|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2010 - 2. del
26.1.2010 20:43:52   
milena2222
štumfi- oranžni z rožcami...
vozički - mislim,da bom počasi doktorirala zraven njih.Postajam že prav rahlo obsedena z njimi.Ko se mi že kateri zadopade,pa zagledam spet kakšnega novega in sem spet na začetku...Pa se mi ne gre za izgled,rada bi samo,da je lahek pa da se enostavno zloži in da ga spravim v moj mali avto ( aja,pa da gre MC jajčka nanj ).
materinska šola-jaz bom šla,ker bom ziher kaj koristnega zvedla,glede na to,da se mi zdi,da ne vem nič...hihi
beli tok-skos povečan,včaswih prav čutim,ko se mi "ulije" pa laufam na WC pogledat kaj je to
apetit-imate ve tudi povečanega?Jaz sem recimo sedaj zmazala 4 krofe ( sicer res da manjše kot na Trojanih ) za večerjo,pa vam povem,da bi lahko še jedla.Kile pa kar grejo gor in gor.Mislim,da me bo do konca nosečnosti razneslo.Pol si pa rečem jutri bo pa sadni dan,pa nikoli ne zdržimuser posted image Me prav zanima,kaj bo v četrtek na pregledu!
telovadba-A kaj telovadite? Jaz sem se danes prisilila in šla malo hodit,pa sem tako sopihala zraven,da je groza.
Jutri grem dat kri pa vodo,pol pa skočim v knjižnico po knjigo imen.Še vedno se nama sploh ne sanja,kako bo ime najinemu user posted image ...,blagor tistim,ki že imete izbranega,pri nama bo vojna,ko se bo o tem odločalo.

(odgovor članu m_aja)
Neposredna povezava do sporočila: 976
26.1.2010 20:52:08   
milena2222
Aja glede debate Emibu in anonimna,pa menim,da nima smisla zgubljati besed,glede na to,da ta oseba nima niti toliko poguma,da bi se predstavila...Itak pa drži,da ima vsak pravico povedat svoje mnenje,ki pa nikakor ne sme biti žaljivo in sed ne sme soditi druegega kot je to storila anonimna.Brezveze pač!

(odgovor članu milena2222)
Neposredna povezava do sporočila: 977
26.1.2010 21:14:38   
sabri
Grem poskusit postopoma:
otrdevanje trebuha: vsak dan, včasih prav zaboli, da se moram vsedit in počakat, to je tudi razlog zdraven, da me je dala na bolniško, premalo počivanja. J e pa Isabeaux idealn opisala vse glede krčev.
materinska šola: meni je bilo všeč, ko sem hodila v LJ, čeprav je ful dostikrat in nisem šla vedno. Všeč tudi zaradi družbe, da malo počvekamo z sonosečkami še v živo, glede predavanja pa tko no, nekaj novega ni, ni pa nič škodljivouser posted image
Ah, nič ne bo zdaj, grem Housa gledat.

(odgovor članu m_aja)
Neposredna povezava do sporočila: 978
26.1.2010 22:05:39   
fiška33
M_aja, na tem linku so info o šoli za starše.
http://www.ukc-mb.si/index.php?id=255

Milena, jaz sem zdaj popoldan zmazala 6 kornetov - če jih dajo pa tolko v škatlo user posted image , pa mojga ni blo doma, drugače bi mi blo nerodno. Dokler ne dobim kakšnega rezultata od cuker testa, bom še dobro jedla user posted image .
Ja, pa še vedno sem žalostna zarad ring slinga, pa sem se mogla malo potolažit user posted image .
Mi je brat potem rekel, da naj pokličem eno prijateljico, ki ga je tudi kupila in ga ne uporablja ... Ampak jaz hočem točno to znamko, to barvo, ni alternativ. Ma, če ne bo res dobrega nadomestka, ga bom kupila, novega, me ne briga, če dam 63€ za kos blaga, sicer se mi zdi malo noro, ... user posted image Samo, če ga potem dobro naprej prodam, me bo vseeno poceni prišlo. Vsaj to me tolaži, da so na bolhi hotslingi - pouchi - pestunje, dolgi trakovi, ring slinga pa prav nobenega! Jst mislim, da je to dober znak, da se zadeva obnese user posted image . Jih je pa nekaj na nemškem in na angleškem ebayu, samo nobenega prav takega user posted image .

Ima katera kakšne informacije o dr. Peter Janko, http://www.ukc-mb.si/index.php?id=257 , tašča mi ga je zrihtala kot ginekologa tukaj v MB.

Katy83, na Trojane lahko greva skupaj, pa še vašo aprilčico, Wonnabemamy s sabo vzameva. Jst pa bom čisto možno aprilčica, ker imam pdp 4.5. user posted image .

Zivepo, z vzgojo zelenjave nimam zaenkrat nobenih izkušenj. Malo sem planirala za letos, pa mi zaradi bebice ne bo vsega uspelo - majo rožice za mene prednost user posted image . Potem, ko bo pa mala že začela zelenjavo jest, se bom verjetno pa temu bolj posvetila. Letos bom samo eno znanko prosila za po dve sadiki paradajza, kumar in bučk, pa da vidim, če se bo obneslo. Lani sva jo itak dobila toliko od nje, da sem začela dvomit, če sploh rabiva svojo user posted image .

Moi, luškani kupčki beby opreme. Komaj čakam, da začnem tudi jaz user posted image .

Carly
, čestitam za user posted image . Ziher ste fullll veseli user posted image .

Ja, še to, ne vem zakaj se nekatere skrivajo pod nickom anonimna, če pa dobimo na mail, da je prišlo sem novo sporočilo od .... in lepo vidimo njen nick?? user posted image

Lepo pančkajte

< Sporočilo je popravil fiška33 -- 26.1.2010 22:18:01 >

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 979
27.1.2010 7:32:12   
m_o_i
Ja, še to, ne vem zakaj se nekatere skrivajo pod nickom anonimna, če pa dobimo na mail, da je prišlo sem novo sporočilo od .... in lepo vidimo njen nick??

fiškaaaaaaaaaaaaaaa ne jemlji ji(m) veseljauser posted image  tisti tvoj ring sling ti ni bil namenjen-nekaj je blo narobe z njimuser posted image  namig: daj ti oglas, da zelis kupit rabljenjega!

aja, dobro jutro vsemuser posted image user posted image user posted image

materinska sola pri nas je samo dopoldan (10ih); jaz mam itak namen it firbcat, mojemu sem pa omenla, da je samo dopoldan in ne vem, kak bo to izpeljal glede sluzbe. zaenkrat pravi, da si bo pac prosto vzel; je pa malo zoprno 4x to narest.sicer sefe ma cist super, ampak vseeno...bo ze po mosko to resuuser posted image
iii, sem se spomnla: v enem oddelku njegove firme sta dva, ki vse skupaj gor drzita (moj in se en). in prejsnji teden mu sodelavec pove, da po prvomajskih praznikih njega ni sva tedna, ker si bo vzel ocetovski dopustuser posted image  cisto nenacrtovano sta gospoda nastimala user posted image  4 tedne narazen hihi. zaj je pa se treba sefe obvestituser posted image user posted image  najboljse, da se mene kak teden, dva prej preseneti-pa lahko firmo dol zaprejo za dolocen casuser posted image

milena2222 zadnjic se je se taaak dalec zdelo, zdaj pa je februar ze tuuser posted image  se malo, pa greva na predavanja,aneuser posted image  (bos ti poklicala al bom jaz?). apetit se je pa meni cisto umiril; vcasih pojem cisto premalo!

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu fiška33)
Neposredna povezava do sporočila: 980
27.1.2010 8:03:13   
j.b.
Dobro jutro klepetulje, dobro vam gre polnjenje strani.
Se vam samo malo javim da sem še živauser posted image . Zdele po jutranji kavici in v kupih papirjev vas grem vseeno malo prebratuser posted image . No, šibam na str.37, sej se vam še kaj javimuser posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 981
   [Brisano sporočilo]
27.1.2010 8:07:22   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu j.b.)
  Neposredna povezava do sporočila: 982
27.1.2010 8:14:19   
Angel_Tian
Dobro jutro,
sem danes pa kr hitra ane user posted image user posted image

Majkemi ste se napisale včeraj popoldne. Se vas kr lotim (ob kapučinoju in domačici) user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu m_aja)
Neposredna povezava do sporočila: 983
27.1.2010 8:15:37   
m_o_i
zivepo nimam stumfkov user posted image
A_T uzivaj ob branju (tak ko smo me vceraj) pa domacico zamenjaj s cesnom in to grickaj, da ti bo malo pritisk sproti zbijalouser posted image

< Sporočilo je popravil m_o_i -- 27.1.2010 8:17:03 >

(odgovor članu Angel_Tian)
Neposredna povezava do sporočila: 984
   [Brisano sporočilo]
27.1.2010 8:22:26   
Brisani uporabnik

(odgovor članu m_o_i)
  Neposredna povezava do sporočila: 985
27.1.2010 8:26:04   
Teja K
Dobro jutro vsem!

Anonimna in Emibu
- jaz bom samo tako rekla, vsaka čas punci, da je prevzela odgovornost in se odločila, da otroka donosi! Sama sem stara 34 let user posted image user posted image - torej že stara in velikokrat kljub temu, da se smatram, da sem zrela oseba, odreagiram in izrečem besede, ki niso za nikamor...

Materinska šola - jaz bom šla tokrat zaradi mojega dragega, ker je resnično pokazal interes (za kar sem zelooooooooooo vesela) in ker tokrat nimam toliko časa vsega naštudirat kot sem v prvi nosečnosti! V prvi nosečnosti sem hodila sama v šolo (saj o bivščem že vse veste in ne bom izgubljala besed) in rezulatat tega je bil, da me je križ bolel od neudobnih stolov in sedenja, da sem po filmu poroda prišla domov in rekla, da jaz pa ne grem rodit (aja stara sem bila 26 let - da ne bo pomote) in da sem kupila najdražjo lubenico v svojem življenju (takrat sem dala 5.500 SIT)... edino kar je bilo v materinski šoli dobro in uporabno je bila praksa previjanja otroka in pa stik s fizioterapevtko kateri smo napisali imena tisti, ki smo želeli dobiti vaje za telovadbo takoj po porodu in sem jih kasneje tudi dobila.

Moi moram rečt, da je tvoj post na anonimno bil resnično kratek, bravo lepo si se obvladala user posted image user posted image

Zivepo user posted image user posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 986
27.1.2010 8:38:09   
m_o_i
Teja K sej znam, ce hocem user posted image

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 987
27.1.2010 8:44:51   
Teja K
Moi ko si omenila, da premalo ješ, a veš da tudi jaz to pri sebi opažam... sploh nisem ne vem koliko lačna (no razen takrat, ko nimam hrane pri sebi user posted image ), porcije hrane so pa tudi manjše...

Angel user posted image a si ti kaj bolna zadnje čase? Nekam malo se nam oglašaš, me skrbi zate user posted image user posted image

Zivepo daj ti meni nekaj povej...kateri avtosedeži grejo na GT3 ogrodje? al samo peg peregotovi?

Štumfe svetlo zelene danes...

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 988
   [Brisano sporočilo]
27.1.2010 8:49:53   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Teja K)
  Neposredna povezava do sporočila: 989
27.1.2010 8:51:52   
Teja K
Zivepo saj vem, da so tebi te kratice smiselne, ampak kaj je MC in kaj je to skate?Dej me pouči user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 990
27.1.2010 9:08:54   
nusi
Jutro majčice user posted image .

Emibu, anonimna in materinska šola - skrajno nesramno se mi zdi težit mladi punci, ki je zbrala pogum da donosi in ji zdej solit pamet. Pač emibu si upa, kdo drug si ne bi. res je, da verjamemo da pri 16-ih večina žensk še ni za materinstvo, veliko jih pa tut kasneje ni user posted image . če je pa napisala da je materinska šola brez veze se mi pa zdi, da ima kr mal prav, pa še nahormonana je, js včas tut kej tko vn ustrelim da je joj user posted image . Sicer pa sva se midva odločila da v šolo za starše vseeno greva, pač škodit ne more.

otrdevanje trebuha - otrdi kadar se vržem na kavč user posted image , pa kadar z mojim user posted image  izvajava akrobacije, pač parkrat na dan, ni, da bi se človek sikiral, edino magnezij bi bilo pa pametno vzet.

Pa seveda iskrene čestitke za vse videne user posted image  in user posted image  user posted image user posted image

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 991
27.1.2010 9:10:00   
Angel_Tian
zivepo - kako je rešu tvoj vampir? In bolj pomembno vprašanje - sta pio dobla domov al je kr v vrtcu prespala user posted image

isabeaux
- tale razlaga o krčih bo kr vsem nam prav prišla (za vsak slučaj ni slabo kaj takega vedet). Hvala.
Ono okrog dopustov se v naši firmi sploh ne rabim preveč obremenjevat, ker se lahko čisto vse dogovorimo. Ko sem se tu zaposlila, sem delala samo en mesec in sem že šla za 3 tedne na dopust user posted image user posted image Res, da smo že prej precej časa sodelovali (sem delala za njih pod svojim s.p.), ampak mislim, da če bi želeli, me ne bi rabli na dopust spustit user posted image
Bom pa letos vseeno pred porodniško tistih 10 dni izkoristla, ostalo bom pa porodniško malo podaljšala, ker potem pa je tak že spet novi dopust user posted image
Vseeno pa res še enkrat hvala za informacijo.

teja k - user posted image user posted image za uspešen pregled. Kar pa moški vidijo na teh UZ pa tak nikol nikomur ne bo jasno user posted image Moj brat recimo na onih fotkah vedno neke zobe vidi user posted image user posted image Pa en velik user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za pupinega atija.
In kaj si lepega nakupla, je vse roza? user posted image
Bravo za priznano prakso user posted image user posted image

minimiška - pa kako te lahko G že za +8kg krega? Meni se zdi, da nekatere malo pretiravajo user posted image Drugače pa lepo, da je vse ok.

aprilčica katy - če si nonstop doma, pa tak sploh nimaš izgovora, da se ne bi na Trojanah pojavla (bolj grozila ti ne bom user posted image )
Lepo, da si se nam predstavila. Odlično. Ja in glede na tvoj PDP zdaj tudi (mislim, da lahko za vse rečem) me upamo, da ne boš majčica postala user posted image user posted image user posted image Drugače pa seveda mirno in zdravo nosečništvo, brez zapletov do konca user posted image

k_a_t_i - juheeeeeeeeeeeej za kanarske otoke user posted image user posted image user posted image Pri meni žal kaj takega ne pride v upoštev, ker bi mojega peljali na psihiatrijo po dveh dneh. No ja, lahko se ga pa usmilim in vzamem otroke s sabo na dopust user posted image

draga anonimna - samo tole. Mene je mami imela s 16 leti in kolker se mi zdi, sem čisto super izpadla (majčice, zdaj je čas, da to potrdite user posted image user posted image user posted image )
Glede materinske šole pa naj samo to dodam. Vsaka se odloča sama, če bo šla ali ne. Jaz sicer sem bolj za to, da jo novinke obiščejo, ampak gre tako rodit kot tudi urejat otroka brez te šole. Midva sva z mojim šla na ta predavanja predvsem zato, da je potem moj lahko bil prisoten pri porodu. Res pa je tudi, da sem izvedela ogromno stvari, ki se lahko zapletejo med nosečnostjo in med porodom, ki jih prej nisem vedela (pač enostavno nisem bila tip, ki bi se za vse to sploh zanimala).
Aja, pa če boš vse poste prebrala, boš videla tudi, da naše emibu nismo samo hvalile, kako je pogumna itd., ampak se ji recimo tudi pove, da naj se ne zanaša samo na mamico in taščo, ker konec koncev bo to njen otrok in ne njun - torej za otroka bo bolj ali manj mogla sama skrbet. Če bo pač kdaj res zagustlo, pa hvala bogu, da se lahko na koga zanese.

pika, amen! držimo pesti za Emibu, da ji rata in da bo realizacija enako uspešna, kot je zdej volja! da dokaže, da je mož beseda! user posted image user posted image

tule se kr podpišem user posted image user posted image

sky3 - user posted image user posted image user posted image tele so za danes in verjamem, da boš javila dobro oceno.

IZVIRNO SPOROČILO: zivepo

čuj m_o_i če po pravici povem sem pričakovala kej daljši post.... ko te kr vidim da si dvakrat globok vdihnal in začela pisat, take "lepe" besede

zivepo - sem jaz tudi bolj mislila, da bo moi "daljša" user posted image user posted image user posted image Al pa je še v šoku in se še pomirja user posted image

fiška33
- jaz javno priznam, da so mi predavanja koristla, ker pojma o pojmu nisem imela. Sva se v MB vozila, mislim, da je bilo 2x tedensko al tak nekak. Edino eno predavanje je bilo kr precej mimo vsekano, in sicer tisto, kjer se je govorilo o tem, kako zanositi user posted image user posted image user posted image (ne vem, kaj je to bilo potrebno še trebuškom razlagat user posted image ).

m_o_i
- voljo do česa pa naj nam bi ta anonimna pobrala?? user posted image user posted image user posted image
Čisto svetlo modri so danes moji zoknčki user posted image

ŠSC! Pejdi stran.
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

carly - ti lenuška ti user posted image user posted image
Ti in zivepo sta recimo pravi dokaz, zakaj materinska šola ni pomembna, jaz pa sem dokaz, zakaj pa za ene je super (jaz sem celo nosečnost cele dneve delala in nisem brala nikakvih literatur, po netu tudi nisem brskala) - ampak saj pravim, taka sem bila jaz in za vsako majčico tukaj lahko rečem, da se je o sami nosečnosti, porodu in oskrbi otroka bolj pozanimala kot jaz tistih nekaj let nazaj.

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 992
27.1.2010 9:21:11   
m_o_i
A_T ce ti nimas zaj v riti kile cesna, nocem nicuser posted image  priznaj, da si se sama sebe presenetla s svojo reakcijouser posted image  
volje pobrala!? ah, to se samo tak rece; malo veselja pa je treba dat ljudemuser posted image  (dobrota je moje drugo ime)

joooj, Teja K glede prakse sem pa pozabla omenit, da tudi jaz kongratuliramuser posted image  se je pravica na svetu, jipii

dopusta mi ne omenjajte-ze zdaj ne vem, kam s casom user posted image  bo pa treba tistih 10 dni (pa se 6 lanskega) nekam med bolnisko vrinit-ma ne pustim jim niti sekundeuser posted image  (meni je pa res vseeno ce je B al D; samo da jaz pocivam...)

mi smo pa vceraj ugotovili, da nas đunior ze trenira (beri: ima za norca) lastnega oceta user posted image user posted image  cele dirke po mojem trebuhu, recem mojemu, da naj pogleda (on celo pride na postlo, se vleze 2 cm od trebuha in gleda pa gleda)-dete pa NIC,NJENTE,ZERO,NUL (A_T lepo prosim, da se vzdrzis komentarja o mojem znanju tujih jezikovuser posted image ). ne bom pisala, kaj se je zgodilo, ko se je ata spravu nazaj delatuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 993
27.1.2010 9:29:26   
nusi
IZVIRNO SPOROČILO: Angel_Tian

draga anonimna - samo tole. Mene je mami imela s 16 leti in kolker se mi zdi, sem čisto super izpadla (majčice, zdaj je čas, da to potrdite user posted image user posted image user posted image )

Evo, potrjujem user posted image

< Sporočilo je popravil nusi -- 27.1.2010 9:31:24 >

Neposredna povezava do sporočila: 994
27.1.2010 9:47:15   
Angel_Tian
milena2222 - zivepo je že diplomirala, ti boš doktorirala, še kako z magisterijem za vozičke potem potrebujemo user posted image user posted image user posted image
Huh, apetit imam tudi jaz kar povečan. Sem pa res v času službe bolj na sladkem, doma pa se pol do fulare nabašem. Včeraj sem se krvavic, repe z ocvirki in pireja tako najedla, da dihat nisem mogla user posted image Se ne bom obremenjevala, po porodu bo tak šlo dol - malo zaradi dojenja, malo zaradi manj spanja, malo zaradi skrbi in ukvarjanja z otrokom... Tako da jaz rečem - ti kar jej, če ti paše user posted image

fiška33 - 6 kornetov? user posted image user posted image Tole je pa res bila dobra tolažba. Upam, da to ne misliš tistih nekih čudnih sladkih sladoledov, polnjenih z neko kremo user posted image
Evo, so se mariborčanke že našle user posted image Fiška, ti pa kr nič ne rabiš med aprilčice hodit user posted image

m_o_i - si že kar lepo zalogo cotk in potrošnega materiala naredila user posted image
Ti bom dala js česn nekam user posted image user posted image al bi rada, da se potem v tem smradu sama sebe zadušim. Že tak imamo s česnovimi vonjavami večkrat težave, ker ga od šefa ata zelo rad je in pol zasmradi za nekaj dni vse pisarne user posted image Pritisk pa tak mam dovolj nizek jaz user posted image

zivepo - nisem se veliko razburjala, pritisk je ostal ok user posted image

j.b. - pozdravljena garačica. Le vzami si čas za kavico in nas, oni pairji te bodo baje tak počakali user posted image

teja k
- ne moreš rečt, da včasih kaj izrečenega ni za nikamor. Če ne drugam, za k majčicam je vse user posted image user posted image
Kaj se premalo oglašam, saj skušam vse noter spravit user posted image user posted image user posted image Ampak saj je meni tudi malo čudno postalo, da moram naenkrat v službi (tudi) delat user posted image user posted image
Me zelo veseli za tebe in tvojega in upam, da navdušenje pri tvojemu ne upade. Ampak nekak nam daješ občutek, da bo zares odličen ati user posted image

nusi - pozdravček. MŠ lahko škodi samo v smislu, da tam vidiš vse možne grozote, ki se lahko zgodijo pri porodu. Vsaj mene so vsi tisti filmčki malo šokirali, ker se prej enostavno sploh z ničemer nisem obremenjevala. Je pa po drugi strani dobro vedet tudi kaj takega, če se slučajno tebi kak tak črni scenarij zgodi. No, mene je ta "panika" po videnih groznih posnetkih držala do doma, potem pa sem na hitro "pozabla" - sem res šla samo polna optimizma rodit.

m_o_i - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dobrota je tvoje drugo ime??? user posted image user posted image user posted image user posted image
Ma niti se nisem presenetla s svojo reakcijo (si me ti veliko veliko bolj), samo lenitis za odgovarjanje na take poste me drži user posted image
Ok ok, ne bom komentirala tvojega znanja tujih jezikov - odlično ti gre user posted image

nusi - hvala user posted image user posted image user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu milena2222)
Neposredna povezava do sporočila: 995
27.1.2010 10:02:32   
Teja K
Angel user posted image - glede mojega, da bo dober ata... mogoče res, mogoče pa bo hitro izgovor našel, ko bo prvič plenico menjaval user posted image user posted image ...

IZVIRNO SPOROČILO: nusi

IZVIRNO SPOROČILO: Angel_Tian

Evo, potrjujem user posted image

Potrjujem tudi jaz user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 996
27.1.2010 10:03:31   
Pingvinkica
zivepo - hvala za info glede vozičkov. Ti si res naša "enciklopedija" za vozičke. Hvala ti!

isabeaux - hvala za info glede dopusta. Bo res treba za vsak slučaj pokoristit še 10 dni letošnjega (poleg 15 dni lanskega), da ne bo propadel.

MiniMiska - a da bo novi Jane stal le 700 eur? Pa saj toliko je sedaj cena za zdajšnje modele. No ja, mogoče bodo cene zdajšnjih modelov padle, pa bo novi res pristal samo na 700 eur. Sem pričakovala, da bo dražji. Najbrž bom res kar počakala še en mesec, da pridejo novi modeli in se potem odločila ali vzet novi ali stari model. Verjetno se bo bolj splačalo kupit nov model, ki bo manj izgubil na vrednosti pa še športni del se bo dal obračat v obe smeri.
Zaenkrat pač Jane ostaja moj favorit, ker je lahek in ker se ful na malo zloži. Bom pa vseeno šla pogledat v trgovino še PP GT3 in Chicco Trio S3, ker sta mi tudi tadva všeč, a sta precej težja in na večje se zložita.

m_o_i - tudi naše dete ima podobne fore. Ko brca dam roko na trebuh da bolj čutim, kako nabija, ko pa moj dragi položi svojo dlan na moj trebuh (sekundo za tem ko je otroček brcal v mojo dlan), pa mali neha.
Kot bi zanalašč nagajal, he he he...

Neposredna povezava do sporočila: 997
   [Brisano sporočilo]
27.1.2010 10:06:50   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 998
27.1.2010 10:11:45   
j.b.
No, da vas na hitro malo komentiram:

Emibu - ne se sekirat zarad takih opazk. Ti že veš kako je v resnici (šola itd.), ne se pustit drugim da te zasekirajo. Glavo pokonci - če mene vprašaš si FUL korajžna, in ne obratnouser posted image

Moi - kolker te tuki preberem de si zmatrana se mi zdi se tut mene loteva neka utrujenost. Še posebej ko se ura približuje tretji me kar ima da bi zaspala tuki za računalnikomuser posted image . Čist te zastopmuser posted image . Mislim pa da leta nikakor nimajo vpliva na utrujenost, ker sem 10 let mlajša, pa vseeno včasih komi živim. Kaj češ - smo nosečeuser posted image

Toja12 - vso srečo s sosedi! Pa kako nemorejo biti malo bolj usmiljeni z nosečnicouser posted image . Daj se malo bolj oprijeto obleci in jim pomoli svoj trebušček pod nos - imajo da se ohladijouser posted image

Isabeaux - Super da je dete zdravouser posted image . Spraševala si če je katera imela kaj krčev, ja jaz sem jih imela en mesec nazaj, in sicer tako močne in boleče da sem pristala na urgenici, in so me poslali potem v Postojno na pregled. Sicer je bilo vse ok, zdaj pijem magnezijeve šumeče tablete ... Ko pa sem to omenila potem svojemu G, me je še enkrat pogledal, in rekel da je dol spodaj vse tipi-topi, in da možno da me je črevesje mučilo?! Potem sem imela mir s krčiuser posted image  
No, kot vidim si tudi razložila tiste takoimenovane braxton-hicksove popadke, hvala ti. Pomoje HB ni blo to touser posted image  V katerem tednu si pa rodila takrat?

(odgovor članu farina)
Neposredna povezava do sporočila: 999
27.1.2010 10:15:50   
biba88
user posted image hola majčice! sem prebrala forum in zopet našla izjavo anonimne punce , ki je tako zrela in ma tok za povedat o emibu! oprostite ampak moram pokomentirat! zelo rada vas spremljam

anonimna mislim da je materinstvo najtežja naloga v življenju ne glede na leta ki jih ima mama! kot vse mame bo tudi emibu imela ista vprašanja in skrbi kot ostale! verjetno ji bo malo težje ni pa rečeno! najlažje je pometati pred tujim pragom in soditi neizkušeni mami namesto da bi ji nudili oporo! oporo pomoč potrebuje vsaka mama! glede materinske šole se mi pa zdi da ni obvezna in je odločitev vsakega posameznika! danes najdemo informacije o negi, skrbi POVSOD in mislim da večina bodočih mamic že večino stvari ki jih v materinski šoli povedo že vedo! materinska šola sigurno ni zagotovilo da boš znal odlično skrbeti za novorojenčkauser posted image  mislim ko je emibu rekla da ji bosta pomagali tašča in mami je to zelo zrelo od nje! saj je priznala da bo potrebovala pomoč! mislim da je to zelo lepo da priznaš in sprejmeš pomoč bližnje osebe! moja mati me že zdaj zasipa z nasveti o novorojenčikih, o njih pri sebi premislim in nepotrebne nasvete pozabim! a je to res tok groznouser posted image user posted image  meni se zdi zelo grdo soditi človeka, ki ga sploh ne pšoznaš in to marsikaj pove o tebi anonimna! ali ni forum zato da si izmenjujemo mnenjauser posted image user posted image  ali je zato da iščemo nekoga ki bi ga lahko skritizirali!

Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.