katy83
|
Dan babike. Vidim, da se pogovarjate o teži naših . Jaz srčno upam, da mi bo na naslednjem pregledu naredila uz, da vidim kje smo s težo, ker če ne bo, sva se z dragim odločila, da greva samoplačniško na en uz. Sicer pa, ne se sekirat, če so malo težji. Po moje je bolje to kot da bi zaostajali. No, meni je zdaj lahko govorit, ko še ne vem kako je, če bi pa vedla, da je moj že okoli 2kg, pa bi se tudi začela spraševat kako bom jaz rodila, pa verjetno še kaj. Aprilski hrošček - a, kar rok so ti prestavli? No, ona o tem, da boš šla naslednjič na pregled, pa ti bodo rekli, da bi že mogla rodit, pa je dobra. babyloverka - upam, da v službi porihtaš tako kot je treba, da bo dobro zate in za firmo, če praviš, da so strogi. Di_di - ja, vem kako je to, ko se full trudiš, potem pa dobiš tako bolj bogo oceno. Pri meni je ponavadi tako, da tam kjer se full trudim, izpade slabo, tam kjer pa izpit bolj za hec vzamem, pa je ok. Nincy29 - če verjameš ali ne, sem ravno včeraj mislila na tebe, kje se potepaš, da se nič ne oglasiš na RR. za slikice pa dvd in za previjalno komodo. Fajn, da je tak široka. Wannabemommy - lep voziček Kje pa so ostale punce? Cojka, Marjanaj, Kepica, aglaia, Chi_pita? Ok, no, za ljubljančanke vem, da so bolj čvekaste na njihovem forumu. he, he, nič, vse se lepo imejte, pa se pišemo kaj lp, Katy
|