|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Otročki po IVF/ICSI
2.2.2010 18:52:10   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Kje pa je Kruce?

Po moje ga je spet stara-nova služba okupirala.
Upam, da mu njegove 3 punce ne delajo sivih las

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2701
2.2.2010 19:43:13   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Kje pa je Kruce?

Me čudi, da jih še ob treh puncah kaj ima... Moj ma samo dve (ok, pa mačonka, pa pesjanka zraven je že 4!), pa dokaj hitro bežijo z glave user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2702
2.2.2010 20:01:50   
sonček33

Upam, da jih on ne sivi puncam.user posted image

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2703
2.2.2010 20:03:51   
sonček33
Je pa od kar so prišli iz bolnice taka jokica, da je joj. Kar ves čas bi bla po rokah, pa iz naročjka v naročje. Prej pa nikoli. Si jo težko držav v naročju, ker je bila najraje na tleh, pa se plazila, pa prevračala,... Jap, je bla v B 4 dni bolj po rokah ali pa v posteljici in vozičku, ker na tleh je pa res nisem mogla met, pa prav tako med igrali, da ne bi res kaj staknila. Ah, bo že.

LUčka, jap to bo. Sem to okusila ob njegovi zadnji bolezni. Hitro se navadijo..težje odvadijo.user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2704
2.2.2010 20:05:15   
sonček33
Sonček, kako ste pa vi v nedeljo praznovali, a bomo deležne kakšne slikice s torto zamazanega Lovra?

Mismis.praznovali smo v soboto...ndelje pa je bil naš dan. Smo se šli sankat, kepat in se crkljali.

Slikice pa skoraj več ne upam dati gor, glede na to, kaj se dogaja na rr.

kako si ti? PIrček teče?

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2705
2.2.2010 20:06:20   
sonček33
Vsak starš ima najlepšega in midva sva dobila kar dva - Ažbeta in Jakoba. Ažbe se je rodil ob 23.45 z 2090 g in 46 cm, Jakob pa ob 23.56 z 2790 g in 48 cm.
Vsi se počutimo v redu in smo srečni.

Gapi, čestitke. Zdaj pa nič več ne bo, kot je bilo..bo še lepše.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2706
2.2.2010 20:06:59   
sonček33
Če bi lohk izbirala, bi tudi raje Lovra izbrala, ane?

Vedno!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2707
2.2.2010 20:08:11   
sonček33
Meni je pa danes Klemen celo pol urice več privoščil Sam je bila pa ponoči spet žurka: 2x sesanje noska, spet kašljanje, davljenje in bruhanje, pa sračkanje Mi pa še nimamo sončka, je še kar megla, mraz je pa itak za

Semper..nos je pomoje največjiuser posted image ..vse še nekako gre,a če je poln nos, adijo mirne noči. Upam, da je Klemen danes že bolje.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2708
2.2.2010 20:09:07   
sonček33
sonček - superca za službo & penzijo! Hm, mene še čaka kar napetost za iskanje službe. Mi je kar velik cmok v grlu, ko pomislim na to ...

Se*..ti kar lepo še uživaj..boš že potem razmišljala  o tem...do poletja imaš še čas.

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2709
2.2.2010 20:09:59   
sonček33
sonček - super za službo. Jah balon, kar je helija še ostalo, ga je ati pojedu in ko sem kidala, se je z okna dol drl, dejmo žena, malo hitreje, dejmo kidat s tistim tenkim glasom, jaz sem mislila, da bom crknala od smeha

Ati je car. Luštn je brat, kako malo je treba za iskreno veselje in smeh.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2710
2.2.2010 20:10:45   
sonček33
Men se pa sladko j***, ker jaz že imam tisto, kar sem si vedno želela in to je Neža.

Res je!

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2711
2.2.2010 20:11:36   
sonček33
Vmes sva pokukali še v trgovino in imajo še neke popuste, tako da bova jutri z mojim si šla kaj kupit - no, šli bomo vsi 3.

Zase? Fajn nakupujte. POtem boš pa poročala.

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2712
2.2.2010 20:12:33   
sonček33
Mojsonček, kako sta cukra? Kmalu bodo počitnice. Boste kam šli? Se kaj sprehajata ali ste še bolni?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2713
2.2.2010 20:42:51   
Sempervivum

Meni je pa danes Klemen celo pol urice več privoščil Sam je bila pa ponoči spet žurka: 2x sesanje noska, spet kašljanje, davljenje in bruhanje, pa sračkanje Mi pa še nimamo sončka, je še kar megla, mraz je pa itak za

Semper..nos je pomoje največjiuser posted image ..vse še nekako gre,a če je poln nos, adijo mirne noči. Upam, da je Klemen danes že bolje.

Žal ne user posted image  Zdaj ima še vročino, čisto malo sicer. Upam, da jutri ne bo narasla.

No, prav, pol se bom pa še jaz začela odvajat od RRja, če je zdej to IN. Čau user posted image

Aja, sam še tole, Reby, a tvoj možiček je pa Tomiju balon pojedel user posted image  Ti ti očka user posted image . Počaki, kok bo šele luštno, ko se bosta oba tvoja fanta takole afnala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2714
2.2.2010 20:43:55   
sonček33
No, prav, pol se bom pa še jaz začela odvajat od RRja, če je zdej to IN. Čau

NI šans.

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 2715
2.2.2010 20:48:29   
Sempervivum
Sam še tole moram komentirat (mi gre odvajanje slabo od rok) user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

Kje pa je Kruce?

Me čudi, da jih še ob treh puncah kaj ima... Moj ma samo dve (ok, pa mačonka, pa pesjanka zraven je že 4!), pa dokaj hitro bežijo z glave user posted image user posted image user posted image

Pa še to je eno šele pred kratkim dobil! Le katera mu je do takrat vse lase populila? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

A) mačka
B) psička
C) Seki
D) tašča

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 2716
2.2.2010 20:52:13   
Sempervivum

NI šans.

user posted image user posted image user posted image  Ah sej vidiš, da mi ne gre lih najbolje user posted image user posted image user posted image

Fora je v tem, da nisem ne na FB, pa tud na drugih forumih bolj malo sodelujem, ravno zato, ker sem opazila, da gre čist preveč časa za to. No, nosečkam in sedaj mamicam po IVF/ICSI sem pa zvesta user posted image  Smo nekako na isti valovni dolžini, ane ...

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2717
2.2.2010 20:53:08   
sonček33
na isti valovni dolžini, ane ...

Itak.
Tudi jaz sem aktivna zgolj na rr. Fb je zame itak pretežakuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2718
2.2.2010 21:01:05   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: Sempervivum

Sam še tole moram komentirat (mi gre odvajanje slabo od rok) user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

Kje pa je Kruce?

Pa še to je eno šele pred kratkim dobil! Le katera mu je do takrat vse lase populila? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

A) mačka
B) psička
C) Seki
D) tašča

Hm, s taščo se še preveč dobro razume - jo pelje na kafe, pa se ji takoj odkupi za morebitne grehe.

Hm - jaz bi rekla, da je psička, hm... ali pa mačka...eh, j* ga.. je kar Seki user posted image user posted image user posted image Malo gorenjke je v meni - bi rada prišparala na glavniku (pogosta raba lahko poškoduje zobce na glavniku), pa še šparam na šamponu... Znajt se je treba user posted image user posted image

NI šans.

podpis user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Sempervivum

Semper..nos je pomoje največji ..vse še nekako gre,a če je poln nos, adijo mirne noči. Upam, da je Klemen danes že bolje.

Žal ne  Zdaj ima še vročino, čisto malo sicer. Upam, da jutri ne bo narasla. Držim pestke & pošiljam cel voz pikapok!

Aja, sam še tole, Reby, a tvoj možiček je pa Tomiju balon pojedel  Ti ti očka . Počaki, kok bo šele luštno, ko se bosta oba tvoja fanta takole afnala hehe, jap, je Reby tudi mene nasmejala do solz! Ha ha ha - faca je tvoj mož. user posted image user posted image user posted image user posted image

goldy - lepo šopingiraj jutri!

sonček - superca za službo & penzijo! Hm, mene še čaka kar napetost za iskanje službe. Mi je kar velik cmok v grlu, ko pomislim na to ...

Se*..ti kar lepo še uživaj..boš že potem razmišljala  o tem...do poletja imaš še čas.

I shall try! user posted image user posted image

Men se pa sladko j***, ker jaz že imam tisto, kar sem si vedno želela in to je Neža.

Res je!

TROJNI podpis!

< Sporočilo je popravil Serendipity -- 2.2.2010 21:02:36 >

Neposredna povezava do sporočila: 2719
2.2.2010 21:06:24   
mojsonček
O SONČI je blo vse rumeno na zadnji strani našga čvekauser posted image  

midve sva spet na terenu, dons sva bli 3 ure zunaj in je dobri 2,5 h frajla prespalauser posted image user posted image  ja... počitnice bodo kmalu tu... pa teden dni prej gre pa Patrik v šolo v naravi in že zdej hod okrog k pavijan k ma nov bord in misli, da je glavni na vasi user posted image  nimam pojma kaj  bomo med počitnicami... jst bi šla ful rada smučkat, k lani nč nisem pa nimam hlač in bunde... bo treba pogledat po štacunah, če je še kej ostal... drgač pa nč konkretnega nimamo v planu... mogoče pogruntamo kej čist neplanirano...

REBY laminat men sploh ne potegne, ker je res mrzu k user posted image ...  mi smo najemniki tko da nimam pojma kje se ga da dobit... lahko ti pa še to povem, da je en
kuser posted image  za vzdrževat, da se pozna vsak rajs na njem in boh ne dej, da ti kej pade in ga poškoduješ...

babe... pa kva je to... vse se neki odvajate od RRuser posted image user posted image  sej mal se lahk, če mislite, da je preveč ampak brez pretiravanja prosim...

PATRIK vse najboljše!!!!
user posted image

SEMPER user posted image user posted image user posted image user posted image  za Klemna, da se čim prej pocajta

KRUCE javi se, vidiš, da te pogrešamouser posted image

grem si neki sladkega vzet, mi je cukr padu, k ni več nobenih fotk tle gor... user posted image  tolk da boste vedle, da ste krive, če se zredimuser posted image

Moja sreča sta moja sončka...

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2720
2.2.2010 21:37:15   
Goldy
Sem že tu!!! Tolk o odvajanju od RR oz. naše teme spljoh.user posted image  Vas mam čist preveč rada. user posted image

sonči - za spremembo grem v šoping zase in za dragega. Otroška trgovina je imela inventuro, drugač bi itak tut notr zavila. No, jutri ne bo več inventure, tako da....user posted image

seren* - neke ful nizke cene sem videla, majčke po 3, 4 eure, hlače 7 eurov. Pa glede na to, da moja garderoba obsega ene kavbojke, ki so mi prav in ene, ki so mi prevelike...si bom kakšne privoščila, če mi bodo le prav. Zadnjič sem si kupila ene elegantne hlače in to št. 36.user posted image  Pa take št nisem nosila od pamtiveka. No, drugih pa 42 nisem do riti gor navlekla. Majčke za 3 eure bodo pa tudi kr dobre, sploh za razvlečit (to je zdaj specialnost moje preljube hčerke) in za poslinit ter pobruhat....

reby - a taka faca je tvoj, ziher bi se z mojim štimala.user posted image

mojsonček - madoniš, to pa je tura.user posted image  Aaaa, me pa ne prevzamemo krivde za tvoje kilce, ne ne....user posted image

Sam ne mi rečt, da sem spet sama tle gor.user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 2721
2.2.2010 22:20:31   
Kruce Fiks

Kje pa je Kruce?

Halo!
Sive lase mi delajo sosedje....

user posted image

user posted image
Stanovanje obnovljeno v avgustu je fuč! Familija na stanovanju pri tašči, jaz revež pa orodje v roke in jovo na novo. Morm pohvalt zavarovalnico, so se hitro odzvali in mi dali proste roke pri obnovi..
V službi še nisem, glede na situacijo - hvala bogu. Verjetno pričnem okrog 15.
Pa še nekaj luštnga!
Danes ima 5 mescev user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil Kruce Fiks -- 2.2.2010 22:25:07 >

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2722
2.2.2010 22:59:44   
Goldy
kruce - za božjo voljo! user posted image  za vse vas! Karolinca je pa prava frajerka.....user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 2723
2.2.2010 23:10:52   
Sempervivum
Kuku user posted image

A sem vam že kdaj povedala, da vas mam rada user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2724
2.2.2010 23:17:26   
Sempervivum
Kruce, pa kaj si ti zaen vseznalec user posted image  Znaš obnavljati stanovanje IN namestiti CTG pas na trebuhu nosečnice user posted image  Zdej me pa res matra, kaj v resnici delaš (ziher je kaj čist tretjega) user posted image
Karolinca je lih en tak buhtelček kot naš frajer. In vidim, da ste tudi vi že začeli z GH user posted image  

Na, evo mojsonček, zdej si pa dobila posladek! Zdaj pa hitro pospravi tisto, kar imaš na mizi user posted image  Se strinjam z Goldy, ne prevzemamo krivde user posted image

Goldy, grem stavt, da boš tudi v otroško trgovino zavila user posted image  Sam kakšne probleme maš pa ti, res. Da maš vse cunje prevelike ... a ti nam to na vest trkaš user posted image  Jaz mam lih ene hlače, ki so mi prav, pa sem preveč trmasta, da bi si še kakšne kupila user posted image  Noja, saj mi še kar gre, počasi se daleč pride, pravijo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.