lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Mi smo danes uživali. OČka je vzel dopust. In smo se šli sankat. POtem je cukr zaspal v vozku..pa smo naredil še en mega sprehod. Za južnco juhca in palačinke. Bila sem v službi, zgleda, da bom kar tukaj ostala, sept. me najbrž čaka celo za nedoločen čas. Lep dan, res. To je pa super novica Pa, da ste si vzeli en dan samo za sebe, še posebej na L. roj. dan pa še včeraj je res pohvalno. Blanč, hvala mojsonček en lep dan tudi tebi. ajsi, četitam M. za ŽE 9 mescov. Pa kako gre hitro čas. anci banci, lepo da si se spet malo oglasila. A potem praviš, da krema atopiclar pomaga, pa dieta seveda. Super , pa za izgubo kilc tudi. Vidim, da noge se bo počasi pocajtala. A spanje pa peša. To pa ni fino , pa tako dobro vam je že šlo in je lepo spal. A joška pa tud noče več. Kaj pa če je mleko že premalo hranljivo, ker vaš fant je res korenjak za svojo starost. Pa poroka.....sem si jaz tudi želela, da se še letos poročiva, pa vse kaže da mi ne uspe, ker je vsakič slabe volje, ko to omenim. Ja, ja, ja on bi se poročil, samo ni časa . Mah, ne bom morila. Sempre*, ane vsak dan kakšna tortica, potem p hujšaj No, mi smo pa po 4 nočeh končno spet spali celo noč. Upam, da tako ostane, saj sva govorila z mojim, da sva glede tega malo razvajena, ker naša res že od 3,5 mesca ne je več ponoči, pa potem se je ene 2x na noč malo zbudila, si jo malo pobožal in je zaspala nazaj, zdaj pa zadnje čase spi celo noč, edino zadnje 4 noči je bilo katastrofalno. Pa besedni zaklad se nam veča , obvlada že da-da, ata, ba-ba, ama-ama, buuu. Itak pa da mama še ne zna reči, ker jo tašča tega še ni naučila. Mal se hecam Pa na vse 4 se že postavi in se ziba. Skratka ji dogaja 100 na uro. Pa vsaj odzove se, ko jo pokličeš po imenu, da pride do tebe.
< Sporočilo je popravil lučka 25 -- 5.2.2010 15:16:18 >
|