tane
|
levasi, ninasiki...se pravi lahko dva dni prej zbiram mleko in ga skupaj zmešam? saj jaz sem mislila tudi iti na žur ko ga dam spati, se pravi okrog 21h in potem biti doma do 24h ampak morda za vsak slučaj pustiti eno flaško, če bi se slučajno kaj prej zbudil...ponavadi če je okrog 21h se zbudi okrog 00h ali pa 1h... levasi...pa res vsak dan nekaj novega izvem...prvič slišim za te školjke, ja meni tudi vedno ful teče in ta druge zize ko ga na eni dojim...dobra fora tole z zbiralnimi školjkami bom poskusila levasi super fotka plavanje pri nas do nadaljnega odpade, lindi, smo končno imeli fizioterapijo zaradi ekstenzije in je bilo čisto bedno vse skupaj 15min, pokazala dve vaji in se vidimo čez 1 mesec, je pa rekla da ne smemo hodit na plavanje, ker bo tam spet pobral ta vzorec, da mora glavo nazaj dajat...je rekla da morda čez nekaj časa...sem jo vprašala še za telovadbo od te Andreje Semolič Igriva vadba, k sem vam že pravila in je rekla, da priporoča tako, da greva prvič v ponedeljek sem že govorila s to Semolič in jo vprašala kdaj lahko začnemo, da je zdaj 3 mesece in pol in da malo že drži glavco sam...pa pravi, da bi morali začeti če takoj po rojstvu da smo kao že pozni...no, ja mislim, da ne bo hude škode... plavanje pa vsekakor ko bo imel zeleno luč, ker tudi ful uživa ko se kopamo in mi se kopamo kar vsak dan, že zato, da ima eno rutino, da se malo utrudi, pa da se res fino očisti in potem lepo pančkat...kar se tega tiče je res super priden... karmen b...Špelca je res cortek Bobipalcka...res lepe fotke in še ena ful luštkana Špelca...a ve jih že kar dajete sedeti? to sem pa pozabila vprašati na fizioterapiji...vidim, da imate kuža, a je psička ali pes...je kaj ljubosumen...mi imamo še vedno malo težav z ljubosumnostjo naše kužike...si ju ne upam pustiti same... pa tale Bimbi stol, kdaj naj bi ga začeli uporabljati? oblekce...jaz sem mal podivjala na razprodajah, ampak je bilo itak ful poceni sploh BABY ZARA sem šele zdaj izvedela, da imajo tam za dojenčke...letos samo za našega korenjaka, moj sploh ni mogel verjeti, da nisem nič zase kupila...no malo zato, da si bomo lahko privoščili plavanje, pa telovadbo itd. pa svojih cunj imam itak dosti...sem pa kar malo lena kar se oblačenja tiče...nekatere jih že ful lepo oblačite vidim, naš je pa čez dan kar v pajackih ali pižamcah, se mi zdi da mu je najbolj udobno, edino ko gremo kam ali pa ko pridejo obiski ga lepo oblečem... Milek dobrodošla...jaz nimam izkušenj s krči, ker jih na srečo ni imel ninasiki, jaz imam tudi kar tistega iz lekarne (hladilno mazilo) in se mi zdi kar logično, da se jih maže vsakič...
< Sporočilo je popravil tane -- 29.1.2010 22:06:25 >
|