Februarka08
|
Ojla! Midva sva iz posvetovalnice in cepljenja. Zdaj vem kam grejo vsi ti litri mleka Blaž se je zredil od zadnjega tehtanja za 2 kg in zrastel za 6 cm Ima 6480g in 63.5cm, OG pa 41. Pikico je prenesel čist po moško, sam mal je pojokcal in je blo. Je bil pa lump zjutraj - on bi kar spal in spal, če pa ne bi nikamor šla, bi bil pa kuj alarm Pol pa jest ne!!! Mu je dala tašča flašo, da sem se hit oblekla in pripravla, pa mu pol še jaz tiščim, pa nič Ok, vzamem sabo, hitr greva, itak sva mal zamudla mu jo dam tam, spet ne! Prav, pa nič. Greva na pregled, prideva ven, lačen, popije par požirkov se mi smeje Pol je mrknil v avtu in zdaj popil dozo in zaspal upam da bo spal, ker itak ne zna not spat zgleda je res utrujen. In kaj se mi je nardilo na parkirišču... to ne morš verjet!!! Zdej so pri nas uvedli rampo in ko greš not, pritisneš na gumb, skoči ven listek in maš 1 uro zastonj. Ok, vse lepo in prav. Pridem v 1 uri itak nazaj, se štemplam na enem avtomatu in piše parkiranje je brezplačno. Grem hit u avto, zapeljem tja, hočem pomolit listek pod tist senzor da me prečekira, zapiha veter in ga odpihne!!! Ne bi bil problem, če ne bi blo na tleh 200 listkov! Matr, kot da ne more folk listka domov nest v smeti!!! Zdaj pa najdi svojega Jest nisem vedla kaj naj... kergakol sem gor pomolila je pisalo listek je že uporabljen nekaj časa probavam, pol grem rikverc ker me je že folk čakal. In študiram kaj naj Probam vzet nov listek in ga ne da, ker ni zaznal avtomobila. Ok, pol pa prosim en starejši par (prej sem ženski zmenala evre da sem ji uslugo nardila) in razložim situacijo da bi mogel samo avto pripeljat do avtomata, jaz listek ven vzamem in grem potem lahko ven. Itak ne bi mel nobenga dela in nobenih stroškov. Nekaj zamomlja in se odpelje pa prosim še eno gospo k sem ji pomagala listek not vtaknit, tud nekaj zamomlja in se odpelje jest nisem več vedla kaj naj Blaž me je pa itak v avtu čakal... no, pol pa pride en moški do mene in praša kaj je narobe, mu razložim in ena punca to pusluša, pa pravi, bom jaz to naredila. No, hvala bogu! Tako da je avto zapeljala pred rampo, jaz sem listek vzela, ona šla potem nazaj, jaz pa lahko spet ven!!! Groza. No, zdaj sem se razpihala vas grem malo prebrat, če bo mir. Tašča je Lariso vzela na sprehod, jaz sem pa pri zajtrku