tane
|
IZVIRNO SPOROČILO: Crystall Punce, HVALA za podporo Pri nas je ta problem - da Blaž obožuje zizo in mami obožuje dojenje. Blažu je ziza vse. Dojiva se na 1-3 ure (odvisno), zaspi s pomočjo zize. Ko ga kaj boli, srbi ... se pocarta na zizi! Ziza mu je vse!Tudi flaške z mojim mlekom noče. Zadnjič sem morala po 2 urah priti domov, ker je samo jokal, flaške ni hotel, ampak zizo in mamico. Dude tudi ne prenese v ustih, ampak zizo. Potem veste, da nimam srca, da bi nehala dojiti Kar bomo pač imeli alergeno, bom izločila iz prehrane, se bom pozanimala katere vitamine naj jem in bom vztrajala naprej, ker enostavno ne morem videti svojega otročka, kako joka za nečim, kar mu pomeni vse. To mi je huje, kot pa da ne smem jesti polovice hrane. Sicer pa gre - problem so samo zajtrki (prepečenec, riževi vaflji, posebni keksi brez mleka in jajc, kakšni mafini iz pirine moke ... Držte pesti za naju, da se nama uspe dojiti do 1 leta in da bodo tele alergije čim prej izvenele Crystall, že od včeraj ti hočem pisati, te občudujem...super si, da ga dojiš...meni je moja frendica zgled kar se dojenja tiče...ko sem imela mastitis pa potem ni bilo dovolj mleka na eni dojki in sem hotela kar obupati, ker je bilo stresno vse skupaj ampak sem se potem nanjo spomnila...pri njenem fantku isto kot pri tvojem Blažu atopijski dermatitis, žive rane, srbelo ga itd. saj veš...uradna medicina da je alergičen le na jajca in arašide...sta šla še na bioresonanco kjer je pokazalo več stvari ampak tudi ne vse in ona si je vsak dan zapisovala kaj poje, prebrala vsak izdelek kaj je notri in spremljala tamavčka...revca ful stvari ni mogla jesti ampak si je res želela dojiti, nuditi sinku najboljše...no dojila ga je do 10 meseca!!!!!! ko mu je že dajala hrano ga je še vedno občasno dojila torej še vedno na dieti, zdaj je nehala le zato ker mali noče več zize...tako, da carica si in vem, da ti bo uspelo, pa če pomisliš kaj je 1 leto ali vsaj 6 mesecev odrekanja, meni itak tale čas tako hitro mineva in še prehitro bo minil čas ko ne bo hotel več zize...
|