|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Otročki po IVF/ICSI
2.2.2010 23:30:34   
obayifo
kruce user posted image , sosed pa user posted image . kako mu je pa to ratal...
karolinca je pa prou res luštna

semper*, nekej raznežena user posted image

goldy
, odvajanje... resistance is futile user posted image . pa kej lepga si kupte

mojsonček, super se to sprehajate! jaz sem dons trogala iz 4.štuka tamauga u kengurujčku, dekco in zimsko vrečo v eni roki in voziček v drugi. k sm pršla do dol sm že tolk zašvicala, k bi šla 10x po štengah gor pa dol.. se ne grem več tko.
aja, mi mamo laminat na hodniku in v kuhni, je mal bolši, tko da ni tolk mrzu, sam men gre na jetra, k tolk zaropota, če ti kej pade. pa eno lukno so nam nardil edini mojstri k sm jih u 'bajto' spustila. kupil smo ga pr alpodu, za več info na zasebno, da ne bo reklame user posted image

reby, tvoj možek ga pa pihne, si ne predstavlam, da bi se naš tkole drl s 4. štuka dol s takim glasom user posted image je moral bit pa res zabavno. sam jest bi mu rekla, nej rajš pride za lopato prjet user posted image

FB se jaz zaenkrat še uspešno otepam, čeprou sm bla včas taprva pr vseh teh zadevah

joka...

smo zrihtal, zaenkrat..

lučka, sej bo. še prehitr se bojo nehal po rokah nosit. glede na to, kako gre hitr čas... jim bo praktično jutr že nerodn se nas za roko prjet user posted image . sam nej bo zdrava.

gapi, čestitke za dva junačka

sonček, a lovra ste pa za rojstn dan nakepal, al kako user posted image

< Sporočilo je popravil obayifo -- 2.2.2010 23:42:59 >

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 2726
2.2.2010 23:53:53   
Sempervivum
Jaz grem zdaj spat, za zajtrk vam bom pa že kar zdajle postregla s posladkom:

user posted image

Nočko user posted image

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 2727
3.2.2010 6:26:06   
mojsonček
Jutro!

No, evo... že zjutraj me čaka doza cukrauser posted image  najprej Karolinca, ki tko kot v banani uživa v prstkih, pol pa še tortica od Klemna za polovičko user posted image  čestitke lepotkotu pa čim prej naj se pocajta... pa enga lupčka mu pritisni mami še od naju z Zojouser posted image

KRUCE a pr vas pa takle sosed dela... me je spomnilo, ko je gorelo v kleti našega bloka, mi na 4. štuku, pot do izhoda nemogoča zaradi dima... smo preživeli  2 uri na balkonu, Patrik je bil takrat star leto dni, jst pa v kratkih rokavih, zunaj pa okrog ničle... me še zdej strese, k se spomnim na to...
dobr porihtaj doma pa čestitke lepotički za 5kouser posted image user posted image

OBI prou smiliš se mi, k moraš tko trogat... jst sm tut tko s Patrikom vlekla vsak dan voziček pa njega not pa mojih ceu kup viška kilogramov na 4. štuk in vsakič švicala k konj, tut dol grede ne sam gor...  upam, da ti uspe najdt kkšno rešitev za to...

jst sm pa že od pol 6 auf user posted image  k sm učer čist prezgodaj zaspala... nč... en kofi vam skuham pol grem pa še sebi enga prpravit...
user posted image

Moja sreča sta moja sončka...

Neposredna povezava do sporočila: 2728
3.2.2010 10:36:54   
Goldy
Prišli iz trgovine in kupili celo eno majčko!!!  Hlače niti 42 nisem spravila do kolen - ne vem kakšne so to cifre.user posted image Take fine napise so imel na majčkah- sexy woman, sam ko mi je bila premajhnauser posted image , tele moje zize....pa kiss me, love me...user posted image
Mojmu kroj kavbojk ni bil všeč, ene druge hlače sploh ne, srajca je imela preširok ovratnik - mislim komplikator....user posted image

semper - nč ni blo z otroško trgovino, ker moj ni imel več časa, smo bili pa z njegovim avtom, tak da drugič.user posted image  Čestitke Klemnu za pol leta!!!!user posted image

obi - dobra s ti s tem troganjem. Jaz zašvicam že, ko malo pa sebe zrihtam...ne da bi jo še nosila dol, pa še voz....user posted image  Vsaka ti čast!user posted image

Grem študirat kaj bi za kosilo, itak sva sami!

Pa smo 4!!!

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 2729
3.2.2010 10:59:33   
sonček33
Gremo na zrak, eno 2-urno turco, da se nadihamo zraka. JE mraz, a L. bo spal, jaz bom pa že potrpela.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 2730
3.2.2010 15:28:01   
Goldy
Me2 sva z 2 urnega sprehoda. Ful sončekuser posted image ....pojedli kosilo, zdaj se pa pogovarjamo - da, da, dej, dej, ata, mama. Tolk je srčkana kot tolk govori.user posted image
Upam, da uživate ta lep daaaan!

Pa smo 4!!!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2731
3.2.2010 15:41:33   
lučka 25
Kruce user posted image  pa taki sosedje. To je bla pa prava kriminalka. O vam je stanovanje dim uničil, ali ogenj????
Čestitam za 5 mescov, pa vidim da je Karolinca prava akrobatka in gurmanka. user posted image

Sonček, Glody, vse ostale. Mis mo sbli tudi dobro urco na sončku, zdaj jo pa šibneva še sami, predno gre za gore. user posted image

Sempre*, ja kaj naj rečem. Naj Klemen čim prej ozdravi. pa čestitam za pol leta user posted image  user posted image  user posted image

obi, dobra si, da takole trogaš. Samo če ne gre drugače, kaj pa češ.

Reby, ne se odvajat od RR, a slišiš!

mojsonček, jaz pa sem prejle z Nežo par minutk odspala. Je tako pasalo, da bi šeeeee. Še preden se je Neža rodila, je bilo popoldansko spanje moja dnevna rutina (baje samo nekje od 2.-7. razreda ne) user posted image  Zdaj pa tega ni več. no ja, res sem mama tudi službo tako, da sem prej doma, ne pa šele pozno popoldne, ker potem to ne bi bilo izvedljivo.

Se*, no mojemu pa po moje kar jaz siv lase delam, priznam. Ma pa vsak dan enega več user posted image

Bumo, kje se spet skrivaš.

Pa anci banci, kako je z vašimi alergijami? Je že kaj znanega?

miška, ti maš itak dvojno delo, ti je opravičeno, da bolj malo pogledaš sem.

ajsi, mlinčka, zvezdica,....vsem en lep pozdrav user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2732
3.2.2010 15:42:49   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: Goldy

Me2 sva z 2 urnega sprehoda. Ful sončekuser posted image ....pojedli kosilo, zdaj se pa pogovarjamo - da, da, dej, dej, ata, mama. Tolk je srčkana kot tolk govori.user posted image
Upam, da uživate ta lep daaaan!

iiiiiiiiiiiiiiii, ful dobr. Naša bolj bababa govori, pa včasih am-am-am.
Ampak nič bat, jo bo tašča vse naučila, ker ona to zna. user posted image user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2733
3.2.2010 16:14:21   
ledenka
kruce user posted image user posted image user posted image samo, da ste vi ok!

mi smo še kar bolani... M. je boljši, jaz pa prebolevam eno virozo al kaj - kašljam, zadelan nos, počutje, kot da bi me traktor povozil...

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2734
3.2.2010 16:43:03   
Sempervivum
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

kruce user posted image user posted image user posted image samo, da ste vi ok!

mi smo še kar bolani... M. je boljši, jaz pa prebolevam eno virozo al kaj - kašljam, zadelan nos, počutje, kot da bi me traktor povozil...

A ti tudi? Danes je še moj user posted image  zbolel. Nimam energije za prav nič. Tamali pa tolk zahteven, da je kaj. Če mu ni kaj prav, se po tanovem dere ko user posted image  Meni bo pa glavo razneslo user posted image

Ledenka, čimprej bodite bolje user posted image

Ostale, ki veselo vozičkate, dajte še za nas malo user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2735
3.2.2010 21:15:28   
lučka 25
Zdaj pa čist zares. Vsi bacili stran od vseh otročkov, mamic, očkov,....šc, šc, šc. Bom huda.

Je pa res, da že komaj čakam pomlad, ker takrat pa jaz res zaživim.

Neposredna povezava do sporočila: 2736
4.2.2010 10:48:47   
Reby
Dan! user posted image
Mi smo že super in zdravi, včeraj smo imeli za Rota, jutri pa dobimo še pikico.

Ena slikca malega radovedneža. Mi ni ratal ga slikat, ko se ornk visok na rokice dvigne, pa bo tale kar vredu.
Zdej pa vas grem prebrat.

user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2737
4.2.2010 11:06:56   
Reby
lučka - ja, jaz tut komi čakam pomlad, tale zima se že prav vleče in je res bedna user posted image  Hahaha, a praviš, da jo bo tašča naučila? Pr nas je aktualna beseda mamamamama, še posebi, ko ga dam v postlco in mora zaspat user posted image
Semper - ja user posted image  no, a zdej ste pa vsi bogi? A praviš, da je tamali glasen. Naš je zdej pogruntal kričanje user posted image  Čestitke Klemnu za polovičko user posted image
ajsi - pozdravite se user posted image
kruce - čestitke za 5 mesecev, Karolina je pa že prava baba, prava gimnastičarka. Ah, tile sosedi, to je pa cela drama. Upam, da čimprej porihtate.
Goldy - še zdej nisem uspela pridit do pošte user posted image  Super za majčko. Jaz raje ne grem, ker si nočem nič probat in se gledat v špeglu, groza.
sonček - ste uživali na sprehodu? Ja, naš ati vedno kako tako pihne.
mojsonček - ja, laminat je res eno sr...., mi imamo parket in ploščice. Parket je ok, ploščice so pa ful mrzle in bomo mogl nabavt kakšen tekač, ko se bo mali začel plazit.
obi - jaz ful rada kidam, da se malo razmigam, sploh mojmu ne pustim user posted image  Zdej mi je pa jasno, zakaj teb grejo kilce dol...
Seki - Zarja je zdrava?
ancibanci - kako je noga in kako Svit?

Včeri sem dobila knjigico Igriva vadba za dojenčka, upam, da mi danes kaj uspe prelistat.

Aja, pa še nove mere:

68 cm in 7800 g user posted image

< Sporočilo je popravil Reby -- 4.2.2010 11:08:20 >

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2738
4.2.2010 12:23:26   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Aja, pa še nove mere:

68 cm in 7800 g user posted image

oooooooo, to pa so mere. user posted image  Naša je 2 mesca stari, pa je mela prejšnji teden mere 69 cm in 7650 g.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2739
4.2.2010 13:22:29   
Serendipity
No, sem se vsedla za comp in se zgodba od prejšnjič ponavlja - Zarja je prava navihanka postala - če te ni zraven je že jok in stok user posted image . Bom vas kaseneje kaj pokomentirala. Jo grem raje spet mal sončkat.

še popoldanski kofetek:

user posted image

BTW - reby - Tomi je user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2740
4.2.2010 14:04:06   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity
BTW - reby - Tomi je user posted image

ooooo, to pa se strinjam user posted image

hvala za dobre želje, seveda bo boljše... ta teden je itak tako zanič zunaj, da ni za ven hodit user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 2741
4.2.2010 17:39:32   
sonček33
Je pa res, da že komaj čakam pomlad, ker takrat pa jaz res zaživim.

Enako.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2742
4.2.2010 17:39:40   
sonček33
Kruce, ojeje...ma hudič no... kaj so ga pa srali. Še dobro, da ste vsi ok. Kmalu vam želim na stare tire.  Malčica je pa cukr.

Tomi iiiiiiii fletko mali.  In superca za zdravje.

Semper..kako ste vi?

Mojsonček in vi?

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2743
4.2.2010 17:40:44   
sonček33

Ajsi, bodite čimprej v polni formi... zdaj bo počasi postajalo topleje in ne bo več bolezni.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2744
4.2.2010 17:43:18   
sonček33

Mi smo danes uživali. OČka je vzel dopust. In smo se šli sankat. POtem je cukr zaspal v vozku..pa smo naredil še en mega sprehod.
Za južnco juhca in palačinke.

Bila sem v službi, zgleda, da bom kar tukaj ostala, sept. me najbrž čaka celo za nedoločen čas. user posted image user posted image
Lep dan, res.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2745
4.2.2010 17:50:48   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Mi smo danes uživali. OČka je vzel dopust. In smo se šli sankat. POtem je cukr zaspal v vozku..pa smo naredil še en mega sprehod.

Bila sem v službi, zgleda, da bom kar tukaj ostala, sept. me najbrž čaka celo za nedoločen čas. user posted image user posted image
Lep dan, res.

Iiiii, super novička user posted image  user posted image  user posted image  Pa enkratno za sankanje user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2746
4.2.2010 21:23:06   
Goldy
Reby - saj boš prišla do pošte. user posted image Upam. Cmok Tomiju, si ga je naša tak ogledovala.user posted image

sonček - super, kak fino. Jaz sem šla tudi danes malo v službo pogledat. Kar hitro bo čas okrog....no, ne še tako hitro.user posted image  Pa super da ste maloo uživali.

ajsi - user posted image  za čimprejšnjo ozdravitev!

semper - tudi vam user posted image , da čimprej ozdravite! Naša še kr smrka in malo kašlja. Samo hodiva ven, ker vročine nima. Sva bili še za vas malo. Ej, naša je tudi imela obdobje, ko me je skozi morala videt, zdaj pokliče mama, in ko se oglasim je ok. Me pa včasih tudi nikamor ne pusti, me prime okrog vratu..

lučka - naša bo drugi teden 8 mesecev, pa ima malo več kot 8 kg.user posted image  Naša standardno govori am-am, če je lačna. Ej, noro super, da ti bo tašča vse porihtala in jo naučila.user posted image

seren* - Zarja je pomembna, ne pa RR in FB....user posted image

anci banci, kruce, blanči, mojsonček, zvezdica....pa še vse nenamerno izpuščene - cmok vsem sončkom in pozdravček očkom in mamicam!

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2747
5.2.2010 1:06:59   
Sempervivum
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Lep dan, res.

Super krasna novička! To je pa zelo lepo - vse po vsrti user posted image  Ane, da so kakšni dnevi še prav posebej lepi user posted image  in prav je tako user posted image

Ja, jaz zaenkrat pri našmu tudi nisem opazila, da bi morala bit ves čas ob njemu, je lahko tudi kdo drug user posted image  Samo sam ne mara bit user posted image

Jaz sem malo boljše, Klemen tudi user posted image  Smo se končno spet naspali ponoči user posted image  No, eno sesanje noska je bilo vmes, pa malo nagajanja, ampak to je že ful napredek. Sem tok vesela, da od veselja spet ponočujem user posted image

Prijetno nočko in dober jutrišnji dan!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2748
5.2.2010 7:03:47   
blanč
Dobro jutro punce moje. Kakšni cukri so tile naši otročki. Kruce, kako ti je rtal, da že sama banano je????user posted image Fajn zrihtite stanovanje in fajn taščo ponucite, da vas tisti čas pedenauser posted image
Evo kavice za lepši dan.
user posted image

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

Neposredna povezava do sporočila: 2749
5.2.2010 11:02:36   
mojsonček
BLANČ hvala za kofi

SONČI superca za službo

AJSI  čim prej se pocajtaj

lepotičke in lepotkoti, lep dan vsem

Moja sreča sta moja sončka...

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.