|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010 - 3. del
7.2.2010 15:13:45   
3Sonček3
Js sm pa danes taka kot bi me tramvaj povozu. Spat sm šla šele ob pol štirih zutrej (mamo sestrco na obisku, pa smo se zafrkavali pozno u noč), zdej sm ajčakala kakšno urco pa še vedno ni dobr.
Mam pa namen danes kuhinjo generalno spucat s parnim čistilnikom, če se mi bo dalo seveda, čene bo pa počakalo na kak drug dan.

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
7.2.2010 15:26:28   
zoey
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy

Sam tolko, da vesta, da bi jaz iz Logatca morala štartati ob 11.30, da grem po Nejo v vrtec. user posted image  Do takrat pa imam čas. user posted image

Aha user posted image Najhitrejša varianta bi bila, da me Rožca že na Drenovcu pobere okol 9h in pičimo via Kljukec, pol pa kolkr časa se bomo pač prenašale, max do 11.30 user posted image Bo mama Rožca povedala, a taxi služba že obratuje tko zgodaj user posted image .  Sva pa ravno s kosila, za desert je bila pa Kljukčeva rezina in skutna torta, mmmmm. Optimalna kombinacija zame. Krof bo pa ju3 user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1102
7.2.2010 15:26:34   
vekybel
Danes je prav malo dolgočasno, nek čuden dan user posted image
Kaj počnete?

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 1103
7.2.2010 15:27:59   
zoey
IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3

Js sm pa danes taka kot bi me tramvaj povozu. Spat sm šla šele ob pol štirih zutrej (mamo sestrco na obisku, pa smo se zafrkavali pozno u noč), zdej sm ajčakala kakšno urco pa še vedno ni dobr.
Mam pa namen danes kuhinjo generalno spucat s parnim čistilnikom, če se mi bo dalo seveda, čene bo pa počakalo na kak drug dan.

Pa Sonček, ti si prava žurerka. Jaz sem takrat že ponavadi zbujena, ni pa šans, da bi bila do takrat pokonc user posted image user posted image

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 1104
7.2.2010 15:28:41   
zoey
IZVIRNO SPOROČILO: vekybel

Danes je prav malo dolgočasno, nek čuden dan user posted image
Kaj počnete?

Veky - jaz grem spat user posted image Se mi zdi odličn predlog user posted image

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 1105
7.2.2010 15:30:47   
vekybel
Ja odličen predlog sam kaj ko se mi ne spi. Veš kaj zdej si bom naredila limonado in grem gledat kak dvix.

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 1106
7.2.2010 15:39:42   
vekybel
Evo eno mojo slikco, ki sem slikala:

user posted image

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 1107
7.2.2010 15:48:09   
Jessy
Jaz sem tudi že eno kitico odspala med 2. in 3. uro. Je tako pasalo,da ne znam povedat.

Lina, čestitke tvojemu za roj. dan! user posted image user posted image user posted image

Sonček, ti si čist nora, da greš ob taki uri spat. user posted image  No, saj kot nenosečka bi bilo čist vredu, tako te pa čist razumem, da si povožena. Ti trebuhi res naredijo ta svoje!!! Še dobro, da je jutri praznik, da si nabereš nekaj spanja. user posted image

Zoey, velja za četrtek, če le ne bo preveč sneg nagajal. Nekaj ga napovedujejo v sredo in četrtek, ampak bomo videle sproti kako in kaj. Če se vidve dobita okrog 9h, sta pol v tistih 15-20-ih minutah v Logatcu. Tako sem jaz naračunala. user posted image

Vekybel ,lepa slikca!

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 1108
7.2.2010 15:49:20   
Jessy
Jaz grem zdaj na krofe! Se vidimo zvečer!

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1109
7.2.2010 19:16:07   
7lina7
hvala za čestitke!!

sva bila v mehiški na perutničkah.. njamiiiiiiiiiiiii!
pa zdaj že razmišljam kaj bi za večerjo?! user posted image bom sama doma pred TV, ker gre na hokej.

veky,ful dobra fotka!!

Lin@

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1110
7.2.2010 20:33:22   
Jessy
Ku-ku! Prišla je mama hypo, težja za 4 krofe. user posted image  Kar še ni bilo dovolj, sva z mojim še eno porcijo sladkokisle omake s piščancem in rižem pokonzumirala....da ne govorim še o sladici in sicer še 4 kiviji za povrhu.....kot da krofov ni bilo dovolj.

Lina, a vidva pa kar v mehiško? Superca!!!! user posted image user posted image user posted image  Priden možek!

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 1111
7.2.2010 21:06:58   
vekybel
Vidim da se kar bašete user posted image , sej niste edine user posted image

Z današnjim dnem nastopam z porodniško, jeaaa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1112
7.2.2010 23:05:03   
sneguljka1
Že en čas se spet nisem javila, pa spet nisem sama kriva ampak preprosto se čisto preveč nabere za prebrat v kratkem času, potem pa nočem kar nekaj napisat brez da bi prebrala o čem teče debata user posted image

SKratka, že en teden sem na dopustu pred porodniško (porodniška se mi začne 27.2.), ampak na žalost sem skoraj bolj v stanju za bit na bolniški kot na dopustu, ker se mi je spet poslabšalo stanje z očesom (sem mela herpes na očesu ki je povzročil ene razjede na roženici in sem videla na eno oko vse bolj megleno), očitno sem zadnjič prehitro nehala jemat Virolex in se ni do konca pozdravilo. Tako sovražim jemat kakršnakoli zdravila zdaj med nosečnostjo, pa mi je prav bedno da sem zdaj spet se morala nazaj začet mazat s tem sranjem user posted image . Okulistka mi je dala pa še ene antibiotične kapljice, ampak sem potem na internetu našla da so kontraindicirane za herpes (in sploh ne priporočljive med nosečnostjo, čeprav sem jih prvo rundo pred enim mesecem kar jemala ko mi jih je takrat dala) in jih raje sploh ne jemljem, čeprav mi je bedno ampak zdaj samo upam da bo samo Virolex dovolj da se mi zadeva poceli, samo dost dolgo moram jemat.

Mela sem ginekološki pregled v ponedeljek in je user posted image  še vedno lepo z glavico navzdol tako da je super user posted image  Težak je pa okoli 1900g (pri 33 tednih in 2 dneh), ostalo ma kul, le femur ma precej kratek, je rekel ginekolog da zgleda bolj tak kot sva jaz in user posted image , bolj kratek pa nabit user posted image  No saj ni take sile, ampak res nisva prav visoka, on je 165 jaz pa 158 cm user posted image  Mi je kar bedno da bo mali podedoval tako nizko višino.

Mali krepko nabija po trebuhu skoraj cele dneve in tudi ponoči ko se zbudim da se obrnem na drugi bok čutim kako mi nabija user posted image . Sicer sem pa ugotovila da mam precej slab jogi, ker se moram na vsake 2 uri prevalit na drugi bok ker me začne bolet na boku, prejšnji teden ko sva bla v toplicah pa sem kar bolje spala ker so mel mal bolj visoke jogije, ampak zdaj pač ne bom kupovala drugega samo za ta mesec in pol dokler bo še tako.

zoey: meni je tudi teta ravno danes podarila dojenčkov dnevnik z ilustracijami Jelke Reichman user posted image  Zelo je lep, samo malo mi je škoda ker mi je že sestrica podarila enega od medvedka Puja že par mesecev nazaj pa sem ravno par dni nazaj začela v tistega pisat, zdaj pa ne vem a naj mam kar dva al kaj user posted image

Torbe za porodnišnico pa cunjic nimam še nič pripravljeno in oprano, ta teden moram it k eni prijateljici iskat ker mi bo posodila dve vrečki cunj, ma enga 10-mesečnega fantka tako da bo ravno idealno ker se je rodil skoraj ob istem času kot se bo moj in bojo cunjice letnemu času primerne user posted image

Ginekolog me je pa naročil na naslednji pregled čez en mesec, kar bo samo 26 dni pred rokom, mi je kar malo čudno, sem mislila da so bolj pogosti pregledi proti koncu, pa zgleda da ni, al je pa zato tako ker poteka čisto v redu vse skupaj pa se mu zdi brezveze zgubljat čas al kaj.

Edini problem je otrdevanje trebuha, mi je zadnjič rekel da naj začnem magnezij jemat ampak ga nisem ker jemljem Elevit pa je že tam noter, pa ne vem a bi blo vseeno dobro da ga še dodatno jemljem al kaj user posted image

Sicer je pa prav dolgčas, moj user posted image  ki je Argentinec (in trenutno brezposeln in po mesecu in pol že krepko pogreša domovino, sploh ker je tam zdaj poletje) se dolgočasi tukaj po hiši, jaz občasno še kaj delam za domačo firmo, njemu pa moja mami da kakšno stvar za delat tukaj za uredit v hiši, sicer se pa bolj kot ne dolgočasiva (cel dan vsak dan pač ne moreš gledat filmov, vreme je pa za en drek za kakšna pohajanja po Sloveniji). Kar sva nameravala nakupit za user posted image  sva, kar še manjka se bo videlo pozneje, tako da zdaj ne preostane drugega kot da čakava, pa bova potem mela bolj polne roke dela user posted image

Uf sem se razpisala, pa nič zato, je pač tako da raje enkrat napišem malo več kot večkrat po malo ker se težko spravim pisat nov prispevek.

Srečno nosečnost vsem, pa dajte čimdlje zadržat te svoje user posted image  v trebuhih no user posted image

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 1113
7.2.2010 23:17:43   
Jessy
Sneguljka, lepo da si se javila! user posted image  Naj ti povem, da sem jaz imela herpes na ustnici in sem se mazala z Virolexom, nakar mi sodelavka vsa v paniki reče, da ga niti pod razno ne smem uporabljati. Totalno me je napsihirala in sem nehala. Že naslednji teden sem imela pregled pri G in ga mimo grede vprašam, če si lahko z Virolexom mažem herpes in je rekel, da si ga MORAM, da se MORAM pozdraviti in da če mazilo ne bi bilo dovolj, da bi dobila še tablete, ker s herpesom se ni za hecat. Tako, da se od takrat brez pomislekov mažem z njim, saj sem v tej nosečnosti imela herpes že kar 3x. Jaz bi na tvojem me mestu tudi tablete jedla.

Vidim, da nas ima kar veliko knjigo od Jeke Reichman. Jaz bi na tvojem mestu nadeljevala s pisanjem le v eno knjigo, ta drugo pa bi prihranila za drugega user posted image .

(odgovor članu sneguljka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1114
8.2.2010 8:26:24   
7lina7

jutro zaspanke!!

user posted image user posted image

Lin@

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1115
8.2.2010 9:14:58   
Jessy
Dobro jutro!

Jaz sem danes od 7h zjutraj spala na sedežni, ker je moj smrčal in vsakič, ko sem ga zbudila, da se je obrnil, je začel naprej smrčati. Sem obupala in se preselila, kjer sem spala do 9h. Zdaj pa čakam, da še Neja kaj vstane, da mi ne bo dolgčas.

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 1116
8.2.2010 9:27:48   
Čmrlika
Lep praznični pozdravček!

Mene so včeraj spustili iz P domov počivat, zato samo na kratko, ker mi lubi trenutno ne pusti bit za računalnikom, prenosnik pa nekaj šteka!

Nisem brala nič za nazaj, menda pa vas je lina malo obvestila in sem prepričana da je bla tud kaka pikapoka zame! in za mojga user posted image ...HVALA! VSEM! user posted image

Mat. vrat je že ful zmehčan, 1cm odprt... plodovnice je še kr dovolj , je ok...malecki bi pa lahko bil malo bolj konkreten , pa bo zgleda pizdek mali po meni...ipo preiskavah krvi in urina je kolko tolko ok,tKO DA SEM LAHKO ŠLA DOMOV STREOGO POČIVAT IN ČAKAT...SEM PA PREVENTIVNO VSEENO DOBILA MANJŠO DOZO  INEKCIJ ZA RAZVOj pljučk ..ups nisem se hotla dret ...tako da bi moralo bit daj ok, tudi če pohitiva...je pa baje tak da lahko takoj preseneti, lahko pa čakava dan žena user posted image

No, bomo videli, počutim se pa drugače zelo slabo, še nahodna sem...pa malo me živčki dajejo user posted image  pa saj bo...

se javim kaj kasneje, če usposobimo prenosnik.

lepo bodite!

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 1117
8.2.2010 9:46:17   
Jessy
O, Čmrlika, kako lepo te je spet videti med nami!!!! A veš, da sem malce presenečena, da so ti dali injekcijo za razvoj pljučk, saj sem mislila, da so v 36. tednu pa že toliko razvite, da tega ne rabijo. user posted image  
V glavnem, ti lepo počivaj in pazi nase!!!

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 1118
8.2.2010 9:47:44   
Jessy
Pri nas še vedno oba spita. user posted image  Itak, danes bo ta mala spala, ker sem jaz že pokonci. Če bi pa jaz spala, bi pa že pred časom robantila. user posted image

Mene pa zanima, kaj si boste ve nesle s seboj v porodnišnico za prigrizek. Pravijo, da je dobro kaj imeti s seboj, če ravno tako rodiš, ko ni nobenega obroka, ti si pa lačna....Meni piškoti ravno ne sedejo, zato ne vem, kaj čem.user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1119
8.2.2010 10:04:20   
zoey
A ste kaj kulturno razpoložene user posted image
Čmrlika - welcome back!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image
Ma se mi zdi, da nekje prav radi tele injekcije šopajo user posted image
Drugače pa drage 8marčevke user posted image user posted image user posted image user posted image za 36. tednov. In za uradni nastop porodniške. Dobr nam gre, ni kaj. Jaz upam, da bo zadnji mesec fajn in da bom lahko kaj skakljala okrog, ker tole držanje nog v luft je kar utrujajoče user posted image
Ponoči sem spet nekaj feštala, ob 7h že pojedla 4 palačinke, potem sem pa le zaspala še do 9ih. Lubo je vstal in se potem hvalil, da je pospravil kuhinjo - beri pomil je ponev, krožnik in 1 skodelico user posted image Zanimiva uporaba besede pospraviti user posted image Zdaj ga je nekam odneslo, pol pa ne vem, če ne bi skočila do morja, sanjam že 2 meseca o morskem luftu... Samo težko rečem, kaka bom čez 3 ure user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1120
8.2.2010 10:07:20   
sandrica23
Dobro jutro!
Spala sem za en drek,kr nekaj sem se premetavala pa na wc-ju sedela vsako uro,pol pa še sanjam take sanje da se morem zbudit...že tretjič sem sanjala da mi je mali iz trebuha potisnil roko čez trebuh,jaz pa sem ga pol božala po rokici ...kr nekajuser posted image user posted image
Sem zjutraj klicala v bolnico,da sem se zagarantirala za posteljo,da lahko zraven Lana ostanem danes...baje ni problemauser posted image

Čmrlika-
Pozdravljena spet med nami!

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1121
8.2.2010 10:08:07   
zoey
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy

Mene pa zanima, kaj si boste ve nesle s seboj v porodnišnico za prigrizek. Pravijo, da je dobro kaj imeti s seboj, če ravno tako rodiš, ko ni nobenega obroka, ti si pa lačna....Meni piškoti ravno ne sedejo, zato ne vem, kaj čem.user posted image

Huh, pa le nimam naštimanega ruzaka za sabo user posted image user posted image user posted image
Hm, ne vem, a kaka Frutabela pride v poštev? Meni so njami, pa mi kar dajo energije. Al pa kaka une misli čokoladice? Pa mogoče uni Barilla polnozrnati piškoti? Čeprav so mi suhi ku sam user posted image A bananco lahko? Kaj pa pica user posted image Kadar sem skurjena, mi paše kaj mastnega user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1122
8.2.2010 10:10:16   
zoey
IZVIRNO SPOROČILO: sandrica23

Sem zjutraj klicala v bolnico,da sem se zagarantirala za posteljo,da lahko zraven Lana ostanem danes...baje ni problemauser posted image

Sandrica, fajn opravite!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Lana in za mamico, da ji ne bo prehudo user posted image

(odgovor članu sandrica23)
Neposredna povezava do sporočila: 1123
8.2.2010 10:15:24   
Anonimen
Madonca ste se razpisale medtem ko me ni bilo... pri meni nič novega, razen tega, da me ful ful tišči pod desno rebro, na čase me tudi zapeče...sploh ne vem kaj bi to bilo, pomoje da me mali rine z ritko al pa z nogo pod rebra.

Ma sem tolk vesela, ker je koooončno prišel okna notr dat, tako da zdaj se pa začenja naval na kuhinjouser posted image , dans pride še zadnjega montirat. Sem mojemu rekla. da bova šla kr kmal v ikeo po kuhinjo in to še pred rokom, ker jst potem z malim otročkom ne bom hodila po avstriji. Je rekel, kaj pa če mi sredi ikee rodišuser posted image -sem rekla-ja, boš pa ti babica a ne, sicer je pa tam itak na vsakem koraku postelja in je to-touser posted image .
Ga je grozno strah kam it z mano, kljub temu da je vse popolnoma OK, da nebi nekje na poti dobila popadkeuser posted image .

Zadnjič smo imeli v materinski šoli razvojno terapevtko in ko sem jo spraševala kaj je dobro, kaj ni, sem za skoraj vse dobila odgovor da ni dobro. Niso dobre pralne plenice ker so preširoke, ni dobra stajica, ni dobra hojica, ni dobro met slinga, ni dobro met niti stolčka da malega položiš notri...mislim kam potem otroka sploh lahko daš???!!! Baje da samo na tla na blazinouser posted image
Sem ji potem kar rekla, da smo mi doma imeli in stajco in hojco in stolček...pa smo normalno zrastli, noben ni po prstih hodil ali pa imel probleme s hrbtenico, prav tako tudi vsi ostali, ki jih jaz poznam. Midva bova imela pralne plenice, stolček prav tako hojice sicer ne, sling si bom pa tudi omislila.

Slaba prebava...je tudi mene napadla. Še pred kakima dvema tednoma je bila celo boljša kot pred nosečnostjo, ker sem hodila tudi po 3x na dan, zdej pa sem čist zaprta. Prvič pijem donat in sem šla včeraj že na wc po 4 dneh.

(odgovor članu 3Sonček3)
  Neposredna povezava do sporočila: 1124
8.2.2010 10:37:56   
sandrica23
IZVIRNO SPOROČILO: zoey

IZVIRNO SPOROČILO: sandrica23

Sandrica, fajn opravite!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Lana in za mamico, da ji ne bo prehudo user posted image

Hvala!!! Dans še nebo hudo,jutri ko dobi anastezijo,te bo...če pa me kaj zagrabi pa skočim prek ceste kr v porodnišnico,heheuser posted image

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?