|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010 - 3. del
6.2.2010 22:34:37   
zoey
IZVIRNO SPOROČILO: vekybel

jessy ja tako je s temi hormoni, tudi meni tako pride in se kar zjočem pa mi je bolje potem. Samo naj te opomnim, da v življenju ni stvari za kar bi se kregala z svojo bližjo osebo, ni vredno, življenje je kratko in včasih ti je lahko krepko žal. Upam da si me razumela kaj sem ti hotela povedat. Prav si naredila da si se umaknila in zjokala. Sej bo vse uredu sam da si ti in tvoja družinca zdravi in srečni.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kolk fajn razmišljaš user posted image user posted image user posted image Jaz se absolutno ne maram kregat, je pa par stvari, ki me pri user posted image spravljajo ob pamet in mi ni jasno, kako mu ni jasno, pa če mu parx povem, pa razloćim, kako se ob tem počutim .... user posted image user posted image user posted image Bi ga kar na Mars kdaj poslala, pa naj se deci med sabo bodrijo, kolk so o ni fajn, me pa kompliciramo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 1076
6.2.2010 23:34:14   
Jessy
Spet sem en dober filmček pogledala, ker mi Brodolom enostavno ni več za gledat....sem ga že ene 3x.

Ja, raje sem se umaknila, ker sem se v momentu zavedela, da je to moj nosečniški izbruh in da v resnici ni tako hudo, kot sem takrat občutila, zato sem raje šla. Drugače se jaz kar rada postavim, če sem do tega upravičena, a skregat se z njim itak nikoli ne morem, ker on se enostavno ne krega, tako da nimam nič od tega in je brez veze sploh začet.
Saj zdaj sem že veliko bolje, ker sem se že pohladila. user posted image

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 1077
7.2.2010 9:20:53   
Jessy
Dobro jutro!!!

Le kje vse tičite? Jaz sem pravkar vstala in že pojedla svojo obvezno dozo čokolina.
Noge so se tekom noči za malenkost odpočile, bolijo pa še zmerom, tako da bom danes še vedno bolj počivala kot ne.
Se mi pa dozdeva, da bomo danes še sonček zagledali. user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1078
7.2.2010 9:47:41   
Jessy
Saj vem, da dokler ne bo kavice, ne bo nobene na spregled....na....tukaj jo imate....naj vam tekne....

user posted image

Pa še tole paše zraven.
user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1079
7.2.2010 10:01:17   
Jessy
Vidim, da še vedno ni dovolj mamljivo, da bi se prikazale gor! Kaj pa tole? Bo bolje?

user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1080
7.2.2010 10:16:19   
zoey
Dan!
Jessy, res hvala za teli 2 kilci več, ki sem jih dobila samo ob pogledu na cukr. Prava prijateljica si, res user posted image
Jaz sem danes spala do pol 6h in sem bila v primerjavi s prejšnjima nočema zadovoljna. Sem že ful pogospodinjila, zdaj sem pa malo noge v luft vrgla, ker so še vedno krače. Potem greva na kosilo k tašči v.d., ima tast v.d. rojstni dan. Pa malo bo treba na sonček.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1081
7.2.2010 10:29:33   
Jessy
Pa saj ne morem verjet, da se je končno ena javila!!! user posted image user posted image user posted image

Cukr pa mora bit! Mi gremo popoldne k moji mami na krofe. Jih je že včeraj napovedala. Temu se res ne moremo upreti.
Kosilo pa kuham sama. Danes bo juha (iz skrinje), pečena kokošja bedrčka, riž in radič s krompirjem. Sem pa ugotovila, da bom ves teden lahko samo iz skrinje ven dajala, ker sem toliko nakuhala na zalogo. user posted image

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 1082
7.2.2010 10:33:51   
zoey
Ja pol tui bo pa dolgčas, če ne boš imela cel teden za kuhat. A se na kaki kavi dobiva user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1083
7.2.2010 10:34:14   
Jessy
IZVIRNO SPOROČILO: zoey

Ja pol tui bo pa dolgčas, če ne boš imela cel teden za kuhat. A se na kaki kavi dobiva user posted image

Ne bi bilo slabo! user posted image

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 1084
7.2.2010 10:42:34   
rožca26
Ahoj!

Pa še jest se javljam. Danes sem spala do pol devetih user posted image user posted image user posted image  In začuda ponoči nisem bila nič zbujena. Se vidi, da sem res koma user posted image  Sm spala k dojenček user posted image
Jessy, hvala za te čudovite sladkiše. Bi si kakšen krof kr postregla. Ampak jest bi raj unga ta pravga user posted image
Naš piko zdele spi, moj bo šel pa v nabavo. Jest bom šla pa še zaležt k Vidu. Mi še kr manjka in moram nadoknadit za naprej in za nazaj. Pa čez 2 dni bo naša pupika donošena user posted image user posted image user posted image
Kr ne moram verjeti, da nam bo ratalo user posted image user posted image user posted image
Aja, tiste,ki pijete magnesol - sme se ga piti le 35. tedna. Pol pa G ne dovolijo več, ker nočjo več zadrževati poroda, ko je dojenček že toliko star.

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1085
7.2.2010 10:43:18   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy

Tut jest bi se lahko pridružila. Sam v sredo in petek ne moram. Smo na polno obremenjeni s pregledi.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1086
7.2.2010 10:43:20   
zoey

No fajn, bova dorekli, da rukneva en kofi na porodniško user posted image   Jaz lahko sreda ali petek, a je v Godoviču kaka oštarija user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1087
7.2.2010 10:44:01   
rožca26

No fajn, bova dorekli, da rukneva en kofi na porodniško user posted image   Jaz lahko sreda ali petek, a je v Godoviču kaka oštarija user posted image

Pa kje si našla lih te 2 dneva k meni niso po godu????

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 1088
7.2.2010 10:46:21   
zoey
IZVIRNO SPOROČILO: rožca26

Mam filing, a user posted image Kaj pa četrtek? Jaz peljem ob 9h avto na servis, ma se lahko pustim zapeljat, če ti oz. vama čet. ustreza user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 1089
7.2.2010 10:47:40   
rožca26

Mam filing, a user posted image Kaj pa četrtek? Jaz peljem ob 9h avto na servis, ma se lahko pustim zapeljat, če ti oz. vama čet. ustreza user posted image

Ni panike. Te pridem iskat. Boš prov uživala v fotelju user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 1090
7.2.2010 10:49:15   
zoey

Ni panike. Te pridem iskat. Boš prov uživala v fotelju user posted image user posted image user posted image  

No, pol pa če še Jessy da žegn, imamo bukiran četrtek user posted image
Zdaj grem pa peglat cotkiceeeeee

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 1091
7.2.2010 11:19:06   
sandrica23
Lep zasneženi danuser posted image
Mi pa imamo novega družinskega člana....Zajčekauser posted image user posted image Smo v petek šli na sprejm v bolnico za Lanovo operacijo,potem pa v Europark se malo šetat,pa smo kupli zajčkauser posted image
No jutri zvečer gremo v bolnico kjer ostanemo čez noč tam potem pa je v torek dopoldan Lan operiran.In kaj se je zgoodilo?!Kot za nalašč...Lan je začel kašlatuser posted image Zdaj pa ga moremo pozdravit do jutri,kar mislim da nam nebo uspelo,saj drugače se bo operacija prestavla al pa bo tak dolgo not da nebo zdravuser posted image

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 1092
7.2.2010 11:27:31   
vekybel
Dan!

Kako smo kaj spali?
Kaj boste počele danes?

Jz sem se skupaj z dragijem vstala že ob 5:30, ker nisva mogla več spati pa sva kavico spila in seveda sem ob 7 uri šla spat in spala do 10. Tako da sem uredu zdej. Pri nas pa ni sončka žal je pa dosti snega user posted image .

jessy hvala za dobro malico, prav si mi naredila lušte, jooooj, kolk bi pojedla zdej en krof.

(odgovor članu sandrica23)
Neposredna povezava do sporočila: 1093
7.2.2010 11:37:18   
Jessy

Mene pa bolj zanima, kje si našla Godovič! user posted image user posted image user posted image  Ma, saj se jaz pripeljem tudi dlje. Meni vožnja sploh ni noben problem. user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 1094
7.2.2010 11:39:49   
Jessy
Lahko bi se dobila na Kalcah. user posted image  Al pa v Logatcu! Godovič je Bogu za leđama. Oštarija je pa za tiste stalne pijančke....vsaj tako mi izgleda od zunaj. user posted image

Četrtek mi je ok!

A vam povem, da bom jaz danes jedla ta prave krofe?!!! jih bo mama pekla popoldne.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1095
7.2.2010 11:47:45   
zoey

Lahko bi se dobila na Kalcah. user posted image  Al pa v Logatcu! Godovič je Bogu za leđama. Oštarija je pa za tiste stalne pijančke....vsaj tako mi izgleda od zunaj. user posted image

Četrtek mi je ok!

A vam povem, da bom jaz danes jedla ta prave krofe?!!! jih bo mama pekla popoldne.

He he, se mi je zdel fer, da ti pustimo ovinke, jaz/me pa pridemo čim bližje user posted image Ampak Logatec bo super, predlagam Kljukca ali pa Navigatorja za kofi, če se ne bomo mastile s torticami user posted image user posted image
Servis imam ob 9h, pol pa da pridem z busom na V, pol pa mi je vseeno kdaj user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1096
7.2.2010 11:52:33   
Jessy

Četrtek mi je ok!

He he, se mi je zdel fer, da ti pustimo ovinke, jaz/me pa pridemo čim bližje user posted image Ampak Logatec bo super, predlagam Kljukca ali pa Navigatorja za kofi, če se ne bomo mastile s torticami user posted image user posted image
Servis imam ob 9h, pol pa da pridem z busom na V, pol pa mi je vseeno kdaj user posted image

Hahaha....največ ovinkov imam ravno do Godoviča, ampak smo jih tako navajeni, da sploh ni panike. user posted image  
Definitivno Kljukec!!!!! user posted image
Kdaj bi pol lahko vidve najhitreje bili v Logatcu? Morda se še katera pridruži.

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 1097
7.2.2010 11:54:00   
Jessy
Sam tolko, da vesta, da bi jaz iz Logatca morala štartati ob 11.30, da grem po Nejo v vrtec. user posted image  Do takrat pa imam čas. user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1098
7.2.2010 12:58:28   
7lina7

Vidim, da še vedno ni dovolj mamljivo, da bi se prikazale gor! Kaj pa tole? Bo bolje?

user posted image

jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!! jaz bi enga!! user posted image user posted image user posted image

ima user posted image danes rojstni dan, pa je dobil že zajtrk v posteljo! zdaj kida sneg da lahko greva nekam na kosilo...

Lin@

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1099
7.2.2010 15:11:06   
3Sonček3
IZVIRNO SPOROČILO: 7lina7

user posted image

jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!! jaz bi enga!! user posted image user posted image user posted image

ima user posted image danes rojstni dan, pa je dobil že zajtrk v posteljo! zdaj kida sneg da lahko greva nekam na kosilo...

js bi pa samo enga pustila,  ostale bi pa pojedla user posted image user posted image user posted image
Vsenajboljše za tvojega user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?