|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 09
27.1.2010 21:02:45   
googica
naš ma tud 8 kil ja pa 68 cm... so dons mi rekle sestre pa pediatrinja da je bajsk?? pa ni niti prbližn bajs

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2276
27.1.2010 21:25:06   
Anonimen
No naša spi, mami upedenana za spat, pa še mal je treba na RR pokukat pa kaj pokomentiratuser posted image

Čestitke najprej tebi STUHICA, da ti uspe takole študirati pri majhnih user posted image pa čimprej se pozdraviteuser posted image .

Pa tudi tebi CRYSTALL za trud z dojenjem..res si vztrajna in upam, da ti upse dojiti tako kod si želišuser posted image oz. toliko časa kod si želiš.

Glede KG : naša je imela prejšni teden na pregledu 5.600g. So pa naši malčki res različni. Jaz sem se na začetku zelo sekirala pa glede kg, pa glede razvoja, pa.... ma na koncu sem si rekla tudi ljudje smo si različni in tako pač mora bit.user posted image

Glede vozička / športni del : jaz imam tako ali tako brevi ovo 3v1 tako, da bomo pri tem še celo letouser posted image

Nič zdaj grem pa malo pred TV in upam, da mi bo po dolgem času uspelo pogledati kakšen film.

LAHKO NOČ

(odgovor članu googica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2277
27.1.2010 21:56:18   
katrin***
Februarka...tudi pri nas so se temenčki šele začel user posted image  Sm kupla uno peno od Mustele, da bo ja o.k pa ni ne vem kaj no, vsaj pri nas ne funkcionira bogve kaj. Sm ji pa dons popoldne namazalaz mandljevim oljem in to kar fino, prejle zvečer smo se pa kopale pa spet Mustelina pena in na koncu spet namazala s tem oljem in menda bo no. Je blo pa definitivno manj, sicer še neki, ampak dost boljš kt prej. Baje se more "odmočit" in s tem oljem to očitno gre. Mam sicer še neko drugo olje pa ni nč pomagal.

kg...naša ima pri 4mesecih in pol pb. 6,5kg in okoli 62cm - več jutri ko mamo posvetovalnico in 2.cepljenje.

15.09.2009 se nama je pridružil najih sonček Alina!
rojstvo: 2325gr, 45cm
1.mesec: 3500gr, 51,5cm
2.mesec: 4500gr, 57cm
3.mesec: 5300gr, 58cm
4.mesec in pol:6500gr, 62,5cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2278
27.1.2010 22:39:27   
rakica 2
počasi jo bom privajala po par žličk na dan,da vidm kašna bo reakcija,dans je blo ok,čez 14 dni pa gremo na en obrok sadni,pa ne zato kr ne bi imela dost mleka,ampak ne morm dojit vsako uro,saj nč ne nardim vč,očitno tko hitro prebavi,poje,eno uro budna,zaspi 5,10 min in spet lačna in tko cel dan,po 4 mes pa dobi večerni obrok rižolino pa upam da bo mir ponoč,saj je do zdaj sam 3x prespala noč,saj sm pri prvih dveh tud zgodaj začela in je blo ok,mal previdnosti pa ni odveč,zato na začetku res po par žličk..men je P rekla,da mama že ve kej dela in nism bla nč kreganauser posted image ,so si pa user posted image res različni tko kot smo si vsi....ima 6500g in 62cm,zdaj bo ščo pa itak bl počas naprej.metka-zone-men je P da je zob,tud na drugi strani ima napeto,vse je nek pomešano,bo verjetno začela tud prej hodit pa pol sedetuser posted image

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 2279
28.1.2010 8:10:29   
LINDI
Midva imava šše 2 urci do pikice imava pa 6630kg dolg je pa 63,samo mi je smešno kako to merijo,ko ima skrčene nogice,midva sva doma s stegnjenimi prišla do 66,zdaj vsaj vem kako merit,po kavbojskouser posted image ,danes ga pa bodo spet me prav zanima kaka razlika bouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2280
28.1.2010 10:28:29   
majakla

Oj, mi imamo pa krizo, no, jaz jo imam. user posted image
Včeraj zvečer sem ostala brez mleka! Ob 18h je še lepo papal,
malo zaspančkal, potem smo se kopali in okrog 20.30 nazaj na
zizo, se je na levi razkuril, ga dam na desno, pa je 10 min. jedel,
ampak zdaj je včasih tudi že 20 min., pa več ni bilo, nič v desni
nič v levi, Nik pa lačen.
Je ati letel v lekarno, kupil Aptamil, ampak ko je prišel nazaj je
Nikec že spal. Sva ga pustila, sva rekla, se bo že sam zbudil in
bo takrat papal. Pa je lepo spančkal do pol 7h jedel iz leve, ga
previjeva, pol je bila leva že prazna, je jedel še iz desne in zaspal.
Ob 9h spet lačen, leva še vedno prazna, se je na desni tudi nekaj
jezil, ampak pol je šlo, jedel in na zizi zaspal.
Zdaj še spi, jaz že imam pripravljen čaj za doječe matere, ki ga
bom pred naslednjim dojenjem spila ...
Ampak sem ful živčna. Tak so nas nafilali kako bi naj vsaj 6 m
le dojile, da je za pop..., počutim se kot da sem nesposobna.
Zdaj vas razumem. Joj, jaz bi kar jokala.

Lepo prosim tiste, ki dodajate, kako to pripravite? Ker v priloženih
navodilih piše, da mora 10 min. voda vret, pa nekaj o 50. stopinjah,
pa ... kak te naj vem da bo 50 stopinj ...???

Sem zmedena ko ...

Aja, TEMENCA: mi smo se jih rešili, čim sem nehala mazat z mandljevim
oljem in začela s tisto kremo (lotion), ki jo ima za telo.

Rakica 2: zobek? Iiiiiiii user posted image

Nik pa je bil 5.1. izmerjen 62 cm in 6.420 g, pa nosi večino oblačil 74 ?!?!

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 2281
28.1.2010 11:04:57   
tea85
majakla- po občutku narediš toploto pri AM...jaz vodo kopujem zato je ne prevrejem, le tole vodo segrejem ji nardim vode ta 120 ml in 4 merice, včasih 150 ml vode pa 5 meric.
ni nekaj posebnega user posted image
kolko pa je mleko toplo pa sama boš vidla kak bo htel tvoj otrok, moja ima rada zmerno toplo do mlačno, drugo se že dere user posted image

prišla sem 30.10.09, težka 2.990 g, velika 48,5 cm...Taja

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 2282
28.1.2010 11:13:10   
googica
js pa vodo zavrem, pustim da se ohladi na približno 50 stopinj, pol pa v termovko in mamo za tri obroke.. no, zdej za dva, k poje 180 :).. ni neki komplicirano...
kar se dojenja tiče.. tud js sm jokala ker nism zmogla dojit.. pust te nasvete raznih idealistk babic.. če ne gre ne gre, kaj se boš zdej sekirala, bo samo še slabš ker otroček to čuti...
včasih so pa vsi hvalil umetno mleko pa so se dojenju odpovedoval.. to je kar je v modi. resnica je, da vsak trok zraste, in ne pomen da bo zarad AM mel kakršne koli posledice. moja mami ni mogla nobenga polno dojit, hodila je v avstrijo po AM ker pr nas ni blo, pa smo vsi trije čist normalni. :)

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 2283
28.1.2010 11:14:22   
googica
IZVIRNO SPOROČILO: googica

js pa vodo zavrem, pustim da se ohladi na približno 50 stopinj, pol pa v termovko in mamo za tri obroke.. no, zdej za dva, k poje 180 :).. ni neki komplicirano...
kar se dojenja tiče.. tud js sm jokala ker nism zmogla dojit.. pust te nasvete raznih idealistk babic.. če ne gre ne gre, kaj se boš zdej sekirala, bo samo še slabš ker otroček to čuti...
včasih so pa vsi hvalil umetno mleko pa so se dojenju odpovedoval.. to je kar je v modi. resnica je, da vsak trok zraste, in ne pomen da bo zarad AM mel kakršne koli posledice. moja mami ni mogla nobenga polno dojit, hodila je v avstrijo po AM ker pr nas ni blo, pa smo vsi trije čist normalni. :)
aja, kako vem kdaj je prava temperatura... mam termometer, ki tud če samo približam vodi, izmeri dokaj točno temperaturo, tako da s tem reguliram..

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 2284
28.1.2010 11:28:09   
Februarka08
Ojla!

Midva sva iz posvetovalnice in cepljenja. Zdaj vem kam grejo vsi ti litri mleka user posted image Blaž se je zredil od zadnjega tehtanja za 2 kg in zrastel za 6 cm user posted image user posted image Ima 6480g in 63.5cm, OG pa 41. Pikico je prenesel čist po moško, sam mal je pojokcal in je blo. Je bil pa lump zjutraj - on bi kar spal in spal, če pa ne bi nikamor šla, bi bil pa kuj alarm user posted image Pol pa jest ne!!! Mu je dala tašča flašo, da sem se hit oblekla in pripravla, pa mu pol še jaz tiščim, pa nič user posted image Ok, vzamem sabo, hitr greva, itak sva mal zamudla mu jo dam tam, spet ne! Prav, pa nič. Greva na pregled, prideva ven, lačen, popije par požirkov se mi smeje  user posted image Pol je mrknil v avtu in zdaj popil dozo in zaspaluser posted image user posted image upam da bo spal, ker itak ne zna not spat zgleda je res utrujen.

In kaj se mi je nardilo na parkirišču... to ne morš verjet!!! Zdej so pri nas uvedli rampo in ko greš not, pritisneš na gumb, skoči ven listek in maš 1 uro zastonj. Ok, vse lepo in prav. Pridem v 1 uri itak nazaj, se štemplam na enem avtomatu in piše parkiranje je brezplačno. Grem hit u avto, zapeljem tja, hočem pomolit listek pod tist senzor da me prečekira, zapiha veter in ga odpihne!!! user posted image Ne bi bil problem, če ne bi blo na tleh 200 listkov! Matr, kot da ne more folk listka domov nest v smeti!!!user posted image Zdaj pa najdi svojegauser posted image user posted image Jest nisem vedla kaj naj... kergakol sem gor pomolila je pisalo listek je že uporabljen nekaj časa probavam, pol grem rikverc ker me je že folk čakal. In študiram kaj najuser posted image Probam vzet nov listek in ga ne da, ker ni zaznal avtomobila. Ok, pol pa prosim en starejši par (prej sem ženski zmenala evre da sem ji uslugo nardila) in razložim situacijo da bi mogel samo avto pripeljat do avtomata, jaz listek ven vzamem in grem potem lahko ven. Itak ne bi mel nobenga dela in nobenih stroškov. Nekaj zamomlja in se odpeljeuser posted image   pa prosim še eno gospo k sem ji pomagala listek not vtaknit, tud nekaj zamomlja in se odpelje user posted image   jest nisem več vedla kaj najuser posted image user posted image Blaž me je pa itak v avtu čakal... no, pol pa pride en moški do mene in praša kaj je narobe, mu razložim in ena punca to pusluša, pa pravi, bom jaz to naredila. No, hvala bogu! Tako da je avto zapeljala pred rampo, jaz sem listek vzela, ona šla potem nazaj, jaz pa lahko spet ven!!! Groza.

No, zdaj sem se razpihalauser posted image   vas grem malo prebrat, če bo mir. Tašča je Lariso vzela na sprehod, jaz sem pa pri zajtrkuuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 2285
28.1.2010 11:48:34   
pinky girll
Pozdravljene mamice

Sem včeraj kupila Fredov obroč za Bena. Smo ga kar v domači banji probali. Je mali ful užival.

Mi že hočemo sedet se ful dviguje. če je naslonjen na mene (sem v polsedečem položaju) se sam dvigne v sedečega.

Kdaj se lahko da otroka v stolček?

Kar se tiče dojenja- tud jaz sem po desetih dneh nehala, ker sem imela katastrofalne bradavice, sama kri je lila ven. Tako, da sem se z mojim hecala, da ko grem naslednjič rodit si nesem zraven flaško in Novalac pa pika.user posted image user posted image user posted image
Pa mi je trako čist ok. Mam malo več svobode, lahko kam grem , lahko ga dam brez skrbi v varstvo. Pa zanimivo, da nisem imela občutka, da sem slaba mama. Bilo me je sam strah kako me bo nadral babica, pa ni blo krize. P me je pa itak ful čudno pogledala ko sem ji povedala da sva na Novalacu.

Smo sedaj vsi zadovoljni in srečniuser posted image user posted image

pa še slikce našega smeškota in plavalca

user posted image
user posted image

Naprej sva imela drug drugega, sedaj ko imava tebe Ben imava vse.

Neposredna povezava do sporočila: 2286
28.1.2010 11:50:23   
ninasiki
majakla nč bi žiučna ti prstauli če pa boš vidla da ga ni več boš pa pač dajala mu AM sam je pa odvisno od vsake posameznice nekatere ga do 4 mesca zgubijo nekatere pa še pr 2 letih dojijo sm bla priča k sm šla k neni v črnuče nohte si zrihtat pa je tamauga kr na kolena pa gremo user posted image tko da pač ene ga majo dost druge pač prej zgubijo sam zarad tega še nisi NESPOSOBNA pač si zgubila (no upam da je samo manjše pomankanje in bo pršu nazaj ) in ne se sekirat vesele smo lahko da je dons taka izbira AM da lahk vsak dan druzga pijejo user posted image no upam da bo jutr bolša novica in boš sporočila da je mlekarna user posted image nehala štrajkat user posted image

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 2287
28.1.2010 12:11:53   
najčka
Ojla punce. sem že včeri napisala cel roman, pa me je user posted image ven vrgu! No danes ne bom tolk dolga. pinky girll tudi jaz sem imela take bradavice pa se je kar poštimalo, mal smo trpeli na začetku, pol pa nastavek pa je šlo sicer me je prvi mesec bolelo ko hudič, pa zdej pa kar gre. Sam zdej je pa mala začela tok vlečt, pa z glavo stran suvat da spet boli ampak mal drgač.
Februarka ja katastrofa, še dobro da pri nas ni rampe, ker men bi tud sigurno vse z rok letel, sem zadnje čase ful štorasta. In potem ti še noben nč ne pomaga ja da bi jih koklja brcnla!
Majakla jest mislim in upam da ti je ,leku ušlo sam za kak dan pa boste pol spet lepo naprej papcali.
googica naši tud vsi pravijo da je bajsi pa men se pa sploh ne zdi, čeprav ma 7kg, pa je dolga 62. včasih sem kar huda če kdo reče da je debela!!
Evo alarm šibam!!!

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 2288
28.1.2010 12:16:15   
pattaya
Tea85 kje imaš v petek slikanje kolkov in ob kolkih?

(odgovor članu najčka)
Neposredna povezava do sporočila: 2289
28.1.2010 13:01:04   
googica
waaaw kolk je fejst v banji :D.. mi pa nimamo banje da bi to probali, bo treba kar na bazen it :)
hehe, ja sm js tud študirala kaj vse bom naslednič s sabo nesla za vsak primer, če spet ne bo šlo dojit :).. prvič kr ne veš kaj v se boš mogoče rabu, noben niti ne pove.. nardijo tko kot da je vse čist normalno in nima nobena problemov.. no, js bom vsekakor vzela s sabo nastavke pa ogromno tea tree-ja, pa blazinice iz gela za hlajenje :).. mogoč bo pa pol druga pesem, če bom že od začetka fajn negovala bradavice.. :)
drugač je pa res super ja.. lahko je v varstvu, lahko gremo kamorkoli, js lahko normalno telovadim, jem kar mi paše,.. user posted image
lp :)

(odgovor članu pinky girll)
Neposredna povezava do sporočila: 2290
28.1.2010 13:15:58   
majakla

Hvala za odgovore. user posted image

Tea85: Kakšno vodo to kupiš in kje?

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 2291
28.1.2010 13:44:28   
muca*maca
IZVIRNO SPOROČILO: majakla

Hvala za odgovore. user posted image

Tea85: Kakšno vodo to kupiš in kje?

Ej, Majakla, ti se sam ne sekirat.
Po moje ima tvoj mali kakšen zagon v rasti, pa trenutno rabi malo več mlekca. Dodaj mu, kar rabi viška, pa lepo ga doji še naprej, pristavljaj, pa bo mleka začelo več nastajati. Sej veš, zakon ponudbe in povpraševanja. Mleko ti ne zgine kar od danes na jutr.

Pa ne se sekirat, nisi slaba mama, halooooo!

Če ti bo kdo kaj tazga samo namignil, ga užgi okol kepe!

Pri nas vsake toliko časa pride dan, ko mu zvečer naštimam flaško, ker bi kar papal in papal, mami pa je seveda spoducirala običajno količino (ali pa manj, sej je vseen). Takrat dobi lepo Novolac, meni ponoči skoraj raznese joške (ker se je princ najedel drugje, mami pa producira dalje) in naslednji dan gremo dalje. Zdaj mu nisem dala flaške že kr lep čas.
NČ BAT; VSE BO OK!!!

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 2292
28.1.2010 13:50:00   
muca*maca
Heheheeee, sem se zdele neki spomnla, pa morm z vami delit.
Saška Lendero nam je lahko za vzgled (vsaj tokrat):

"Levinja sem, ki se bori...."

GROOOOAAAAAAAARRRRRRRRRRRRRRRRRRR

Hahahahahaaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

To so me, levinje, ki se borimo za svoje otročiče user posted image user posted image user posted image

Štos mora bit, a ne

vaša levinja
user posted image

(odgovor članu muca*maca)
Neposredna povezava do sporočila: 2293
28.1.2010 13:55:09   
LEVASI
Oj,

vas berem redno, ampak pišem pa bolj poredko. Sem se odločila danes malo poštempljat :)

Majakla - jaz sem pri naši prvi princeski ko sva se nehale dojiti sama vodo prevrela ampak sem jo filtirala z Brito ker je ful kamenca, če pa jo filtriraš je pa voda ful bistra in lepa. Ko smo šli pa na morje sem se pa bala da bi ji dajala tisto vodo tam za pit pa sem kupila v Mullerju vodo od Milupe - te pa ne rabiš nič prevret je pripravljena za uporabo, lahko jo samo pogreješ pod vročo vodo (je pa v tetrapaku 1,5 L). Drugače za vsak dan doma je pa boljše če jo sama prekuhaš. Jaz ji ne bi upala dajati tudi te navadne ustekleničene vode ne da bi jo prevrela.. se mi zdi da je ista kot izpod pipe.. ne vem vsaka sama zase ve najboljše.

Mi tudi rastemo, tretjo posvetovalnico imamo 11. februarja in komaj čakamo zaradi kolkov ker mamo še široko povijanje. Prejšnjič je rekla da se je izboljšalo ampak da priporoča do naslednjič da še povijamo.. zdaj pa upam da bo ker se mi že revček smili ker ne more nogic pokrčit kokr hoče.. ko jo odvijem pa uživa 100 na uro. Zaenkrat se še dojimo.. pa dokler bo šlo bo... nimaš kaj če mleka ni pač ni... ne sme bit to nobena katastrofa.. konec koncev se človek na vse navadi in vidi da to ni nič slabega.. kvečjemu dobro za mamico da se ne sekira.

Nekaj se videla da nekatere že o avtosedežu razmišljate.. ne vem kera je pisala... ma men se zdi da je prezgodaj za tako male da sedijo. Naša lupinca od Maxi cosija je do 13 kg, tako da ne vem kakšne so to lupince da so že premale.. al so pa vaši dojenčki tok napredni in veliki da so jo že prerasli... vem da so rekli da otrok preraste lupinico če mu glava ven iz lupinice gleda... no pa treba je pazit da ni utesnjen.. to je pa spet odvisno od same lupinice kok je široka. Naš maxi cosi je kar dosti širok, ko bomo brez pajacka ji bo še bolj komot.. komaj čakam.

Grem še malo prebrat pa če se še kaj spomnem pokomentiram...

LP

Naša prva princeska se je rodila 9.9.2007.
Druga princeska pa nas je osrečila 6.11.2009.

Neposredna povezava do sporočila: 2294
28.1.2010 14:05:30   
katrin***
Da vam povem današnjo situacijo pri pediatru, da popuser posted image user posted image user posted image
Sprejela nas je neka mlada sestra k je še nikol nism vidla in gremo na tehtanje. Naša v bodiju in ona reče, da ima 6770gr in še bodi pa je tam nekje 6700gruser posted image user posted image user posted image user posted image  Kolkr js vem ma bodi rahlo več kot pa sam 7gr a ne. Vpiše to v kartoteko in pol začne pametovat, da se je od prejšnjič full preveč zredila in da ji nej dajemo zdej manj, da se ne bo tolk redila ipd. Naj ji damo več čaja namesto mleka user posted image user posted image user posted image  Ma sm jo mislna kr okol kepe užgat, da bi bla tih. Kako ne boš otroku dal jesti če je pa lačen. Prej so me sekiral, da premal pridobiva na teži, zdej pa kr naenkrat preveč. Sm jo včeri sama doma tehtala in je mela 6500gr in ne tolk kokr je ona rekla, k v eni noči pa ni tolk gor dobila halouser posted image user posted image user posted image   V mesecu in pol je dobila 1200gr in ne 1400gr. Pa zrastla je za 4 cm torej smo na 62,5cm.Važn da P ni nč rekla, da je predebela, ampak ravno nasprotno, da je lepa, močna, da lepo kravce pase in da samo tako naprej.
Dobili smo tudi pikico, zdej pa lepo pančka. In definitivno ne bom poslušala tiste smotane sestre k sam tabelce gleda in nč več.

15.09.2009 se nama je pridružil najih sonček Alina!
rojstvo: 2325gr, 45cm
1.mesec: 3500gr, 51,5cm
2.mesec: 4500gr, 57cm
3.mesec: 5300gr, 58cm
4.mesec in pol:6500gr, 62,5cm

Neposredna povezava do sporočila: 2295
28.1.2010 14:57:19   
drobtinica29
IZVIRNO SPOROČILO: pattaya

TEA85 tudi jaz te sprašujem kje? kajti jaz ga imam tud!

Pa meni se zdi da si ti iz štajerskega konca? al ne?

Jaz vas tud berem redno, le pišem manj!

Jaz tudi ne dojim že od 1,5m naprej in smo na AM in tudi vodo prekuhavamo in mu pripravim obrok za 150ml in 5 meric, ponavadi pusti nekje 20ml, včasih pa tudi vse poje. Koliko imamo pa kg, bom pa v pon. vidla ko imamo P in prvo cepljenje!
Naš fantič se že tudi lepo dviguje sam od sebe, cca 10 cm od podlage, kravice pase nekje 3-5 min, pol pa se začne že bunit user posted image . spanje nekje od 21h - 3-4h, se nahranimo, pol pa še potegne do 7-7,30h. Koliko smo zrasli ne vem, uporabljamo pa oblačila večina že 68. pred 1M je bil velik 61,5( upam da so ga prav zmerli) user posted image

lp

27.10.2009 - Matic
28.10.2012 - Urban

(odgovor članu pattaya)
Neposredna povezava do sporočila: 2296
28.1.2010 15:58:51   
majakla

Muca maca oz. levinja: HVALA. user posted image

(odgovor članu drobtinica29)
Neposredna povezava do sporočila: 2297
28.1.2010 16:32:17   
Nončika

IZVIRNO SPOROČILO: drobtinica29

IZVIRNO SPOROČILO: pattaya

TEA85 tudi jaz te sprašujem kje? kajti jaz ga imam tud!

Pa meni se zdi da si ti iz štajerskega konca? al ne?

no, mi pa mamo slikanje naslednji teden. punce z štajerskega konca, načakale se boste. ob 9.30 je bila že taka kolona, so nas metali ven ko po tekočem traku. mene je uspel mali celo polulat. user posted image user posted image

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu drobtinica29)
Neposredna povezava do sporočila: 2298
28.1.2010 17:08:06   
frrrr
dojeni otroci niso nikoli predebeli.

majakla, če je mali celo noč spal, pol že ni bil lačen. lačni otroci ne spijo. torej ne se sekirat, veliko pij in počivaj, pa bo.

crystall, upam da je tvoj fantič na čimmanj stvari alergičen. poročaj

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 2299
28.1.2010 17:10:13   
frrrr
sedenje... od 6. meseca dalje naj bi otroci sedeli. naj bi se sami usedli, brez podlaganja povštrov okrog njih. se morajo naučit kontrolirat telo in lovit ravnotežje, ne le sedet na riti

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......