Jessy
|
Rožca, k hišam niso dajali bio kontejnerjev. Imajo jih samo pred bloki, do koder imamo pa kar daleč, da bi še to vozili tja. Plastiko, konzerve, papir in steklo že peljemo, ker ni treba dnevno, saj imamo doma toliko smetnjakov pod pultom, ampak bio bi pa morali vsak dan nostiti tja. No, pa saj imamo sami kompostnik, ampak smrklja pa res not ne bom metala. Lucika, a veš kaj ti povem o pucanju. Nikoli nimaš dovolj spucano, da bi lahko šla rodit. Pri nas je zdaj tako, da odkar sem doma, vidim povsod samo umazanijo in vsak dan nekej pomivam, pa brišem in pospravljam. Ampak ob koncu dneva ugotovim, da ni bilo učinka, ker je vse razmetano, po tleh spet polno drobtin in umazanih pack....Ne znamo paziti in potem lahko vsak dan čistim. Točno pa vem, da tiste dni, ko me ne bo doma, bo ostalo točno tako kot bom pustila, saj se moj ne bo pritaknil nobene stvari, edino posesal bo najbrž. Sicer bom malce zatežila, če bo imelo kaj učinka, da ima, da se sveti, ko pridem domov. Zvezdici, vidim, da v primerjavi s tabo imam super pritisk. A pa se ti nič ne vrti? Meni se je, zato sem pa postala na to pozorna. Me pa nič več ne skrbi, ker vsi pravijo, da nizek ni nič narobe. Mi smo tudi že od kosila. Pohane palačinke smo na koncu jedli vsi trije, le da sem Neji naredila pire krompir, namesto tenstanega in za dodatek še stročji fižol, v katerem bi se udušila, tako ga ima rada. Zdaj sta šla k tašči in imam mir, tako da se grem malce zleknit, ker me pošteno bolijo podplati.