se nekako uskladilo. Aja še to, imamo 27. krst , morem malo pogledat zase,nimam nič konkretnega za oblečt. Lukas je že tečko!