Februarka08
|
Ojla, punce. Enostavno ni časa za kaj komentirat tuki gor saj veste, kajne? Mal vas preletim, ko je pa treba kaj napisat, pa hoče Blaž jest, al pa Lariso lulat ipd... zdajle ma ravno moj Blaža, Larisa je pred tv-jem, tako da mam svojih 5 min IZVIRNO SPOROČILO: googica mi smo se temenc rešli s tem, da nismo tako pogosto umivali glavice. dvakrat na teden, in je v enem tednu vse zginlo.. pa fajn pomasirat glavco med umivanjem.. kaj pa vem.. nobeno olje ni tolk pomagalo kot to :) Hvala, bomo probal, ker našemu so se zdaj šele začela delat groza... upam da se jih čimprej rešim, Larisa jih ni mela, tako da sem laik jih ima pa samo na vrhu glavice... Jutri imava posvetovalnico in cepljenje, me je kar malo strah, da ne bo kakšne reakcije, me pa tudi zanima kako kaj napreduje ne vem, če sem že povedala, prejšnji teden sva se nehala dojit, ker sva oba trpela pri tem, tako da smo zdaj vsi zadovoljni in mirni, ker ni joka pri hiši prej je bilo pa grozno, ker se ni hotel dojit, jaz sem ga pa še kar silila ma sploh nočem več premišljevat o tem Bomo vidli kaj bo jutri na pregledu. Aja, za rotavirus ga ne bom dala cepit, ker Larisa še 1 leto ne gre v vrtec (smo se tako zadnjič doma odločili) in ga ne bom izpostavljala novim cepivom. Popije pa nič čaja, ker ga lump ne mara Tea, mislim da sta vidve samo na AM, kajne si si kdaj zapisovala koliko na dan poje jaz sem si zdaj začela mal, tolko da vidim in popije cca. 1300ml na dan! Pa zdaj ne vem, a je to veliko al ni, me zanima kako je še pri kakšni od vas Crystall dobra si, da še vedno vztrajaš! Če po pravici povem, bi tudi jaz naredila tako kot Kalypso ker pri tem oba trpita upam, da bo čim manj alergij!!! Pa še nekaj frišnih slikic, ker sem ravno slikce urejala Mali bajsek Moj lepotec Mami, poglej me!