|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Otročki po IVF/ICSI
29.1.2010 22:31:40   
sonček33
Zjutraj pometem, pobrišem, prejle gledam po tleh in imamo tak, kot da ne bi pometala. Alja pa vsako smetko obrne, itak.

Goldy, čist preveč pridna si.

Jah, nič sončkauser posted image  ...mraz pa kotuser posted image . Čakamo pomlad.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2601
29.1.2010 22:31:46   
sonček33
sonči - joj, se spomnim lanskih stavnic zate in Zvezdico. Nisi se pol nč javla

Tomi, čestitke za obmesečnico.

Nič javila...utrujena...mal tv pa spat...

Svečke iz noska? Upam, da ne več.

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 2602
29.1.2010 22:31:51   
sonček33
Enej, juhej za 5ko.user posted image

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 2603
29.1.2010 22:31:59   
sonček33
Mi smo kar ok. Malo sicer napenja skoraj vsaka stvar, ki jo poje ,
zelenjave sploh noče dol požret ,jabolčka in hruške ji naredijo celo štalo in potem ma drisko...ma, saj bo, sam že zdaj vidim, da bo tale frčafela ful izbirčna
pusek vsem

Bumo, ma hudič je s tole hrano. Hruška sploh zan biti problematična. Poskusita bučko.

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 2604
29.1.2010 22:32:06   
sonček33
sonček - Mmmm... meni se pa torta lušta. Takšna z eno svečko V nedeljo?

Seren, vi samo pridite, vsi trije, na tortico.

Kako je Zarja?

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 2605
29.1.2010 22:32:13   
sonček33
SONČI a Lovro bo pa kmalu svečko pihau... a se kej potepata po tem mrazu?

Mi smo tut v klubu smrkajočih in kihajočih pa še kašljajočih... zaenkrat v blagi obliki... upam, da se vsaj poslabša ne... pri nas že vsi spijo... grem še jst...

Moj sonček, avi ste tudi smrkavciuser posted image ...zgleda, da nobenemu mulčku ne bo uspelo brez svečk iz nosa...user posted image  Pozdravite se čimprej.

Vozičkava mal ...premalo..L. se mal upira vožnji, ker je tako fejst oblečen in zadekan, da lahko samo gleda naprej kot fjakarski konjuser posted image

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 2606
29.1.2010 22:33:39   
sonček33
Lučka, sem vesela za NEžo. Ful. Olajšanje, kajne? Superca. Vse bo ok tudi z utripom.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2607
29.1.2010 22:37:14   
sonček33
Poročilo o nas
Včeraj sva imela posvetovalnico. Mere so fajn 81cm in 10,5 kg. Bi moral biti cepljen, a se mu je pod brado naredil res velik tur, tako da je dobil antibiotuično mazilo, cepljenje pa smo prestavili.user posted image  danes je že boljše...še vedno pa ven teče gnoj.

Peče gibanico.
Jutri dopoldne še torto.
In moj fantek bo že eno leto star. user posted image  inuser posted image
Lansko leto sem takole zadnjič ležala na kavču s trebuhom... (no trebuh kar nekako ostaja :( ) .... zjutraj pa potem šla v akcijo, ki je trajala 12 ur.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2608
29.1.2010 22:51:15   
Shuka
Sonči, upam da kmalu mine tur in zdaj ko bo Lovro že leto dni star, lahko res rečeš kako čas hitro beži, kaj?

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2609
29.1.2010 22:52:34   
sonček33
Šukica moja draga...da si ti prišla sem pokukat...juhejuser posted image user posted image ..jap beži..a veš, mi je kar malo hudo.
Kako je mali fletko? Se fajn rihtate? Ste zdravi?

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2610
29.1.2010 22:58:48   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Šukica moja draga...da si ti prišla sem pokukat...juhejuser posted image user posted image ..jap beži..a veš, mi je kar malo hudo.
Zaenkrat smo OK, rihtamo se lepo, hodimo tudi na alter terapije in imamo posebne vaje še dodatno poled vaj od NFT in je kar zabavno. Maj je priden, nasmejan še vedno, čebljav čedalje bolj, zvedav, ma ni da ni!

Sam ti bi pa lohka dala kako slikico več na FB, da vidim tvojega enoletnika. A prideta kdaj kej v KR?

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2611
29.1.2010 23:09:14   
sonček33
O, kako vesela sem teh tvojih besed. Bravo fletko. Dobrovoljček je pa itak že od malega. Se spomnim tistih slikic.

V kranju smo res redko,a  obljubim, da se dobimo na kavi. Delat grem sredi marca..in kava sigurno pade.

Kar se tiče slikic na fbju...jaz se bolj malo spoznam na ta fb...pa še lena sem in se  mi ne da urihtat tistih varoval, da te lahko berejo in vidijo zgolj prijatelji, ker saj veš...pa mularija iz šole in...

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2612
30.1.2010 0:26:06   
Sempervivum
Uh sonček, ti pa si jih nekaj spisala ... še za nazaj in za jutri, ane user posted image

Joj, takele maherce ste ve že za GH? Jaz pa nimam pojma Nam je reku P, da naj z banano in jabolkom (surovim) začnemo, okrog 11-ih, za naprej pa nimam pojma? Mah, saj verjetno res potem kar dobiš en občutek kaj in kako. Mene je bilo tudi malce strah, kako bom tole materinstvo furala - 1000 vprašanj sem imela, ampak res kar not padeš in zadeva laufa. Upam, da bo z GH tudi tako.

Brez skrbi, semper.
Menda je fajn začet z zelenjavo, ker se sicer otrok hitro navadi sladkega okusa sadja in je potem z zelenjavo več težav. Ampak saj pravim, nasvetov je več kot preveč. Vsaka po svoje.

Ja, sej, to sem tudi jaz njemu rekla, pa mi je odgovoril, da je po okusu to še najbolj podobno materinemu mleku, samo konsistenco spremenimo. Češ, da ni dvojne spremembe - okus in konsistenca naenkrat, kar pa velja za zelenjavo. Boljš, da ne kličem še patronažne, bo spet drugače rekla user posted image  Saj res, sem vas hotla vprašat, če ste klicale patronažno, preden ste začele z GH? Meni je rekla, da jo lahko pokličem ...

V zvezi z FB in slikicami te pa čist razumem ... dandanes najstniki čisto vse izbrskajo ... kar je treba in kar ne. user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2613
30.1.2010 0:33:43   
Sempervivum

Lansko leto sem takole zadnjič ležala na kavču s trebuhom... (no trebuh kar nekako ostaja :( ) .... zjutraj pa potem šla v akcijo, ki je trajala 12 ur.

Mi smo šli v P okrog 10 dopoldne, rodila pa sem ob 4 zjutraj user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2614
30.1.2010 9:26:42   
lučka 25

Joj, takele maherce ste ve že za GH? Jaz pa nimam pojma Nam je reku P, da naj z banano in jabolkom (surovim) začnemo, okrog 11-ih, za naprej pa nimam pojma? Mah, saj verjetno res potem kar dobiš en občutek kaj in kako. Mene je bilo tudi malce strah, kako bom tole materinstvo furala - 1000 vprašanj sem imela, ampak res kar not padeš in zadeva laufa. Upam, da bo z GH tudi tako.

Brez skrbi, semper.
Menda je fajn začet z zelenjavo, ker se sicer otrok hitro navadi sladkega okusa sadja in je potem z zelenjavo več težav. Ampak saj pravim, nasvetov je več kot preveč. Vsaka po svoje.

jaz sem tudi s tem namenom začela z zelenjavo. Če kakega okusa ni preveč marala sem p naslednjič dodala bučke, pa je bilo bolje. Zdaj pa res vse je brez težav, ji ni noben okus zanič. Še v bolnici je jedla pire narejen z Allernovo, ki je grenka, pa ga je jedla kot za stavo.user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2615
30.1.2010 9:30:31   
lučka 25

Lučka, sem vesela za NEžo. Ful. Olajšanje, kajne? Superca. Vse bo ok tudi z utripom.

Ja res je olajšanje. Upam, da bo res vse o.k., ker malo je pikasta poličkih, samo bo moje od prevročega zraka v B.
Srčni utrip pa me od taklrat ko je bil EKG v redu ne skrbi, ker mam jaz tudi povišan srčni utrip pa mi nič ne manjka, brez težav športam, edino poleti, ko je še vročina, sem se navadila, da moram motorje počasi napolniti s polno paro.user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2616
30.1.2010 9:32:35   
lučka 25

Poročilo o nas
Včeraj sva imela posvetovalnico. Mere so fajn 81cm in 10,5 kg. Bi moral biti cepljen, a se mu je pod brado naredil res velik tur, tako da je dobil antibiotuično mazilo, cepljenje pa smo prestavili.user posted image  danes je že boljše...še vedno pa ven teče gnoj.

Peče gibanico.
Jutri dopoldne še torto.
In moj fantek bo že eno leto star. user posted image  inuser posted image

A pri vas pa je tako pestro. Lovro pa ima tur, za kar upam da se kmalu zaceli.
Pa res je, čas gre čist prehitro naokoli. user posted image  Ampa po eni strani pa je to eno veseljeuser posted image

Dobro praznujte user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2617
30.1.2010 9:38:57   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: Sempervivum

Uh sonček, ti pa si jih nekaj spisala ... še za nazaj in za jutri, ane user posted image

Brez skrbi, semper.

Ja, sej, to sem tudi jaz njemu rekla, pa mi je odgovoril, da je po okusu to še najbolj podobno materinemu mleku, samo konsistenco spremenimo. Češ, da ni dvojne spremembe - okus in konsistenca naenkrat, kar pa velja za zelenjavo. Boljš, da ne kličem še patronažne, bo spet drugače rekla user posted image  Saj res, sem vas hotla vprašat, če ste klicale patronažno, preden ste začele z GH? Meni je rekla, da jo lahko pokličem ...

V zvezi z FB in slikicami te pa čist razumem ... dandanes najstniki čisto vse izbrskajo ... kar je treba in kar ne. user posted image

jaz sem jo poklicala. Čist tko, da vidim kaj bo povedala. Pa je tudi ona rekla, da naj raje začnem z zelenjavo, ker če začneš s sadjem zna pomem zavračati zelenjavo.

Neposredna povezava do sporočila: 2618
30.1.2010 9:39:03   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

Zaenkrat smo OK, rihtamo se lepo, hodimo tudi na alter terapije in imamo posebne vaje še dodatno poled vaj od NFT in je kar zabavno. Maj je priden, nasmejan še vedno, čebljav čedalje bolj, zvedav, ma ni da ni!

Sam ti bi pa lohka dala kako slikico več na FB, da vidim tvojega enoletnika. A prideta kdaj kej v KR?

Midve se pa lahko že za ta tedn zmeniva user posted image .

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2619
30.1.2010 9:39:11   
lučka 25

Jaz pa ob 1.30, rodila pa ob 16.40 ker mi je odtekla voda.. Ampak res pa sem mela močne popadke kake 3 urce, rodila pa sem v 10 minutah. Če bo naslednjič tudi tako, grem že danes rodit.user posted image  No ja, sam brez živčne vojne, a bo moj prišel ta prav čas al ne, tko kot je blo zdaj, ko sem ga mela na Hrvaškem.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2620
30.1.2010 9:47:38   
Sempervivum
Dobro jutro user posted image

user posted image

Mi smo vsak dan slabše. Ob pol 4 sem noska sesala, ful je kašljal, pa ne zaspat nazaj, sem delala še kamilične obkladke ... user posted image  

Zunaj pa spet sneži. Zdej pa res par dni ne gremo nikamor user posted image

Držte se! Nič zbolet!!!

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2621
30.1.2010 12:00:13   
Reby

Jaz sem po prihodu v P, ko mi je odtekla voda, rodila čez 3 dni user posted image  (po 19 ur svojih in 6 ur umetnih popadkov), ampak bi šla še enkrat user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2622
30.1.2010 12:07:00   
Reby
Semper - mogoče bi bilo res že včeraj bolje, da bi ostala noter, ker je zrak res prehladen al pa da greš samo za slabe pol urce ven. user posted image  za Klemna
sonči - lepo te je brat, super, da si se javila user posted image
lučka - naš že od začetka ni maral zelenjave, mu je šlo kr na bruhanje, zato mu pa zdej kr zamešam sadje in zelenjavo skupaj user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2623
30.1.2010 13:11:58   
Sempervivum
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Semper - mogoče bi bilo res že včeraj bolje, da bi ostala noter, ker je zrak res prehladen al pa da greš samo za slabe pol urce ven. user posted image  za Klemna

Maš verjetno kar prav. Sam nisva bila več kot pol ure. Ko sem videla, da noče zaspat, sva jo kar domov popihala. Vročine zaenkrat še nima. Upam, da tako ostane.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2624
30.1.2010 18:11:55   
blanč
Tomi, Lana & Enej - ČESTITKE ZA 5 / 6 / 5 mesečnice!
Jaz tudi čeprav malo bolj poznouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

Neposredna povezava do sporočila: 2625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.