|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010 - 3. del
6.2.2010 13:14:49   
Zvezdici
jessy - se mi vrti. Takrat ko se mi najbolj si privoščim kavo. Tudi slabo mi je ponavadi. Ampak sem se sčasoma navadila. Smešno ane user posted image .

lucika - user posted image user posted image za zelenjavno juhico. Jaz, pa ravno cvetačino delam. Njaami. In pa palačinke z nutello bodo user posted image . Oziroma ne bo ravno nutela. Bo linolada user posted image .

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
6.2.2010 13:25:37   
vekybel
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007

vekybel - daj mi pol prosim javi, če greš na CR kdaj boš šla rodituser posted image user posted image  Upam, da če že greš, greš 22tega, da mi v tisti sobi ne bo dolgčas, ker so obiski tam, kar omejeni.

...ja ja veš da ti javim, takoj po pregledu v torek če se bom dogovorila ali kako pač to gre, če ne pa takoj ko bom izvedela. Ja bi bilo lepo da smo skupaj. Drži pestke.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1027
6.2.2010 14:08:31   
Anonimen

vekybel - daj mi pol prosim javi, če greš na CR kdaj boš šla rodit Upam, da če že greš, greš 22tega, da mi v tisti sobi ne bo dolgčas, ker so obiski tam, kar omejeni.

...ja ja veš da ti javim, takoj po pregledu v torek če se bom dogovorila ali kako pač to gre, če ne pa takoj ko bom izvedela. Ja bi bilo lepo da smo skupaj. Drži pestke.

Bom.
Aja pa verjetno boš morala iti tudi k internistu na pregled za CR, vsaj jst ga imam v čet, če boš rabla številko, mi povej, da se ne boš cel teden **** s tem, kot sem se jst user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vekybel)
  Neposredna povezava do sporočila: 1028
6.2.2010 14:29:54   
lucika
pa daaaajte se malo razpisat.... meni je dolgčas, pa še za brat ni nič...

pri nas nič novega, hehe:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1029
6.2.2010 14:40:16   
3Sonček3
Čau punce!

Jessy
- js bi posmrkane robčke dala kr med navadne smeti
- moj spodnji pritisk je biu do nedavnega vedno 60 pa niso nč rekli da je kej narobe. Počutla sm se pa tut normalno

Js sm danes ponoči tut na 2 ure hodila na wc, ampak presenetljivo nism bla nikol utrujena, pa sm si mislna če bo tko ko bo user posted image že z nami pol sploh nebo problem ustat pa podojit user posted image user posted image user posted image . Drgač pa sm danes ustala okol devetih, šla mami v trgovino eno pižamico pogledat pa razerverat k me je prosila, da ne hodi ona k sm js bližje, ona je pa še neki bolana pa sm ji rade volje ustregla v čemer ji pač lahko. Potem sem pa lazanjo začela delat in smo ob enih že imeli kosilo (ponavadi ga mamo okol treh, zarat lubijevga šihta) in je bla user posted image tko dobra lazanja da je hotu še krožnik pojest, nism mogla vrjet kaj je delou, pa ves čas je govoru kok je dobra, kok je božanska,... men se pa ni zdela nč posebnega user posted image user posted image user posted image . Zdej smo mal pokidali pred hišo, pa še vedno kr pada in ni vidt da bi meu namen nehat.
No tolk od mene zaenkrat, mogoče še kej pršibam nazaj. Lepo se mejte

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1030
6.2.2010 15:00:32   
Jessy
Jaz sem se pravkar nagledala enga dobrega filma, ki mi ga je user posted image  posnel. Mi je prav pasalo.
Neja je bila skoraj ves čas filma zunaj, ker je začel padat sneg. Sem ji njen kombinezon ravno danes oprala in se je sušil, tako da sem ji oblekla enga drugega, ki mi ga je posodila sestra, pa ji je skoraj že malce majhen in tudi premočil ji je v celoti. Groza! V njenem ni nikoli mokra.
Zdaj je prišla notri in se že vrtijo njene risanke, mene pa še kaj bolijo noge, tako da bo treba najbrž user posted image  zaposliti s kako masažco.

3Soncek3, tako je tudi moj zadnjič hvalil lazanjo, kot še nikoli. Mogoče jo pa nosečnice naredimo boljšo.

Sara in Vekybel, vidve pa res zna biti, da skupaj rodita. Blagor vama, ker se bosta kmalu rešili trebuha in imeli svoja sončka v naročju.

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 1031
6.2.2010 15:04:45   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy

Sara in Vekybel, vidve pa res zna biti, da skupaj rodita. Blagor vama, ker se bosta kmalu rešili trebuha in imeli svoja sončka v naročju.

Hm, jest pa sumim, da ne. Glede na to, da sta 1 teden narazen, se bi znalo zgoditi, da bi tudi veky en teden kasneje mela CR. Pa še fora je, da te morjo naročit. Lahko pa da se motim user posted image

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1032
6.2.2010 15:05:48   
Jessy
Tudi možno, ja! Saj nisem niti preverjala, kdaj imata PDP-ja.

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 1033
6.2.2010 15:06:12   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: lucika

pa daaaajte se malo razpisat.... meni je dolgčas, pa še za brat ni nič...

pri nas nič novega, hehe:)

Ni blo prej časa pisat, ker smo bili pri mami v bolnici. Do četrtka je gvišen ne bo doma user posted image  Sam Vid jo je bil pa fuuuuuuuuuuuuuuuuul vesel, ko jo je videl. Jo je prec prepoznal in se stisnil k njej. Pol je pa začel lumpat user posted image

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 1034
6.2.2010 15:07:02   
rožca26

Tudi možno, ja! Saj nisem niti preverjala, kdaj imata PDP-ja.

Par dni je razlike. Mogoče se bo pa veky posračkalo in se bo lahko prej znebila trebuha user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1035
6.2.2010 15:11:57   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdici

Pridejo z istim kamionom? Hmm..
Pri nas vedno pridejo z različnimi po navadne smeti ter tiste ločene. Drugače moja mami dela na snagi in kolikor vem morajo prihajati z ločenimi.

Aja rožca, samo pri vas na vrhniki so drugi. Točno.. ja se jim ne da s tem okvarjati. Ajoj.
Pa če imaš možnost še malo zaleži?

To, da pridejo z istim kamionom se ponavadi zgodi poleti. Čez leto ponavadi ne, se mi pa zdi, da se je to potem uredilo, ko smo se učiteljice pritožile glavnemu, ki je dobil idejo za oglobit ljudi, ki ne ločujejo pravilno odpadkov user posted image  Zdej mislim, da tega več ne počnejo. Aja, globe so hudo visoke. da ne govorimo, da oglobijo lastnika smetnjaka, kljub temu, da ti pločevinko v nekoristne odpadke vrže nekdo, ki je šel mimo tvojega smetnjaka user posted image  Kateri ... Raje ne bom omenjala kaj, ker sem spodobna user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 1036
6.2.2010 15:15:02   
Jessy
IZVIRNO SPOROČILO: rožca26

Par dni je razlike. Mogoče se bo pa veky posračkalo in se bo lahko prej znebila trebuha user posted image

Če bo CR, se ji bo zagotovo posračkalo, da se prej znebi trebuha kot me. user posted image  Blagor ji! user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 1037
6.2.2010 15:17:09   
Jessy

IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdici

Pridejo z istim kamionom? Hmm..
Pri nas vedno pridejo z različnimi po navadne smeti ter tiste ločene. Drugače moja mami dela na snagi in kolikor vem morajo prihajati z ločenimi.

Aja rožca, samo pri vas na vrhniki so drugi. Točno.. ja se jim ne da s tem okvarjati. Ajoj.
Pa če imaš možnost še malo zaleži?

To, da pridejo z istim kamionom se ponavadi zgodi poleti. Čez leto ponavadi ne, se mi pa zdi, da se je to potem uredilo, ko smo se učiteljice pritožile glavnemu, ki je dobil idejo za oglobit ljudi, ki ne ločujejo pravilno odpadkov user posted image  Zdej mislim, da tega več ne počnejo. Aja, globe so hudo visoke. da ne govorimo, da oglobijo lastnika smetnjaka, kljub temu, da ti pločevinko v nekoristne odpadke vrže nekdo, ki je šel mimo tvojega smetnjaka user posted image  Kateri ... Raje ne bom omenjala kaj, ker sem spodobna user posted image

Jaz sem se ravno pred dvema dnevoma peljala za smetarskim kamijonom, ki se je ustavil na otoku. Sem prav gledala, katere kontejnerje bodo spraznili, pa so jih samo za papir. user posted image
Imajo pa tudi pri nas ideje, da bodo preverjali smetnjake, kaj se meče not. Pri nas je problem, ker imamo isti kontejner 4 gospodinjstva, od tega 3 gospodinjstva ločujemo, eni pa nočejo. Če bodo preverjali, bo kazen padla na vse, pa čeprav samo eni ne ločujejo. user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 1038
6.2.2010 15:17:14   
rožca26

Če bo CR, se ji bo zagotovo posračkalo, da se prej znebi trebuha kot me. user posted image  Blagor ji! user posted image

Se strinjam. Jest bom pa še mogla čakat user posted image  Pa tak firbec sm kak zgleda user posted image  Glede na to, da sem bila v čet. še zaprta, se ne bi čudila, da bi šla čez rok user posted image  Na, najprej sem jamrala, da se bojim, da tudi ta ne bo donošena, zdej pa jamram, ker se bojim, da bo prenošena. NIKOLI MI NI PRAV user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1039
6.2.2010 15:20:37   
Jessy

Se strinjam. Jest bom pa še mogla čakat user posted image  Pa tak firbec sm kak zgleda user posted image  Glede na to, da sem bila v čet. še zaprta, se ne bi čudila, da bi šla čez rok user posted image  Na, najprej sem jamrala, da se bojim, da tudi ta ne bo donošena, zdej pa jamram, ker se bojim, da bo prenošena. NIKOLI MI NI PRAV user posted image user posted image user posted image

Sam si res čudna! user posted image user posted image user posted image  Pusti jo notri, če pa ji je tako zelo lepo! user posted image  Naj te še malce steguje, pa matra, da ne bom edina, ki trpi. user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 1040
6.2.2010 15:29:10   
rožca26

Jaz sem se ravno pred dvema dnevoma peljala za smetarskim kamijonom, ki se je ustavil na otoku. Sem prav gledala, katere kontejnerje bodo spraznili, pa so jih samo za papir. user posted image
Imajo pa tudi pri nas ideje, da bodo preverjali smetnjake, kaj se meče not. Pri nas je problem, ker imamo isti kontejner 4 gospodinjstva, od tega 3 gospodinjstva ločujemo, eni pa nočejo. Če bodo preverjali, bo kazen padla na vse, pa čeprav samo eni ne ločujejo. user posted image

Jp, to je problem, ki smo ga izpostavile na tem sestanku ta glavnemu. pa se na to ni oziral. Groza. Mi je pa čudno, da niste dobili še svojih smetnjakov za bio odpadke. Te so dobili tudi vsi v Domžalah user posted image  Kaj vam hočjo globe dajat, da zaslužjo za bio kante še za ostale? user posted image user posted image user posted image  Res, to je mim. Pa še bolj mimo je, ker kakšne stvari so res po čudnem naključju koristni user posted image  Ker kokr mi zbiramo odpadke, bi mogl čist prenovit obrate za ločevanje. Pa še to, če pridejo ločeno iskat, še ne pomeni, da jih pol ne dajo skupaj user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1041
6.2.2010 15:33:18   
rožca26

Sam si res čudna! user posted image user posted image user posted image  Pusti jo notri, če pa ji je tako zelo lepo! user posted image  Naj te še malce steguje, pa matra, da ne bom edina, ki trpi. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Oh joj, veš kaj, jest si pa želim, da bi obe rodile mal pred rokom. Pa za ostale tudi upam. Predvsem za prvorodke. Kar se pa tiče, da ji je lepo notri pri meni - ????? Ne vem, ker me včasih kar heca - kakšen dan je fuuuuuuuuuuuuuuuuuuul mirna, pol čez par dni pa 10 serij gibov do 2 ureuser posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1042
6.2.2010 15:34:40   
Jessy
Malce solidarnosti tudi more biti! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 1043
6.2.2010 16:12:51   
vekybel

vekybel - daj mi pol prosim javi, če greš na CR kdaj boš šla rodit Upam, da če že greš, greš 22tega, da mi v tisti sobi ne bo dolgčas, ker so obiski tam, kar omejeni.

...ja ja veš da ti javim, takoj po pregledu v torek če se bom dogovorila ali kako pač to gre, če ne pa takoj ko bom izvedela. Ja bi bilo lepo da smo skupaj. Drži pestke.

Bom.
Aja pa verjetno boš morala iti tudi k internistu na pregled za CR, vsaj jst ga imam v čet, če boš rabla številko, mi povej, da se ne boš cel teden **** s tem, kot sem se jst user posted image user posted image user posted image user posted image

...kakšen pa je to pregled pri internistu?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1044
6.2.2010 16:15:28   
vekybel

Hm, jest pa sumim, da ne. Glede na to, da sta 1 teden narazen, se bi znalo zgoditi, da bi tudi veky en teden kasneje mela CR. Pa še fora je, da te morjo naročit. Lahko pa da se motim user posted image

...sej meni se tudi zdi da bo tako, bomo videli.

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 1045
6.2.2010 16:17:03   
vekybel

...ja jaz tudi igram na to karto user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1046
6.2.2010 16:48:16   
vekybel
hallooooo.......kje steuser posted image

Moram se pohvalit, da so na ringaraji objavili slikco od našega user posted image  v 11 tednu nosečnosti, tako da lahko pogledate če vas zanima. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 1047
6.2.2010 16:57:39   
Anonimen

Bom.
Aja pa verjetno boš morala iti tudi k internistu na pregled za CR, vsaj jst ga imam v čet, če boš rabla številko, mi povej, da se ne boš cel teden **** s tem, kot sem se jst

...kakšen pa je to pregled pri internistu?

Ej ne vem, ker me to še čaka. Javim v četrtek, ko ga bom imela, če me seveda prej kej ne prehiti

(odgovor članu vekybel)
  Neposredna povezava do sporočila: 1048
6.2.2010 16:59:06   
vekybel
Aha ok, pol pa javi v čet. Reci mi s kom si se pa ti zmenila za datum? Z tvojim G ali si šla v P se zmenit al kako to gre?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1049
6.2.2010 16:59:57   
3Sonček3
IZVIRNO SPOROČILO: vekybel

hallooooo.......kje steuser posted image

Moram se pohvalit, da so na ringaraji objavili slikco od našega user posted image  v 11 tednu nosečnosti, tako da lahko pogledate če vas zanima. user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Kako pa to da so izbrali tvojo slikico a morš to kam posebej poslat? Js bi tut mojo poslala kr se mi zdi da je ful lepa user posted image user posted image user posted image

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?