lučka 25
|
Kruce pa taki sosedje. To je bla pa prava kriminalka. O vam je stanovanje dim uničil, ali ogenj???? Čestitam za 5 mescov, pa vidim da je Karolinca prava akrobatka in gurmanka. Sonček, Glody, vse ostale. Mis mo sbli tudi dobro urco na sončku, zdaj jo pa šibneva še sami, predno gre za gore. Sempre*, ja kaj naj rečem. Naj Klemen čim prej ozdravi. pa čestitam za pol leta obi, dobra si, da takole trogaš. Samo če ne gre drugače, kaj pa češ. Reby, ne se odvajat od RR, a slišiš! mojsonček, jaz pa sem prejle z Nežo par minutk odspala. Je tako pasalo, da bi šeeeee. Še preden se je Neža rodila, je bilo popoldansko spanje moja dnevna rutina (baje samo nekje od 2.-7. razreda ne) Zdaj pa tega ni več. no ja, res sem mama tudi službo tako, da sem prej doma, ne pa šele pozno popoldne, ker potem to ne bi bilo izvedljivo. Se*, no mojemu pa po moje kar jaz siv lase delam, priznam. Ma pa vsak dan enega več Bumo, kje se spet skrivaš. Pa anci banci, kako je z vašimi alergijami? Je že kaj znanega? miška, ti maš itak dvojno delo, ti je opravičeno, da bolj malo pogledaš sem. ajsi, mlinčka, zvezdica,....vsem en lep pozdrav
|