Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 25.1.2010 20:52:49
|
|
|
|
sonček33
|
Če je dobre volje pa pije..to je superca...
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 25.1.2010 21:17:51
|
|
|
|
ledenka
|
kako smo kaj, moji dragi in drage? čestitke Zarji za 5! glede inhalacij - nekje sem prebrala super idejo! vzameš posodo s tekočino za inhalacije (voda, kamilice, karkoli) in nad njo odpreš dežnik. tako lahko imaš dovolj visoko, da se ne popari. če deluje, pa še ne vem. pikapoke za Tomija in KArolinco!
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 25.1.2010 21:24:10
|
|
|
|
Reby
|
ajsika - sem že slišala ja, to je super ideja. Mu bom dala danes na stol zraven posteljice soparo in razprla dežnik sonček - ja, ko bi ga ti vidla, kakšen smejko je, zdej pa še ful čveka, da je že cel hripav srotek mali.
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 25.1.2010 23:17:30
|
|
|
|
Goldy
|
Reby - naša je tudi bila tak veseljak, tudi ko je kašljala. A si gledala inhalator v Hoferju? Da bi ga kupila.
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 25.1.2010 23:24:30
|
|
|
|
Goldy
|
kruce - hvala za pravljice!
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 25.1.2010 23:40:49
|
|
|
|
Sempervivum
|
Najprej čestitke lepotički Zarjici za 5 pa hvala za tortico! Reby, naredila si vse, kar je v tvoji moči, v to niti slučajno ne dvomim Jutri bo mali že bolje, pojutrišnjem bo že zdrav! Po vseh teh nasvetih drugače tudi ne more bit ... jaz nimam več kaj dodat (bom edino lahko še kdaj kaj vprašala, saj zaenkrat teh procedur še nismo potrebovali). Jaz imam pa enga pujska za tvojega Tomija Aja, edino tole - dvigni mu celo posteljico, ne samo glavice (če sem te prav razumela, si napisala, da mu boš dala en povšterček). Evo, naš mali spi, jaz sem se pa ravnokar že tehtala na WII (ne bom nič napisala, kolk je pokazalo) zdej grem pa mojga premagat. Ja, itak je imel samo začetniško srečo Sonček, vidiš, da treniram Uživaj z malim! Se še kaj sankate? Goldy, jaz zaenkrat ne bom kupovala inhalatorja, asem ga pa videla. Kaj pa vem, upam da mi ne bo kasneje žal. No, pa saj se te akcije itak na vsake roliko ponavljajo ...
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 26.1.2010 1:58:17
|
|
|
|
Reby
|
Ob 23.00 v mukah zaspal, se nismo dal, zdele prvič zbudil in jedl. Sem jezna, ker mu morm nosek spucat in ne morma dojit, ker se potem že ful prebudi in upam, da mi rata kaj čez dan mu joško uturit. Zdele že kuham novo soparo... Semper - takle povšterček je, gre navzgor in je super. Malemu očitno paše, ker ful mirno spi. Goldy - nisem vidla kataloga, ker jaz vedno vse v kanto zabrišem, nikoli ne gledam. Če kaj rabim, grem to takrat kupit. Kakšen pa je ta inhalator?
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 26.1.2010 10:07:56
|
|
|
|
Sempervivum
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby Dobro jutro Semper - takle povšterček je, gre navzgor in je super. Malemu očitno paše, ker ful mirno spi. Tegale sem pa ravno pred dnevi gledala Je mišljen zato, da tamaučki na hrbtu spijo, ane? Fajn, da se dobro obnese in Tomiju paše
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 26.1.2010 10:10:22
|
|
|
|
Sempervivum
|
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 26.1.2010 13:00:48
|
|
|
|
obayifo
|
dan Reby, bo hitr bolš, malčki to tko hitr dajo skos. sicer mi še nismo mel kej hujšga, sam od bratranca tamala je mela pa nonstop zabasan nosek in skos 'šmrklček' do ustk, pa je bla čist dobre vole semper*, ti si pa čist wii fit . pr nas je bla to bl moška zabava, sta moj fotr in dragi celga prejšnga silvestra pretenisirala in prebowlala naš je pa zaspal ob dveh, ob pol devetih se je blo treba mal prklopt, pol se je pa še neki obračal in na konc na trebuščku zaspal in še zdej vleče, zgleda, da mu ful paše. sm jaz tut razmišlala o tistem povštrčku, pa se mi zdej ne zdi več smiselno za našga vrtavčka, do zdej je mel pa itak celo postlco nagneno. grem si hitr kruh zamesit, preden bo akcija. dons sva spet cel dan sama.. lep dan si naredte, zunej je bl šrot
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 26.1.2010 19:50:13
|
|
|
|
Goldy
|
kruce - hvala!!! Kolk sem dolžna? Mislim moj avto - skoz zamrzujejo vrata. Da ne bi o tem kakšne sem danes imela - iz avta lezla skozi zadnja vrata.... - da ti pamet stane!!!!
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 26.1.2010 20:54:32
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: Goldy kruce - hvala!!! Kolk sem dolžna? Mislim moj avto - skoz zamrzujejo vrata. Da ne bi o tem kakšne sem danes imela - iz avta lezla skozi zadnja vrata.... - da ti pamet stane!!!! Da bi tole vidla! /smijli, ki se dol meče od smeha/ Si vsaj malo joge izvajala s pridihom borilnih veščin. Mogoče, če bi wii-a imela, bi bila še spretnejša.
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 26.1.2010 21:21:00
|
|
|
|
Sempervivum
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity IZVIRNO SPOROČILO: Goldy kruce - hvala!!! Kolk sem dolžna? Mislim moj avto - skoz zamrzujejo vrata. Da ne bi o tem kakšne sem danes imela - iz avta lezla skozi zadnja vrata.... - da ti pamet stane!!!! Da bi tole vidla! /smijli, ki se dol meče od smeha/ Si vsaj malo joge izvajala s pridihom borilnih veščin. Mogoče, če bi wii-a imela, bi bila še spretnejša.
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 26.1.2010 22:23:09
|
|
|
|
Goldy
|
Vi2 se kar smejta, jaz pa jezna ko ! V soboto me je najbolj razjezilo to, ko sem že zlezla skozi sopotnikova vrata na voznikov sedež, nakar ugotovim, da mi je moj dvignil brisalce, ker je snežilo in sem spet ven lezla in nazaj. !ja, pa še voziček imamo na reklamaciji in imam v uporabi tistega, ki ga imamo drugače pri tašči in ga nisem mogla oz. znala zložit. Ej... Dans so mi pa vrata zamrznila, ko sem govorila s kolegico, odprem vrata, jih zaprem, hočem odpret, ne gre. Se pripelje njen, mi pošprica vrata, zlezem not skozi sopotnikova vrata (ker voznikova se ne dajo odpret spljoh), se pripeljem do očeta (bila sem na enem sestanku), pa se niso odprla nobena sprednja vrata in sem šla ven skozi zadnja. Dobro, da imam takooo dolge noge. Zamislite si lansko zimo, ko sem z bušijem to izvajala. Še dobro, da sem imela majhen buši. Ja, wiii, bo mi najbrž pomagal, ja! No, sam sem vas pa vsaj nasmejala.....
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 26.1.2010 23:05:06
|
|
|
|
Sempervivum
|
Goldy, jaz bom padla pod mizo, tok se smejim Še dobr, da si tok shujšala Ne samo da se spraviš v manjše cunje, še skozi vrata lažje lezeš Kaj bi jaz dala za to (ne pa tudi za tvoj avto )
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 26.1.2010 23:26:23
|
|
|
|
Goldy
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 27.1.2010 0:30:38
|
|
|
|
obayifo
|
goldy, to mi je tako znano, kot bi bla z mojim avtom sam da nimam zadej vrat, sm že čez prtlažnik lezla not in ven
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 27.1.2010 9:14:00
|
|
|
|
Sempervivum
|
Dobro jutro
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 27.1.2010 9:23:43
|
|
|
|
Goldy
|
obi - no, tole! semper - jaz sem danes skor takšna.....
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 27.1.2010 9:35:23
|
|
|
|
ledenka
|
Goldy me spominja na ene dogodivščine... ko so šla sam voznikova vrata odpret, vsi ostali so morali plazit skozi njih smo pa 3 babe šle v lajf vsi, ki so gledali, so se skor polulali od smeha
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 27.1.2010 9:56:54
|
|
|
|
Serendipity
|
goldy & obi & ajsi - hehehe, ste mi pa sedaj s super smehom ogrele ta mrrrrzzzzeeeelll dan kruce - hvala za info o 6. bolezni
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 27.1.2010 9:58:05
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sempervivum Dobro jutro Čudovita kava! Thanks! You made my day!
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 27.1.2010 10:08:20
|
|
|
|
mojsonček
|
Jutrčka.. al je bl že dan... spet sem bolj brzinska, pupa žuli prepečenec v stolčku jst pa hitr uč vržem sm gor...še dobr, da sem, ker sem se tko nasmejala tvojmu postu GOLDY SEKI lupčka lepotički za petko... taka fletka pa tko jo skrivaš... edin, če si na FB kej bl pridna ampak tam pa nism bla že celo večnost REBY lupčka tut Tomiju, da bo čim prej zdrav, da ne bo mami v skrbeh KRUCE Karolinca je fuuuul luštna ... velika sestrica pa tko k naš najstnik, a... pri nas bi tut vse pomagal sam da ni treba zvezkov in knjig gledat... SEMEPER jst bi tut wiiiiiiiijala.... pa nimam s čim.... nč, bo treba počakat otoplitev pol pa lahko wiiiijam okrog blejskega jezera... OBI kako vama gre z Enejem v RA? eh... pupa ma dost... itak morava šibat, dons imava plavanje... aja... skos pozabim vprašat... a vas je že vse obiskala
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 27.1.2010 10:42:38
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
Jutro beybe! Hm, kje pa sta Reby in Tomi? Še ni vredu? Goldy bo treba avto menjat al pa vsaj tesnila na vratih Zadnjič smo od vrtcev govorili.... Našo bo kar tašča mela, samo ratuje počasi mal čohasta pa se sprašujem če...... Bo pa drugač kar j***na, ker imava midva oba enake službe in urnike - 3 dni zjutraj, 3 popoldan, tri ponoč, 2 fraj.... In ko se to malce premeša postane človeku jasno zakaj mu uspe zanositi šele po 5 letih in seveda zakaj po tolikih letih zakona še ni loćen kot vsi ostali okrog tebe Vrtec => http://24ur.com/novice/slovenija/bitka-za-vpis-v-vrtec-ze-na-porodni-postelji.html
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.