Capyka
|
Oj punce! Jessy, ne se sekirat. Verjetno (ma ziher) se je tvoj še bolj trapasto počutil... Pritisk: evo, jaz sem ga imela na zadnjem pregledu 90/60, pa pravi sestra zaskrbljeno: "joj, joj, tole pa ne bo v redu...." Hmm.... jaz vsa preplašena, mi zmeri še enkrat in voila: 100/70 - in pravi ženska vsa zadovoljna, ja tole pa bo okej, sem vam mogla mal pritisk dvignit... Fajn ne? Drugače pa tudi jaz kofetkam... Krči in otrdevanje: sem povečala dozo magnesola na 3 na dan. Je boljše. Darila: omg, plis, plis, sam ne me več zasuti s pliškoti v porodnišnici... Mi je bilo kar nerodno, tolk vrečk sem imela. Sedaj imam pa polno taveliko vrečo in okej, enega tavelikega pliškota uporabljamo kot podstavek za vrata, da se ne zaprejo sama. Tolk o tem. Na žalost me pa nobenen ne vpraša... Upam, da me še bojo, sicer pa mamo še čas par tednov. Injekcije za razvoj pljučk - pri Sari se mi je začelo nekaj komplicirati pri 33. tednu, pa je g rekel, da so te zadeve pri teh tednih brezpotrebne, da oni dajejo samo pred 30 tednom. Sara je bila rojena točno 37/0 tednov - pa res ni potrebovala ničesar, samo par urc je bila pod lučko. Sneg: ga katera rabi? Saj ne morem verjeti - prej 100 let nič snega, , samo selimo se in nimamo garaže, pa je celo zimo sneg Dost mam zimskih radosti zjutri ob šestih pucat avto... Hb da je danes sobota, da ni bilo treba v službo. Sobica: ko smo se selili, smo pustili otroško sobo bolj kot ne prazno (beri: brez okraskov, nalepk, slikic itd, itd.), ker je tamala itak skoz v dnevni... pa tako sva tudi planirala, da se bova takle čas kompletno na novo opremila otroško. nekako sem si zamislila, da bi imeli punci pograd, tak, ki ima predale kot stopnice (a la mali princ), pa da ni zadeva previsoka. Ima katera kako idejo, kje bi to dobili ugodno? Problem je v tem, da nam na eni strani zmanjka 5 cm, in bomo verjetno dali narediti po meri. sem pa gledala sobice od malega princa, ampak cena... Včeraj sva šle s Saro dat kri, in ker je gor pisalo na listu sedimentacija, so ji vzeli iz žile. Matr, bi še js hmal jokala. adijo pamet. Na, pa že spet sem vsa solzna. Pismo, kako bom preživela v sredo Me že cela dva tedna črviči.... Lp capy