|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010 - 3. del
6.2.2010 9:15:06   
Jessy
Ali morda katera od vas ve, v katere smeti se daje papirnate robčke, ki so že posmrkani???user posted image Menda ne med papir, ker se šteje, da gre tja le čist papir? Jaz jih mečem v navadne smeti, ampak sigurna pa res nisem.

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
6.2.2010 9:22:32   
Jessy
Zdaj sem se še nekaj spomnila, kaj se mi je včeraj zgodilo. Gledava z mojim TV in se mi spet začne vrteti in pošljem mojga po merilec pritiska in mi nameri 125/58, pulza pa 80. Čez minutko, ko se mi je nehalo vrtet, pa se je dvignil na 136/60 in potem tak tudi ostal še nekaj minut po tem.
Ali je tudi tako nizek spodnji pritisk kaj nevaren?

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1002
6.2.2010 9:32:56   
lucika
nizek pritisk ni nevaren. pa tvoj sploh nizek ni...eni imajo tudi tavišjega krepko pod 100.

jaz imam zdaj konstantno okoli 80/150, kar je nekak kr ok, za moje razmere... pa se mi zadnje dni veliko moti, ko se vstanem...mi je prekontroliral še železo, pa je tudi ok. nisem sicer neke panike naredila, po moje je to zarad tega, ker mi zna mal lufta zmanjkat, ko se sklanjam:)

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1003
6.2.2010 9:40:42   
Jessy
Morda zate res ni nizek, ker imaš full čuden pritisk user posted image , moj je normalno nekje okrog 120/80, v nosečnosti pa 140/85. user posted image

Meni se je do zdaj vedno začelo vrteti, ko sem sedela, pa nič vstajala. To mi je kar hecno.

< Sporočilo je popravil Jessy -- 6.2.2010 9:41:18 >

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
6.2.2010 9:53:09   
Jessy
Danes imam ogromno vprašanj. Se vidi, da sem včeraj mirovala.

Naprimer, da se slabo počutiš, ali pa da sumiš, da je kaj narobe s tabo ali user posted image . Ali se greš pokazati direktno v P ali k zdravniku? Me imamo napotnico za roditi, če greš v P, pa ne vem, ali je ta napotnica zadosti. Najbrž da ni, da je treba najprej do zdravnika, kajne?

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1005
6.2.2010 10:42:01   
Jessy
Ja, danes je pa res prekrasen dan, ko imam lahko same monologe. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1006
6.2.2010 10:55:02   
branka28
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy

Danes imam ogromno vprašanj. Se vidi, da sem včeraj mirovala.

Naprimer, da se slabo počutiš, ali pa da sumiš, da je kaj narobe s tabo ali user posted image . Ali se greš pokazati direktno v P ali k zdravniku? Me imamo napotnico za roditi, če greš v P, pa ne vem, ali je ta napotnica zadosti. Najbrž da ni, da je treba najprej do zdravnika, kajne?

Dan!

Ali se ti zdi da je kaj narobe? Če user posted image premalo giba, saj šteješ gibe najbrž? Potem brž k zdravniku.
Drugače pa ne smemo preveč paničarit.user posted image

Moji sončici Marisa in Žanet.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1007
6.2.2010 10:56:57   
branka28
Vau pa smo že v 34. tednu, jeee še malo, komaj čakam!!!user posted image

(odgovor članu branka28)
Neposredna povezava do sporočila: 1008
6.2.2010 10:57:58   
vekybel
Dan!

Moja noč tudi ni bila ne vem kako mirna. Kot ponavadi obiski na wc pa dragi je bolan pa skači vsake 2 uri mu majco menjat ki se tako spoti ker ima visoko vročino potem še krč me je zgrabu sredi noči, jaoooo kako je bolelo in še zdej me malo boli.
Snega je zapadlo pri nas čez noč in je tako vse lepo belo, jupiiiiiiiiii.

Drugače pa bravo za nas, ker smo dopolnili danes 36 tednov. user posted image user posted image user posted image

jessy kako je dobra ta tvoja kavica, mmmmmmm, hvala.
Za smeti pa ti ne vem povedat, ker pri nas tega ne delamo ker nimamo teh kant na razpolago.
Za pritisk pa verjetno ni dobro ali je spodnji ali zgornji, oba morata biti v mejah normale.
Malo je nizek, glede na to naj bi bil okrog 80.
Zato se ti vrti, ker imaš nizkega, spij kako kavico več pa bo.
Za počutje tebe in user posted image  je pa tako, ko veš da tvoj G dela greš k njemu, če pa je vikend pa potem kar v P!

lucika glede na to da je res tolk snega, bomo kar na toplem in gledali kake filme user posted image .

< Sporočilo je popravil vekybel -- 6.2.2010 10:58:42 >

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1009
6.2.2010 11:09:38   
vekybel
Sem šla malo gledat k februarkam in morem reč da se na polno dogaja pri njih a???
Ja ja še malo pa mi nastopimouser posted image .

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 1010
6.2.2010 11:13:24   
Anonimen
Sem šla malo gledat k februarkam in morem reč da se na polno dogaja pri njih a???
Ja ja še malo pa mi nastopimo .

ja to sem tudi jst opazila. Tudi jst komaj čakam že da grem rodit, ker sem naveličana vsega tega.

(odgovor članu vekybel)
  Neposredna povezava do sporočila: 1011
6.2.2010 11:18:17   
branka28
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007

ja to sem tudi jst opazila. Tudi jst komaj čakam že da grem rodit, ker sem naveličana vsega tega.

Se podpišem!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1012
6.2.2010 11:22:17   
Anonimen
vekybel - daj mi pol prosim javi, če greš na CR kdaj boš šla rodituser posted image user posted image  Upam, da če že greš, greš 22tega, da mi v tisti sobi ne bo dolgčas, ker so obiski tam, kar omejeni.

(odgovor članu branka28)
  Neposredna povezava do sporočila: 1013
6.2.2010 11:26:26   
Jessy
user posted image  Ne, saj se nič slabo ne počutim, sam prešinilo me je, kaj pa če.....user posted image  Mi je bilo dolgčas, ko ni bilo nobene, potem pa razmišljam vse sorte! user posted image  Z bebijem tudi pod razno ni nič narobe, saj ima take akrobacije, da je prav hudo. Včeraj sva z mojim ugotovila, da če da on roko na trebuh, se za polovičko umiri, tako da je potem moral skoraj 1 uro roko gor imet, da ga je že vse bolelo. user posted image

Za pritisk sem se že odločila, da bom kavico pila, pa baje da pitje dodatne količine vode tudi pomaga, tako da bom še bolj tankala tisto vodo vase.

Jaz bi tudi šla rodit. V ponedeljek dopolnim 36. teden, tak da zdaj pa res ni več panike, če grem kaj prej v Rim. Čeprav se bojim, da mojim željam ne bo uslišano.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1014
6.2.2010 11:33:43   
branka28

user posted image  Ne, saj se nič slabo ne počutim, sam prešinilo me je, kaj pa če.....user posted image  Mi je bilo dolgčas, ko ni bilo nobene, potem pa razmišljam vse sorte! user posted image  Z bebijem tudi pod razno ni nič narobe, saj ima take akrobacije, da je prav hudo. Včeraj sva z mojim ugotovila, da če da on roko na trebuh, se za polovičko umiri, tako da je potem moral skoraj 1 uro roko gor imet, da ga je že vse bolelo. user posted image

Za pritisk sem se že odločila, da bom kavico pila, pa baje da pitje dodatne količine vode tudi pomaga, tako da bom še bolj tankala tisto vodo vase.

Jaz bi tudi šla rodit. V ponedeljek dopolnim 36. teden, tak da zdaj pa res ni več panike, če grem kaj prej v Rim. Čeprav se bojim, da mojim željam ne bo uslišano.

No super za počutjeuser posted image .
Moja user posted image , se tudi umiri, ko da ati roko na trebuščka, je rekel: no vidiš že zdaj ima rešpekt pred mano.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1015
6.2.2010 11:46:51   
rožca26

Ali morda katera od vas ve, v katere smeti se daje papirnate robčke, ki so že posmrkani???user posted image Menda ne med papir, ker se šteje, da gre tja le čist papir? Jaz jih mečem v navadne smeti, ampak sigurna pa res nisem.

Ja Jessy, to bi pa ja mogla vedit user posted image user posted image user posted image  Brez zamere user posted image user posted image user posted image  Veš, na Vrhniki te fajn oglobijo, če ne ločuješ prov odpadkov user posted image user posted image  Drgač so pa pošmrkani robčki direktno za v bio odpadke. Pa une kuhinjske brisačke tudi. Kar se pa papirja tiče, moraš pa še papir lepo zložit. Ne smeš nič pomečkat ... user posted image
Na koncu je pa itak vseen, ker smetarji vse odpadke dajo na isti kamion user posted image  - vsaj velikrat je tak. 

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1016
6.2.2010 11:48:00   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: branka28

IZVIRNO SPOROČILO: sara2007

Se podpišem!

Mislim, da se pod to podpišemo vse, ki smo že dopolnile 36 tednov ali pa jih bomo lih kar user posted image user posted image

(odgovor članu branka28)
Neposredna povezava do sporočila: 1017
6.2.2010 11:50:25   
Jessy
IZVIRNO SPOROČILO: rožca26

Ja Jessy, to bi pa ja mogla vedit user posted image user posted image user posted image  Brez zamere user posted image user posted image user posted image  Veš, na Vrhniki te fajn oglobijo, če ne ločuješ prov odpadkov user posted image user posted image  Drgač so pa pošmrkani robčki direktno za v bio odpadke. Pa une kuhinjske brisačke tudi. Kar se pa papirja tiče, moraš pa še papir lepo zložit. Ne smeš nič pomečkat ... user posted image
Na koncu je pa itak vseen, ker smetarji vse odpadke dajo na isti kamion user posted image  - vsaj velikrat je tak. 

user posted image user posted image user posted image  Mi smo še frišni v ločevanju, ker imamo šele nekaj časa. user posted image user posted image user posted image  Mi bio odpadkov sploh nimamo. Imamo doma kompostnik, pa ti povem, da tistih smrkavih robčkov pa že ne bom not metala, da bomo potem to v vrt zakopavali. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 1018
6.2.2010 11:50:39   
rožca26

Zdaj sem se še nekaj spomnila, kaj se mi je včeraj zgodilo. Gledava z mojim TV in se mi spet začne vrteti in pošljem mojga po merilec pritiska in mi nameri 125/58, pulza pa 80. Čez minutko, ko se mi je nehalo vrtet, pa se je dvignil na 136/60 in potem tak tudi ostal še nekaj minut po tem.
Ali je tudi tako nizek spodnji pritisk kaj nevaren?

Jessy to je sam ponižan pritisk. Ni nič narobe, sam pripomore k slabemu počutju nosečnice. Kavico spij, pa bo prec boljš. Jest jo itak vsak dan, čeprov mi je grozila možna preeklampsija. Ker jest sm ponavadi zjutraj pritisk 98/58.

< Sporočilo je popravil rožca26 -- 6.2.2010 11:54:04 >

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1019
6.2.2010 11:52:14   
rožca26

user posted image user posted image user posted image  Mi smo še frišni v ločevanju, ker imamo šele nekaj časa. user posted image user posted image user posted image  Mi bio odpadkov sploh nimamo. Imamo doma kompostnik, pa ti povem, da tistih smrkavih robčkov pa že ne bom not metala, da bomo potem to v vrt zakopavali. user posted image user posted image user posted image

kaj vam niso dali kante za bio odpadke??? Te kante poznajo tudi v Domžalah, pa so par let za Vrhničani. Pa sem mislila, da so v Domžalah zadej glede eko osveščanja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1020
6.2.2010 11:57:00   
rožca26
Drgač pa lep pozdrav pupe. Jest sm dons še kr. Bi kar spala, pa nimam časa. Okoli pol ene gremo v Lj. v KC k moji mami. Pa gremo kr vsi 3je.Mislim, da bo mami Vida zelo vesela.
Sm pa danes že imela jutranje počivanje. Zbudila sem se 15 do 7, šla nazaj spat eno uro kasnej. Sem se takoj v postlo spravla, ko je moj vstal user posted image  Ma je bilo zgleda premal user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 1021
6.2.2010 12:20:33   
Zvezdici

Pridejo z istim kamionom? Hmm..
Pri nas vedno pridejo z različnimi po navadne smeti ter tiste ločene. Drugače moja mami dela na snagi in kolikor vem morajo prihajati z ločenimi.

Aja rožca, samo pri vas na vrhniki so drugi. Točno.. ja se jim ne da s tem okvarjati. Ajoj.
Pa če imaš možnost še malo zaleži?

Jaz sem tudi za en drek spala danes. Ampak bom preživela user posted image .

jessy - jaz imam pritisk ponavadi doma 85/60 tako, da ti lahko povem, da ni nizek pritisk nič takega. V nosečnosti pa je tudi še nižji. Sigurno nič ne škodi user posted image . Malo več user posted image treba spit, pa je kuj bolš user posted image .

čmrlika - user posted image user posted image user posted image user posted image da boš v nedeljo res doma!

vekybel - user posted image user posted image za 36. teden
branka - tebi, pa user posted image user posted image za 34. teden

Pa dobro jutro!

Meni danes noro njam diši krompirjev golaž. Nimam pojma od kje zdaj to user posted image .

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 1022
6.2.2010 13:03:22   
lucika
jaz sem pa danes naredila zelenjavno juhico z puranjim meskom, pa smo polizali pisker. bolj lahko kosilo, ker smo vedeli, da tašča peče krofe:) so fini... mali ni neke velike količine juhe pojedel, čez 10 minut pride, jaaaz sem lačen. ok, še krofi so. aha, je polizal marmelado ven. toliko o lakoti:)

jaz pa bi šla rodit, ampak spucano pa še nimam...se mi ne ljubi. tule nad glavo glerdam eno pajčevino, že par dni, pa si mislim, eh, saj bom generalko naredla te dni. pa še ni prišel tisti danuser posted image . tak da malo bi še morala počakati:)

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 1023
6.2.2010 13:09:49   
lucika
jessy, mislim, da smo tako daleč, da se greš pokazat direkt v porodnišnico, če se ti zdi da kaj ni ok... saj zdaj se pa res ne sme hecat in čakat da ti ginekolog dela pravo smeno...
drgač pa vprašaj saro, ona je že parkrat bila:)

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 1024
6.2.2010 13:12:57   
Jessy
Rožca, k hišam niso dajali bio kontejnerjev. Imajo jih samo pred bloki, do koder imamo pa kar daleč, da bi še to vozili tja. Plastiko, konzerve, papir in steklo že peljemo, ker ni treba dnevno, saj imamo doma toliko smetnjakov pod pultom, ampak bio bi pa morali vsak dan nostiti tja. No, pa saj imamo sami kompostnik, ampak smrklja pa res not ne bom metala.user posted image

Lucika, a veš kaj ti povem o pucanju. Nikoli nimaš dovolj spucano, da bi lahko šla rodit. Pri nas je zdaj tako, da odkar sem doma, vidim povsod samo umazanijo in vsak dan nekej pomivam, pa brišem in pospravljam. Ampak ob koncu dneva ugotovim, da ni bilo učinka, ker je vse razmetano, po tleh spet polno drobtin in umazanih pack....Ne znamo paziti in potem lahko vsak dan čistim. Točno pa vem, da tiste dni, ko me ne bo doma, bo ostalo točno tako kot bom pustila, saj se moj ne bo pritaknil nobene stvari, edino posesal bo najbrž. Sicer bom malce zatežila, če bo imelo kaj učinka, da ima, da se sveti, ko pridem domov.

Zvezdici, vidim, da v primerjavi s tabo imam super pritisk. A pa se ti nič ne vrti? Meni se je, zato sem pa postala na to pozorna. Me pa nič več ne skrbi, ker vsi pravijo, da nizek ni nič narobe.

Mi smo tudi že od kosila. Pohane palačinke smo na koncu jedli vsi trije, le da sem Neji naredila pire krompir, namesto tenstanega in za dodatek še stročji fižol, v katerem bi se udušila, tako ga ima rada. Zdaj sta šla k tašči in imam mir, tako da se grem malce zleknit, ker me pošteno bolijo podplati.

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

30 dejstev o nosečnosti
Nosečnost je eno izmed najlepših življenjskih obdobij. Prinaša pa tudi marsikatera presenečenja.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?