obayifo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Goldy Zjutraj pometem, pobrišem, prejle gledam po tleh in imamo tak, kot da ne bi pometala. Alja pa vsako smetko obrne, itak. naš frajer se pa nekako prrine do roba puzzlov in je najbolš tist dvigvat in v usta tlačit.. pa loh pometam pa sesam, tam so zmer smeti, ne vem od kje.. pa od vseh teh cunc in tetra plenic je toooolk enga praha, ni konca nitkicam.. IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity Jedla je že tudi banano, kuhan korenček (le-ta je HIPP-ov, ker doma narejenega ni marala...), sem ji danes dala melono + jabolko - zakon! Hurško sem ji pa tudi skuhala pa ji je ok. Bučke so ji tudi všečne. smo dons mel spet bučke, to sploh ni problem, bo zdej še dva dni to jedu. hruške so zakon, sam napenjajo. sm pa rekla dons mojmu nej prnese kakšn baby korenček, če ga bo kje vidu - in je prnesu konzerviranga v slanici . no, bo pa mami pojedla. IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Lansko leto sem takole zadnjič ležala na kavču s trebuhom... (no trebuh kar nekako ostaja :( ) .... zjutraj pa potem šla v akcijo, ki je trajala 12 ur. vse najboljše Lovrotu, pa naj tale turček hitro zgine! mi smo bli pa šokirani, pršla samo na kontrolo, pa so rekl, nej kr še mal ostanem, ob 9.h na ctgju, ob 12. popadki na izi, okol 14. se je začelo, pred 16. je bil pa že zunej. tko res ne bi bil problem, najhujš je blo pol šivanje.... trebuh je pa že šou, sam koža je pa še 'ohlapna' IZVIRNO SPOROČILO: Sempervivum Saj res, sem vas hotla vprašat, če ste klicale patronažno, preden ste začele z GH? Meni je rekla, da jo lahko pokličem ... pr nas nič rekla in nič nismo klical... vse kar je blo, je v glavnem povedala sestra pri P pri obeh cepljenjih. nobenih seznamov, nič papirja.. semper* in goldy, lupčka za bolančke in nej gre hitr mim, pa da boste lepo prespali no sej je zame tut cajt, da se spokam. mali že 2 uri spi, vmes je blo treba sam mal potolažit, ker smo ga končno preselil iz koša v postlco in mu je mal čudn. še dobr, da sem ga že prej čez dan dajala v postlco spat, da je bil vsaj mal navajen.
< Sporočilo je popravil obayifo -- 31.1.2010 1:06:17 >
|