NATAŠA35
|
babyloverka če ti je G odprla bolniško, moraš prvo pokoristit bolniško, šele potem pa dopust...mogoče se bo zgodilo, da ti bodo bolniško podaljšali do konca in tako ne boš mogla pokoristit dopusta...če ga ne boš letošnjega, ti ga na žalost propade polovica, polovica se prenese (po zakonu!!!!) v naslednje leto...pa naj se šefica na trepalnice postavi, tako pač je in pika...ti lepo pojdi na bolniško, potem pa na dopust... neka_noč rada pomagam, pa nehaj se že zahvaljevat, farbam ...moj tazadnji je rojen 29.12. tako da je kar mali in dropčkan, tako da mi ga je kar žal poslat v šolo...pa še tisti, ki ima januarja rd, bo nekako 1 leto pred njim...ne vem no, upam, da ga ne bom prikrajšala za otroštvo...mi še nismo dobili nič... nax ja plenic je dovolj, jaz sem kupila tako rdeče -oranžne, kot modro zelene, pa so mi te modre nekako lepše, pa ne vem zakaj ...posteljinica je malo drugačna: za povšterček moraš kupiti njihovega (mislim da je 3,99€ ali 2,99 - nisem sigurna vse je podobnih cen ) - meni se zdi fenomenalen; za dekico oz. prešito odejico, je pa širša posteljina, sem videla, ko sem jo prinesla domov , pa jo bom samo zavihala, ko bom naše prešite odejice uporabljala, po moje bom šla kar kupiti še njihovo, ker je večja in jo lahko uporabljaš več časa kot to našo...jogi rjuhe so 60x120 (vsaj te ki sem jih kupila - modre in zelene), sem jih oprala, pa bom videla, kako se obnesejo na našem jogiju...sva pozabila koliko veliko posteljico imava oz. jogi, mogoče bodo premajhne, tako da jih bom eni podarila...upam, da sem ti kaj s tem pomagala... mene je pa včeraj zvilo, sem ležala celo popoldne, ker se mi je tako dvigovalo - tako kislina kot hrana ...sem pa zgleda malo zakinkala in ko sem se zbudila sem imela polna usta hrane, pa še teklo mi je na blazino, kar se mi ni nikoli zgodilo...me je pa držalo kar precej ur, nakar se je umirilo ...nimam pojma kaj je to bilo, grrrrrrrr