Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 6.2.2010 13:14:49
|
|
|
|
Zvezdici
|
jessy - se mi vrti. Takrat ko se mi najbolj si privoščim kavo. Tudi slabo mi je ponavadi. Ampak sem se sčasoma navadila. Smešno ane . lucika - za zelenjavno juhico. Jaz, pa ravno cvetačino delam. Njaami. In pa palačinke z nutello bodo . Oziroma ne bo ravno nutela. Bo linolada .
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 6.2.2010 13:25:37
|
|
|
|
vekybel
|
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007 vekybel - daj mi pol prosim javi, če greš na CR kdaj boš šla rodit Upam, da če že greš, greš 22tega, da mi v tisti sobi ne bo dolgčas, ker so obiski tam, kar omejeni. ...ja ja veš da ti javim, takoj po pregledu v torek če se bom dogovorila ali kako pač to gre, če ne pa takoj ko bom izvedela. Ja bi bilo lepo da smo skupaj. Drži pestke.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 6.2.2010 14:08:31
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007 vekybel - daj mi pol prosim javi, če greš na CR kdaj boš šla rodit Upam, da če že greš, greš 22tega, da mi v tisti sobi ne bo dolgčas, ker so obiski tam, kar omejeni. ...ja ja veš da ti javim, takoj po pregledu v torek če se bom dogovorila ali kako pač to gre, če ne pa takoj ko bom izvedela. Ja bi bilo lepo da smo skupaj. Drži pestke. Bom. Aja pa verjetno boš morala iti tudi k internistu na pregled za CR, vsaj jst ga imam v čet, če boš rabla številko, mi povej, da se ne boš cel teden **** s tem, kot sem se jst
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 6.2.2010 14:29:54
|
|
|
|
lucika
|
pa daaaajte se malo razpisat.... meni je dolgčas, pa še za brat ni nič... pri nas nič novega, hehe:)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 6.2.2010 14:40:16
|
|
|
|
3Sonček3
|
Čau punce! Jessy - js bi posmrkane robčke dala kr med navadne smeti - moj spodnji pritisk je biu do nedavnega vedno 60 pa niso nč rekli da je kej narobe. Počutla sm se pa tut normalno Js sm danes ponoči tut na 2 ure hodila na wc, ampak presenetljivo nism bla nikol utrujena, pa sm si mislna če bo tko ko bo že z nami pol sploh nebo problem ustat pa podojit . Drgač pa sm danes ustala okol devetih, šla mami v trgovino eno pižamico pogledat pa razerverat k me je prosila, da ne hodi ona k sm js bližje, ona je pa še neki bolana pa sm ji rade volje ustregla v čemer ji pač lahko. Potem sem pa lazanjo začela delat in smo ob enih že imeli kosilo (ponavadi ga mamo okol treh, zarat lubijevga šihta) in je bla tko dobra lazanja da je hotu še krožnik pojest, nism mogla vrjet kaj je delou, pa ves čas je govoru kok je dobra, kok je božanska,... men se pa ni zdela nč posebnega . Zdej smo mal pokidali pred hišo, pa še vedno kr pada in ni vidt da bi meu namen nehat. No tolk od mene zaenkrat, mogoče še kej pršibam nazaj. Lepo se mejte
<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 6.2.2010 15:00:32
|
|
|
|
Jessy
|
Jaz sem se pravkar nagledala enga dobrega filma, ki mi ga je posnel. Mi je prav pasalo. Neja je bila skoraj ves čas filma zunaj, ker je začel padat sneg. Sem ji njen kombinezon ravno danes oprala in se je sušil, tako da sem ji oblekla enga drugega, ki mi ga je posodila sestra, pa ji je skoraj že malce majhen in tudi premočil ji je v celoti. Groza! V njenem ni nikoli mokra. Zdaj je prišla notri in se že vrtijo njene risanke, mene pa še kaj bolijo noge, tako da bo treba najbrž zaposliti s kako masažco. 3Soncek3, tako je tudi moj zadnjič hvalil lazanjo, kot še nikoli. Mogoče jo pa nosečnice naredimo boljšo. Sara in Vekybel, vidve pa res zna biti, da skupaj rodita. Blagor vama, ker se bosta kmalu rešili trebuha in imeli svoja sončka v naročju.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 6.2.2010 15:04:45
|
|
|
|
rožca26
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy Sara in Vekybel, vidve pa res zna biti, da skupaj rodita. Blagor vama, ker se bosta kmalu rešili trebuha in imeli svoja sončka v naročju. Hm, jest pa sumim, da ne. Glede na to, da sta 1 teden narazen, se bi znalo zgoditi, da bi tudi veky en teden kasneje mela CR. Pa še fora je, da te morjo naročit. Lahko pa da se motim
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 6.2.2010 15:05:48
|
|
|
|
Jessy
|
Tudi možno, ja! Saj nisem niti preverjala, kdaj imata PDP-ja.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 6.2.2010 15:06:12
|
|
|
|
rožca26
|
IZVIRNO SPOROČILO: lucika pa daaaajte se malo razpisat.... meni je dolgčas, pa še za brat ni nič... pri nas nič novega, hehe:) Ni blo prej časa pisat, ker smo bili pri mami v bolnici. Do četrtka je gvišen ne bo doma Sam Vid jo je bil pa fuuuuuuuuuuuuuuuuul vesel, ko jo je videl. Jo je prec prepoznal in se stisnil k njej. Pol je pa začel lumpat
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 6.2.2010 15:07:02
|
|
|
|
rožca26
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy Tudi možno, ja! Saj nisem niti preverjala, kdaj imata PDP-ja. Par dni je razlike. Mogoče se bo pa veky posračkalo in se bo lahko prej znebila trebuha
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 6.2.2010 15:11:57
|
|
|
|
rožca26
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdici Pridejo z istim kamionom? Hmm.. Pri nas vedno pridejo z različnimi po navadne smeti ter tiste ločene. Drugače moja mami dela na snagi in kolikor vem morajo prihajati z ločenimi. Aja rožca, samo pri vas na vrhniki so drugi. Točno.. ja se jim ne da s tem okvarjati. Ajoj. Pa če imaš možnost še malo zaleži? To, da pridejo z istim kamionom se ponavadi zgodi poleti. Čez leto ponavadi ne, se mi pa zdi, da se je to potem uredilo, ko smo se učiteljice pritožile glavnemu, ki je dobil idejo za oglobit ljudi, ki ne ločujejo pravilno odpadkov Zdej mislim, da tega več ne počnejo. Aja, globe so hudo visoke. da ne govorimo, da oglobijo lastnika smetnjaka, kljub temu, da ti pločevinko v nekoristne odpadke vrže nekdo, ki je šel mimo tvojega smetnjaka Kateri ... Raje ne bom omenjala kaj, ker sem spodobna
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 6.2.2010 15:15:02
|
|
|
|
Jessy
|
IZVIRNO SPOROČILO: rožca26 Par dni je razlike. Mogoče se bo pa veky posračkalo in se bo lahko prej znebila trebuha Če bo CR, se ji bo zagotovo posračkalo, da se prej znebi trebuha kot me. Blagor ji!
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 6.2.2010 15:17:09
|
|
|
|
Jessy
|
IZVIRNO SPOROČILO: rožca26 IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdici Pridejo z istim kamionom? Hmm.. Pri nas vedno pridejo z različnimi po navadne smeti ter tiste ločene. Drugače moja mami dela na snagi in kolikor vem morajo prihajati z ločenimi. Aja rožca, samo pri vas na vrhniki so drugi. Točno.. ja se jim ne da s tem okvarjati. Ajoj. Pa če imaš možnost še malo zaleži? To, da pridejo z istim kamionom se ponavadi zgodi poleti. Čez leto ponavadi ne, se mi pa zdi, da se je to potem uredilo, ko smo se učiteljice pritožile glavnemu, ki je dobil idejo za oglobit ljudi, ki ne ločujejo pravilno odpadkov Zdej mislim, da tega več ne počnejo. Aja, globe so hudo visoke. da ne govorimo, da oglobijo lastnika smetnjaka, kljub temu, da ti pločevinko v nekoristne odpadke vrže nekdo, ki je šel mimo tvojega smetnjaka Kateri ... Raje ne bom omenjala kaj, ker sem spodobna Jaz sem se ravno pred dvema dnevoma peljala za smetarskim kamijonom, ki se je ustavil na otoku. Sem prav gledala, katere kontejnerje bodo spraznili, pa so jih samo za papir. Imajo pa tudi pri nas ideje, da bodo preverjali smetnjake, kaj se meče not. Pri nas je problem, ker imamo isti kontejner 4 gospodinjstva, od tega 3 gospodinjstva ločujemo, eni pa nočejo. Če bodo preverjali, bo kazen padla na vse, pa čeprav samo eni ne ločujejo.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 6.2.2010 15:17:14
|
|
|
|
rožca26
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy IZVIRNO SPOROČILO: rožca26 Par dni je razlike. Mogoče se bo pa veky posračkalo in se bo lahko prej znebila trebuha Če bo CR, se ji bo zagotovo posračkalo, da se prej znebi trebuha kot me. Blagor ji! Se strinjam. Jest bom pa še mogla čakat Pa tak firbec sm kak zgleda Glede na to, da sem bila v čet. še zaprta, se ne bi čudila, da bi šla čez rok Na, najprej sem jamrala, da se bojim, da tudi ta ne bo donošena, zdej pa jamram, ker se bojim, da bo prenošena. NIKOLI MI NI PRAV
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 6.2.2010 15:20:37
|
|
|
|
Jessy
|
IZVIRNO SPOROČILO: rožca26 Se strinjam. Jest bom pa še mogla čakat Pa tak firbec sm kak zgleda Glede na to, da sem bila v čet. še zaprta, se ne bi čudila, da bi šla čez rok Na, najprej sem jamrala, da se bojim, da tudi ta ne bo donošena, zdej pa jamram, ker se bojim, da bo prenošena. NIKOLI MI NI PRAV Sam si res čudna! Pusti jo notri, če pa ji je tako zelo lepo! Naj te še malce steguje, pa matra, da ne bom edina, ki trpi.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 6.2.2010 15:29:10
|
|
|
|
rožca26
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy Jaz sem se ravno pred dvema dnevoma peljala za smetarskim kamijonom, ki se je ustavil na otoku. Sem prav gledala, katere kontejnerje bodo spraznili, pa so jih samo za papir. Imajo pa tudi pri nas ideje, da bodo preverjali smetnjake, kaj se meče not. Pri nas je problem, ker imamo isti kontejner 4 gospodinjstva, od tega 3 gospodinjstva ločujemo, eni pa nočejo. Če bodo preverjali, bo kazen padla na vse, pa čeprav samo eni ne ločujejo. Jp, to je problem, ki smo ga izpostavile na tem sestanku ta glavnemu. pa se na to ni oziral. Groza. Mi je pa čudno, da niste dobili še svojih smetnjakov za bio odpadke. Te so dobili tudi vsi v Domžalah Kaj vam hočjo globe dajat, da zaslužjo za bio kante še za ostale? Res, to je mim. Pa še bolj mimo je, ker kakšne stvari so res po čudnem naključju koristni Ker kokr mi zbiramo odpadke, bi mogl čist prenovit obrate za ločevanje. Pa še to, če pridejo ločeno iskat, še ne pomeni, da jih pol ne dajo skupaj
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 6.2.2010 15:33:18
|
|
|
|
rožca26
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy IZVIRNO SPOROČILO: rožca26 Se strinjam. Jest bom pa še mogla čakat Pa tak firbec sm kak zgleda Glede na to, da sem bila v čet. še zaprta, se ne bi čudila, da bi šla čez rok Na, najprej sem jamrala, da se bojim, da tudi ta ne bo donošena, zdej pa jamram, ker se bojim, da bo prenošena. NIKOLI MI NI PRAV Sam si res čudna! Pusti jo notri, če pa ji je tako zelo lepo! Naj te še malce steguje, pa matra, da ne bom edina, ki trpi. Oh joj, veš kaj, jest si pa želim, da bi obe rodile mal pred rokom. Pa za ostale tudi upam. Predvsem za prvorodke. Kar se pa tiče, da ji je lepo notri pri meni - ????? Ne vem, ker me včasih kar heca - kakšen dan je fuuuuuuuuuuuuuuuuuuul mirna, pol čez par dni pa 10 serij gibov do 2 ure
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 6.2.2010 15:34:40
|
|
|
|
Jessy
|
Malce solidarnosti tudi more biti!
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 6.2.2010 16:12:51
|
|
|
|
vekybel
|
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007 IZVIRNO SPOROČILO: sara2007 vekybel - daj mi pol prosim javi, če greš na CR kdaj boš šla rodit Upam, da če že greš, greš 22tega, da mi v tisti sobi ne bo dolgčas, ker so obiski tam, kar omejeni. ...ja ja veš da ti javim, takoj po pregledu v torek če se bom dogovorila ali kako pač to gre, če ne pa takoj ko bom izvedela. Ja bi bilo lepo da smo skupaj. Drži pestke. Bom. Aja pa verjetno boš morala iti tudi k internistu na pregled za CR, vsaj jst ga imam v čet, če boš rabla številko, mi povej, da se ne boš cel teden **** s tem, kot sem se jst ...kakšen pa je to pregled pri internistu?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 6.2.2010 16:15:28
|
|
|
|
vekybel
|
IZVIRNO SPOROČILO: rožca26 IZVIRNO SPOROČILO: Jessy Sara in Vekybel, vidve pa res zna biti, da skupaj rodita. Blagor vama, ker se bosta kmalu rešili trebuha in imeli svoja sončka v naročju. Hm, jest pa sumim, da ne. Glede na to, da sta 1 teden narazen, se bi znalo zgoditi, da bi tudi veky en teden kasneje mela CR. Pa še fora je, da te morjo naročit. Lahko pa da se motim ...sej meni se tudi zdi da bo tako, bomo videli.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 6.2.2010 16:17:03
|
|
|
|
vekybel
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy IZVIRNO SPOROČILO: rožca26 Par dni je razlike. Mogoče se bo pa veky posračkalo in se bo lahko prej znebila trebuha Če bo CR, se ji bo zagotovo posračkalo, da se prej znebi trebuha kot me. Blagor ji! ...ja jaz tudi igram na to karto
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 6.2.2010 16:48:16
|
|
|
|
vekybel
|
hallooooo.......kje ste Moram se pohvalit, da so na ringaraji objavili slikco od našega v 11 tednu nosečnosti, tako da lahko pogledate če vas zanima.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 6.2.2010 16:57:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007 IZVIRNO SPOROČILO: sara2007 vekybel - daj mi pol prosim javi, če greš na CR kdaj boš šla rodit Upam, da če že greš, greš 22tega, da mi v tisti sobi ne bo dolgčas, ker so obiski tam, kar omejeni. ...ja ja veš da ti javim, takoj po pregledu v torek če se bom dogovorila ali kako pač to gre, če ne pa takoj ko bom izvedela. Ja bi bilo lepo da smo skupaj. Drži pestke. Bom. Aja pa verjetno boš morala iti tudi k internistu na pregled za CR, vsaj jst ga imam v čet, če boš rabla številko, mi povej, da se ne boš cel teden **** s tem, kot sem se jst ...kakšen pa je to pregled pri internistu? Ej ne vem, ker me to še čaka. Javim v četrtek, ko ga bom imela, če me seveda prej kej ne prehiti
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 6.2.2010 16:59:06
|
|
|
|
vekybel
|
Aha ok, pol pa javi v čet. Reci mi s kom si se pa ti zmenila za datum? Z tvojim G ali si šla v P se zmenit al kako to gre?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 6.2.2010 16:59:57
|
|
|
|
3Sonček3
|
IZVIRNO SPOROČILO: vekybel hallooooo.......kje ste Moram se pohvalit, da so na ringaraji objavili slikco od našega v 11 tednu nosečnosti, tako da lahko pogledate če vas zanima. Kako pa to da so izbrali tvojo slikico a morš to kam posebej poslat? Js bi tut mojo poslala kr se mi zdi da je ful lepa
<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?