Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sempervivum Sam še tole moram komentirat (mi gre odvajanje slabo od rok) IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Kje pa je Kruce? Po moje ga je spet stara-nova služba okupirala. Upam, da mu njegove 3 punce ne delajo sivih las Me čudi, da jih še ob treh puncah kaj ima... Moj ma samo dve (ok, pa mačonka, pa pesjanka zraven je že 4!), pa dokaj hitro bežijo z glave Pa še to je eno šele pred kratkim dobil! Le katera mu je do takrat vse lase populila? A) mačka B) psička C) Seki D) tašča Hm, s taščo se še preveč dobro razume - jo pelje na kafe, pa se ji takoj odkupi za morebitne grehe. Hm - jaz bi rekla, da je psička, hm... ali pa mačka...eh, j* ga.. je kar Seki Malo gorenjke je v meni - bi rada prišparala na glavniku (pogosta raba lahko poškoduje zobce na glavniku), pa še šparam na šamponu... Znajt se je treba IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 No, prav, pol se bom pa še jaz začela odvajat od RRja, če je zdej to IN. Čau NI šans. podpis IZVIRNO SPOROČILO: Sempervivum IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Semper..nos je pomoje največji ..vse še nekako gre,a če je poln nos, adijo mirne noči. Upam, da je Klemen danes že bolje. Žal ne Zdaj ima še vročino, čisto malo sicer. Upam, da jutri ne bo narasla. Držim pestke & pošiljam cel voz pikapok! Aja, sam še tole, Reby, a tvoj možiček je pa Tomiju balon pojedel Ti ti očka . Počaki, kok bo šele luštno, ko se bosta oba tvoja fanta takole afnala hehe, jap, je Reby tudi mene nasmejala do solz! Ha ha ha - faca je tvoj mož. goldy - lepo šopingiraj jutri! IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 sonček - superca za službo & penzijo! Hm, mene še čaka kar napetost za iskanje službe. Mi je kar velik cmok v grlu, ko pomislim na to ... Se*..ti kar lepo še uživaj..boš že potem razmišljala o tem...do poletja imaš še čas. I shall try! IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Men se pa sladko j***, ker jaz že imam tisto, kar sem si vedno želela in to je Neža. Res je! TROJNI podpis!
< Sporočilo je popravil Serendipity -- 2.2.2010 21:02:36 >
|