|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Otročki po IVF/ICSI
25.1.2010 20:52:49   
sonček33
Če je dobre volje pa pije..to je superca...

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2526
25.1.2010 21:17:51   
ledenka
kako smo kaj, moji dragi in drage?

čestitke Zarji za 5! user posted image user posted image user posted image

glede inhalacij - nekje sem prebrala super idejo! vzameš posodo s tekočino za inhalacije (voda, kamilice, karkoli) in nad njo odpreš dežnik. tako lahko imaš user posted image dovolj visoko, da se ne popari. če deluje, pa še ne vem.

pikapoke za Tomija in KArolinco!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2527
25.1.2010 21:24:10   
Reby
ajsika - sem že slišala ja, to je super ideja. Mu bom dala danes na stol zraven posteljice soparo in razprla dežnik user posted image
sonček - ja, ko bi ga ti vidla, kakšen smejko je, zdej pa še ful čveka, da je že cel hripav srotek mali.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2528
25.1.2010 23:17:30   
Goldy
Reby - naša je tudi bila tak veseljak, tudi ko je kašljala. A si gledala inhalator v Hoferju? Da bi ga kupila.

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2529
25.1.2010 23:24:30   
Goldy
kruce - hvala za pravljice!user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2530
25.1.2010 23:40:49   
Sempervivum
Najprej čestitke lepotički Zarjici za 5 user posted image user posted image  pa hvala za tortico!

Reby, naredila si vse, kar je v tvoji moči, v to niti slučajno ne dvomim user posted image  Jutri bo mali že bolje, pojutrišnjem bo že zdrav! Po vseh teh nasvetih drugače tudi ne more bit ... jaz nimam več kaj dodat (bom edino lahko še kdaj kaj vprašala, saj zaenkrat teh procedur še nismo potrebovali). Jaz imam pa enga pujska za tvojega Tomija user posted image  Aja, edino tole - dvigni mu celo posteljico, ne samo glavice (če sem te prav razumela, si napisala, da mu boš dala en povšterček).

Evo, naš mali spi, jaz sem se pa ravnokar že tehtala na WII user posted image  (ne bom nič napisala, kolk je pokazalo) zdej grem pa mojga premagat. Ja, itak je imel samo začetniško srečo user posted image

Sonček, vidiš, da treniram user posted image  Uživaj z malim! Se še kaj sankate?

Goldy, jaz zaenkrat ne bom kupovala inhalatorja, asem ga pa videla. Kaj pa vem, upam da mi ne bo kasneje žal. No, pa saj se te akcije itak na vsake roliko ponavljajo ...

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 2531
26.1.2010 1:58:17   
Reby
Ob 23.00 v mukah zaspal, se nismo dal, zdele prvič zbudil in jedl. Sem jezna, ker mu morm nosek spucat in ne morma dojit, ker se potem že ful prebudi in upam, da mi rata kaj čez dan mu joško uturit.
Zdele že kuham novo soparo...

Semper - takle povšterček je, gre navzgor in je super. Malemu očitno paše, ker ful mirno spi.
user posted image
Goldy - nisem vidla kataloga, ker jaz vedno vse v kanto zabrišem, nikoli ne gledam. Če kaj rabim, grem to takrat kupit.  Kakšen pa je ta inhalator?

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 2532
26.1.2010 7:18:19   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Kakšen pa je ta inhalator?

http://www.hofer-slovenija.si/si/html/offers/2867_14464.htm

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2533
26.1.2010 10:07:56   
Sempervivum
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Dobro jutro user posted image

Semper - takle povšterček je, gre navzgor in je super. Malemu očitno paše, ker ful mirno spi.
user posted image  

Tegale sem pa ravno pred dnevi gledala user posted image  Je mišljen zato, da tamaučki na hrbtu spijo, ane? Fajn, da se dobro obnese in Tomiju paše user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2534
26.1.2010 10:10:22   
Sempervivum
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2535
26.1.2010 13:00:48   
obayifo
dan
Reby, bo hitr bolš, malčki to tko hitr dajo skos. sicer mi še nismo mel kej hujšga, sam od bratranca tamala je mela pa nonstop zabasan nosek in skos 'šmrklček' do ustk, pa je bla čist dobre vole

semper*, ti si pa čist wii fit user posted image . pr nas je bla to bl moška zabava, sta moj fotr in dragi celga prejšnga silvestra pretenisirala in prebowlala user posted image

naš je pa zaspal ob dveh, ob pol devetih se je blo treba mal prklopt, pol se je pa še neki obračal in na konc na trebuščku zaspal in še zdej vleče, zgleda, da mu ful paše. sm jaz tut razmišlala o tistem povštrčku, pa se mi zdej ne zdi več smiselno za našga vrtavčka, do zdej je mel pa itak celo postlco nagneno.

grem si hitr kruh zamesit, preden bo akcija. dons sva spet cel dan sama..

lep dan si naredte, zunej je bl šrot

Neposredna povezava do sporočila: 2536
26.1.2010 19:50:13   
Goldy
kruce - hvala!!! user posted image  Kolk sem dolžna?

Mislim moj avto - skoz zamrzujejo vrata. Da ne bi o tem kakšne sem danes imela - iz avta lezla skozi zadnja vrata....user posted image  - da ti pamet stane!!!!

Pa smo 4!!!

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 2537
26.1.2010 20:54:32   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: Goldy

Mislim moj avto - skoz zamrzujejo vrata. Da ne bi o tem kakšne sem danes imela - iz avta lezla skozi zadnja vrata....user posted image  - da ti pamet stane!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Da bi tole vidla! /smijli, ki se dol meče od smeha/ Si vsaj malo joge izvajala s pridihom borilnih veščin. user posted image user posted image Mogoče, če bi wii-a imela, bi bila še spretnejša. user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2538
26.1.2010 21:21:00   
Sempervivum
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

IZVIRNO SPOROČILO: Goldy

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Da bi tole vidla! /smijli, ki se dol meče od smeha/ Si vsaj malo joge izvajala s pridihom borilnih veščin. user posted image user posted image Mogoče, če bi wii-a imela, bi bila še spretnejša. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 2539
26.1.2010 22:23:09   
Goldy
Vi2 se kar smejta, jaz pa jezna ko user posted image ! V soboto me je najbolj razjezilo to, ko sem že zlezla skozi sopotnikova vrata na voznikov sedež, nakar ugotovim, da mi je moj dvignil brisalce, ker je snežilo in sem spet ven lezla in nazaj. user posted image  !ja, pa še voziček imamo na reklamaciji in imam v uporabi tistega, ki ga imamo drugače pri tašči in ga nisem mogla oz. znala zložit. Ej...user posted image
Dans so mi pa vrata zamrznila, ko sem govorila s kolegico, odprem vrata, jih zaprem, hočem odpret,  ne gre. Se pripelje njen, mi pošprica vrata, zlezem not skozi sopotnikova vrata (ker voznikova se ne dajo odpret spljoh), se pripeljem do očeta (bila sem na enem sestanku), pa se niso odprla nobena sprednja vrata in sem šla ven skozi zadnja. Dobro, da imam takooo dolge noge.

Zamislite si lansko zimo, ko sem z bušijem to izvajala. Še dobro, da sem imela majhen buši.user posted image

Ja, wiii, bo mi najbrž pomagal, ja! No, sam sem vas pa vsaj nasmejala.....user posted image

Pa smo 4!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2540
26.1.2010 23:05:06   
Sempervivum
Goldy, jaz bom padla pod mizo, tok se smejim user posted image
Še dobr, da si tok shujšala user posted image  Ne samo da se spraviš v manjše cunje, še skozi vrata lažje lezeš user posted image user posted image user posted image  Kaj bi jaz dala za to user posted image  (ne pa tudi za tvoj avto user posted image )

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2541
26.1.2010 23:26:23   
Goldy
user posted image

Pa smo 4!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2542
27.1.2010 0:30:38   
obayifo
goldy, to mi je tako znano, kot bi bla z mojim avtom user posted image

sam da nimam zadej vrat, sm že čez prtlažnik lezla not in ven user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2543
27.1.2010 9:14:00   
Sempervivum

user posted image

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 2544
27.1.2010 9:23:43   
Goldy
obi - no, tole!user posted image

semper - jaz sem danes skor takšna.....user posted image

Pa smo 4!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2545
27.1.2010 9:35:23   
ledenka
Goldy user posted image user posted image user posted image

me spominja na ene dogodivščine... ko so šla sam voznikova vrata odpret, vsi ostali so morali plazit skozi njih user posted image user posted image user posted image smo pa 3 babe šle v lajf user posted image vsi, ki so gledali, so se skor polulali od smeha user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2546
27.1.2010 9:56:54   
Serendipity
goldy & obi & ajsi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hehehe, ste mi pa sedaj s super smehom ogrele ta mrrrrzzzzeeeelll dan user posted image

kruce - hvala za info o 6. bolezni user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2547
27.1.2010 9:58:05   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: Sempervivum

user posted image

Čudovita kava! Thanks! You made my day!

Neposredna povezava do sporočila: 2548
27.1.2010 10:08:20   
mojsonček
Jutrčka.. al je bl že dan...

spet sem bolj brzinska, pupa žuli prepečenec v stolčku jst pa hitr uč vržem sm gor...še dobr, da sem, ker sem se tko nasmejala tvojmu postu GOLDY user posted image user posted image user posted image

SEKI lupčka lepotički za petko... taka fletka pa tko jo skrivaš... edin, če si na FB kej bl pridna ampak tam pa nism bla že celo večnostuser posted image

REBY lupčka tut Tomiju, da bo čim prej zdrav, da ne bo mami v skrbeh

KRUCE Karolinca je fuuuul luštnauser posted image  ... velika sestrica pa tko k naš najstnik, a... pri nas bi tut vse pomagal sam da ni treba zvezkov in knjig gledat...

SEMEPER jst bi tut wiiiiiiiijala.... pa nimam s čim.... nč, bo treba počakat otoplitev pol pa lahko wiiiijam okrog blejskega jezera...

OBI kako vama gre z Enejem v RA?

eh... pupa ma dost... itak morava šibat, dons imava plavanje...

aja... skos pozabim vprašat... a vas je že vse obiskala user posted image

Moja sreča sta moja sončka...

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2549
27.1.2010 10:42:38   
Kruce Fiks
Jutro beybe!
Hm, kje pa sta Reby in Tomi? Še ni vredu?
Goldy bo treba avto menjat al pa vsaj tesnila na vratihuser posted image
Zadnjič smo od vrtcev govorili....
Našo bo kar tašča mela, samo ratuje počasi mal čohasta pa se sprašujem če......
Bo pa drugač kar j***na, ker imava midva oba enake službe in urnike - 3 dni zjutraj, 3 popoldan, tri ponoč, 2 fraj.... In ko se to malce premeša postane človeku jasno zakaj mu uspe zanositi šele po 5 letih in seveda zakaj po tolikih letih zakona še ni loćen kot vsi ostali okrog tebe user posted image user posted image

Vrtec => http://24ur.com/novice/slovenija/bitka-za-vpis-v-vrtec-ze-na-porodni-postelji.html

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 2550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.