|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010 - 3. del
6.2.2010 17:04:09   
vekybel
3sonček3 Ja veš kje to najdeš, ko gledaš po tednih kako rastejo naše pikice in pri 35 tednu je objava, da lahko pošlješ kako slikco in jo objavijo. Poglej si pa pošlji.

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 1051
6.2.2010 17:04:48   
3Sonček3
IZVIRNO SPOROČILO: vekybel

3sonček3 Ja veš kje to najdeš, ko gledaš po tednih kako rastejo naše pikice in pri 35 tednu je objava, da lahko pošlješ kako slikco in jo objavijo. Poglej si pa pošlji.

Hvala

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 1052
6.2.2010 17:05:20   
Anonimen
Aha ok, pol pa javi v čet. Reci mi s kom si se pa ti zmenila za datum? Z tvojim G ali si šla v P se zmenit al kako to gre?

Zmenila sem se z mojim G, ker on opravlja tudi operacije v SB Ptuj. Drugače pa sem pri njemu izpolnila en list, za drugega je pa poskrbel on. Potem sem pa po pošti dobila datum.

(odgovor članu vekybel)
  Neposredna povezava do sporočila: 1053
6.2.2010 17:10:18   
vekybel
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007

Aha ok, pol pa javi v čet. Reci mi s kom si se pa ti zmenila za datum? Z tvojim G ali si šla v P se zmenit al kako to gre?

Zmenila sem se z mojim G, ker on opravlja tudi operacije v SB Ptuj. Drugače pa sem pri njemu izpolnila en list, za drugega je pa poskrbel on. Potem sem pa po pošti dobila datum.

Če prav razumem potem ti bo tvoj G delal CR?
Kaj tvoj G ima ordinacijo v ZD ali kje drugje? 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1054
6.2.2010 17:17:20   
Anonimen

Če prav razumem potem ti bo tvoj G delal CR?
Kaj tvoj G ima ordinacijo v ZD ali kje drugje?

Ja, če sem ga prav razumela, mi ga bo on delal, pa verjetno bo še en g bil zraven. Taka je pač praksam
Ne nima ordinacije v ZD, ampak ima odprto zasebno ambulanto.

(odgovor članu vekybel)
  Neposredna povezava do sporočila: 1055
6.2.2010 17:30:37   
vekybel
sara2007 ja ker moj G ima ordinacijo v ZD na Ptuju in je tudi dežuren v P in ne vem s kom se bom menila za CR, zato mal sprašujem, da vem kako to gre sploh.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1056
6.2.2010 17:30:54   
zoey
Aloha!
Da še jaz malo pojamram user posted image Včeraj ni bilo nič s popoldanskim spancem, potem sem celo popoldne komirala, spustila prijateljičin rojstni dan in šla spat pred 9. In potem sem se zbudila malo po polnoči in nisem mogla več zaspat do 5ih user posted image Ob 7h pa auf in v Italijo, v Ikeo. In sem spet zapravila en kup evrčkov, ampak je bilo lepo user posted image Sva šli s prijateljico, potem pa še na pico in v Pikapolonico in zdaj sem gotova. Mi je pa kupila najlepše darilo, no sem si ga izbrala, dojenčkov album z ilustracijami Jelke Reichman user posted image Komaj čakam, da ga dobim user posted image So mi pa ravno zdajle pripeljali zibko, včeraj smo sestavili previjalko, tako da zdaj samo še cunjce prelikam in zložim, potem pa lahko grem v Rim. Lahko tudi v tapravega, na počinice user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1057
6.2.2010 17:38:00   
Anonimen
sara2007 ja ker moj G ima ordinacijo v ZD na Ptuju in je tudi dežuren v P in ne vem s kom se bom menila za CR, zato mal sprašujem, da vem kako to gre sploh.

kdo pa je tvoj G?

(odgovor članu vekybel)
  Neposredna povezava do sporočila: 1058
6.2.2010 18:05:32   
3Sonček3
IZVIRNO SPOROČILO: zoey

Aloha!
Da še jaz malo pojamram user posted image Včeraj ni bilo nič s popoldanskim spancem, potem sem celo popoldne komirala, spustila prijateljičin rojstni dan in šla spat pred 9. In potem sem se zbudila malo po polnoči in nisem mogla več zaspat do 5ih user posted image Ob 7h pa auf in v Italijo, v Ikeo. In sem spet zapravila en kup evrčkov, ampak je bilo lepo user posted image Sva šli s prijateljico, potem pa še na pico in v Pikapolonico in zdaj sem gotova. Mi je pa kupila najlepše darilo, no sem si ga izbrala, dojenčkov album z ilustracijami Jelke Reichman user posted image Komaj čakam, da ga dobim user posted image So mi pa ravno zdajle pripeljali zibko, včeraj smo sestavili previjalko, tako da zdaj samo še cunjce prelikam in zložim, potem pa lahko grem v Rim. Lahko tudi v tapravega, na počinice user posted image

Tut js bom tazga kupla, je ful lep user posted image user posted image user posted image

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 1059
6.2.2010 18:12:55   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: zoey

Aloha!
Da še jaz malo pojamram Včeraj ni bilo nič s popoldanskim spancem, potem sem celo popoldne komirala, spustila prijateljičin rojstni dan in šla spat pred 9. In potem sem se zbudila malo po polnoči in nisem mogla več zaspat do 5ih Ob 7h pa auf in v Italijo, v Ikeo. In sem spet zapravila en kup evrčkov, ampak je bilo lepo Sva šli s prijateljico, potem pa še na pico in v Pikapolonico in zdaj sem gotova. Mi je pa kupila najlepše darilo, no sem si ga izbrala, dojenčkov album z ilustracijami Jelke Reichman Komaj čakam, da ga dobim So mi pa ravno zdajle pripeljali zibko, včeraj smo sestavili previjalko, tako da zdaj samo še cunjce prelikam in zložim, potem pa lahko grem v Rim. Lahko tudi v tapravega, na počinice

Tut js bom tazga kupla, je ful lep

Tega imam tudi jst za obe2. Je res lep. Ta prvega sem dobila za darilo, za tadrugo sem ga pa jst kupila user posted image

(odgovor članu 3Sonček3)
  Neposredna povezava do sporočila: 1060
6.2.2010 18:31:02   
7lina7
čer! ..... iz pod snega...

čmrli vas lepo pozdravlja! pridno počiva, papca in uživa... CTG ne kaže nič. dobila je še 2 injekciji za razvoj pljučk. jutri pa dobi izvide in če bo vse ok, lahko šprinta domov!

Lin@

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1061
6.2.2010 18:37:34   
vekybel
sara2007 moj G je Šučur. Zakaj?

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 1062
6.2.2010 18:56:13   
Anonimen
sara2007 moj G je Šučur. Zakaj?

Tak pač vprašam. Nisem vedela, da ima tudi on posege v P.

(odgovor članu vekybel)
  Neposredna povezava do sporočila: 1063
6.2.2010 18:58:19   
Anonimen
čmrli vas lepo pozdravlja! pridno počiva, papca in uživa... CTG ne kaže nič. dobila je še 2 injekciji za razvoj pljučk. jutri pa dobi izvide in če bo vse ok, lahko šprinta domov!

Pozdravi jo nazaj in reči, da držim pesti, da pride čimprej domov!!!

Vidim pa, da nas te G kar radi filajo z injekcijami za razvoj pljučuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 7lina7)
  Neposredna povezava do sporočila: 1064
6.2.2010 19:01:28   
Anonimen
Meni je šel pa moj po hamburger, se mi je tok zaluštal, pa mojega že tolk dolg ni, da zgleda da je šel v Lj po njegauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1065
6.2.2010 19:06:04   
Anonimen
zdej pa eno vprašanje???

Ali so vas že kaj spraševali, kaj kupiti za darilo ob rojstvu dojenčka??

Priznam, da ko zdaj na to pomislim, se mi kar malo user posted image . To pa zato, ker vem, da bom spet polno nepotrebnih stvari dobila in pol spet ne bom vedela kaj z njimi.

Vsaj tako je bilo pri Živi.  Saj ne rečem, da nisem vesela, če se kdo kaj spomni pa prinese kakšno malenkost.  Ampak, pa da me vpraša - pa rečem da imam vsega dovolj, če želiš kupi plenice ali pa robčke in mi prinese nekaj čist kontra ratam jezna ko user posted image user posted image .
In to zato, ker se potem teh igrač plišastih tookkk nabere, da ne veš kam z njimi.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1066
6.2.2010 19:16:08   
lenčy
hey hey punce, imate tudi pri vas tono snega?user posted image

darila za rojstvo? se strinjam, da so te plišaste igračke brca v temo, zato tudi js nisem nikol drugim igrač kupovala, po navadi zmeraj oblačila... če bi mene kdo to vprašu, bi bližnjim rekla, da denar, ostalim pa plenice... sicer me pa še nihče ni vprašaluser posted image

grem zdj še na zadn kos torte, ki sm jo spekla lubiju. se morm pohvalt, da je odlična!

24.03.2010 ob 20.13 sva postala ponosna starša malemu Aleksu.
Rada te imava!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1067
6.2.2010 19:23:41   
vekybel
sara2007 ja tudi jz nisem vedela da dela v P, ko mi je enkrat na pregledu reku da je bil dežuren čez noč in je imel en poseg pa da zaradi tega zamuja.
Drugače pa za darila, dobra tema, mene še ni nobeden vprašal razen mojih staršev in brata ki so mi že kupili. Tako da če me kdo vpraša bom pač povedala kaj mi še rabi če in ko bom imela vse pol pa bom kr rekla kaj za obleč, ker to vedno pride prav. Upam samo da ne bo preveč teh plišov, ker je res brezveze.

lenčy jaaaaaaaaaa tudi mi imamo full snega. Danes sploh nisem izstopila ven iz hiše in niti ne bom, ker je že tema.

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1068
6.2.2010 20:28:45   
rožca26

Ali so vas že kaj spraševali, kaj kupiti za darilo ob rojstvu dojenčka??

Ne. Na žalost. ker če bi me, bi jim kar lepo rekla kake bone. Čeprov kot kaže mi jih bodo nosili, ker zadnje čase mi nosjo sam bone od muellerja user posted image user posted image user posted image  Ker jest pa živčnega fašem, ko dobim kaka oblačila. Na koncu jih maš na tone in kakšna sploh nikoli ne oblečeš user posted image user posted image user posted image  Tko da si oblačilc nikar še ne želte. Pol, k se pa menja sezona in oblačila pa kr nobenega ni, da bi ti kupil kaj za oblečt. Najraj majo te ta najmanjše cunjce user posted image user posted image user posted image

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1069
6.2.2010 20:29:58   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: 7lina7

user posted image user posted image user posted image  da CTG še nič ne zaznava. Držim pesti, da bo prišla jutri domov. Pa lepo jo pozdravi user posted image

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 1070
6.2.2010 21:00:37   
Zvezdici
user posted image user posted image za čmrliko.

Smo pa marčevke res aktivne postale v porodnišnicah user posted image . No, samo da vse štima!

Mene, pa danes tudi spet krči kar močno dajejo user posted image , pa trebuh se je spet odločil otrdevat user posted image . Sem mislila prvo, da se je mala tako namontirala, pa se ni. Je bil trebuh trd kot kamen. Me je danes čez dan ene 4x močno špiknilo, da sem bila sigurna da je to to.
Nagaja meni pupa že sedaj. Mogoče se, pa ne zna odločit ali ji je februar vredu mesec ali ne user posted image .

Kako ste kaj ostale?

Mene še noben kaj dosti ni vprašal, kaj prinesti ob rojstvu. Samo 2 osebi. Sem, pa še preden me je kdo vprašal, prepovedala nošenje igrač user posted image . Jih mam še od sestre oh in sploh veliko.
Sicer, pa v družini, ker se pogovarjamo (sorodniki pač), bom rekla za uporabne zadeve. Kot na primer termometer, ki ga še nimam, album. Potem mi pa zmanjka user posted image .

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 1071
6.2.2010 21:30:04   
Jessy
Pozdravljene!

Mene je današnji dan kar pošteno zdelal. Noge so mi močno zatekle okrog gležnja, tako da sem že mojega zaposlila, da je imel 10 minutno masažo. Sicer ni kaj dosti pomagala, ampak bolje to kot nič.
Tudi moj je pravkar komentiral, da sem vidno utrujena.

Mene za darila niso nič spraševali. Upam, da ko bodo prihajali telegrami, da ne bodo tistih pliškov pošiljali, ker jih imam že od Neje eno ta veliko vrečo za smeti na podstrešju. Se bom priporočila za fantovska oblačila in sicer za od 1 leta naprej, ker tega mi bo pa res manjkalo, saj sem zdaj le za deklico kupovala in to veliiiiiikoooo. user posted image  Drugače se pa tudi kakšne knjigice ne branim ali pa didaktičnih iger. Drugega pa nočem. Je bolje, da mi prinesejo plenice ali pa bone, pa sami kupimo po potrebi.

Čmrlika, mislim, da bo s tabo vse ok! Stiskam pesti!!!user posted image user posted image user posted image

Danes sem imela en izpad solza (hormoni tudi naredijo svoje). Se mi zdi, da kar naprej nekaj prekladam in pospravljam (sem že govorila o tem), pa kar ne zmanjka, ker ne znata paziti.user posted image Da ne govorim, da se mi Neja zmisli packati z vodenkami in prstnimi barvami, pa poleg risalnih listov še pol mize pomaže in ene 3 stole (oblečeni v bež mikrovlakna), pa po tleh....in kdo čisti? Ja, jaz, seveda! in potem mojemu rečem, da po pol leta, odkar imava novo kuhinjo, bi pa že lahko naravnal eno zaščitno plastiko na zaključni letvici spodaj, ker je takrat rekel, da bo to popravil, saj je sam tako namontiral, da jo je spodvihal. In se danes loti to delat z nožem user posted image  in valjda, odlomi en kos plastike (namesto, da bi odšravfal letvico). Sem bila tako jezna, da sem šla kar v sobo, pa se zjokala. Vsega se mi je nabralo, pa utrujena sem bila, pa noge so me bolele, pol pa še take neumnosti ratajo.
Sem se zdaj spovedala. Če me niste brale, tudi vredu, mi je vseeno lažje pri srcu.user posted image

< Sporočilo je popravil Jessy -- 6.2.2010 21:31:00 >

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 1072
6.2.2010 21:53:23   
Capyka
Oj punce!

Jessy, ne se sekirat. Verjetno (ma ziher) se je tvoj še bolj trapasto počutil...

Pritisk: evo, jaz sem ga imela na zadnjem pregledu 90/60, pa pravi sestra zaskrbljeno: "joj, joj, tole pa ne bo v redu...." Hmm.... jaz vsa preplašena, mi zmeri še enkrat in voila: 100/70 - in pravi ženska vsa zadovoljna, ja tole pa bo okej, sem vam mogla mal pritisk dvignit... user posted image  Fajn ne? Drugače pa tudi jaz kofetkam...

Krči in otrdevanje: sem povečala dozo magnesola na 3 na dan. Je boljše.

Darila: omg, plis, plis, sam ne me več zasuti s pliškoti v porodnišnici... Mi je bilo kar nerodno, tolk vrečk sem imela. Sedaj imam pa polno taveliko vrečo in okej, enega tavelikega pliškota uporabljamo kot podstavek za vrata, da se ne zaprejo sama. Tolk o tem. Na žalost me pa nobenen ne vpraša... Upam, da me še bojo, sicer pa mamo še čas par tednov.

Injekcije za razvoj pljučk - pri Sari se mi je začelo nekaj komplicirati pri 33. tednu, pa je g rekel, da so te zadeve pri teh tednih brezpotrebne, da oni dajejo samo pred 30 tednom.
Sara je bila rojena točno 37/0 tednov - pa res ni potrebovala ničesar, samo par urc je bila pod lučko.
Sneg: ga katera rabi? Saj ne morem verjeti - prej 100 let nič snega, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , samo selimo se in nimamo garaže, pa je celo zimo sneg user posted image user posted image user posted image  Dost mam zimskih radosti zjutri ob šestih pucat avto...user posted image user posted image user posted image  Hb da je danes sobota, da ni bilo treba v službo.

Sobica:  ko smo se selili, smo pustili otroško sobo bolj kot ne prazno (beri: brez okraskov, nalepk, slikic itd, itd.), ker je tamala itak skoz v dnevni... pa tako sva tudi planirala, da se bova takle čas kompletno na novo opremila otroško. nekako sem si zamislila, da bi imeli punci pograd, tak, ki ima predale kot stopnice (a la mali princ), pa da ni zadeva previsoka. Ima katera kako idejo, kje bi to dobili ugodno? Problem je v tem, da nam na eni strani zmanjka 5 cm, in bomo verjetno dali narediti po meri. sem pa gledala sobice od malega princa, ampak cena... user posted image user posted image user posted image user posted image

Včeraj sva šle s Saro dat kri, in ker je gor pisalo na listu sedimentacija, so ji vzeli iz žile. Matr, bi še js hmal jokala. adijo pamet. Na, pa že spet sem vsa solzna. user posted image  Pismo, kako bom preživela v sredouser posted image  Me že cela dva tedna črviči....user posted image

Lp
capy

20.10.2006 je prišla naša princeska Sara!
22.03.2010 pa še druga princeska Tamara!
--------------------------------------------
Jaz bi pa spaaaalaaaaa......

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1073
6.2.2010 22:13:49   
vekybel
jessy ja tako je s temi hormoni, tudi meni tako pride in se kar zjočem pa mi je bolje potem. Samo naj te opomnim, da v življenju ni stvari za kar bi se kregala z svojo bližjo osebo, ni vredno, življenje je kratko in včasih ti je lahko krepko žal. Upam da si me razumela kaj sem ti hotela povedat. Prav si naredila da si se umaknila in zjokala. Sej bo vse uredu sam da si ti in tvoja družinca zdravi in srečni.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

capyka lepo da si se nam javila kaj. Še malo pa ne bo več snegeca tako da potrpi še malo. user posted image

zvezdici počivaj ampak res, lezi in počivaj. Na žalost moram reči ampak čim manj na tem računalniku.
Probaj spiti več magnesola, da ti krči popustijo.
Kdaj dobiš prenosnika?

(odgovor članu Capyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1074
6.2.2010 22:30:12   
zoey
Joj, meni se bo tudi zmešalo, če dobim kakega pliškota user posted image Čeprav so ful lušni in se tudi sama ne morem vedno upreti (prvo darilo za malega je bil medo od države, kjer smo lani potovali), ampak imam še svojih polno vrečo. S tem, da sem 2 veliki vreči lani preprala in dala za varno hišo ... Me pa pravzaprav še nihče ni vprašal, kaj bi, še domači ne. Mati itak ni sposobna upoštevati želja in bo naredila po svoje in potem bodo to spet neuporabne stvari ... Edina stvar, ki sem jo želela dobit za darilo, je tista knjigica, ki pa je danes odkljukana user posted image Drugače se mi pa zdi, da sem že vse kupila user posted image Razen cunjc sem veliko dobila na posojo, ampak itak tako hitro prerastejo, da mi je to zakon. Pleničke imam pralne, tako da tistih za 1xno uporabo tudi ne bom tolk rabila. Še najbolj uporabni se mi zdijo boni ali kake knjigice, didaktične igrače ...
Drugače pa mal piham zdajle ... user posted image Lubo je imel spet ful časa tečaj, potem je pripeljal še enega kolega domov in ob 10h, ko končno ostaneva sama, najprej vpraša, kaj je prijateljica, s katero sva šli dans v šoping kaj povedala user posted image user posted image user posted image Ne kako sem, kaj se mi je kaj zgodilo, bla bla bla, ampak spet, kaj je kdo povedal. Že itak mu rečem vaška opravljivka, ma tole zanimanje za manj pomembne (za moje pojme) stvari me pa res razpištoli. In je že parx to naredil, sem mu razložila, kaj si mislim o tem, ma vidim, da doma prevzgoja ni uspešna. Kakega delinkventa že spreobrnem, ma z user posted image sem pa neuspešna. Sem mu naredila en govor, in zdaj je šel kar v posteljo, jaz se pa še malo hladim user posted image
Drugače pa imam zadnjo rundo plenic in povijalk in tetra krpic zlikanih user posted image So bili naši tu, pa sem 12-letnega bratranca pohecala, kdaj mi bo kaj plenice zlikal in je bil frajer tako za, da se je odločil, da bo kar pri nas prespal in že danes likal in je res likal več kot 1 uro, do pol 10h. Mali je car user posted image user posted image user posted image Ju3 pa jaz napadem cotke.
Imam pa tudi jaz danes rekordno zatečene noge, je kar zoprno. Pa še z masažo bolj slabo kaže user posted image

(odgovor članu Capyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?