|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 09
28.1.2010 18:02:00   
Anonimen
mal fotk user posted image

ko je mojmu dolgčas user posted image ker more sam kadit
user posted image

da mal roke počivajo
user posted image

take ma pa moja dečva laske user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu frrrr)
  Neposredna povezava do sporočila: 2301
28.1.2010 18:09:58   
ninasiki
katrin*** ja sestre znajo bit full površne sm tud jst bla deležna takih površnih informacij sam pr me je bla velikost kao da v 1 mescu ni zrastu tud 1cm ne tko da naslednič k bo pregled to pomeni pri 5 mescih al kokr kol se bom pa zbunila so rekl da so v porodnišnici površni sm pa ugotovila da so te itiske sestre površne user posted image user posted image user posted image

sedenje naš tamau noče več ležat pa če se na trpalnce postavm pou sedeč položaj al pa sedeč pa pika se začne tok dret da je groza edino ko gre spat al pa v vozičku kle še leži drgač pa ni šans

športni del vozička mi bomo mogl poičas zamenat ker mu fali kako 10 cm pa se ne bo mogu več not uležt tko da upam da še zdržimo februar za vn pol bo pa beksl

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2302
28.1.2010 18:14:16   
ninasiki
aja katrin*** moj ma pr 3 mescih 7 kg kaj bi pol tvoja sestra za mojga rekla da ga morm nehat dojit al kva pa sam čaj user posted image user posted image mislm da dol padš pa pr ns odštejejo 100g za tabodi pa uno plenico pod njem, dobr da ne kr pou kile user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 2303
28.1.2010 18:41:54   
tea85
IZVIRNO SPOROČILO: pattaya

Tea85 kje imaš v petek slikanje kolkov in ob kolkih?

v mariboru, in to ob 12.30...a mata vi2 tudi slikanje jutri?

prišla sem 30.10.09, težka 2.990 g, velika 48,5 cm...Taja

(odgovor članu pattaya)
Neposredna povezava do sporočila: 2304
28.1.2010 18:47:33   
googica
ja, nobena lupina mu ni več prav, je velik 68 pri treh mesecih, pa še široka ramena ma in je čist stisnjen tud v maxi cosiju.. sej to mamo sedež ki je od nič kil naprej, in se ga da še mal poležat. je še zmer mal bolj pokonc kot v lupini, ampak ****.. v lupini se je zmer joku, ker je bil čist bogi noter, glavco je mel že čist do vrhnjega roba in ni blo druge. smo dal vse trgovine čez.. je kot je.. pač je velik :)
vidm da mamo vse probleme s sestram v bolnicah.. men so tud rekle da je pretežk.. ah ajh pa niti ne zgleda debel pa nič

(odgovor članu LEVASI)
Neposredna povezava do sporočila: 2305
28.1.2010 18:50:43   
tea85
VODA- jaz kupim to navadno vodo v trgovini...sem jo en čas prekuhavala to vodo s pipe, vendar je mala imela krče po njej. odkar imama to vodo ni več krčov in nič, pa je ne prekuhavam le segrejem jo.

ja jaz upam da se ne boma jutri načakale user posted image ker jutri bo pa pester dan, vse živo imam napovedano če bi htela ne morem odjavit- lastnica stanovanja pride čekirat položnice user posted image me ne skrbi imamo vse plačano.

midve sva zdaj prišle iz sprehoda... mi je mala spala po poti zdaj pa se igra in je prav zanimiva...čez kako urco pa kopat da boma jutri dišale pri zdravniku, hehe..

noo, ker meni je rakica nardila take lušte s temi kašicami user posted image user posted image ..sem ji danes kupla korenček, saj ne se bat...pojedla je glih nič, ampak je vsaj okušala in sma se zraven tako na smejaliuser posted image user posted image user posted image režala se je tako kot še ne, da je bla prav lušna.

KJE PA MATE VE SLIKANJE KOLKOV? a ma kera v mariboru?

< Sporočilo je popravil tea85 -- 28.1.2010 18:53:49 >

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 2306
28.1.2010 18:53:13   
tea85
IZVIRNO SPOROČILO: googica

ja, nobena lupina mu ni več prav, je velik 68 pri treh mesecih, pa še široka ramena ma in je čist stisnjen tud v maxi cosiju.. sej to mamo sedež ki je od nič kil naprej, in se ga da še mal poležat. je še zmer mal bolj pokonc kot v lupini, ampak ****.. v lupini se je zmer joku, ker je bil čist bogi noter, glavco je mel že čist do vrhnjega roba in ni blo druge. smo dal vse trgovine čez.. je kot je.. pač je velik :)
vidm da mamo vse probleme s sestram v bolnicah.. men so tud rekle da je pretežk.. ah ajh pa niti ne zgleda debel pa nič

evo to smo meli mi tudi problem, se je v lupini jokala ko 100 hudičev celo pot zdaj že...in sem, šla kupit avtosedež 0- 16 kg in je sedež res fajn pa tudi tamala udaj več ne joka user posted image user posted image ampak ne sekiraj se..itak se ti naši dojenčki že tako gor dvigujejo, naša še kak teden pa bo glavica samostojno stala.

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 2307
28.1.2010 18:56:00   
lenika83
Eno vprašanje... sem ravno ne eno temo naletela, pa sem čisto zmedena. A ve kaj pokrivate s pleničko čez voziček ko greste na sprehod? Ali pa preko lupinice, če piha zunaj? Tule na eni temi se strašno zgražajo nad mamami, ki kaj takega počnejo. Ravno zadnjič sem pa pri -1 šla na sprehod, pa sem že naslednji dan slišala vprašanje, če se mi ni zdelo malo mrzlo user posted image Jaz dajem pleničko preko košare v vozičku, ker se mi zdi, da tako ne pride ravno čisto hladen zrak do male. Kaj pa vem, mogoče pa pretiravam user posted image

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 2308
28.1.2010 19:00:26   
drobtinica29
IZVIRNO SPOROČILO: tea85

KJE PA MATE VE SLIKANJE KOLKOV? a ma kera v mariboru?

jaz imam jutri v Mb, ampak ob 10.50, torej pred tabo user posted image , mogoče pa se še celo srečava!

27.10.2009 - Matic
28.10.2012 - Urban

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 2309
28.1.2010 19:08:35   
pattaya
Tea85 in drobtinica29 jaz tudi imam jutri ob 11:50, torej med vama. mogoče se res srečamo. Sem pa zelo močne postave, oblečena pa bom v kavbojke in roza pulover, za prepoznavnost.

(odgovor članu drobtinica29)
Neposredna povezava do sporočila: 2310
28.1.2010 19:13:34   
tea85
ooo fajn user posted image user posted image   no jaz sem blontna, do brade kratkim lasi kot sem tudi na sliki user posted image res bi blo fajn da se srečamo, midve bomva tak prej tam da neboma pol predolgo čakale user posted image pattaya, kaj maš ti fantka la punčko veš da sem pozabla, pa to drobtinica? če ne druga vaji po dojenčkih mogoče prepoznamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pattaya)
Neposredna povezava do sporočila: 2311
28.1.2010 19:14:54   
tea85
drobtinica- midve sva pa bile isto časno v bolnici , hehehe.. mogoče sma se celo še srečale kje user posted image

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 2312
28.1.2010 19:16:44   
drobtinica29

jaz sem malce večja, bolj suhe postave, svetlo rjavi dolgi lasje, speti v čop, oblečena pa bom tudi v kavbojke in belo puhovko, za spodaj pa še ne vem, kak pulover, za mojo prepoznavnost! lp

27.10.2009 - Matic
28.10.2012 - Urban

(odgovor članu pattaya)
Neposredna povezava do sporočila: 2313
28.1.2010 19:19:05   
drobtinica29

drobtinica- midve sva pa bile isto časno v bolnici , hehehe.. mogoče sma se celo še srečale kje user posted image

ja porojstvu sodeč res, jaz sem šla domov 2.11. je moj mali imel zlatenico, tak da sem bla notr 1 teden. v kateri sobi si bila se mogoče spomniš, jaz sem bila v 5-ki.
Jaz tud upam da se srečamo!

27.10.2009 - Matic
28.10.2012 - Urban

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 2314
28.1.2010 19:19:14   
pattaya
jaz imam fantka Nejca

Lp

Neposredna povezava do sporočila: 2315
28.1.2010 19:20:44   
googica
ja jest običajno kr pokrijem ja.. edino če je res lep sončen dan pa da ne piha, pol mu pustim da mal gleda naokol.. sej ni več tolk mali, more mal zraka dobit ane.. ampak večinoma mam pokritga ja, ker je res še mal prehladno.. 

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 2316
28.1.2010 19:22:05   
drobtinica29

aha, pa jaz pridem po vsej vrjetnosti z vozičkom( bež barve), tak da bom prepoznavna!

Jaz pa Matica.

27.10.2009 - Matic
28.10.2012 - Urban

(odgovor članu pattaya)
Neposredna povezava do sporočila: 2317
28.1.2010 19:22:51   
tea85
IZVIRNO SPOROČILO: drobtinica29

ja porojstvu sodeč res, jaz sem šla domov 2.11. je moj mali imel zlatenico, tak da sem bla notr 1 teden. v kateri sobi si bila se mogoče spomniš, jaz sem bila v 5-ki.
Jaz tud upam da se srečamo!

soba- hmm mislim da 4

Neposredna povezava do sporočila: 2318
28.1.2010 19:44:04   
tane
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

dojeni otroci niso nikoli predebeli.

majakla, če je mali celo noč spal, pol že ni bil lačen. lačni otroci ne spijo. torej ne se sekirat, veliko pij in počivaj, pa bo.

točno tako...majakla...ne tako hitro obupati...ti ga samo čez dan malo večkrat pristavi na zize tudi če ne pokaže da je lačen, da malo posesa in se ti bo več mleka začelo delati...lahko da gre za preskok v rasti in rabi več mleka...midva sva se na začetku dojila 15min na eni in na drugi 10min zdaj pa 5min na obeh, ker ima baje dober sesalni refleks...pa kot ti je napisala frrr, veliko pij in predvsem počivaj to so meni svetovale svetovalke za dojenje ko sem imela mastitis in še potem ko nekako ni bilo toliko mleka na "bolani" zizi. boš videla, da ti bo uspelo...smo borke ali nismouser posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2319
28.1.2010 19:49:03   
Nončika
ooo, kar lepo srečanje boste mele, ve ki mate slikanje kolkov v mb.. jaz oz. mali ma pa naslednji teden, torej vas zamudim.

mi smo zadnjič meli uro ob 9.30 in smo bili tam malce po 9.00, malo smo zabluzili v parkirni hiši, saj smo se kar navozičkali preden smo našli plac. ko smo prišli tja je bila full polna čakalnica, da o tem kolko jih je bilo pa potem ko smo odhajali in kje se je vrsta končal ne bi. zdaj pa mamo uro ob 11.30, upam, da tokrat zaključimo z dvojnim širokim povijanjem. mali se mi zdi ko mali bilder, ko mu namontiram dve plenici na tri dele razdeljeno.

poročajte kako vam bo doktor svetoval s širokim povijanjem. pri nas v L pediater svetuje vse do 6m, mi smo pa problematični, kolkec 2a in smo pristali v mb.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 2320
28.1.2010 19:55:08   
tane
IZVIRNO SPOROČILO: Crystall

Punce, HVALA za podporo user posted image user posted image user posted image

Pri nas je ta problem - da Blaž obožuje zizo in mami obožuje dojenje. Blažu je ziza vse. Dojiva se na 1-3 ure (odvisno), zaspi s pomočjo zize. Ko ga kaj boli, srbi ... se pocarta na zizi! Ziza mu je vse!Tudi flaške z mojim mlekom noče. Zadnjič sem morala po 2 urah priti domov, ker je samo jokal, flaške ni hotel, ampak zizo in mamico. Dude tudi ne prenese v ustih, ampak zizo. Potem veste, da nimam srca, da bi nehala dojiti user posted image user posted image user posted image  Kar bomo pač imeli alergeno, bom izločila iz prehrane, se bom pozanimala katere vitamine naj jem in bom vztrajala naprej, ker enostavno ne morem videti svojega otročka, kako joka za nečim, kar mu pomeni vse. To mi je huje, kot pa da ne smem jesti polovice hrane.

Sicer pa gre - problem so samo zajtrki (prepečenec, riževi vaflji, posebni keksi brez mleka in jajc, kakšni mafini iz pirine moke ...

Držte pesti za naju, da se nama uspe dojiti do 1 leta in da bodo tele alergije čim prej izvenele user posted image

Crystall, že od včeraj ti hočem pisati, te občudujem...super si, da ga dojiš...meni je moja frendica zgled kar se dojenja tiče...ko sem imela mastitis pa potem ni bilo dovolj mleka na eni dojki in sem hotela kar obupati, ker je bilo stresno vse skupaj ampak sem se potem nanjo spomnila...pri njenem fantku isto kot pri tvojem Blažu atopijski dermatitis, žive rane, srbelo ga itd. saj veš...uradna medicina da je alergičen le na jajca in arašide...sta šla še na bioresonanco kjer je pokazalo več stvari ampak tudi ne vse in ona si je vsak dan zapisovala kaj poje, prebrala vsak izdelek kaj  je notri in spremljala tamavčka...revca ful stvari ni mogla jesti ampak si je res želela dojiti, nuditi sinku najboljše...no dojila ga je do 10 meseca!!!!!! ko mu je že dajala hrano ga je še vedno občasno dojila torej še vedno na dieti, zdaj je nehala le zato ker mali noče več zize...tako, da carica si in vem, da ti bo uspelo, pa če pomisliš kaj je 1 leto ali vsaj 6 mesecev odrekanja, meni itak tale čas tako hitro mineva in še prehitro bo minil čas ko ne bo hotel več zize...

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 2321
28.1.2010 20:12:27   
tea85
no sem se odločla da bom jaz tudi z vozičkom tako da me pa sploh nemreta zgrešit saj vozek je oranžen user posted image user posted image

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 2322
28.1.2010 21:23:38   
ninasiki

IZVIRNO SPOROČILO: lenika83

Eno vprašanje... sem ravno ne eno temo naletela, pa sem čisto zmedena. A ve kaj pokrivate s pleničko čez voziček ko greste na sprehod? Ali pa preko lupinice, če piha zunaj? Tule na eni temi se strašno zgražajo nad mamami, ki kaj takega počnejo. Ravno zadnjič sem pa pri -1 šla na sprehod, pa sem že naslednji dan slišala vprašanje, če se mi ni zdelo malo mrzlo user posted image Jaz dajem pleničko preko košare v vozičku, ker se mi zdi, da tako ne pride ravno čisto hladen zrak do male. Kaj pa vem, mogoče pa pretiravam user posted image

jst dajem tud pleničko čez košaro in se čist nč ne sekiram kaj si drugi mislijo ker je moj Aleksej in njegovo zdravje na prvem mestu pol pa komentarji in trači drugih ljudi k nimajo boj pametnega dela kot pa samo čakat kako bojo pluval po drugih pa tud te dni zdej k je sonček zunej ga pokrijem ker ko greva iz bloka vn ga držim v roki ker imam voziček v kolesarnici in revež lovi sapo k je tok mrzu zrak da ga kr reže čez noska tko da se kr hit obračamo user posted image zgleda tko k da je potres in da se nam fuuull mudi user posted image user posted image user posted image

vam pa zmer pozabm povedat da se je KONČNO začelo odvijati v najinem štuku in ta tedn so začel delat z elektriko in konstrukcijo tko da počas bomo napredval user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image je reku tast da če bo šlo vse po planih bova do poletja lahko parket položila in tako naprej jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeejjjjj sm tok vesela da vm sploh ne morm razložit

nč letim k grejo moji ajat pa se slišmo jutri lepo in mirno noč vam želim

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 2323
28.1.2010 22:35:56   
tane
ninasiki...pa tudi katera druga, ki doji in si pumpa...vprašanje????
kdaj si pa spumpate, če greste npr. zvečer ven pa to...jaz sem si zadnjič hotela spumpat, naresti zalogo za v zmrzovalnik in sicer zvečer 2uri po dojenju in sem se ful matrala in v 45min napumpala le 40ml iz obeh, skratka vse skupi nič...jaz dojim tako kot ti ninasiki na obe dojki...ne vem se mi zdi da imam vedno le tolko zaloge da poje nič viška...ma naslednji teden moja najboljša frendica žur za rojstni dan in bi rada šla, pa včasih ko grem v šoping pa je moj doma vedno tako hitim domov...z njim pa nočem iti ker se mi ne da...grem raje sama, da hitreje opravim...

glede pleničke čez vozek...ma ja kaj jih briga...naredite tako kot ve mislite da je prav...jaz osebno ga ne pokrivam več, le ko je bilo -10 sem ga...je pa res dobro oblečen in pokrit pa lička in nosek mu namažem z bepanthenom

temenca...jaz sem mu 3 dni vsak večer pred kopanjem dobro z brisačko zdrgnila, tako nam je pokazala patronažna...potem pa po kopanju FUL z mandljevim oljem namazala in mu dala na glavo kapico iz bombaža pa spat do jutra...zjutraj pa sem mu z brisačko to olje umila, v bistvu ga ni bilo veliko več gor in mu sčesala z krtačo za lase in smo bili v 3 dneh rešeni temenc

hladilno mazilo...saj to naj bi mu vsakič ko je previt namazali kajne? jaz mu, me je pa frendica danes vprašala če je treba vsakič? a ve tudi vsakič?

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 2324
28.1.2010 23:16:43   
majakla

Hvala za vspodbudo, danes je vse štimalo.
Sem si pa po vsakem dojenju še pumpala in v celem
dnevu je vse skupaj le za pol cm - skoraj nič.
user posted image

Mi Niku ritko mažemo s kremo Dr. Lampreht ali Bebival
in to čisto vsako previjanje in umivanje, pa fajn na debelo
in še ritka niti 1x ni bila niti malo rdeča.

Smo že imeli slikanje kolkov pred 14 dnevi in smo bili gotovi
prej kot v pol ure. Pač moraš bit tam par minutk prej, da še je kakšna miza fraj.

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 2325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Z dojenčkom na sprehod v zimskih dneh
Mnoge mamice se sprašujejo, ali lahko odidejo na sveži mrzli zrak z dojenčkom, za koliko časa in kako ga primerno zavaro...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......