katy83
|
pozdravček punce. Ko vas berem kakšne težave imate, opažam, da sem jaz očitno med srečnicami. Ja, saj že trkam po lesu. Skratka, moje težave so poleg spremenljivega razpoloženja in slabšega spanca, proti vašim majhne, tako da sem kar vesela. Vsem, ki imate kakršnekoli težave, želim, da te izginejo, da boste še te zadnje 3 mesece uživale v nosečnosti. babyloverka, dacy, levinjica - držite se, pošiljam vam kup za čimprejšnje okrevanje. Kepica - me veseli, da si doma in da je vse ok. Kljub vsemu se pazi in počivaj, ok? popadki - hm, s tem še nimam izkušenj, tako da sem kar malo v strahu kako to izgleda, pa če sploh bodo al se bom kar odpirala (tako kot pravi Kepica), al kako? No, saj bom aprila videla, ne? Vem, da mi je sestrična, ki je rodila decembra rekla, da je ona najprej imela neke krče 1x na uro, potem pa že kar na 7 minut. Nič postopoma tako kot pravijo, da bi naj bilo. No, ampak, bomo že nekako vedele. Tiste, ki ste že mamice se verjetno smejite tem našim strahovom, ne? Di_di, aprilčica in ostale študentke - dajmo še malo potrpet s temi izpiti, nalogami, itd. Saj vem, da je zdaj težko se zraven spravit (sploh vama, ki vaju čaka še poroka), ampak se pa splača. Jaz sem zdaj full neko voljo dobila in upam, da tako ostane do 15.februarja, ko imam zadnji izpit. Aprilčica, vso srečo ju3 na pedagogiki. Saj Pšundrova je fajn. Boš videla. nič, grem zdaj kar izkoristit to mojo motivacijo, pa se grem učit, še pridem kaj danes pogledat na RR. Lp, Katy
|